IVKA - na putu do radovanja
+52
heart84
darija79
shenon
dragmilk
Tanja83
lilly13
Xena
gaga.ristic1
sanjicica
seka 35
Simona
Mirjana
maki79
anak
Jelica
bebko
cvrle76
mijaki
grudva
Mali Princ
Mrvica
nacKa
bak
lolipop
noja
Jejaaa
KoMetaK
cicsa80
Struzzo
Zoka83
maza1972
MAAKKI
pegaz
ninica2
dr mali pariz
fenix
Kamilica
JocY
BiKsi :)
tuli
rada78
korpica
menora72
lilya
maus
djole42
Orline
dragana76ns
medolino
dra00
LaFolie
ivka
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 25
Strana 13 od 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Re: IVKA - na putu do radovanja
Ivka knjiga je divna i ja je imam, ali se slazem sa ostalima setnje, druzenje i poneka komedija
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Ivka, rade hormoni?
I ja sam sama po ceo dan, mm dodje uvece s posla. Kriza uhvati s vremena na vreme pa prodje. Naci ces vec nesto sto ti odvlaci paznju.
I ja sam sama po ceo dan, mm dodje uvece s posla. Kriza uhvati s vremena na vreme pa prodje. Naci ces vec nesto sto ti odvlaci paznju.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Ivka drz se ima ocas posla da proleti jos tih par dana.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Ivka samo da te ljubnem
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Još malčiceee
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Dobron jutro drage devojke!!! Veliki
Prosao je nalet suza i sazaljenja...sada je dobro...od jutros je sve nekako lepse....hvala za ove divne porukiceee!!!!!!!!!!!
ne bih znala da kazem da li kod mene ima neceg novog...osim sto je tu stalni pritisak u donjem stomaku ali bez bolova...pa kako rece Lily i ja se nadam da je to dobar znak
Brinem o cvecu na prozoru koje mi do sada nikada nije trajalo valjda zato sto nisam ni marila...pa se sada radujem kako se sve rascvetalo!!!
Prosao je nalet suza i sazaljenja...sada je dobro...od jutros je sve nekako lepse....hvala za ove divne porukiceee!!!!!!!!!!!
ne bih znala da kazem da li kod mene ima neceg novog...osim sto je tu stalni pritisak u donjem stomaku ali bez bolova...pa kako rece Lily i ja se nadam da je to dobar znak
Brinem o cvecu na prozoru koje mi do sada nikada nije trajalo valjda zato sto nisam ni marila...pa se sada radujem kako se sve rascvetalo!!!
ivka- Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011
Lepo kaze ori TRUDNICKI HORMONI
Kako si danas? Kada vadis betu, malo sam pobrkala stvari?
Kako si danas? Kada vadis betu, malo sam pobrkala stvari?
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro Ivka
Kakve ti to nalete suza pominješ?
Ha ha ha, sad' sam se setila jedne pesme iz busa kojim sam godinama putovala po 10-12h u jednom pravcu. Sećam se kako je mene jednom oraspoložila, umornu i tužnu...
Kakve ti to nalete suza pominješ?
Ha ha ha, sad' sam se setila jedne pesme iz busa kojim sam godinama putovala po 10-12h u jednom pravcu. Sećam se kako je mene jednom oraspoložila, umornu i tužnu...
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Maus...daj Boze...!!!
Betu radim tek 21. imam osecaj kao da ce to biti u maju a ne u ovom mesecu dani se razvlaceeee.... spooorooo a moja koncentracija kao u pileta nista ne mogu da radim...ali cekam
Mirjana duso...pa kako neko pomene suze ja u plac ...a tek Luis...ne smem ni da pustim pesmu... za sada samo gledam sliku ...
Betu radim tek 21. imam osecaj kao da ce to biti u maju a ne u ovom mesecu dani se razvlaceeee.... spooorooo a moja koncentracija kao u pileta nista ne mogu da radim...ali cekam
Mirjana duso...pa kako neko pomene suze ja u plac ...a tek Luis...ne smem ni da pustim pesmu... za sada samo gledam sliku ...
Ivka moja,samo da te ljubnem jednom
Svim devojkama koje cekaju se desava da su dve nedelje kao dve godine..ali procice i taj neizdrz pa cemo da se radujemo i da te preselimo na trudnicke strane
Svim devojkama koje cekaju se desava da su dve nedelje kao dve godine..ali procice i taj neizdrz pa cemo da se radujemo i da te preselimo na trudnicke strane
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Da,da hormoni drmaju ja se i sad osjecam nekad usamljeno i tuzno,a rasplakat me moze i prst kad mi neko pokaze u pocetku nisam znala sta mi je,ali sad znam,a i ti ces uskoro sanati pa ce t biti lakse
fenix- Broj poruka : 344
Datum upisa : 06.09.2010
Medolino, Fenix....dace Bog...
nisam navikla na suze pa me to nekada prosto razbije a iskreno ni na samocu...ja zivim sa mm devet godina i ovo je prvi put da smo razdvojeni i to naravno bas sada....eto a onda pomislim prosli put kada smo bili zajedno nije uspelo mozda je ovo dobar znak...i tako trkeljisem znake ko neka ciganka po ceo dan...strasno...evo prestajem
nisam navikla na suze pa me to nekada prosto razbije a iskreno ni na samocu...ja zivim sa mm devet godina i ovo je prvi put da smo razdvojeni i to naravno bas sada....eto a onda pomislim prosli put kada smo bili zajedno nije uspelo mozda je ovo dobar znak...i tako trkeljisem znake ko neka ciganka po ceo dan...strasno...evo prestajem
Ivka ,razumem suze ja se juce rasplakah na seriju mesto zlocina Majami,jest da je bila u pitanju napadnuta trudnica ali mislim da je za plakanje bilo bas i nije,bar ne do sada,pa posle dr Haus sa onom bebom kukuuuuuu i tu pustih po koju suzu.A do pre petnaest dana na to bi gledala kao na jos jednu epizodu u nizu.
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
A priznajmo sebi ipak nam bude malo lakse kada se isplacemo
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
Ivčice
Sve zaboravim da te pitam, imaju li Ivanovići zamrzivač?
Sve zaboravim da te pitam, imaju li Ivanovići zamrzivač?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
O Ivka, pa ako imaš potrebu ti plači. Ja sam se u nedelju u crkvi isplakala ko budala kad sam se pričešćivala, svi me ljudi u čudu gledali. Evo i sad kad pomislim na to mogla bi opet zaplakati
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
O Lilly, pa Crkva je zaista mesto gde kad kreneš, ne možeš da staneš s' plakanjem! Znam iz iskustva
Samo se ti Ivčice prazni, to je zdravo!
Samo se ti Ivčice prazni, to je zdravo!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
ajde Ivka stislo stislo ,blizu blizu
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Ajde Ivka, ja pred put nazad za Beograd svima saljem rode odavde, otvaraj i ti prozor, stizu
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Ivka, da ti 21. bude divan dan!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ivčice, kako si dušo Želim da te 21-og oraspoloži sreća, sreća i samo sreća.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Orlice, imaju Ivanovici friz, od kada su otvorili novu kliniku ovu u kralja Bodina ulici, ali ja nisam imala sta da zamrznem, devojka pre mene je imala transfer smrzlica
hvala vam devojke.... danas je neki bas uvrnut dan pun nekih preokreta ...bice bolje sutra...
Sanjicice to je i moj serijski repertoar a danas sam skinula i 15 serija once upon a time to mi je zabava za preostalu nedelju
hvala vam devojke.... danas je neki bas uvrnut dan pun nekih preokreta ...bice bolje sutra...
Sanjicice to je i moj serijski repertoar a danas sam skinula i 15 serija once upon a time to mi je zabava za preostalu nedelju
Dobro jutro devojke!!! Dobra vam sreca danas!!!
Kod mene nista novo odgledala sam gomilu nekih glupih filmova...nista da preporucim...ova knjizica od kaludjera je odlicna, motivise to je ok....iako ne volim te tralala knjige...
...i tako...na pola puta do bete
ne boli me nista, prvi put da me to i zabrinjava...sta ti je zena...nikada dovoljno dobro ako me boli, zasto..ako ne, ond mozda, a ako po malo, onda nije dovoljno i tako...ali vraca mi se entuzijazam a to je super...eto udavih
Kod mene nista novo odgledala sam gomilu nekih glupih filmova...nista da preporucim...ova knjizica od kaludjera je odlicna, motivise to je ok....iako ne volim te tralala knjige...
...i tako...na pola puta do bete
ne boli me nista, prvi put da me to i zabrinjava...sta ti je zena...nikada dovoljno dobro ako me boli, zasto..ako ne, ond mozda, a ako po malo, onda nije dovoljno i tako...ali vraca mi se entuzijazam a to je super...eto udavih
Dobro je da zabaviš misli nečim drugim,filmovi,serije-malo šetnje bez puno stepenica(ako je moguće)....Druženje ti ne bih preporučila,svi nešto kašlju ,gripčić došao sa lepim vremenom
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Strana 13 od 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu