Klub 38+
+60
laKole
ciklama
Botox
lilly13
Gala
nena beba
Simona
caci
racili
Jejaaa
lena
anna
Nefertari
buby
Zoka83
SannI-AlL
Deni
tuli
Tinche
nesalela
MIRKA85
anak
Sami
Xena
dragana76ns
lilya
maja76
smarija
Jelena*
Marija86
senka
red
KoMetaK
bak
ninica2
djole42
7-patuljaka
dragmilk
noja
mijaki
maus
bebko
Cupava
Sofka
Mali Princ
zoxa
Struzzo
Orline
lolipop
Mirjana
JocY
Republica
Shizika
cicsa80
Kamilica
BiKsi :)
maza1972
dr mali pariz
medolino
MAAKKI
64 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
SRECNA NOVA 1012 GODINA
Drage moje curice , zhelim vam u Novoj Godini, ispunjenje zhelja koje su tinjale u vama. Hvala svim curama koje su pozhelele da nam 2012 Godina bude uspeshnija.Znam da cemo se i za ovu morati potruditi ali nek je plodna , a mi cemo punom parom sve uradi da nam plodnost izadje u susreT.
Ljubi vas vasha Republika sve ponaosob u vashe medene obrashcice.
Jednu curu posebno jer joj je danas Rodjendan!
Paris , zheno lavljeg srca sa malishanima u sebi nek ti ovako proleti ova trudnicka godina a ne ovako jer ce nakon svega biti ovako
Another chance klikni
Drage moje curice , zhelim vam u Novoj Godini, ispunjenje zhelja koje su tinjale u vama. Hvala svim curama koje su pozhelele da nam 2012 Godina bude uspeshnija.Znam da cemo se i za ovu morati potruditi ali nek je plodna , a mi cemo punom parom sve uradi da nam plodnost izadje u susreT.
Ljubi vas vasha Republika sve ponaosob u vashe medene obrashcice.
Jednu curu posebno jer joj je danas Rodjendan!
Paris , zheno lavljeg srca sa malishanima u sebi nek ti ovako proleti ova trudnicka godina a ne ovako jer ce nakon svega biti ovako
Another chance klikni
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
[img] [/img]
Srećna nam nova godina!
Donijela sam vam malo ambijenta sa Jahorine, dan je bio divan!
Srećna nam nova godina!
Donijela sam vam malo ambijenta sa Jahorine, dan je bio divan!
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Ripa, sunce mu kalaisano, pa gde si ti da pišeš izveštaj kako je bilo na dočeku? A? Je l još dolaziš sebi?
Želim ti da ove godine budeš ista kao i prošle, nesebična i puna pozitivne energije, samo ...želim ti mila da obnoviš majčinstvo!
Loli, stvarno prelep ambijent.
Želim ti da ove godine budeš ista kao i prošle, nesebična i puna pozitivne energije, samo ...želim ti mila da obnoviš majčinstvo!
Loli, stvarno prelep ambijent.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Klube, srecna vam nova godina, Djole je to najbolje srocila
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Zene srecna Nova i ovde u Klubu!
Meni sinoc bilo super. Igrala sam od 21.30 do 3.30-pauza bila samo da nesto zvaknem i u ponoc da se stisnem sa milijem Zbog moje pogresne procene i uticaja drugih(ljuta na sebe sto sam to dozvolila) nisam ostala tamo i veceras. Miro, grad vam je lepo osvetljen! Kad se ljubicica sutra vrati, stavicu vam slicku.
Meni sinoc bilo super. Igrala sam od 21.30 do 3.30-pauza bila samo da nesto zvaknem i u ponoc da se stisnem sa milijem Zbog moje pogresne procene i uticaja drugih(ljuta na sebe sto sam to dozvolila) nisam ostala tamo i veceras. Miro, grad vam je lepo osvetljen! Kad se ljubicica sutra vrati, stavicu vam slicku.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Da i ovde pozelim sve najljepse u novoj godini, drage moje neka vam je sa srecom
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Dobih jednu poruku od drugarice, koju cu samo malo prepraviti onako da meni odgovara, a da mogu ovde da napisem, obzirom da mrzim cestitke za ng, Bozic i sve ostalo.. :-)
U krizi moramo stedeti na svemu, pa i na racunu za net i telefon. Koristim ovaj mesec placenog interneta da vam svima pozelim srecnu 2012.-u, srecan Bozic, srecnu srpsku Ng, slavu i Uskrs. U slucaju da se neko od vas razboli (ne daj Booze), zelim vam brzo ozdravljenje. Zelim vam i lep provod za 1. maj, da se odmorite na letnjem odmoru. a ako se kriza oduzi, zelim vam srecnu i 2013.-u.
Toliko. :-)
U krizi moramo stedeti na svemu, pa i na racunu za net i telefon. Koristim ovaj mesec placenog interneta da vam svima pozelim srecnu 2012.-u, srecan Bozic, srecnu srpsku Ng, slavu i Uskrs. U slucaju da se neko od vas razboli (ne daj Booze), zelim vam brzo ozdravljenje. Zelim vam i lep provod za 1. maj, da se odmorite na letnjem odmoru. a ako se kriza oduzi, zelim vam srecnu i 2013.-u.
Toliko. :-)
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Dobro jutro
Ima li mamurnih
Čupo, i ja sam dobila i tu i brdo sličnih tipskih poruka, ne znam ko ih smisli samo, verovatno mts ili telenor Ima raznih fora, meni je u uši ušla jedna
ŽELIM VAM PUNO ZDRAVLJA I LJUBAVI, A SVE OSTALO IMA KOD KINEZA
Ima li mamurnih
Čupo, i ja sam dobila i tu i brdo sličnih tipskih poruka, ne znam ko ih smisli samo, verovatno mts ili telenor Ima raznih fora, meni je u uši ušla jedna
ŽELIM VAM PUNO ZDRAVLJA I LJUBAVI, A SVE OSTALO IMA KOD KINEZA
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dan Klube! Šta se radi? danas divan, sunčan dan, i naravno da smo ga iskoristili za lunjaranje...ali i jedenje-kod mojih.
Sad nam uskoro stižu dragi gosti.
Cicsa, nek si se ti nama izđipala, i žao mi što sebe nisi poslušala. Očekujem slike i Su,ali i tebe i tvog NG sjaja
Sad nam uskoro stižu dragi gosti.
Cicsa, nek si se ti nama izđipala, i žao mi što sebe nisi poslušala. Očekujem slike i Su,ali i tebe i tvog NG sjaja
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Cicsa ženo, bila si na mojoj terirotiri, a ja neobaveštena!!! Cccccccc!
Da lepi su ukrasi po gradu, ali prošle godine je bila lepša jelka i prolaz kod vašara.
Loli, jako lepo! Ti si na poslednjoj slici?
Da lepi su ukrasi po gradu, ali prošle godine je bila lepša jelka i prolaz kod vašara.
Loli, jako lepo! Ti si na poslednjoj slici?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Klube neka je srecna 2012. godina
Ori dobra je ta sa Kinezima
Ori dobra je ta sa Kinezima
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Repi, nisam te odavno čula, uživaš u praznicima!!!
Loli, jojjj, što je lepo na Jahorini, a još i tako divan dan, vidim niste na Želji, he he! Znači super!
Loli, jojjj, što je lepo na Jahorini, a još i tako divan dan, vidim niste na Želji, he he! Znači super!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
orline ::Dobro jutro
Ima li mamurnih
ima,ima evo Repi nas vratila u prošlost
Republica :: SRECNA NOVA 1012 GODINA
Loli lepe slikice a i vi na njima Mora da je bilo lepo provedeno vreme na snegu
Ja sam vam ovih dana loše pa se i ne javljam...Povremeno dođem,pročitam i odem...
Ova NG mi je baš teško pala. Postupak se približio i sve više sam nervozna...
Pokušavam da pozitivno razmišljam,ali je stalno prisutan strah od neuspeha
Jer ne znam šta bih dalje...
I ovo sa Majom me strašno pogodilo...Kako pomislim na nju tako počnem da plačem...A često mislim...
Uvek mi se vrti po glavi ZAŠTO sada kada treba da uživa sa Lazom,posle svega što je prošla mora i sa tim da se bori...
Kada je čujem,bude mi lakše jer osetim njenu snagu i osetim da je veliki borac...
Na sve to dodam i mučnine od lekova,gasove,nekontrolisanu glad-čak i želju za slatkišima
A od sutra prelazim i na iglu...Više mi je muka i od toga
Spremi,mućkaj,menjaj igle,bodi,raspremaj i sve u krug...
Narušujem praznično raspoloženje i davim vas mojim problemima Sorry
Imam tu još da dodam:nemanje struje u 21.veku,kablovi po kući kao da radim u elektrodistribuciji,
"slobodu kretanja" koju su nam dogovorili,ali da ne zamaram...
Zato se i ne javljam,nego je Mala pitala dokle sam stigla
Evo neću više
Poslednji izmenio bebko dana 4/1/2012, 11:51, izmenjeno ukupno 1 puta
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40