Klub 38+
+54
kalijana
kristina33
tuli
maja76
Sami
JocY
Anavi
lilly13
Deni
bobica83
nebuloza
Simona
Zoka83
anak
Tanja83
grudva
maza1972
mijaki
ninica2
ciklama
bak
7-patuljaka
viktorija
maus
catherine290505
Milijana
SannI-AlL
ananana
brinbili
Sneza
racili
bebko
dragana76ns
Kamilica
lolipop
Mali Princ
Republica
Sofka
noja
Shizika
lena
anna
buby
BiKsi :)
Orline
heart84
dr mali pariz
natalija
KoMetaK
cicsa80
Mirjana
Cupava
MAAKKI
djole42
58 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Klub 38+
Loli srecno u cetvrtak
Meta jesam stvarno postala ekspert, juce sam boce sebi dala na autoputu pred Bg, na sred parkinga, ljudi gledaju, a ja se rvem sa onim silnim bocicama, proslo je ok, tako da ako nekome treba vrlo rado cu da bocnem
Meta jesam stvarno postala ekspert, juce sam boce sebi dala na autoputu pred Bg, na sred parkinga, ljudi gledaju, a ja se rvem sa onim silnim bocicama, proslo je ok, tako da ako nekome treba vrlo rado cu da bocnem
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Loli dušo, mislićemo na tebe sutra i prekosutra
MAAKKI, mislim da će ovaj put biti drukčije. Sve je drukčije
MAAKKI, mislim da će ovaj put biti drukčije. Sve je drukčije
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Kad' smo već kod toga, znate li šta mi je danas rekla Janićijevićka? Kaže:"Pa dobro, vi nemate neke godine, da bi sada nešto jurili ili gubili nadu!!!"dr mali pariz ::Ih bre Leno,ko da imaš 153 godine,tako pišeš...
jeste ,mlađa sam od tebe,ali nisam ni ja cvetić!
No, moram priznati da tek sad živim,valjda je to karma jarčeva uopšte...tako mi rečeno,a tako i osećam,sve pre toga -čisto odrastanje
ne baš sa sasvim sazrevanjem...ali čisto odrastanje. Tako da- živele naše godine,koje god bile,mlađe nikad nećemo biti-a tek sa botoxom-nikako!!
Ja sam u cvetu mladosti!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Pa miro, jes' to vidjela svoju "drugaricu" danas
Šta još kaže?
Šta još kaže?
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Republica ::U jeeee pitam ja onako u shali nece te mi raditi klistir nadam se? Secam se da se zubar zacenio od smeha.
Loli, samo opušteno, sve će biti ok!
Prinče, 10-ka super cifra!
Maakki, svaka čast. I ja ću sada dobiti PEN, pa nadam se da ću se usuditi da se bockam sama. Videćemo
Curke
Orli, jako smo se lepo ispričale...mm-u sam rekla sledeće kad' sam ušla u auto:"Ona ili laže ili nešto ne razume"! Ma, nemam reči! Bila je jako ljubazna, ali nas dve se definitivno ne razumemo....
Danas imam ukupno pet antralnih folikula...mnogo više nego na stimulaciji, reče "moja drugarica"! Endometrium 10mm, jel to OK?
Inače, i ona kaže da mogu odmah da krenem sa novom stimulacijom. Eto, to je to.
Inače, i ona kaže da mogu odmah da krenem sa novom stimulacijom. Eto, to je to.
Mislim na tebe i danas, i sutra, i prekosutra. A onda cesh nam se javiti da je sve proshlo suuuuper!
Mirjana, odlichan je to endometrijum. meni je doca rekao da treba proci barem jedan "normalan" ciklus izmedju dviju stimulacija. Otkud ti sad toliki antralni folikuli? Jesi razmishljala o nekom nestimuliranom postupku?
Maakki, bravo za muckanje i ubrizgavanje na parkingu!!! Naravno da ce ljudi ostati kad to vide, ali 'ko ih shisha!
Ihhh, Lena se folira da bi kachila fotke a nijednu u asovkama nije prilozila, kukavice! Odoh da vidim Andriju!
Mirjana, odlichan je to endometrijum. meni je doca rekao da treba proci barem jedan "normalan" ciklus izmedju dviju stimulacija. Otkud ti sad toliki antralni folikuli? Jesi razmishljala o nekom nestimuliranom postupku?
Maakki, bravo za muckanje i ubrizgavanje na parkingu!!! Naravno da ce ljudi ostati kad to vide, ali 'ko ih shisha!
Ihhh, Lena se folira da bi kachila fotke a nijednu u asovkama nije prilozila, kukavice! Odoh da vidim Andriju!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Volim vas puuuuno!!!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Miro, ja ne shvatih, jel ti to kreces da se bockas u ovom ciklusu ili u sledecem?
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Samo da vas ljubim!
Svim kokama cestitam na tolikom broju jaja i buducim da pozelim lepa.
U guzvi sam. Kad ja stavim rucak u pola 8 ujutro da se kuva onda znajte koliko zurim. Sekina operacija super prosla sad samo da se rana dobro drenira. Mnogo je boli a mora da ustaje i trenira tu nogu.
Ljubim jos jednom!
Svim kokama cestitam na tolikom broju jaja i buducim da pozelim lepa.
U guzvi sam. Kad ja stavim rucak u pola 8 ujutro da se kuva onda znajte koliko zurim. Sekina operacija super prosla sad samo da se rana dobro drenira. Mnogo je boli a mora da ustaje i trenira tu nogu.
Ljubim jos jednom!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Cisca, drago mi je za seku
Loli, mislicu na tebe sutra ceo dan
Inace, kad smo kod klistira , meni ga za histero nisu radili, doduse ja sam radila onu jednodnevnu na Betaniji, dosla ujutru u 8, odradili mi, izasla u 13h kuci Osim naplacivanja od Fonda ja ne vidim razlog lezanja tamo 2 dana, ali dobro
Ali su mi ga radili za laparo, a nisam znala da ce mi ga raditi, bila sam u soku. I nije toliko strasno, vise je, hm, neprijatno, barem meni bilo.
Inace ja sam i za laparo primljena uvece oko 7, tako mi je sestra rekla da dodjem, sta cu tamo ceo dan , ujutru u 8 bila na programu, u 12h mm dosao po mene . Ni prvi ni drugi put nisam imala ni jedan obrok u bolnici, a bas sam zelela
Tako da su mi malo nejasna ta drzanja u bolinici po 3/4/5 dana, mislim bezveze. Ako se zena oseca ok, naravno.
A sto li ovo sad ispricah, nema pojma, ali nema veze
Klube
Loli, mislicu na tebe sutra ceo dan
Inace, kad smo kod klistira , meni ga za histero nisu radili, doduse ja sam radila onu jednodnevnu na Betaniji, dosla ujutru u 8, odradili mi, izasla u 13h kuci Osim naplacivanja od Fonda ja ne vidim razlog lezanja tamo 2 dana, ali dobro
Ali su mi ga radili za laparo, a nisam znala da ce mi ga raditi, bila sam u soku. I nije toliko strasno, vise je, hm, neprijatno, barem meni bilo.
Inace ja sam i za laparo primljena uvece oko 7, tako mi je sestra rekla da dodjem, sta cu tamo ceo dan , ujutru u 8 bila na programu, u 12h mm dosao po mene . Ni prvi ni drugi put nisam imala ni jedan obrok u bolnici, a bas sam zelela
Tako da su mi malo nejasna ta drzanja u bolinici po 3/4/5 dana, mislim bezveze. Ako se zena oseca ok, naravno.
A sto li ovo sad ispricah, nema pojma, ali nema veze
Klube
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Bakisa, pretpostavljam da nisi imala nikakvu intervenciju kada su ti radili laparo? Nas tri smo bile zajedno u sobi, ujutru radjena laparo, jedna pustena sutradan (nije imala nikakvu intervenciju), a nas dve treci dan (meni sklanjali miome, ovoj drugoj oba jajovoda).
A za klistir isto mislim-ne boli, samo je mozda malo neprijatno..mada je meni bilo neprijatnije posle njega kad svi cekaju da otrcim u toalet, a meni se ne ide...otisla sam tek 45 minuta posle, a i tad je bilo na silu.
A za klistir isto mislim-ne boli, samo je mozda malo neprijatno..mada je meni bilo neprijatnije posle njega kad svi cekaju da otrcim u toalet, a meni se ne ide...otisla sam tek 45 minuta posle, a i tad je bilo na silu.
Cupava- Broj poruka : 1957
Datum upisa : 14.03.2009
He, he, prijo, hoce tako od kulena, inache .
Jesu tebi miomi bili na vanjskom zidu maternice? Moji su bili unutra pa su ih odstranili histeroskopijom, a laparaskopijom su mi isto popodne odstranili endometriozu koja je sputavala jedan jajovod. Sve su poslali kuci to isto vecher osim mene jer nisam mogla mokriti. Ovde jedva dochekaju da te se rijeshe, izvrshe medicinsku duznost a ti se onda "njegujesh" kod kuce.
Jesu tebi miomi bili na vanjskom zidu maternice? Moji su bili unutra pa su ih odstranili histeroskopijom, a laparaskopijom su mi isto popodne odstranili endometriozu koja je sputavala jedan jajovod. Sve su poslali kuci to isto vecher osim mene jer nisam mogla mokriti. Ovde jedva dochekaju da te se rijeshe, izvrshe medicinsku duznost a ti se onda "njegujesh" kod kuce.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Cupo, jeste, nisu mi nista pametno radili samo posmatrali i cacnuli
O prijooo, e pa nemam pojma. Pogledacu danas sta pise u izvestaju..mislim da je sub-nesto, a mozda i lupetam.
Znaci kulen je u pitanju..ccc.. Ove dve su se maltene potukle na vratima oko toga koja ce pre u toalet..ja nista. Obavile 3-4 puta svoje..ja nista. E kad sam videla da me cudno gledaju, bilo je ili na silu, ili na jos jedan klistir.
Bakic, nadam se da je bol u stomaku prosao i da ce nalazi biti ok.
Znaci kulen je u pitanju..ccc.. Ove dve su se maltene potukle na vratima oko toga koja ce pre u toalet..ja nista. Obavile 3-4 puta svoje..ja nista. E kad sam videla da me cudno gledaju, bilo je ili na silu, ili na jos jedan klistir.
Bakic, nadam se da je bol u stomaku prosao i da ce nalazi biti ok.
Cupava- Broj poruka : 1957
Datum upisa : 14.03.2009
Cupo, ne znam sta da mislim, ali sve mislim da je samo poremecaj flore i faune od antibiotika.
Jer mene ti povremeni napadi trcanja u wc sa cudnim sadrzajem drze vec 10-tak dana, taman od antibiotika.
A i vrsnjakinja mi je odreagovala, pa...
Uzecu neki probiotik pa cemo videti.
Jer mene ti povremeni napadi trcanja u wc sa cudnim sadrzajem drze vec 10-tak dana, taman od antibiotika.
A i vrsnjakinja mi je odreagovala, pa...
Uzecu neki probiotik pa cemo videti.
Meta, krećem sa bockanjem za neki dan. Imam još 6 dana da pijem yasmin, pa kad dobijem krećem!Metaurina ::Miro, ja ne shvatih, jel ti to kreces da se bockas u ovom ciklusu ili u sledecem?
devojke lepe, za sve
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Cicsa,bravo za seku!!
Miro,otkud antralci pod kontracepcijom...je l se oni tad vide??
Još malo i boc,boc iglicama...
Cure,pozdrav!
Miro,otkud antralci pod kontracepcijom...je l se oni tad vide??
Još malo i boc,boc iglicama...
Cure,pozdrav!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ne znam Pari, i ja ih videla! Imam čak i sličice......misliš da treba to da prijavim doktoru?
Može li mi neko reći jel' ovo OK?
Može li mi neko reći jel' ovo OK?
Poslednji izmenio Mirjana dana 28/9/2011, 16:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Pa valjda -samo što si izašla od dr-ka?
Ali ona me nije pitala koji mi je dan ciklusa, niti sam joj ja rekla da sam na kontracepciji....malo si me zabrinula kad' si pitala otkud antralci pod kontracepcijom!
Ajd Miro,gledaj da se još malo zabrineš
nisam ja ovde da bih te zabrinjavala...valjda mogu nešto naglas da se pitam,ako neko ima odgovor??
nisam ja ovde da bih te zabrinjavala...valjda mogu nešto naglas da se pitam,ako neko ima odgovor??
Shizika :: Ihhh, Lena se folira da bi kachila fotke a nijednu u asovkama nije prilozila, kukavice! Odoh da vidim Andriju!
Ha, ha, blesava zeno! Nasmeja me do suza... jesi li videla kako sam promptno otvorila RD kad si me upzorila?! Eeeee....... samo za tvoje oci.... ne znam koji sam mesec tad bila..... n
Asovke behu one nase trudnicke gacarone??? Duso, evo ti jedna, sto bi se reklo, post festum slika, samo da znas, fotke varaju, ja sam gabaritno duplo veca od tebe (bila i ostala) i nemam onako drazestan providan ansambl ko tvoj.... Mislim da sam Parizanki slala ovu sliku pa smo se smejale zbog mojih sika, KOJE KIPE, bese slatko... A sad se uopste ne slikam, stomak mi je ostao a sike su ko dva mrtva pacova, sto izjavi Caty (cini mi se) svojevremeno a u mom slucaju ziva istina.......
Poslednji izmenio lena dana 28/9/2011, 22:09, izmenjeno ukupno 1 puta
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu