Danas sam kuvala...
+39
ninica2
lolipop
Struzzo
mijaki
dragmilk
Anavi
Marija86
BiKsi :)
tanjica
djole42
caci
Orline
anna
tuli
Kamilica
MAAKKI
Sami
cicsa80
maza1972
Republica
racili
zoxa
maus
Mali Princ
bebko
KoMetaK
Tinche
buby
Cupava
bobica83
MARA
dragana76ns
HappyGirl
noja
dr mali pariz
Cranberry
Mirjana
Botox
Milijana
43 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja :: Arhiva
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
aham
ja punila sojom one paradajze letos... super je soja
ja punila sojom one paradajze letos... super je soja
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
eto- i to je posno!! A paradajz nije sad čest na stolu
.....
eto Racili, imaš motiva ovde.
.....
eto Racili, imaš motiva ovde.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ja imam recepte za neke posne pice, ako zelis, za predjelo. A ono sto ja volim kao predjelo je - bob! Meni posna slava nije bez njega I mnogo volim nesto sto spremaju u juznoj Srbiji, suve paprike punjene kupusom, kao salata, kiselo, ali ne znam kako se to pravi.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Moram priznati da je Bojana prava majstorica, prelistala sam kompetnu kuhinju i Bajana ženo svaka čast!
Mi smo danas za trpezom imali juneću supicu koju nisam slikala i punjeno pileće belo meso sa šampinjonima. Falilo mi malo peršunovog lista da razbije monotoniju.
Mi smo danas za trpezom imali juneću supicu koju nisam slikala i punjeno pileće belo meso sa šampinjonima. Falilo mi malo peršunovog lista da razbije monotoniju.
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
hvala Kami, tvoj tanjir me mami :)
cak se i rimuje :)
hehe
krenula da pravim ono pilece belo sto se uvalja u supu iz kesice onu krem s pecurkama, pa se nalije pavlakom za kuvanje pa u rernu
i skontam da nemam tu supu a ni jednu drugu krem
pa sam izmesala gustin, kari, djumbir, so, biber, uvaljala snicle u to, i dodala svega par kockica gorgonzole sto mi ostalo, i zalila pavlakom, eno u rerni je
bice sigurno odlicno
cheese sam napravila
kupine i preliv cu staviti kada pokupim sestru sa buske
sad nek se odmara u frizideru
a imam i nekog kukuruza secerca i graska i majonez neki mi se vuce, mogla bih to izmesati zajedno da pojedemo...
cak se i rimuje :)
hehe
krenula da pravim ono pilece belo sto se uvalja u supu iz kesice onu krem s pecurkama, pa se nalije pavlakom za kuvanje pa u rernu
i skontam da nemam tu supu a ni jednu drugu krem
pa sam izmesala gustin, kari, djumbir, so, biber, uvaljala snicle u to, i dodala svega par kockica gorgonzole sto mi ostalo, i zalila pavlakom, eno u rerni je
bice sigurno odlicno
cheese sam napravila
kupine i preliv cu staviti kada pokupim sestru sa buske
sad nek se odmara u frizideru
a imam i nekog kukuruza secerca i graska i majonez neki mi se vuce, mogla bih to izmesati zajedno da pojedemo...
Pa super si se snašla, umesto krem supe. Mora da će biti extra, njamiiii.
Meni se peku one Ćupine pizza trouglovi.
Meni se peku one Ćupine pizza trouglovi.
evo piletine
divno se zuti zbog karija :) mmm
divno se zuti zbog karija :) mmm
mljaci kami, meni se mnogo svidja ova tvoja piletina sa pecurkama...
a vecerala
a vecerala
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Hvala Mijaki.
Bojana, izgleda sjajno, baš dobro, ja obožavam kari
Bojana, izgleda sjajno, baš dobro, ja obožavam kari
mmmmmmmmmmmmmmmmmm Bojana sve izgleda savrseno
Sta se sve ovde spremalo.
Kod nas danas cureci batak i karabatak u ajmovici(mleko senf,kari,beli luk)sve kuvano u jos 2 l vode neih 5 h uz povreemeno dolivanje vode i onda dodala malo sargarepice onako na krupnoo i malo krompira to se kuvalo nekih 10-ak min i onda izrucila u pekac,meso namazala senfom i sve se to lepo ukrckalo i bilo je mljac.Salata sargarepa sa cveklom(rendano)sa belim lukom, mas.uljem i jabukovim sircem.
Deserta koliko hoces pravila cokoladne baklave(nezamenljive),bajadere od sve po malo probali pa se zalimo kako imamo viska kg pa mora bre kad ovoliko jedem(o).Slika ima baterija prazna
Sta se sve ovde spremalo.
Kod nas danas cureci batak i karabatak u ajmovici(mleko senf,kari,beli luk)sve kuvano u jos 2 l vode neih 5 h uz povreemeno dolivanje vode i onda dodala malo sargarepice onako na krupnoo i malo krompira to se kuvalo nekih 10-ak min i onda izrucila u pekac,meso namazala senfom i sve se to lepo ukrckalo i bilo je mljac.Salata sargarepa sa cveklom(rendano)sa belim lukom, mas.uljem i jabukovim sircem.
Deserta koliko hoces pravila cokoladne baklave(nezamenljive),bajadere od sve po malo probali pa se zalimo kako imamo viska kg pa mora bre kad ovoliko jedem(o).Slika ima baterija prazna
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Pravila si pihtije od šampinjona? Slane korpice sa sardinom? Posnu rusku salatu?racili ::
Iskusne kuvarice, mogle bi nam predložiti neku posnu salatu ili hladno POSNO predjelo. Za sada imam recept za meksičku i orijental salatu, izgledaju mi zanimiljivo, a nisam ih pravila prošle godine.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
stigla seka,
naceli smo cheese cake, ovaj put s kupinama :)
naceli smo cheese cake, ovaj put s kupinama :)
Sjajno!!! za tvoje kulinarsko umeće
Ovako, ja opasno crkavam od gladi, a vi niste humane.
Prvo da pitam Maru šta je ostalo od ćurećeg batka i karabatka posle 5 sati kuvanja?? pa ti ko sarmu da si kuvala. Ja sam slično pre neki dan spremala, videla si, ali sat vremena kuvanja i baš raskuvano...
E sad, Kami, u tvoj tanjir bih glavu zaronila! Mnogo mi se sviđa taj sos ali i piletina!
Bravo,
Bojanice, i tvoja piletina mi je divna...u tom sosu-odlična! Kari mi je obavezan u krompiru i pernatim bićima
Prvo da pitam Maru šta je ostalo od ćurećeg batka i karabatka posle 5 sati kuvanja?? pa ti ko sarmu da si kuvala. Ja sam slično pre neki dan spremala, videla si, ali sat vremena kuvanja i baš raskuvano...
E sad, Kami, u tvoj tanjir bih glavu zaronila! Mnogo mi se sviđa taj sos ali i piletina!
Bravo,
Bojanice, i tvoja piletina mi je divna...u tom sosu-odlična! Kari mi je obavezan u krompiru i pernatim bićima
Sutra sam kod mojih na ručku-šampinjoni i riba
Bravo devojke, šampinjone punim sigurno i ovaj prilog od prosa....paprike su za moje kulinarske (ne)sposobnosti već složene...
Meta, piši mi taj recept za pice
Miro, rusku pravila, korpice punim, ali za te pihtije od šampinjona nikad čula, davaj recept...
Meta, piši mi taj recept za pice
Miro, rusku pravila, korpice punim, ali za te pihtije od šampinjona nikad čula, davaj recept...
Bojanin cheesecake nije human u ove kasne sate
Cranberry- Broj poruka : 212
Datum upisa : 11.05.2011
Joj Racili, sad' sam se setila da se to pravi sa želatinom, a želatin je životinjskog porekla! Poslaću ti sutra jedan rolat sa pačurkama, samo da nađem recept. A pitaću i sestru, ta svašta zna.
Ja još uvek ne slavim Slavu u svojo kući, jer su roditelji mm-a izgubili starijeg sina u ratu i mm im je sve na svetu, pa naravno da žele da zajedno slave kod njih. Zato ja ne znam mnogo slavskih recepata.
Ja još uvek ne slavim Slavu u svojo kući, jer su roditelji mm-a izgubili starijeg sina u ratu i mm im je sve na svetu, pa naravno da žele da zajedno slave kod njih. Zato ja ne znam mnogo slavskih recepata.
Kami,ručak izgleda fenomenalno...
Bojana, cheesecake takođe,nesmem više da gledam ove vaše kulinarske čarolije...
Putujemo na slavu kod porodice MM.pa sam danas spremila čokoladnu tortu sa rumom i suvim grožđem ,nije posna,ali nema veze,neće mi zameriti,još je nisam nafilovala -nema slike...Inače-koristila sam fruktozu,a ne šećer..
Bojana, cheesecake takođe,nesmem više da gledam ove vaše kulinarske čarolije...
Putujemo na slavu kod porodice MM.pa sam danas spremila čokoladnu tortu sa rumom i suvim grožđem ,nije posna,ali nema veze,neće mi zameriti,još je nisam nafilovala -nema slike...Inače-koristila sam fruktozu,a ne šećer..
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Danas je rucak spremao moj dragi, jer je bio slobodan, a ja ostala duze na poslu. Em dosao po mene, em sve sredio, rucak bio ekstra, po mom ukusu. Oslic i krompiri, u sosu od luka, ukraseni limunom i pomorandzom.
Slikala sam kad smo vec prilicno toga smazali! :) Znam i da je koristio alu foliju, al nisam zalazila u detalje! :) Bih gladna kad dodjoh s posla! :)
Slikala sam kad smo vec prilicno toga smazali! :) Znam i da je koristio alu foliju, al nisam zalazila u detalje! :) Bih gladna kad dodjoh s posla! :)
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bravo za dragog
Zene svaka vam cast, ali Coke je majstorcina
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
rucak stavljen u rernu
kad bude gotovo, slikacu opet
ovo je za moje ljubitelje gudica seka i dragi vape za nekom krmenadlom, pa da im uslisim zelju :)
kad bude gotovo, slikacu opet
ovo je za moje ljubitelje gudica seka i dragi vape za nekom krmenadlom, pa da im uslisim zelju :)
maus ::Zene svaka vam cast, ali Coke je majstorcina
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
http://www.coolinarika.com/recept/krmenadle-iz-rerne/ evo naseg rucka, prilog je krompir iz rerne s belim lukom i bosiljkom
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam dragom...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...