Danas sam kuvala...
+41
veki1
bobica83
hany
cica-maca
buby
Vuchica
laKole
resistance
djole42
Gramatika
MARA
medolino
bebko
lilly13
BiKsi :)
maza1972
daca32
korpica
dra00
lena
nacKa
cicsa80
Mali Princ
lolipop
MAAKKI
Mrvica
zoxa
Xena
missile
Marija86
Republica
mijaki
dr mali pariz
Orline
Struzzo
JocY
Kamilica
Mirjana
dragana76ns
maus
Botox
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja :: Arhiva
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
Devojke jel ste cule da Rudolf dolazi veceras u Usce?
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/324243/Slavni-kuvar-sa-kanala-24-Kitchen-Rudolf-Van-Vin-u-Beogradu
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/324243/Slavni-kuvar-sa-kanala-24-Kitchen-Rudolf-Van-Vin-u-Beogradu
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
mhm :)
kod nas danas gusta corbica od tikvica sa jajetom i parmezanom i krutonima
a dragi je zaduzen za pecena jajca :)
kod nas danas gusta corbica od tikvica sa jajetom i parmezanom i krutonima
a dragi je zaduzen za pecena jajca :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
slika s telefona, nema sunca, pa mi i boja nesto anemicna
:))))
inace, ovo je corbica prva ligica
pored parmezana u njoj ima i persuna i bosiljka...
:))))
inace, ovo je corbica prva ligica
pored parmezana u njoj ima i persuna i bosiljka...
danas supica
zapeceni riblji kotleti (saran)
salata od mladog krompira i luka
kasnije malo pravim burek
zapeceni riblji kotleti (saran)
salata od mladog krompira i luka
kasnije malo pravim burek
supica, ribica, salatica.... bojim se da ce burek biti odlozen za sutra ujutru, jer ne mogu da zinem, jela sam i tresnjice, a sada idem da perem jagode....
odo sada ipak i burek da napravim, jede se mom draganovicu
evo i bureka :)
u pola devet uvece
u pola devet uvece
Cure vi mi bas otvarate apetit.
Mala tvoj tanjir mi se mnogo dopada pojela bih bas sve
Bojana ova riba je mnogo pimamljiva, ali bih smazala i ovaj burek pa neka je i u pola devet uvece
Nije da ja ne kuvam samo ne stignem da slikam, ustvari jedva stignem i da pojedem to sto skuvam, danas bio rostilj, pomfrit, sezonska salata i jedno pivce od grejfruta.
Mala tvoj tanjir mi se mnogo dopada pojela bih bas sve
Bojana ova riba je mnogo pimamljiva, ali bih smazala i ovaj burek pa neka je i u pola devet uvece
Nije da ja ne kuvam samo ne stignem da slikam, ustvari jedva stignem i da pojedem to sto skuvam, danas bio rostilj, pomfrit, sezonska salata i jedno pivce od grejfruta.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Pari, može, sviža mi se ručak od petka, krompirići, mmmm
Boki, burek sam ti tamo pohvalila, odličan je.
evo mog ručka od juče, nestigoh ga staviti
Boki, burek sam ti tamo pohvalila, odličan je.
evo mog ručka od juče, nestigoh ga staviti
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
Maakki, moooožeeeeee...
Nutri, mila, ja bih kod tebe na tvoj ručkić laganić...jela sam skoro ribu,ali opet bih.
Kod nas bio krompir pire, dinstana piletina na belom luku i blitva prodinstana na istom tom luku, bez brašna, bez mleka...kao prilog. Salata-cvekla.
Nutri, mila, ja bih kod tebe na tvoj ručkić laganić...jela sam skoro ribu,ali opet bih.
Kod nas bio krompir pire, dinstana piletina na belom luku i blitva prodinstana na istom tom luku, bez brašna, bez mleka...kao prilog. Salata-cvekla.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
... jao Bojana javljaj na kojoj si opstini, ako si mi blizu da se prijavim na polupansion, barem dok trudnujemo
kami, mljacnula bih i tvoj ruckic...
kami, mljacnula bih i tvoj ruckic...
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
dodje mu valjda da pripadamo opstini savski venac :)
vratih se ja iz skitnje
malo sam se sisnula, tacnije to moje malo, znaci da me je frizerka poteno olindracila :)
danas dziga juneca u saftu
mladi krompirici - bareni
krastavac svez i tako....
to mi se jelo danas
ima i jagodica, na njih cu posle rucka da navalim
a jela sam i sveze cvekle, komada dva
vratih se ja iz skitnje
malo sam se sisnula, tacnije to moje malo, znaci da me je frizerka poteno olindracila :)
danas dziga juneca u saftu
mladi krompirici - bareni
krastavac svez i tako....
to mi se jelo danas
ima i jagodica, na njih cu posle rucka da navalim
a jela sam i sveze cvekle, komada dva
Danas-lazanjeeeeeeeee...vrlo malo za sutra ostalo...
Jao Boki kako ovo diiiivno izgleda
Moram da pitam kakvog su ukusa mladi bareni krompiri? Ja mlade samo pržim i pečem...nisam ni znala da se mogu kuvati.
Kod mene za ručak svekrvina pita, a za večeru pršuta. Dok to ne slistimo, nema zdrave 'rane
Moram da pitam kakvog su ukusa mladi bareni krompiri? Ja mlade samo pržim i pečem...nisam ni znala da se mogu kuvati.
Kod mene za ručak svekrvina pita, a za večeru pršuta. Dok to ne slistimo, nema zdrave 'rane
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
lazanje, eh, jedno od jela na kojem bi ziveti mogla....
bice sledeceg meseca....
miro, mladi bareni krompirici su mi ukusa mladih barenih :)))))
hehe, msm, ako si ih jela u nekom drugom obliku mozes da naslutis kakvog su ukusa, uglavnom, definitivno su lepsi od matorog krompira kuvanog
tacnije, oni su meni uvek mnogo lepi, kao i sve drugo kada je mlado :)
samo ih obaris, malo ulja i soli i eto :)
inace super su da ih obaris i same njopas ili uz soseve, kao npr beli s mirodjijom, za koji inace uvek kuvam krompir, ali uz mladi je to jedna klasa vise :) mozes i uz crveni sos (paradajz sos )
bice sledeceg meseca....
miro, mladi bareni krompirici su mi ukusa mladih barenih :)))))
hehe, msm, ako si ih jela u nekom drugom obliku mozes da naslutis kakvog su ukusa, uglavnom, definitivno su lepsi od matorog krompira kuvanog
tacnije, oni su meni uvek mnogo lepi, kao i sve drugo kada je mlado :)
samo ih obaris, malo ulja i soli i eto :)
inace super su da ih obaris i same njopas ili uz soseve, kao npr beli s mirodjijom, za koji inace uvek kuvam krompir, ali uz mladi je to jedna klasa vise :) mozes i uz crveni sos (paradajz sos )
Miro, ja obozavan da ih obarim i vrele pospem seckanom svezom mirodjijom, persunom, sokom od limuna, sveze istruganim djumbirom i maslinovim uljem. Protresem ih u serpi i sacekam koji minut da upiju. Budu super.
Mogu kao prilog ili glavno jelo, ili slata. Super su i topli i hladni.
Naravno, ako nesto ne volis od ovih sastojaka, mozes nesto da dodas, oduzmes, kombinacije su bezbrojne.
Miro, a da rotiras tu prsuticu u neko drugo doba - kad je ruckas uvece vise ce ti se vezati voda? - sta cu, ja prvo mislim zdravstveno
Mogu kao prilog ili glavno jelo, ili slata. Super su i topli i hladni.
Naravno, ako nesto ne volis od ovih sastojaka, mozes nesto da dodas, oduzmes, kombinacije su bezbrojne.
Miro, a da rotiras tu prsuticu u neko drugo doba - kad je ruckas uvece vise ce ti se vezati voda? - sta cu, ja prvo mislim zdravstveno
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Prinče draga, ja ti so ne izbegavam jer sam jedva uspela da podignem pritisak na 95/65. Hematolog mi je rekla da slobodno jedem slane supice i pršutice a kontrolisali smo i natrijum uz ostale minerale i verovala ili ne, na donjoj je granici. Mislim da je to zato što ja inače ne jedem slano, tj. ne solim mnogo.
U svakom slučaju, hvala na savetu, da to nisam znala bilo bi mi jako drago da se našao neko da mi kaže
A mlade krompiriće već danas barim, obavezno! I javljam utiske
U svakom slučaju, hvala na savetu, da to nisam znala bilo bi mi jako drago da se našao neko da mi kaže
A mlade krompiriće već danas barim, obavezno! I javljam utiske
ja ipak danas izvadila onog pasulja skuvanog iz zamrzivaca
podgrejala ga
salata od luka, krastavca i paradajza
i dosta nam
planiram veceras moce da napravim za veceru
jer imam starog hleba....
podgrejala ga
salata od luka, krastavca i paradajza
i dosta nam
planiram veceras moce da napravim za veceru
jer imam starog hleba....
Ja skuvala krompiriće, tj. dodala ih junećoj čorbici pred kraj i baš su dobri! E sad, znam da kombinacija meso-krompir nije dobra, ali eto, jeli smo bez hleba
Da se i ja upisem ovde.
Juce pravilahttp://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/f/9/f9a635f07f23c5894b4a2f79542ae074_header.jpg
Samo sam dodala mnogo vise lan. semena i susama. Nesto mi malo po jedna kasikica ili vec pola.
Obarila kuk. secerac i salata paradajz, krastavac i luk. Pre toga pileca supica sa mnooooooogo persunovog lisca.
Nemam sliku, ruke su mi drhtale od gladi, jedva sam scekala da jedem. Nisam ni pomislila na slikanje.
Juce pravilahttp://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/f/9/f9a635f07f23c5894b4a2f79542ae074_header.jpg
Samo sam dodala mnogo vise lan. semena i susama. Nesto mi malo po jedna kasikica ili vec pola.
Obarila kuk. secerac i salata paradajz, krastavac i luk. Pre toga pileca supica sa mnooooooogo persunovog lisca.
Nemam sliku, ruke su mi drhtale od gladi, jedva sam scekala da jedem. Nisam ni pomislila na slikanje.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Mišu, ja se iscepah od smeha, pošto ne vidim ama baš ništa kad otvorim link...a onda zamislim lanenog semena i susama odozgo...jooooj
A tata me je jutros zasmejavao i na kraju rekao da ne valja da se baš toliko smejem jer mogu dobiti kontrakcije
Kako volim ovakva jutra
A tata me je jutros zasmejavao i na kraju rekao da ne valja da se baš toliko smejem jer mogu dobiti kontrakcije
Kako volim ovakva jutra
Miro, podseti me na krompir paprikaš, mljac!
Pari, kada jednog dana mm i ja otvorimo restoran u gradu, što je jedan od mojih snova, honorarno ću te leeepo platiti da jednom nedeljno gostuješ i komanduješ po kujni! Napravićemo i sobicu za zvezdice, dok te čekaju
Pravila uštipke od tikvica, muž se opet oduševio, al pusti njega, JA sam se oduševila!! I najzad sam ukapirala - obično stave i belance, pa to jako curi, onda utrpaju masu brašnom, i na kraju belance gori, pa dobiješ zagorelo brašno. Takve sam ja uštipke do sada jela. A ovi su pravi
Slikala sam, al neki drugi dan ću staviti slike (pojma nemam gde mi je kablić od telefona) i karfiol i uštipke, a dugujem tamo na temi i princes krofne.
Bojanče, daj recept za onaj burek, odlično izgleda - kao iz najbolje pekare!!! Ne jedem burek, al muž jede pa bih mogla da probam da napravim AKO NIJE KOMPLIKOVANO
Pari, kada jednog dana mm i ja otvorimo restoran u gradu, što je jedan od mojih snova, honorarno ću te leeepo platiti da jednom nedeljno gostuješ i komanduješ po kujni! Napravićemo i sobicu za zvezdice, dok te čekaju
Pravila uštipke od tikvica, muž se opet oduševio, al pusti njega, JA sam se oduševila!! I najzad sam ukapirala - obično stave i belance, pa to jako curi, onda utrpaju masu brašnom, i na kraju belance gori, pa dobiješ zagorelo brašno. Takve sam ja uštipke do sada jela. A ovi su pravi
Slikala sam, al neki drugi dan ću staviti slike (pojma nemam gde mi je kablić od telefona) i karfiol i uštipke, a dugujem tamo na temi i princes krofne.
Bojanče, daj recept za onaj burek, odlično izgleda - kao iz najbolje pekare!!! Ne jedem burek, al muž jede pa bih mogla da probam da napravim AKO NIJE KOMPLIKOVANO
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
stavila ja recept za burek i ovde pre par dana, a otvorili smo i temu zvanu Burek ovde na kuhinji i sve sam lepo napisala :)))))
nije komplikovano, cak sta vise, zguzva se za 5 minuta :)
jao ustipci od tikvica, to me podseti na bakine cuftice od tikvica, pravi ih i moja
sestra
znam da se rendaju tikvice i krompir, ide valjada jaje i brasno i budu savrsene...
idem, stomak mi je prazan, creva mi krce, moram do prodavnice po neku hranu....
nije komplikovano, cak sta vise, zguzva se za 5 minuta :)
jao ustipci od tikvica, to me podseti na bakine cuftice od tikvica, pravi ih i moja
sestra
znam da se rendaju tikvice i krompir, ide valjada jaje i brasno i budu savrsene...
idem, stomak mi je prazan, creva mi krce, moram do prodavnice po neku hranu....
Aha, odoh još i to da nađem ba begam da se latim posla, red je!
Poz trudnim kulinarskim majstoricama
Sinoć sam igrala sa mužem tablić, i kažem mu - eh, da sam trudna, pa otkačim sve obaveze, pa odem na pijacu sutra, pa se poigram po kujni, pa uživam u jednostavnom životu i ljubavi.... On me gleda, kaže - nemoj tako da govoriš, pa bićeš trudna ! Moj dobri optimista, moje.
Zato ga ja poneki dan i poštedim kujne, skuvam nešto. Inače mora sam, šta da radi kad je mene hteo
Kad sam se zaljubila u njega, svaki dan sam na nokte stavljala drugi lak, a on mislio iskrzao se jučerašnji od ribanja podova! Ma ne....
Danas na meniju mog muža lignja pržena Valjda se seti da obari krompiriće ili blitvu, nadam se
Poz trudnim kulinarskim majstoricama
Sinoć sam igrala sa mužem tablić, i kažem mu - eh, da sam trudna, pa otkačim sve obaveze, pa odem na pijacu sutra, pa se poigram po kujni, pa uživam u jednostavnom životu i ljubavi.... On me gleda, kaže - nemoj tako da govoriš, pa bićeš trudna ! Moj dobri optimista, moje.
Zato ga ja poneki dan i poštedim kujne, skuvam nešto. Inače mora sam, šta da radi kad je mene hteo
Kad sam se zaljubila u njega, svaki dan sam na nokte stavljala drugi lak, a on mislio iskrzao se jučerašnji od ribanja podova! Ma ne....
Danas na meniju mog muža lignja pržena Valjda se seti da obari krompiriće ili blitvu, nadam se
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
E, drago mi je da sam večitu dilemu odagnala.missile ::
Nego, želja o spec. restoranu je i moja želja. da,da...ne vidim ja sebe ceo radni vek na poslu koji obavljam.
Muž znajući moju kuhinju, odobrava da se to mora ostvariti. Te...mogle smo zajedničkim snagama,a?
Mima, ni ja ne vidim šta si juče jela. Potrudi se da nam ponovo postaviš,please!!
Danas-pasuljaga sa špic rebrima.
Ovaj put beli pasulj-kojeg stvarno retko pravim...
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam dragom...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...