Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
bak
senka
maki79
korpica
Xena
lilya
ninica2
HappyGirl
Struzzo
maza1972
fenix
SannI-AlL
tuli
7-patuljaka
agata
anak
Shizika
JocY
Milijana
bobica83
dragana76ns
Likoli
Dacaa
buby
Tanja83
maus
Melina
dr mali pariz
dacca
MAAKKI
Kamilica
natalija
Marija86
dragmilk
Zoka83
Orline
cvrle76
Nefertari
cicsa80
noja
gagax81
BiKsi :)
Sneza
nolinica
Bokicalepotica
MARA
*AIDA*
Mali Princ
Mirjana
Mrvica
lolipop
KoMetaK
56 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Ja se istopih od ovih lepih slika
VASILE LOLA KOLJA ANDREA seceri ste pravi medenjaci Za cmakanje 24 sata i naravno za gnjavazu
Mala stipkaju te deca Jos malo kada krene gurkanje Lepo za maticne celije
Meni je sestra kupila beluga jastuk, ali mnogo suska, budio me je nocu. Meni nic posebno nije pomogao, vratila se na obicne jastuke izmedju nogu, ali ce sada dobro doci da ogradim Anu posto jos malo spava sama u svom krevetu, pa da ne bude tras bum.
Trudnice sve vas grlim i ljubim
VASILE LOLA KOLJA ANDREA seceri ste pravi medenjaci Za cmakanje 24 sata i naravno za gnjavazu
Mala stipkaju te deca Jos malo kada krene gurkanje Lepo za maticne celije
Meni je sestra kupila beluga jastuk, ali mnogo suska, budio me je nocu. Meni nic posebno nije pomogao, vratila se na obicne jastuke izmedju nogu, ali ce sada dobro doci da ogradim Anu posto jos malo spava sama u svom krevetu, pa da ne bude tras bum.
Trudnice sve vas grlim i ljubim
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Moja premijera beluge je prosla extra. E, sad, bar zadnja tri meseca nisam normalno spavala, ne znam da li je do toga
Uglavnom, legla sam oko 2h, obgrlila jastuk i to tako da mi je podrzao bradu, gornju ruku, pa onda ide ta krivina na koju se lepo oslonio stomak i onda sam ga provukla izmedju nogu, lepo naslonila koleno, i dole clanke od stopala, i zaspala sam odmah, prvo budjenje je bilo u 5 i nesto, sto je extra, obzirom da po celu noc setam i obrcem se, piskim, pijem vodu .
Dakle, ta tri sata se mrdnula nisam, i spavala sam bas extra, onda pila vodu i vratila se u krevet, promenila stranu i zaspala od skoro 11 jutros, sto je za mene nenormalno-jer se uvek budim kao vampir.
Tako, drage moje, bar za ovu prvu noc sam bas zadovoljna, pr tom, nista nije suskalo, ne zagreva se i sl.
Uglavnom, legla sam oko 2h, obgrlila jastuk i to tako da mi je podrzao bradu, gornju ruku, pa onda ide ta krivina na koju se lepo oslonio stomak i onda sam ga provukla izmedju nogu, lepo naslonila koleno, i dole clanke od stopala, i zaspala sam odmah, prvo budjenje je bilo u 5 i nesto, sto je extra, obzirom da po celu noc setam i obrcem se, piskim, pijem vodu .
Dakle, ta tri sata se mrdnula nisam, i spavala sam bas extra, onda pila vodu i vratila se u krevet, promenila stranu i zaspala od skoro 11 jutros, sto je za mene nenormalno-jer se uvek budim kao vampir.
Tako, drage moje, bar za ovu prvu noc sam bas zadovoljna, pr tom, nista nije suskalo, ne zagreva se i sl.
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Extra Prince, tek sad jedva cekam da mi stigne.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Mrvice, 32 nedeljica , sto mi je lepo kad vidim ove dvocifrene brojeve do susreta
Primetila sam jednu neobicnu stvar - kada mi dodju gosti beban je miran skroz - koliko god esed, kako izadju na vrata povileni nacisto , a kad su tu md i moj brat, koji dolazi skoro svaki dan normalno se ponasa, tj. mrducka se...
Da li se to i vama desavalo?
Da li se to i vama desavalo?
Kazu da se beba umiri kad je neka guzva i kad joj nesto nepoznato, tuj, nije cesto.
I kod mene je tako, ali ne uvek. Najvise sam primetila da ume da me udara kao pravi bokser a cim mm, sestra ili mama stave ruku, on odmah prestane. Kao da nece s njima da se druzi.
Prince, ja sam najvise osetila bebu u sestom i sedmom mesecu, sad vec slabije udarce, vise mi se ceo stomak pomera levo ili desno, ili rasteze.
I kod mene je tako, ali ne uvek. Najvise sam primetila da ume da me udara kao pravi bokser a cim mm, sestra ili mama stave ruku, on odmah prestane. Kao da nece s njima da se druzi.
Prince, ja sam najvise osetila bebu u sestom i sedmom mesecu, sad vec slabije udarce, vise mi se ceo stomak pomera levo ili desno, ili rasteze.
E, ima i to - cim md dodje kuci i pocne da prica uzvrti se, on stavi ruku, ovaj se umiri- skloni ruku - opet pocne, ko da trazi paznju , i onda ako duze zadrzi ruku meskolji se, a ne udara... rekoh - ovo dete se vec razmazilo
cvrle76 ::
By dragicas at 2012-02-29
hvala tete na komplimentima!!!!
evo jos jedne, ovde pajkim na mom tatici!!!!!
Jao, Kolja je presladak, mali mis
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Majkina lepoticaMarija86 ::LJubimo vass
Dan mile moje oble trudničice, ljubac za vas
Kako mi je lijepo i drago doći na ove vaše strane, pogledati vaše tikere i vidjeti kako lijepo teku dani do upoznavanja sa vašim malenim anđelčićima.
A tek kad vidim Kolju, Lolu, Andreu, Vasila, ma sva se istopim od neke miline, koji su to anđelci maleni
Divan vam je ovaj obličasti i anđeoski dnevnik, ljubim vas
Kako mi je lijepo i drago doći na ove vaše strane, pogledati vaše tikere i vidjeti kako lijepo teku dani do upoznavanja sa vašim malenim anđelčićima.
A tek kad vidim Kolju, Lolu, Andreu, Vasila, ma sva se istopim od neke miline, koji su to anđelci maleni
Divan vam je ovaj obličasti i anđeoski dnevnik, ljubim vas
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Dobar dan bebci mili, medeni, ovi sa slika i ovi u stomacima. Ja samo da se prijavim i posaljem poljupce. Setala sam celo jutro i sad ziga bas, pa sam legla. Moj bebac hoce da iskoci iz stomaka kad tetka stavi ruku, a potpuno se smiri kad mm uradi isto! :*
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Blago vama ,a ja jos uvek nista ne osecam.Mada se prosle nedelje bas mrdao na uz.
Meni jos uvek ne trebaju ti jastuci.Spavam do 1 sat popodne i bez njih.Mnogo volim da spavam mada lezem oko 2 ujutru posto tada stavljam poslednju vaginaletu.Ne znam i kad bih htela da stavljam te jastuke u mom krevetu uopste ne bi bilo mesta.Krevet nam je sirok 1,60. i nas dvoje se guramo.Najvise volim kad sam sama, uf onda se samo sirim,a ako mm zaspi u dnevnoj dok gleda neki film,samo ga pokrijem i tako ostavim tu.I onda on pred zoru se kao premesti,ali brzo ode na posao,pa do 1 opet je krevet samo moj.Inace on mnogo tvrd san ima, koliko sam puta pokusala da ga budim,ali nema sanse,on kaze ma samo me pokri kad ne mozes da me probudis.I tako sad sam se navikla i prija mi da se siiirim
Meni jos uvek ne trebaju ti jastuci.Spavam do 1 sat popodne i bez njih.Mnogo volim da spavam mada lezem oko 2 ujutru posto tada stavljam poslednju vaginaletu.Ne znam i kad bih htela da stavljam te jastuke u mom krevetu uopste ne bi bilo mesta.Krevet nam je sirok 1,60. i nas dvoje se guramo.Najvise volim kad sam sama, uf onda se samo sirim,a ako mm zaspi u dnevnoj dok gleda neki film,samo ga pokrijem i tako ostavim tu.I onda on pred zoru se kao premesti,ali brzo ode na posao,pa do 1 opet je krevet samo moj.Inace on mnogo tvrd san ima, koliko sam puta pokusala da ga budim,ali nema sanse,on kaze ma samo me pokri kad ne mozes da me probudis.I tako sad sam se navikla i prija mi da se siiirim
Bokicalepotica- Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011
A zasto nema edit?
Htela sam da kazem da mi najvise prija kad sam sama u krevetu posto se mm bas okrece u krevetu pa da me ne udari u stomak,posto ima obicaj.Jako nemirno spava.
Htela sam da kazem da mi najvise prija kad sam sama u krevetu posto se mm bas okrece u krevetu pa da me ne udari u stomak,posto ima obicaj.Jako nemirno spava.
Bokicalepotica- Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011
evo i nas tete i trudnice
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Andrea, srecice mala! Lepotica nasa!
Steta sto ove slike ne mogu malo da se gnjave Kakva frizurica i kosica...
Noja, divna je! pppuuuupppuuuu
Bokice, jos malo pa ces i ti da osecas kako se mrducka, nego tebi je kao i meni na prednjem zidu, pa se slabije oseca, ali videces kad pocne da golica, lupka, kucka...
Ja nikad ne mogu da spavam...od rodjenja... Uobicajeno mi je 4-5sati, a nocas - doza za celu nedelju
Steta sto ove slike ne mogu malo da se gnjave Kakva frizurica i kosica...
Noja, divna je! pppuuuupppuuuu
Bokice, jos malo pa ces i ti da osecas kako se mrducka, nego tebi je kao i meni na prednjem zidu, pa se slabije oseca, ali videces kad pocne da golica, lupka, kucka...
Ja nikad ne mogu da spavam...od rodjenja... Uobicajeno mi je 4-5sati, a nocas - doza za celu nedelju
Mali Princ ::E, ima i to - cim md dodje kuci i pocne da prica uzvrti se, on stavi ruku, ovaj se umiri- skloni ruku - opet pocne, ko da trazi paznju , i onda ako duze zadrzi ruku meskolji se, a ne udara... rekoh - ovo dete se vec razmazilo
I nas je krevet sirok 1.60m ali ja poprilicno mirno spavam, jos mi se mm prilepi uz mene i spava na mom jastuku Ova beluga ce ga mozda malo drzati na odstojanju, bojim se da me ne cusne u stomak.Bokicalepotica ::A zasto nema edit?
A Bokice, jos malo pa ces nam i ti opisivati kako dozivljavas svoje
Sreca mamina i tatina, kako je medena, pa ne mogu da verujem da ima samo dve nedelje. Uh, kako se snalazis Noja? Do kada ti dolazi patronazna?noja ::evo i nas tete i trudnice
Ok se snalazimo nespavamooo :b
, otpao nam je pupak patronazna vise nedolazi od ponedeljka ta redovna,
, vec druga koju platimo pat.bila nam je sinoc i merila
, tako da ce 1 nedeljno dolaziti (mi tako hocemo)
do tih prvih mesecnih kontrola i vakcina
Spominjala nam je onu vakcinu dvonesecnu sto se kupuje 5 u 1
, ima neko iskustva kakva je ?
Ljubim vas
, otpao nam je pupak patronazna vise nedolazi od ponedeljka ta redovna,
, vec druga koju platimo pat.bila nam je sinoc i merila
, tako da ce 1 nedeljno dolaziti (mi tako hocemo)
do tih prvih mesecnih kontrola i vakcina
Spominjala nam je onu vakcinu dvonesecnu sto se kupuje 5 u 1
, ima neko iskustva kakva je ?
Ljubim vas
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Noja, Andrea je MEDIĆ maleni mrvić!
pRINČE, BELUGA-PUN POGODAK! Odlično...kad kupim, javljam svoja iskustva
ej, srećan ulazak u 25. nedelju!
pRINČE, BELUGA-PUN POGODAK! Odlično...kad kupim, javljam svoja iskustva
ej, srećan ulazak u 25. nedelju!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Kakvu Andrea ima frizuru, već!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Istopim se kad vidim ovako lepe bebice
natalija- Broj poruka : 702
Datum upisa : 18.01.2008
Noja pa ona je jedna meduska preslatka! Moje starije dete je primilo taj petovalentni pentaxim a sad ce i drugo dete, samo ga jednom bocnu a kod ove vakcine iz dz prima se u ruku u nogu i popije se.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu