LILYA: Nova tura, nova avantura
+57
Marija86
MIRKA85
lena
Republica
SannI-AlL
nacKa
Malina
anak
bebko
rada78
missile
bebica mala
shenon
menora72
zoxa
Mrvica
Struzzo
Tanja83
Likoli
lilly13
noja
dra00
lolipop
gaga.ristic1
maza1972
sanjicica
fenix
Jelica
djole42
Jelena*
dragmilk
bak
maki79
Xena
maus
tuli
ivka
medolino
cicsa80
seka 35
MAAKKI
pegaz
Orline
dr mali pariz
Jejaaa
Simona
BiKsi :)
ninica2
grudva
Mirjana
KoMetaK
LaFolie
JocY
korpica
Kamilica
dragana76ns
lilya
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 31 od 32
Strana 31 od 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Re: LILYA: Nova tura, nova avantura
E Repi, potpuno te razumem. Sve se nadam nacicemo neki odgovor pa da drzimo "to nesto" pod kontrolom. A znam da ce sa svim tim analizama biti sve ok, ali tako mi je lakse.
Veci problem mi je sto ne mogu dr ni jednom da verujem 100%. Mislim, nisam ja sad neki freak, ali kad mi kazu ma opustite se, bice ili sve je sad u bozjim rukama... Odvratan izgovor. Bolje da mi kazu da se od tog i tog dela ne razumeju u materiju i da potrazim odgovor negde drugde. Ali jbg sujeta ne dozvoljava. Dr Sonja mi se jos ne javlja, cekam je ko ozebo sunce.
Veci problem mi je sto ne mogu dr ni jednom da verujem 100%. Mislim, nisam ja sad neki freak, ali kad mi kazu ma opustite se, bice ili sve je sad u bozjim rukama... Odvratan izgovor. Bolje da mi kazu da se od tog i tog dela ne razumeju u materiju i da potrazim odgovor negde drugde. Ali jbg sujeta ne dozvoljava. Dr Sonja mi se jos ne javlja, cekam je ko ozebo sunce.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya, baš mi krivo što ovaj put nije uspelo, al tu sam da bodrim za nove planove, za pingvinčiće, jer vidim da ćeš ti nama, ipak, ubrzo biti trudnica!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Lilya samo da te jaaaaako zagrlim i da neodustajes i docices do svog cilja videces
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
Mnogo mi je žao, ali nema nam druge nego dalje.
Evo i ja ću ponovo uskoro, danas kad sam bila na Betaniji, pomislila sam kako ću ja sad to ponovo, ali moram, nema za nas drugog izbora, zato koračamo dalje zajedno, nema predaje i nema očajavanja, šta je tu je. Mnogo te grlim i ljubim i stojim uspravno zajedno s tobom
Evo i ja ću ponovo uskoro, danas kad sam bila na Betaniji, pomislila sam kako ću ja sad to ponovo, ali moram, nema za nas drugog izbora, zato koračamo dalje zajedno, nema predaje i nema očajavanja, šta je tu je. Mnogo te grlim i ljubim i stojim uspravno zajedno s tobom
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
Lilya, da li se javila dr Sonja?
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Lilyo, ovaj put nije, plan imas da odradis jos nesto i bice sledeci piu onaj BUM.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Koliko ste samo drage i koliko mi znacite
Dr mi se vec dva dana ne javlja. Nocas sam je od sve muke sanjala.
Od kad smo saznali za betu, sve lekove sam prestala da pijem, ukljucujuci i Siofor. Moram malo da se odmorim. E da i dala sam sebi do ponedeljka oduska, jedem sta mi je volja, ukljucujuci i kolace. Od ponedeljka se vracam na stari rezim: Sifor ujutru i uvece i nista slatko.
Da li bi trebalo da prekidam sa Prenatalom zbog testova na urodjene i stecene trombofilije i na koliko?
E da, dr Biljana iz Bisa mi se javila i rekal da je ovo bila biohemijska i da je pozovem u ponedeljak da dogovorimi UZ ako mi stane krvarenje.
Eto jos uvek cekam dr Sonju da se javi
Dr mi se vec dva dana ne javlja. Nocas sam je od sve muke sanjala.
Od kad smo saznali za betu, sve lekove sam prestala da pijem, ukljucujuci i Siofor. Moram malo da se odmorim. E da i dala sam sebi do ponedeljka oduska, jedem sta mi je volja, ukljucujuci i kolace. Od ponedeljka se vracam na stari rezim: Sifor ujutru i uvece i nista slatko.
Da li bi trebalo da prekidam sa Prenatalom zbog testova na urodjene i stecene trombofilije i na koliko?
E da, dr Biljana iz Bisa mi se javila i rekal da je ovo bila biohemijska i da je pozovem u ponedeljak da dogovorimi UZ ako mi stane krvarenje.
Eto jos uvek cekam dr Sonju da se javi
Lily a zasto ti ne bi pozvala telefonom dr i rekla joj da si joj poslala mail i da je zamolis da ti sto pre odgovori na njega mozda je previdela nesto mozda nije ni otvarala mail ko zna sta je u pitanju. Pozovi ti nju ipak.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Ne moraš prekidati s lekovima zbog trombofilija.lilya ::
Slatko si me nasmejala s onom rečenicom - bolje nek priznaju da se ne razumeju u materiju
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
E,sad sam ja u dilemi da li da pišem ili ne...prenatal su vitamini i sadrže folnu kiselinu i b12 ,verovatno.
Kada sam radila stečene trombofilije pitali su me da li uzimam nešto od hormona,lekova...
Ja sam prekinula sa vitaminima pre davanja nalaza, neznam,ne bih da te zbunjujem,ali je činjenica da za urođene daju terapiju folna+b12 jer može da postoji deficit.
Kada sam radila stečene trombofilije pitali su me da li uzimam nešto od hormona,lekova...
Ja sam prekinula sa vitaminima pre davanja nalaza, neznam,ne bih da te zbunjujem,ali je činjenica da za urođene daju terapiju folna+b12 jer može da postoji deficit.
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
maza1972 ::E,sad sam ja u dilemi da li da pišem ili ne...prenatal su vitamini i sadrže folnu kiselinu i b12 ,verovatno.
Da, da, zato i pitam. Ajde pozvacu ja njih u labu pa kako mi kazu, ja cu tako i ona cu i ovde staviti sta su mi rekli.
Miro, sta da ti kazem, a sto ti vec ne znas
Sonja mi se jos uvek nije javila, a ni Danica, opet cu ig cimati, nista drugo mi ne preostaje.
Inace, nasla sam lekara koji mi je odmah rekao da obavezno uradim i histero i trombofilije
Sjajno!Kako se zove dr?lilya ::......
Inace, nasla sam lekara koji mi je odmah rekao da obavezno uradim i histero i trombofilije
Kad pomislim šta sam sve morala da radim i koliko vremena mi je trebalo da bih odradila sve te analize,neke upute sam dobila od ginekologa,neke od opšte prakse ,na nalog privatnog ginekologa.
Ja sam sve na uput radila na Kliničkom i Zavodu za transfuziju,plaćala sam samo urođene tromb.u Helixlabu.
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Mene, naravnolilya ::
ne bih ja čekala odgovor na mail, kad već ne stižu, kao i Mijaki, ja bih ih cimnula na tl. pa čekala odgovor na mail-u, naravno, ne vikendom...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ma to je ginekolog koga poznajem, prijatelj prakticno. Ne moze mi pomoci u smislu davanja uputa. Za histero uput necu ni da trazim, posto racunam da bi na red dosla ko zna kad. Danas se isplakah tek, reka suza. Moram da se sredim do utorka, mama stize iz USA ne bih da je dodatno stresiram.
Ps. naravno nista bez vase pimoci Lepo rece Pari.
Ps. naravno nista bez vase pimoci Lepo rece Pari.
Plači mila, izbaci taj bol iz sebe i biće bolje. Da je lako nije, ali će proći.
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Ima li kakvih vesti iz Praga od dr?
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
OK sam sad, sprovela u maminom stanu spremanje da je sve lepo doceka kad se vrati iz USA. Mm sadio cvece na terasi, ja spremala po stanu. Nisam se olako predala emocijama
Pored toga, farbanje i sisanje juce odradila (primila me moja frizerka preko reda), depilaciju konacno danas. Pedikir i manikir u sredu, jos nekako da uspem.da zakazem kozmeticarku u naredna 2 meseca (kakva joj je guzva) i na konju sam.
Sutra konacno krecem na yogu posle pauze od mesec dana i sa detaljnim spremanjem kuce i ima da budem ko nova do ponedeljka i orna za posao. Mos' misliti
Pored toga, farbanje i sisanje juce odradila (primila me moja frizerka preko reda), depilaciju konacno danas. Pedikir i manikir u sredu, jos nekako da uspem.da zakazem kozmeticarku u naredna 2 meseca (kakva joj je guzva) i na konju sam.
Sutra konacno krecem na yogu posle pauze od mesec dana i sa detaljnim spremanjem kuce i ima da budem ko nova do ponedeljka i orna za posao. Mos' misliti
Ajd, valjda se sutra i dr javi. Koje si cveće posadila
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Petunije, ona ih mnogi voli.
Mi cemo begonije, na suncanoj smo strani, a one obozavaju sunce
Mi cemo begonije, na suncanoj smo strani, a one obozavaju sunce
Super, znači već ih ima. Čim prohodam, moram i ja. Imamo i temu o cveću, pa ako si voljna
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
orline ::Super, znači već ih ima. Čim prohodam, moram i ja. Imamo i temu o cveću, pa ako si voljna
Vidis to nisam videla. Moracu da obidjem
Lilya, draga, jako mi je zao zbog svega, a opet mi je drago da te citam pozitivnu. Uzivaj sa mamom od sutra, i spremaj se za svoje smrzlice. Jednoj mojoj prijateljici je uspelo bas sa njima posle par neuspesnih, i evo, juna ceka 2 curice. Mozda budemo zajedno u Pragu?
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 31 od 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Similar topics
» MARIJA-novi pokusaj,nova nada...
» SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D
» Moja nova kuhinja
» Moja nova kuhinja,kupatilo...........
» SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D
» Moja nova kuhinja
» Moja nova kuhinja,kupatilo...........