Novi dom za decu iz Prihvatilista
5 posters
Strana 1 od 1
Novi dom za decu iz Prihvatilista
Ovog leta smo proslavili godinu dana od početka akcije "Pobedi za decu Prihvatilišta" čiji je cilj prikupljanje novca za kupovinu novog doma. Potreba za ovakvom ustanovom će uvek postojati, a naša je odgovornost da deci Srbije obezbedimo veće Prihvatilište.
Pobedi za decu Prihvatilista
Pružite svoju podršku slanjem SMS poruka na broj 1075 na svim mrežama. Cena jedne poruke je 50 dinara.
Priključite se jer samo zajedno možemo da im pomognemo!
http://www.prihvatiliste.rs/
Pobedi za decu Prihvatilista
Pružite svoju podršku slanjem SMS poruka na broj 1075 na svim mrežama. Cena jedne poruke je 50 dinara.
Priključite se jer samo zajedno možemo da im pomognemo!
http://www.prihvatiliste.rs/
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Re: Novi dom za decu iz Prihvatilista
Simona, najlepše hvala na linku!
Otišla sam na sajt pogledala, otišla na njihovu fb stranicu čitala i našla sam na sajtu spisak potrebnih stvari Kliknite i videćete.
Nešto se razmišljam, sem poruke koju ćemo verujem svi poslati, u potrebi su za čarapama pa bi možda mogle da ovde zajednički prikupimo makar novac za čarape. Sećate se da smo to već radile ali za decu svratišta.
Ako želite možete na račun Kutka uplatiti novac, svaka cura za jedan par, pa da kupimo i odnesemo. Ajte Kutanjke za ovu našu decu toliko možemo.
Za one koji ne znaju evo račun Kutka.
Racun u Intesa banci
Racun br:51-102-0004607/0
Kada uplaćujete u Intesa Banci date broj računa i iznos koji uplaćujete i sve će rešiti službenik banke.
Kada uplaćujete van filijala Banke Intesa, uplaćujete na nalogu za uplatu. Na uplatnici u rubrici račun primaoca se upiše sledeći broj:908-16001-87. Ispod je broj modela koji ostaje prazan a u pozivu na broj(odobrenje) upisujete broj računa 51-102-0004607/0.
Uplatilac - ime i prezime, svrha uplate - na račun, primalac -Intesa Banca
Za sva pitanja i nedoumice tu smo i jos jednom SREĆNO u ovim mali-velikim akcijama.
Otišla sam na sajt pogledala, otišla na njihovu fb stranicu čitala i našla sam na sajtu spisak potrebnih stvari Kliknite i videćete.
Nešto se razmišljam, sem poruke koju ćemo verujem svi poslati, u potrebi su za čarapama pa bi možda mogle da ovde zajednički prikupimo makar novac za čarape. Sećate se da smo to već radile ali za decu svratišta.
Ako želite možete na račun Kutka uplatiti novac, svaka cura za jedan par, pa da kupimo i odnesemo. Ajte Kutanjke za ovu našu decu toliko možemo.
Za one koji ne znaju evo račun Kutka.
Racun u Intesa banci
Racun br:51-102-0004607/0
Kada uplaćujete u Intesa Banci date broj računa i iznos koji uplaćujete i sve će rešiti službenik banke.
Kada uplaćujete van filijala Banke Intesa, uplaćujete na nalogu za uplatu. Na uplatnici u rubrici račun primaoca se upiše sledeći broj:908-16001-87. Ispod je broj modela koji ostaje prazan a u pozivu na broj(odobrenje) upisujete broj računa 51-102-0004607/0.
Uplatilac - ime i prezime, svrha uplate - na račun, primalac -Intesa Banca
Za sva pitanja i nedoumice tu smo i jos jednom SREĆNO u ovim mali-velikim akcijama.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
A uplaćujemo sumu po sopstvenom nahođenju ili?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Da, Miro! Koliko ko može, 50, 100, 200 ...din. pa nakupićemo, kupiti i odneti.
Da dodam za cure koje nisu upoznate račun je na moje ime i maje76. Nadam se da ćete i dalje imate poverenja u nas. Na računu je inače ostalo nešto novca od prošle akcije ali morala bi da proverim koliko pa bi i to mogli da dodamo.
Htedoh da vam ostavim i njihovu fb stranicu
https://www.facebook.com/PobediZaDecuPrihvatilista
Da dodam za cure koje nisu upoznate račun je na moje ime i maje76. Nadam se da ćete i dalje imate poverenja u nas. Na računu je inače ostalo nešto novca od prošle akcije ali morala bi da proverim koliko pa bi i to mogli da dodamo.
Htedoh da vam ostavim i njihovu fb stranicu
https://www.facebook.com/PobediZaDecuPrihvatilista
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
...ja cu uplatiti u ponedeljak..ili utorak...a do tad evo poruka...i ajde stvarno da svi posaljemo po jednu,nije puno 50 dinara kad znamo gde te parice odlaze...pa cak i da ne odu tamo,nasa savest ce biti mirna i spokojna
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Evo sad sam poslala poruku, uspešno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Okić za oba!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48