Mirisna jutra u Aprilu!!!
+42
HappyGirl
bak
dragana76ns
fenix
nina :)
Republica
laKole
Tinche
bobica83
Tanja83
anak
bebko
lena
medolino
vremejezabebe
cicsa80
ciklama
Mali Princ
agata
missile
lolipop
nacKa
djole42
KoMetaK
Mirjana
maus
menora72
Jelena*
MAAKKI
Mrvica
Milijana
lilya
BiKsi :)
dra00
dr mali pariz
rada78
Orline
lilly13
korpica
Xena
Kamilica
caci
46 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 27 od 44
Strana 27 od 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: Mirisna jutra u Aprilu!!!
Jutro jutra.
Sad sam se bas rastuzila. Moram naci gde je daca pisala, pa to je kao meni prvi put, strasno, ne mogu doci sebi.
Maus, jos sam tu. Postaje mi sve teze, ali ne dam se, cekamo nas termin, ako ovaj malisa bude dobar.
Ne mogu sad nista pisati, uzdrmalo me ovo za Dacu.
Sad sam se bas rastuzila. Moram naci gde je daca pisala, pa to je kao meni prvi put, strasno, ne mogu doci sebi.
Maus, jos sam tu. Postaje mi sve teze, ali ne dam se, cekamo nas termin, ako ovaj malisa bude dobar.
Ne mogu sad nista pisati, uzdrmalo me ovo za Dacu.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Dobro jutro, danas gledanje stanova i frizeraj. Sutra 5. godisnjica braka, ali o tome sutra.
Nemam komp, a baterija na telefonu pri kraju, a punjac kod mm, a on kod svog oca.
Dakle dobro jutro, hvala na kafici i dovidjenja.
Veceras pisem izvestaj o gledanju stanova.
E da Biksi, onaj prethodni post je jedan od onih kojima se vredi vratiti cisto da covek ne poludi. Jbg, sve je to zivot i ono sto on sa sobom nosi.
Da ne mracim, zelim vam prijatan vikend, nadam se suncan.
Nemam komp, a baterija na telefonu pri kraju, a punjac kod mm, a on kod svog oca.
Dakle dobro jutro, hvala na kafici i dovidjenja.
Veceras pisem izvestaj o gledanju stanova.
E da Biksi, onaj prethodni post je jedan od onih kojima se vredi vratiti cisto da covek ne poludi. Jbg, sve je to zivot i ono sto on sa sobom nosi.
Da ne mracim, zelim vam prijatan vikend, nadam se suncan.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dan jutra! Ja malo poranila, mm isao da mi odnese nalog za Fraxi i isti podigne, ja gurnula utrice, posto sam presla na vaginalno, rekla dr i nisam mogla vise da spavam. Gledala crtac sita se ismejah, pa dosla ovde sita se isplakah i tako...
Milijana, jej potrajalo zatisje?
Maus, dobar dan, kako si? Tako i ja mogu da ti lupim pecat, bez te 4 hiljadarke
Xena, tako ti je svuda, ne samo u Pa, javasluk na sve strane
Pariz, pripreme ze sutra pocele? Bice lep dan, uzivacete svi!
Bixi, dusice moja. Dodje to tako, ipak je sve jos sveze, vazno je da izbacujes iz sebe, da places, besnis, bijes. Ljubim ja tebe i Pepea
Kamilice, Carli nas
Ljubim vas sve, idem da zavijam sarmu, mislim da je ovo poslednja ove godine, vala i dosta je
Milijana, jej potrajalo zatisje?
Maus, dobar dan, kako si? Tako i ja mogu da ti lupim pecat, bez te 4 hiljadarke
Xena, tako ti je svuda, ne samo u Pa, javasluk na sve strane
Pariz, pripreme ze sutra pocele? Bice lep dan, uzivacete svi!
Bixi, dusice moja. Dodje to tako, ipak je sve jos sveze, vazno je da izbacujes iz sebe, da places, besnis, bijes. Ljubim ja tebe i Pepea
Kamilice, Carli nas
Ljubim vas sve, idem da zavijam sarmu, mislim da je ovo poslednja ove godine, vala i dosta je
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Koja pustara na Jutrima...Mima vredna. Ljub Mimiće!
Jutro Jutra!
Kako ste cure?
I mene drži Dacin izveštaj poprilično...muž se prilično uznemirio kad sam mu prepričala, jer nije moglo biti bez suza, toliko, da mi zamalo ukinuo Kutak
Naravno da to ne može,ali opet, razumela sam nj. poruku.
Rodiću mili leptiriću...daleko si mi, a grlila bih te malo. Posle napisanog posta sam se uplašila da te nisam nečim uvredila, jer si ranjiva, i ma koliko te ja kao drug razumela, nisam u situaciji da potpuno shvatim. Onda mi se restartovao komp, i izostavih ovo sve da napišem. Nekad budem grublja u želji da ptreznim sbei bliske, da ih iščupam...ne zameri. Ljub
Ja sam jutros poranila-a snovi, da ne pričam, nisu preterano živopisni kao u čekanju bete,i na početku trudnoće, ali brate...gde sve stane, pojma nemam...a simbolika-samo meni znana...
No, poranim ja, (pa da ne bude kao u Nušićevom Sumnjivom licu, kadAleksa, sreski špijun, od početka pripoveda o dešavanjima u srezu, pa kreće baš od toga: ustanem ti ja ujutru...kad stomak me počne zavijati... )
E, tako i ja...
ustanem ujutru, odem u lab i dam krvi koliko 'oćeš za krvnu sliku, TSH, gvožđe, glukozu, dam usput i bris iz grla-jer me kašalj umori, urin i urinokulturu. Mesečna kontrola.
Čekam neke od nalaza na mail, svaki čas.
Mama nam dolazi na ručak, frizera sam uspela nagovoriti da me sutra isfenira za svadbu, taman da ne moram danas da idem.
Dan je sunčan, i bilo bi lepo da izmilite u prirodu negde.
Uživajte!
Save and bookmark
Jutro Jutra!
Kako ste cure?
I mene drži Dacin izveštaj poprilično...muž se prilično uznemirio kad sam mu prepričala, jer nije moglo biti bez suza, toliko, da mi zamalo ukinuo Kutak
Naravno da to ne može,ali opet, razumela sam nj. poruku.
Rodiću mili leptiriću...daleko si mi, a grlila bih te malo. Posle napisanog posta sam se uplašila da te nisam nečim uvredila, jer si ranjiva, i ma koliko te ja kao drug razumela, nisam u situaciji da potpuno shvatim. Onda mi se restartovao komp, i izostavih ovo sve da napišem. Nekad budem grublja u želji da ptreznim sbei bliske, da ih iščupam...ne zameri. Ljub
Ja sam jutros poranila-a snovi, da ne pričam, nisu preterano živopisni kao u čekanju bete,i na početku trudnoće, ali brate...gde sve stane, pojma nemam...a simbolika-samo meni znana...
No, poranim ja, (pa da ne bude kao u Nušićevom Sumnjivom licu, kadAleksa, sreski špijun, od početka pripoveda o dešavanjima u srezu, pa kreće baš od toga: ustanem ti ja ujutru...kad stomak me počne zavijati... )
E, tako i ja...
ustanem ujutru, odem u lab i dam krvi koliko 'oćeš za krvnu sliku, TSH, gvožđe, glukozu, dam usput i bris iz grla-jer me kašalj umori, urin i urinokulturu. Mesečna kontrola.
Čekam neke od nalaza na mail, svaki čas.
Mama nam dolazi na ručak, frizera sam uspela nagovoriti da me sutra isfenira za svadbu, taman da ne moram danas da idem.
Dan je sunčan, i bilo bi lepo da izmilite u prirodu negde.
Uživajte!
Save and bookmark
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Maus dva koraka napred jedan nazad.
Po nekad se osecam ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=BnD6ojjA0OA&feature=related klikni
A onda da mi je srce puno da hoce da prsne u hiljadu latica!
Onda citam Biksi koja zhali za svojim divnim ocem.I da ga je imala samo 31 godinu. Pa onda kazhem sebi...shta ti radish Republica? Koliko ce te imati dete ako zatrudnim sada? Sin-prvenac ce me imati ihaaa ...pa onda kazhem ...garncija nema , shta ti je Repy i tako u krug.
Po nekad se osecam ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=BnD6ojjA0OA&feature=related klikni
A onda da mi je srce puno da hoce da prsne u hiljadu latica!
Onda citam Biksi koja zhali za svojim divnim ocem.I da ga je imala samo 31 godinu. Pa onda kazhem sebi...shta ti radish Republica? Koliko ce te imati dete ako zatrudnim sada? Sin-prvenac ce me imati ihaaa ...pa onda kazhem ...garncija nema , shta ti je Repy i tako u krug.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Dobro jutro, dobar dan svima koliko vas ima
Kamilice jos samo malo pa ce i to proci i onda
Biksi duso, znam kako je i ja se svaki dan borim sa tim, malo sam dobro a uglavnom tuga koja ubija svu radost.... kao sto kaze Republika i ja sam razmisljala koliko imam godina, koliko ce imati moja deca ako ih budem imala i to je jedan od razloga sto sam odlucila odmah da krenem u akciju iako psihicki nisam bas spremna kako bi trebala da budem, ali se nadam da ce nam uspeh ukoliko ga bude bilo doneti radost i vratiti osmeh na lice.
Svima
Kamilice jos samo malo pa ce i to proci i onda
Biksi duso, znam kako je i ja se svaki dan borim sa tim, malo sam dobro a uglavnom tuga koja ubija svu radost.... kao sto kaze Republika i ja sam razmisljala koliko imam godina, koliko ce imati moja deca ako ih budem imala i to je jedan od razloga sto sam odlucila odmah da krenem u akciju iako psihicki nisam bas spremna kako bi trebala da budem, ali se nadam da ce nam uspeh ukoliko ga bude bilo doneti radost i vratiti osmeh na lice.
Svima
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Dobar dan i od mene.Kod nas bas lepo vreme Ja bas nesto i nisam svoja,prvo,sinoc procitah za Dacu,toliko sam se isplakala,onda nisam mogla zaspati,jutros ustala sa glavoboljom.Onda mi dodje sestra,zet i decica da se pozdrave.E,samo mi je to trebalo,ali nisam plakala,mada mi knedla u grlu bila do malopre.Ipak,sto rekla Lilya,bolje im je tamo,nego da su ovde.Nisu ni bili dugo,morali i do mojih,vec su otisli,a ja da ne mislim,dam se u raspremanje,eto do malopre. Maus,hvala na kafici.Pari,jesu pocele pripreme za svadbu?Jesu stigli rezultati?Nadam se da je sve dobro.Ostale cure
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
I ja da vam pozelim lep dan, iako je vec pri kraju, ali kako vas nema, verujem da uzivate u suncu
Pari, bice lepo vreme sutra za svadbicu NEka je sa srecom dvocifreno odbrojavanje
Bixi, sve znam i sve te razumem, ali ja sam u nekom trenutku stegla srce i trudim se da ne razmisljam samo, jer bi me to unistilo
Repi, drago mi je da te vidim na ovim stranama Otisli gosti, izgleda i ti imas prvi slobodan vikend, kao i ja
Bak, avatar ti je predivan
Miro, jesi li u bolnici, vidim da te nema 2 dana?
Ne znam koju sa mjos htela da pozdravim... ustvari, pozdravljam sve vas, samo zaboravi specijalne zelje
Djolence, videh da se spremas da koracas negde, nek ti koraci budu lagani i neka te ovedu do cilja!
Lilya, srecno sa stanom!
Mrvice, o's li se ti poradjat?
Milijana, vi, tj. ti si cirkus! Da te nema trebal obi te izmisliti!
Misice, ti siris noge a ove trudnaje ti zavide Nego, sto se spekuluma tice, ja se samo lepo namestim, i nista ne osetim. Doduse, ima i do lekara, ja sam zaljucila da su muski mnogo strucniji da ti ga stave Mislim na spekulum!
Orlic, kako si ti? Raste tiba?
Pari, bice lepo vreme sutra za svadbicu NEka je sa srecom dvocifreno odbrojavanje
Bixi, sve znam i sve te razumem, ali ja sam u nekom trenutku stegla srce i trudim se da ne razmisljam samo, jer bi me to unistilo
Repi, drago mi je da te vidim na ovim stranama Otisli gosti, izgleda i ti imas prvi slobodan vikend, kao i ja
Bak, avatar ti je predivan
Miro, jesi li u bolnici, vidim da te nema 2 dana?
Ne znam koju sa mjos htela da pozdravim... ustvari, pozdravljam sve vas, samo zaboravi specijalne zelje
Djolence, videh da se spremas da koracas negde, nek ti koraci budu lagani i neka te ovedu do cilja!
Lilya, srecno sa stanom!
Mrvice, o's li se ti poradjat?
Milijana, vi, tj. ti si cirkus! Da te nema trebal obi te izmisliti!
Misice, ti siris noge a ove trudnaje ti zavide Nego, sto se spekuluma tice, ja se samo lepo namestim, i nista ne osetim. Doduse, ima i do lekara, ja sam zaljucila da su muski mnogo strucniji da ti ga stave Mislim na spekulum!
Orlic, kako si ti? Raste tiba?
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobro vece devojke,
Sinoc bilo mirno, a i veceras izgleda...bar za sada.... joj samo da potraje...
Dan smo proveli u selu, Milena prespavala u kolicima na terasi, Lenka naravno jurcala po dvoristu, ja kuvala rucak... malo pdala kisa, malo grejalo sunce.... sad moram da sredim kuhinju, samo sto mrtvi cetnici ne iskoce iz nje A i posle ovakvih postova mi i nije do nekog piskaranja.... bas nekako tmurno sve... to sto se desilo Daci moze se desiti svakoj trudnici, ali ni jedna trudnica ne treba da razmislja tako. Kod mene to ide obrnuto, dok sam bila trudna nisu me pogadjale takve price, ali od kako sam se postala majka
Ajd odoh
Sinoc bilo mirno, a i veceras izgleda...bar za sada.... joj samo da potraje...
Dan smo proveli u selu, Milena prespavala u kolicima na terasi, Lenka naravno jurcala po dvoristu, ja kuvala rucak... malo pdala kisa, malo grejalo sunce.... sad moram da sredim kuhinju, samo sto mrtvi cetnici ne iskoce iz nje A i posle ovakvih postova mi i nije do nekog piskaranja.... bas nekako tmurno sve... to sto se desilo Daci moze se desiti svakoj trudnici, ali ni jedna trudnica ne treba da razmislja tako. Kod mene to ide obrnuto, dok sam bila trudna nisu me pogadjale takve price, ali od kako sam se postala majka
Ajd odoh
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dobro jutro
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orli dobro jutro!!!Pijem sad kafu, a i jedem ananas!
Mili
Meta, vidim tu si, pozdrav za tebe.
Biksi
Mili
Meta, vidim tu si, pozdrav za tebe.
Biksi
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Dobro jutro, drage moje.
Orlicu, hvala za kafu, evo i ja je upravo pijem i to onu grand 2u1 sa Q10 i L-karnitinom, kontam ako mi to ne resi sve zdravstvene probleme, nista nece
Ljubac za sve.
Orlicu, hvala za kafu, evo i ja je upravo pijem i to onu grand 2u1 sa Q10 i L-karnitinom, kontam ako mi to ne resi sve zdravstvene probleme, nista nece
Ljubac za sve.
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
ala se slatko sad ismejah! Pa ja tu ni videla nisam! Hoće li mi ispraviti boru na vratu ako je budem neko vreme pila? Šta kažu?Xena ::Dobro jutro, drage moje.
Ljubac za sve.
Gde ste mirisna prolećna jutra?
Mili, vidim čavrljala si sa Lenom do kasno, da li su tvoje Lensi i Mima bile dobre?
Orle, kratko i jasno-samo da zamiriše!
Meta-K, gde si? samo prozujiš ko oluja međ nas
Vreme mi se nešto muti...u 8h jutros kad sam otišla na feniranje, bilo lepo hladno,ali sam odspavala dok me frizerka timarila, joj koliko ja volEm da mi se o kosi radi
Išla onda do Rode po ukrasni papir, jer neki koji smo kupili nije dovoljan, kupila buket , tačnije one tašnice orjentalnih, meni omiljenih-ljiljana, došla kući, spremila nam doručak, terapija i mazanje podmireno, i sad pijem kakao a kafa mi fali...
Šta ću, moram sad nabijati gvožđuriju
Treba nokte da sredim, a tako me mrzi...a nisu dugi, pa mi nije neki gušt da ih mackam.
To su naši planovi. Mimića mi se javlja iz bajs ture po Tršiću. Al ta žena zna da uživa...zato je obožavam! Mima, usvoji me!
Rode, šta je kod tebe na repertoaru?
Ripa, ti?
Ljubim i ostale cure, lep nedeljni dan vam želim...
Pari, ispravlja boru garant, to je maciji kasalj za takav proizvod
Ja juce videla u Rodi, pa kao, ajde da probam, to je ona slim & fit, a bolje bi mi bilo da sam popila kako kao ti. Nego kad smo kod gvozdja, ja pijem koprivine kapi, a vidim vi ih nesto ne pominjete. Juce sam kupila cedjene sokove bez secera od cvekle, kupine i borovnice.
Ajde Pari lepo nam se provedi danas i misli malo na nas dok budes djuskala , a narocito dok budes jela mladinu tortu E da, pa sta ima veze sto su noktici kratki, meni bas cool kada su namazani, a kratki.
Misica bas uziva. I ja se prijavljujem na listu za usvajanje.
Ja juce videla u Rodi, pa kao, ajde da probam, to je ona slim & fit, a bolje bi mi bilo da sam popila kako kao ti. Nego kad smo kod gvozdja, ja pijem koprivine kapi, a vidim vi ih nesto ne pominjete. Juce sam kupila cedjene sokove bez secera od cvekle, kupine i borovnice.
Ajde Pari lepo nam se provedi danas i misli malo na nas dok budes djuskala , a narocito dok budes jela mladinu tortu E da, pa sta ima veze sto su noktici kratki, meni bas cool kada su namazani, a kratki.
Misica bas uziva. I ja se prijavljujem na listu za usvajanje.
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Gde ste drugarke?
Juče mi je bio šit dan, kao što sam pretpostavila, pa još malo gori. Ajde što sam na toj sahrani ponovo preživela naše iskustvo (jer su ćerke tog čoveka mojih godina), nego što sam pokisla kao miš, onda kod nane, klasika, teško joj je, i samo o tome priča, a onda dobijam info da je sestri od tetke mm umrla svekrva (bila je bolesna i očekivali su), pa smo mm i ja morali ići da izjavimo saučešće. Grozan dan. Srećom pa su nam bili klinci od brata, pa su me oni malo razonodili, ali to je svakako bio onaj dan kad se ne može ustati iz kreveta, kad je bromazepam morao biti popijen, i kad sam bila emotivno iscedjena. Grozan osećaj.
Danas sam malo bolje. Klinci su opet tu, sad malo da se gnjavimo, pa onda da idem kod sestre od tetke da mi priča kako im je bilo u Holandiji i da mazim njenog malca. A uveče u pozorište sa zaovom. Eto, to su moji planovi.
Pari, znam kakva si, tu smo slične, i ja mojim ljudim svoštim nekad da se trgnu, sve ja znam, potpuno sam svesna situacije, i raščlanim sve u sitna crevca i ponavljam sebi da treba da budem srećna što sam imala takvog tatu, ali taj osećaj nedostajanja, e to je ono što ubija. Samo još jedan zagrljaj... meni to kad su sestre od tetke pričale, kad su izgubile oca, meni je bilo nekako apstraktno, a sada... katastrofa...
Meta, sto puta si mi pala na pamet, s obzirom da si vrlo mlada ostala bez roditelja... Svaka ti čast kako se boriš!
Cure, ljubim vas po sto puta, tetkino najstarije stoji pored mene i čeka da oblači neke lutke, tako da moram da se odjavljujem!
Juče mi je bio šit dan, kao što sam pretpostavila, pa još malo gori. Ajde što sam na toj sahrani ponovo preživela naše iskustvo (jer su ćerke tog čoveka mojih godina), nego što sam pokisla kao miš, onda kod nane, klasika, teško joj je, i samo o tome priča, a onda dobijam info da je sestri od tetke mm umrla svekrva (bila je bolesna i očekivali su), pa smo mm i ja morali ići da izjavimo saučešće. Grozan dan. Srećom pa su nam bili klinci od brata, pa su me oni malo razonodili, ali to je svakako bio onaj dan kad se ne može ustati iz kreveta, kad je bromazepam morao biti popijen, i kad sam bila emotivno iscedjena. Grozan osećaj.
Danas sam malo bolje. Klinci su opet tu, sad malo da se gnjavimo, pa onda da idem kod sestre od tetke da mi priča kako im je bilo u Holandiji i da mazim njenog malca. A uveče u pozorište sa zaovom. Eto, to su moji planovi.
Pari, znam kakva si, tu smo slične, i ja mojim ljudim svoštim nekad da se trgnu, sve ja znam, potpuno sam svesna situacije, i raščlanim sve u sitna crevca i ponavljam sebi da treba da budem srećna što sam imala takvog tatu, ali taj osećaj nedostajanja, e to je ono što ubija. Samo još jedan zagrljaj... meni to kad su sestre od tetke pričale, kad su izgubile oca, meni je bilo nekako apstraktno, a sada... katastrofa...
Meta, sto puta si mi pala na pamet, s obzirom da si vrlo mlada ostala bez roditelja... Svaka ti čast kako se boriš!
Cure, ljubim vas po sto puta, tetkino najstarije stoji pored mene i čeka da oblači neke lutke, tako da moram da se odjavljujem!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Xeno, nit ću đuskati, niti slatko jesti...ma biću pravi partibrejker
Rode moj, znala sam,a nadala se da neće baš tako ...
Pokušaj danas napuniti baterije za novu radnu nedelju.
Ljubim!
Rode moj, znala sam,a nadala se da neće baš tako ...
Pokušaj danas napuniti baterije za novu radnu nedelju.
Ljubim!
Pozdrav cure i od mene.Dobar dan,jutro proslo,lepo ga provedite danas.Nadam se da nece biti kise,kod nas ovde,cas oblacno,cas sunce sija.Orli,vrednice,hvala na kafici,ja je odavno popila,sad sokic.Pari,znaci sve spremno za svadbu.Da nam se lepo provedes.Sto se tice noktica,ja bas volim krace.Ne znam,mozda sto najvise volim crveni i bordo lak,a on mi nekako lepse ide na krace,moje misljenje.Maus znaci uziva po Trsicu,e bas stvarno ume da uziva,svaka joj cast,tako treba.Biksi nadam se da si se oraspolozila,a kako i neces kad su tu tetkina deca.Uzivaj danas.Kami,nadam se da su dosadni bolovi prosli i da si bolje.Ostale cure,necu da nabrajam
Samo da mahnem iz auta, izbor je pao na NS i restoran Plava frajla. Znam da ne bi smela, ali ipak nam je petogodisnjica, pasce i gomboce pa kud puklo da puklo.
Biksi, ti nas sto, ja tebe hiljadu puta stiskam.
Pari, ja nikad duge nokte nisam imala, samo kratke ko mala deca, ne znam da se ponasam sa dugim, bangava u nokte.
Xena, slatko si me nasmejala.
Cure, u kolima sam, jedva izadjosmo iz Beograda, kuckamo se veceras, a do tad vas sve grlim. Odo da cvrkucem sa mm.
Biksi, ti nas sto, ja tebe hiljadu puta stiskam.
Pari, ja nikad duge nokte nisam imala, samo kratke ko mala deca, ne znam da se ponasam sa dugim, bangava u nokte.
Xena, slatko si me nasmejala.
Cure, u kolima sam, jedva izadjosmo iz Beograda, kuckamo se veceras, a do tad vas sve grlim. Odo da cvrkucem sa mm.
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya,srecna godisnjica!!!
Dan devojke
pa ovih dana se svašta kod vas zbivalo.... odakle krenuti...
Pari friz, haljetak, helanke... lepo se provedi, ti možeš pevati, a zvezdice će igrati, ej malo li je, kakav bre partibrejker
Mima drago mi je da su rezultati dobri, sad odahni, biće još bolji. Puno ljubim Ančiku, vozi li
Orle vredni moj , baš volem što si šetala
Bak, tiker
Lilya uživajte danas draga, čestitam
Xeno kad nam se utegneš......
Korpice
i koliko lepih nadimaka se dobi ovih dana....
Kami tj. Čarli , a vi kako te?
Biksi pile malo evo kako mi izgledate ti i Cole tvoj, kad vam deca porastu......
A ja? U petak veče bili sa sestrom i zetom na večeri, pa se opustili, ma milina, baš nam je prijalo, nismo 100 god izašli. Juče jedva ustala za posao, popodne mi bila sveki, dolazio onaj dr vaskularni iz Ni.
Lepo sam se naspavala, pa od 10 počela sređivati kuću. Moram i zamrzivač odlediti
i kod nas je vreme čas vako, čas nako
i tako, dođem opet posle
pa ovih dana se svašta kod vas zbivalo.... odakle krenuti...
Pari friz, haljetak, helanke... lepo se provedi, ti možeš pevati, a zvezdice će igrati, ej malo li je, kakav bre partibrejker
Mima drago mi je da su rezultati dobri, sad odahni, biće još bolji. Puno ljubim Ančiku, vozi li
Orle vredni moj , baš volem što si šetala
Bak, tiker
Lilya uživajte danas draga, čestitam
Xeno kad nam se utegneš......
Korpice
i koliko lepih nadimaka se dobi ovih dana....
Kami tj. Čarli , a vi kako te?
Biksi pile malo evo kako mi izgledate ti i Cole tvoj, kad vam deca porastu......
A ja? U petak veče bili sa sestrom i zetom na večeri, pa se opustili, ma milina, baš nam je prijalo, nismo 100 god izašli. Juče jedva ustala za posao, popodne mi bila sveki, dolazio onaj dr vaskularni iz Ni.
Lepo sam se naspavala, pa od 10 počela sređivati kuću. Moram i zamrzivač odlediti
i kod nas je vreme čas vako, čas nako
i tako, dođem opet posle
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
a gde su nam Medolino i Mirka nemirka?
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Lilya, srecna vam godisnjica braka, da ih proslavite bar jos 50, a da za sledecu umesto u restoran u NS, menjate prljave pelene
Bixaco, stvari koje ne mozes promeniti, ostavis u proslost i ne mislis o njima, dok ne prodje vremena, to je moj recept. Jeste da te to stisne emotivno, ali nema druge. Ili ces tako, ili ces zivot proziveti placuci. A da je tuga, tuga je, i uvek je tesko u srcu, pogotovu kad cujes price dece o roditeljima. Ali, zivi se sa tim. Meni su neka vrsta nadoknade S&S jer su vrlo slicni mojim roditljima, pa zive kroz njih, a znam da se moji negde raduju sto sam ja srecna, strepa i stalno su sa mnom. Na zalost, ubrzo posle mamine smrti su mi se izredjale jos neke smrti jako mladih ljudi (30-35 god) i dece koja su poginula u udesima, a sve to u jako bliskoj familiji, i onda shvatis da su ti roditelji i proziveli nesto i doziveli neke godine, iako su ziveli samo 60-tak. Meni je za 10 godina umrlo vise od 20 ljudi iz najuze porodice (stric,strina, brat od strica, drugi brat u 35, sestra - 33, snajina sestra koja se nije udavala i zivela je kod mene u kuci - 40, tetka, teca x3...) i valjda kad te tako nesto snadje i kad provedes vise na groblju nego na veseljima... oguglas i prihvatis to kao sastavni deo zivota... a da je lako - nije!
Procitah i ja Dacinu pricu, vise puta... i ne mogu da verujem. Mogu samo misliti koliko je njoj tesko Uzas! Daco, drzi se!
Nacka, ajde kad zavrsis ciscenje kod sebe, dodji i do mene
Orlic, jel prelazis i ti na Xeninu kafu, za podmaldjivanje?
Xena, od samo tu pijem, ako bi mi pomogla da smanjim godine
KOrpice, lep dan i tebi!
Pari, lep provod jos jednom, vidim spremna si za veselje danas Ja cu da te gnjavim mejlovima narednih dana, a znas i zasto, zbog tvoje kombinacije
Ljubac cure, odoh da radim, donela sam posao kuci, nisam stigla da zavrsim u toku nedelje, a juce sam kulirala i nisam htela nista da radim
Bixaco, stvari koje ne mozes promeniti, ostavis u proslost i ne mislis o njima, dok ne prodje vremena, to je moj recept. Jeste da te to stisne emotivno, ali nema druge. Ili ces tako, ili ces zivot proziveti placuci. A da je tuga, tuga je, i uvek je tesko u srcu, pogotovu kad cujes price dece o roditeljima. Ali, zivi se sa tim. Meni su neka vrsta nadoknade S&S jer su vrlo slicni mojim roditljima, pa zive kroz njih, a znam da se moji negde raduju sto sam ja srecna, strepa i stalno su sa mnom. Na zalost, ubrzo posle mamine smrti su mi se izredjale jos neke smrti jako mladih ljudi (30-35 god) i dece koja su poginula u udesima, a sve to u jako bliskoj familiji, i onda shvatis da su ti roditelji i proziveli nesto i doziveli neke godine, iako su ziveli samo 60-tak. Meni je za 10 godina umrlo vise od 20 ljudi iz najuze porodice (stric,strina, brat od strica, drugi brat u 35, sestra - 33, snajina sestra koja se nije udavala i zivela je kod mene u kuci - 40, tetka, teca x3...) i valjda kad te tako nesto snadje i kad provedes vise na groblju nego na veseljima... oguglas i prihvatis to kao sastavni deo zivota... a da je lako - nije!
Procitah i ja Dacinu pricu, vise puta... i ne mogu da verujem. Mogu samo misliti koliko je njoj tesko Uzas! Daco, drzi se!
Nacka, ajde kad zavrsis ciscenje kod sebe, dodji i do mene
Orlic, jel prelazis i ti na Xeninu kafu, za podmaldjivanje?
Xena, od samo tu pijem, ako bi mi pomogla da smanjim godine
KOrpice, lep dan i tebi!
Pari, lep provod jos jednom, vidim spremna si za veselje danas Ja cu da te gnjavim mejlovima narednih dana, a znas i zasto, zbog tvoje kombinacije
Ljubac cure, odoh da radim, donela sam posao kuci, nisam stigla da zavrsim u toku nedelje, a juce sam kulirala i nisam htela nista da radim
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Ja sam svašta nešto obeležila za multi-quote, a onda zanemela kad sam pročitala šta se desilo Daci, i sad ne mogu ništa drugo da komentarišem. Da ti srce stane samo.
Nisam u bolnici, već mi je bilo loše, pa sam samo ležala. Nisam upalila komp dva dana. Internista misli da je u pitanju malokrvnost. Dala sam krv, rezultati ujutru, pa videćemo.
Daco, šta da ti kažem
Nisam u bolnici, već mi je bilo loše, pa sam samo ležala. Nisam upalila komp dva dana. Internista misli da je u pitanju malokrvnost. Dala sam krv, rezultati ujutru, pa videćemo.
Daco, šta da ti kažem
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Oooo dje ste zene lepe?
Lilya draga neka je srecna petogodisnjica vase ljubavi. Lepo se provedite danas, a za godinu dana vam zelim nunanje bekana. I ono...e secas se kako smo prosle godine na danasnji dan ...
Orliska mila hvala na kafici. Kako si? Kako trudnicki dani?
Mala moja, kumo, lepo se provedi na svadbici. Uf kako bi meni sada leglo neko veselje i lumpovanje. ne bi stala do zore.
Biksi druze moj, danas kada sam prolazila bajsom pored mesta gde smo ze izljubile smejala sam se na sav glas i pevala sam, takodje na sav glas U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO, Ana me je pratila, a ono malo ljudi sto je bilo na trotoarima me je gledalo kao da sam pala sa kruske ili jabuke ili nekog drugog drveta.
Xena koji si ti lik hahahahaha. Ajd sutra postavlja tu kaficu, mozda nam svima za nesto pomogne.
Meta pa zar i nedeljom moras da radis. Bas bzvz.
Nacka sredjivanje kuce...pa neka je sa srecom.
Korpice pozdravi mi Va.
Mi jutros oko pola devet bajsom do Trsica. Imamo sic za Anu, spakovali vodu, rolere osmeh na lica i juriiiiis. Uradili su prosle godine biciklisticku stazu do skretnice za Trsic i sad je milina voziti. Tamo smo Ana i ja vozile rolere, malo vise Ana, ipak je mama okretala pedale, pa je morala malo i da spusti guzu na klupicu. Tata Milan je igrao basket. Njemu je 20 minuta voznje biciklom zagrevanje, za mene dosta. Vratili smo se taman za rucak. Spanac predhodno opran i naseckan, samo sam ga zavrsila. Ana zaspa u 13h i ja sa njom nekih 15 minuta. Prijalo mi je.
Odoh dalje citati.
Sve vas ljubim i grlim.
Lilya draga neka je srecna petogodisnjica vase ljubavi. Lepo se provedite danas, a za godinu dana vam zelim nunanje bekana. I ono...e secas se kako smo prosle godine na danasnji dan ...
Orliska mila hvala na kafici. Kako si? Kako trudnicki dani?
Mala moja, kumo, lepo se provedi na svadbici. Uf kako bi meni sada leglo neko veselje i lumpovanje. ne bi stala do zore.
Biksi druze moj, danas kada sam prolazila bajsom pored mesta gde smo ze izljubile smejala sam se na sav glas i pevala sam, takodje na sav glas U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO, Ana me je pratila, a ono malo ljudi sto je bilo na trotoarima me je gledalo kao da sam pala sa kruske ili jabuke ili nekog drugog drveta.
Xena koji si ti lik hahahahaha. Ajd sutra postavlja tu kaficu, mozda nam svima za nesto pomogne.
Meta pa zar i nedeljom moras da radis. Bas bzvz.
Nacka sredjivanje kuce...pa neka je sa srecom.
Korpice pozdravi mi Va.
Mi jutros oko pola devet bajsom do Trsica. Imamo sic za Anu, spakovali vodu, rolere osmeh na lica i juriiiiis. Uradili su prosle godine biciklisticku stazu do skretnice za Trsic i sad je milina voziti. Tamo smo Ana i ja vozile rolere, malo vise Ana, ipak je mama okretala pedale, pa je morala malo i da spusti guzu na klupicu. Tata Milan je igrao basket. Njemu je 20 minuta voznje biciklom zagrevanje, za mene dosta. Vratili smo se taman za rucak. Spanac predhodno opran i naseckan, samo sam ga zavrsila. Ana zaspa u 13h i ja sa njom nekih 15 minuta. Prijalo mi je.
Odoh dalje citati.
Sve vas ljubim i grlim.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Pariz, umreh od smeha na ovo Meta-K, dobi žena još jedan, efektan nadimak
Verujem da nećeš đuskati, al će zato njih dvoje kad čuju muziku
Setih se sad Dušana kako žvaćka pupčanik i razvuče mi se osmeh
Biksi, samo vreme...Ništa drugo. Imala sam 27g tek napunila, a moja najmladja sestra nepunu 21 kad sam prošla isto. Bez najave i bolesti, samo jedno jutro je promenilo sve. Prva konstatacija smrti mi je bila na rodjenom ocu, još nisam počela ni da radim. I samo je vreme pomoglo, ništa više. Ja sam imala problem jer nisam isplakala na vreme. Uvek je lakše kad to uradiš. Možda je olakšavajuća okolnost jer su to bile poratne godine, pa je još mnogo mladjih ljudi otišlo pre vremena, ali tvoj bol je samo tvoj bol, i koliko god razumom sebi objašnjavaš, duša ne sluša. Ljubim te i grlim jako.
Xeno, ja ni ne čuh za tu kafu...kakav fleš
Maus, kakva ste vi sportska familija, ja na rolere u životu nisam stala, ni na rolšue kao dete
A vi samo štrikate. Vidiš, ja nikad nisam bila u Tršiću. Moraću to ispraviti
Verujem da nećeš đuskati, al će zato njih dvoje kad čuju muziku
Setih se sad Dušana kako žvaćka pupčanik i razvuče mi se osmeh
Biksi, samo vreme...Ništa drugo. Imala sam 27g tek napunila, a moja najmladja sestra nepunu 21 kad sam prošla isto. Bez najave i bolesti, samo jedno jutro je promenilo sve. Prva konstatacija smrti mi je bila na rodjenom ocu, još nisam počela ni da radim. I samo je vreme pomoglo, ništa više. Ja sam imala problem jer nisam isplakala na vreme. Uvek je lakše kad to uradiš. Možda je olakšavajuća okolnost jer su to bile poratne godine, pa je još mnogo mladjih ljudi otišlo pre vremena, ali tvoj bol je samo tvoj bol, i koliko god razumom sebi objašnjavaš, duša ne sluša. Ljubim te i grlim jako.
Xeno, ja ni ne čuh za tu kafu...kakav fleš
Maus, kakva ste vi sportska familija, ja na rolere u životu nisam stala, ni na rolšue kao dete
A vi samo štrikate. Vidiš, ja nikad nisam bila u Tršiću. Moraću to ispraviti
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Strana 27 od 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Similar topics
» Septembarska mirisna jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra
» Aprilska jutra
» Septembarska jutra
» Suncana majska jutra