Turska
+2
Mali Princ
dita 76
6 posters
Strana 1 od 1
Turska
Poštovane,
U zadnje vrijeme se mnogo priča o liječenu u Turskoj. Zanima me da li je neko bio, i kakva su vam iskustva.
Hvala
U zadnje vrijeme se mnogo priča o liječenu u Turskoj. Zanima me da li je neko bio, i kakva su vam iskustva.
Hvala
dita 76- Broj poruka : 1
Datum upisa : 30.11.2010
Re: Turska
Nisam bila licno, ali nas prijatelj koji radi u Belmedicu i bio je u poseti Acibadem klinike fasciniran njihovom lab. i rezltatima, pri tom mislim da je kod njih 3 pokusaj besplatan ukoliko prva dva ne uspeju.
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 49
Datum upisa : 10.03.2011
Sistina saradjuje sa njima.
Znam sigurno da dr-i iz Sistine idu kod njih na usavrsavanja.
Znam sigurno da dr-i iz Sistine idu kod njih na usavrsavanja.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 36
Datum upisa : 01.01.2009
Neka poznata klinika iz Turske je otvorila predstavništvo i u Sarajevu, mislim da Cicsa ide kod njih jer su im urolozi baš dobri.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 51
Datum upisa : 12.10.2010
U Sarajevu je otvorena Bahceci klinika iz Turske. Bila sam na razgovoru i planiram postupak kod njih u toku ove godine ( čim skupim parice
).

beka80- Broj poruka : 117
Godina : 43
Datum upisa : 19.03.2012
Pozdrav
Ja sam u pripremi za postupak u Bahceci kliniki iz Turske, pa ako Bog da nadamo se uspijehu..sto se tiče cijena,icsi je 6000-7000 Km s lijekovima,ali daju opciju da pacijenti mogu kupovati lijekove neovisno od njih sto je super.
Ja sam u pripremi za postupak u Bahceci kliniki iz Turske, pa ako Bog da nadamo se uspijehu..sto se tiče cijena,icsi je 6000-7000 Km s lijekovima,ali daju opciju da pacijenti mogu kupovati lijekove neovisno od njih sto je super.
sigmabh- Broj poruka : 81
Godina : 38
Datum upisa : 20.05.2013
Nova informacija za Bahceci IVF centar Sarajevo, doslo je do promjene glavnog MPO doktora, do sada je to bio Dr. Ali Enver Kurt a sada je dosao novi MPO doktor isto turcin..koji je isto veliki strucanjak... Dr. ÜMİT GÖKTOLGA
sigmabh- Broj poruka : 81
Godina : 38
Datum upisa : 20.05.2013
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|