Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+57
key
maja76
logona
brinbili
natalija
Tanja83
bebko
heja
HappyGirl
heart84
dragmilk
caci
lena
liki
seka 35
Cupava
Sneza
anna
Likoli
Struzzo
tica
nale11
dragana76ns
Shizika
dacca
Zaneta
Mali Princ
Jelica
Sami
bubili2
cvrle76
Cranberry
Marija86
MAAKKI
KoMetaK
lolipop
cici
maja kg
cicsa80
viktorija
Deni
daxi011
noja
gagax81
Mirjana
bak
bokica
BiKsi :)
*AIDA*
agata
buby
dr mali pariz
Milijana
malenaa
Jecaneca
nolinica
Nefertari
61 posters
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Aida pocedi racuna, odam se baci na dijetu, znas ono nista slano, samo bareno, nista od mesnih preradjevina. Mene je jedna babica jos u trudnoci savtovala da na vreme obratim paznju na otoke jer ako budu ucestali primice me u bolnicu da me drze na dijeti. ja verujem da nije nista ozbiljno, ali treba ti jos da guras do kraja, zato je najlakse odreci se hrane koja izaziva otoke.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
seka 35- Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010
o Seko pa vidi ti tog decacica! Patrik je prava krofnica! Uzivajte i cekamo vas na roditeljskim dnevnicima
evo i nas nakon 8 dana od poroda
danas smo bili kod pedijatrice na kontroli i bebica je skroz u redu ,pasmo tako sretni
danas smo bili kod pedijatrice na kontroli i bebica je skroz u redu ,pasmo tako sretni
Seko, preslatki ste!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Preslatki ste, Seko
natalija- Broj poruka : 702
Datum upisa : 18.01.2008
Seko, jako ste slatki!!
Gaga, šta to znači, kad bi se mogla poroditi? Da li dr nešto kažu ?
Aida, da li ti isto osetiš obe bebe? meni se poslednja tri dana jedna beba jako primirila, nisam sigurna ni da li je osećam, i to me brine.
Gaga, šta to znači, kad bi se mogla poroditi? Da li dr nešto kažu ?
Aida, da li ti isto osetiš obe bebe? meni se poslednja tri dana jedna beba jako primirila, nisam sigurna ni da li je osećam, i to me brine.
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Jao Seko kako ste medeni!
Noli, nista mi doca nije rekao, kontrakcije nisu jake, mozda ih imam i od ranije jer ih uopste ne osecam. Krajem sl. nedelje idemo opet na CTG i na kontrolu (ako se ne porodim do tada) pa cu videti sta doca kaze. Rekao mi je samo prosli put da je grlic skracen na 2 cm i ako dobijem jake kontrakcije da cu se bez problema poroditi. Kako si ti? Jesi pogledala skriptu?
Danas sam pocela malo vece spremanje, pranje prozora, zavesa, usisavanje, tusiranje cveca... Da ja to lepo spremim pa da od nedelje samo cekam!
Noli, nista mi doca nije rekao, kontrakcije nisu jake, mozda ih imam i od ranije jer ih uopste ne osecam. Krajem sl. nedelje idemo opet na CTG i na kontrolu (ako se ne porodim do tada) pa cu videti sta doca kaze. Rekao mi je samo prosli put da je grlic skracen na 2 cm i ako dobijem jake kontrakcije da cu se bez problema poroditi. Kako si ti? Jesi pogledala skriptu?
Danas sam pocela malo vece spremanje, pranje prozora, zavesa, usisavanje, tusiranje cveca... Da ja to lepo spremim pa da od nedelje samo cekam!
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Seko kako ste lepi....
Nolinice i meni je tako bebica levo me non stop lupka i javlja se a ova desno je tako mirna samo je ponekad osetim da lupne polako, mislim da je to normalno valjda su im karakteri već izraženi....a ima veze i od položaja, tako da mislim da nema razloga za brigu...
Nolinice i meni je tako bebica levo me non stop lupka i javlja se a ova desno je tako mirna samo je ponekad osetim da lupne polako, mislim da je to normalno valjda su im karakteri već izraženi....a ima veze i od položaja, tako da mislim da nema razloga za brigu...
*AIDA*- Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011
I meni se bebica s leve strane cesce "oglasi", od bebice na desnoj strani, sto kaze Aida, verovatno se vec pokazuju karakteri.
Seko, vau, kakva slika, mama i sin
Seko, vau, kakva slika, mama i sin
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Aida, Dragmilk, hvala vam rečima utehe.
Kako se vi sad osećate? Jel imate neke bolove? Dokle ste stigle sa organizovanjem za kupovinu stvarčica za bebe? Ja još ništa nisam kupila, a sve me strah da me ne iznenadi kao Viki.
Gaga, skripta mi je na poslu, nisam imala vremena čitati, a i za vikend imam gomilu gostiju, u svakom slučaju ti mnogo hvala.
Jedva čekam da se porodiš i da nam pošalješ slikicu, i da čujemo tvoje utiske!
Kako se vi sad osećate? Jel imate neke bolove? Dokle ste stigle sa organizovanjem za kupovinu stvarčica za bebe? Ja još ništa nisam kupila, a sve me strah da me ne iznenadi kao Viki.
Gaga, skripta mi je na poslu, nisam imala vremena čitati, a i za vikend imam gomilu gostiju, u svakom slučaju ti mnogo hvala.
Pupupu...Seko, preslatki ste u paketu!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Seko
Nolinice, moja drugarica je u takvim slučajevima znala da prodrmusa stomak, pa smo svi vikali na nju , ali joj se beba tada javljala!
Nolinice, moja drugarica je u takvim slučajevima znala da prodrmusa stomak, pa smo svi vikali na nju , ali joj se beba tada javljala!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Aida kako otok? zaboravila sam da ti kazem da je dobro da podignes noge uz nesto recimo zid ili hladne obloge. nadam se da su se povukli.
nolinica ::Aida, Dragmilk, hvala vam rečima utehe.
Mi jos nista nismo kupili, suprugova sestra ima dosta stvari za jednu bebu, krevetac ( za pocetak ce oboje biti u jednom krevecu), i ostalo, ali jos nista nismo doneli u stan, moj muz se boji da nesto ne krene naopako. Ja nisam sujeverna, ali necu da se svadjam s njim oko toga. Verovatno cemo doneti krevetac posle sledeceg pregleda jer nemamo veliki stan, pa moramo da vidimo kako cemo se organizovati. Samo smo gledali cene kolica za blizance, ali jos se nismo odlucili kakva cemo da kupimo. Mada, mislim da ne treba praviti paniku oko toga, pogotovo, kad je u pitanju porodjaj carskim rezom, koji podrazumeva boravak majke i beba u bolnici nekoliko dana. Tata bi tad morao da se snalazi kako zna i ume
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Sto se mojih priprema tice za dolazak beba ja se bojim i da planiram, greh je biti sujeveran al ja mislim da je rano. I ja imam sve za jednu bebu: krevetac, ljuljasku i jos ponesto to su stvari cerka mog muza. Mozda vam nisam to pre navela da on ima dve cerke te stvari su sve kvalitetne iz uvoza i one su sve u kuci kod mog svekrve. I ja Boze zdravllja ii ja planiram da bebe spavaju u jedan krevetac dok god bude mesta.
Ma lako je sve to samo da sve bude u redu uz BOZIJU pomoc.
Ma lako je sve to samo da sve bude u redu uz BOZIJU pomoc.
Ok sad ste i mene smirile, ni ja nisam mislila žuriti, ali kad sam čula za Viki, malo sam se uplašila. Opet ste vi u malo drugačijoj situaciji, jer će te bar deo stvari od nekoga uzeti...
Naravno, da smao naše bebice budu žive i zdrave.
Nisam mislila da bebe spavaju zajedno do god budu mogle, ali sad razmišljam o toj ideji, jer vidim da ste obe tako planirale.
Aida, šta si planirala za otok?
Naravno, da smao naše bebice budu žive i zdrave.
Nisam mislila da bebe spavaju zajedno do god budu mogle, ali sad razmišljam o toj ideji, jer vidim da ste obe tako planirale.
Aida, šta si planirala za otok?
trudnice,samo da vas ljubnem
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Ja sam malo uplašena i moram da čujem vaše mišljenje. Malo je neprijatno, pa izvinite.
Ja već izvestan period, koju nedelju, osećam bolove stidne kosti, usnica i svega okolo...Mislila sam jer se širim. Medjutim, sinoć na usnici primetim da mi je kapilar ogroman, skoro kao prst, kao na nogama kad vam iskoče vene, šokirala sam se! Da li je neko čuo ovako nešto? Strah me dane pukne!
Ja već izvestan period, koju nedelju, osećam bolove stidne kosti, usnica i svega okolo...Mislila sam jer se širim. Medjutim, sinoć na usnici primetim da mi je kapilar ogroman, skoro kao prst, kao na nogama kad vam iskoče vene, šokirala sam se! Da li je neko čuo ovako nešto? Strah me dane pukne!
Cao svima! Danas je moj termin, ali... mi smo stari vec 10 dana. Porodjaj je bio carskim rezom (.ebes caru majku :)). Rodjena je Ndja 3 800, 53, 33. Sve je proteklo kako treba. Najteza su mi bila 3 dana od operacije, katetar, dren, crijeva, rana! Sada imam probleba sa stoliom, katastrofa! Mlijeka imam malo, polako pocinje, kolostrum mi se pojavio 4. dan od operacije, trudim se da mi Nadja makar malo posisa pa prelazimo na humanu. Svakim danom ima (malo) vise... Gladna nije! Eto toliko za sada! E da i napravila mi je ranice, uh ala boli... Ali sta cu ... TRPIM !Ljubim vas i volim
dacca- Broj poruka : 254
Datum upisa : 10.08.2010
DACO snacicete se vi ima Nadja da se ubucka... Da ste zive i zdrave 100god...blago vama mazite se,druzite i volite... ljubim vas...
NOLINICE i ja imam isti osecaj tereta dole posebno na usnama a sto se tice vene nisam je primetila al ja slabo mogu i da se vidim malo uz ogledalo. Nazivi doktora i pitaj nemoj se ustrucavati mislim da to nije novina.
A sto se otoka tice jos uvek je isto ujutru manje pa tokom dana isto. Odlucila sam da sacekam do 15 novvembra Boze zdravlja tad omam zakazan prijem pa da vidim sta kazu.
Eto za sad toliko, ljubim vaas puuunooo!!!
NOLINICE i ja imam isti osecaj tereta dole posebno na usnama a sto se tice vene nisam je primetila al ja slabo mogu i da se vidim malo uz ogledalo. Nazivi doktora i pitaj nemoj se ustrucavati mislim da to nije novina.
A sto se otoka tice jos uvek je isto ujutru manje pa tokom dana isto. Odlucila sam da sacekam do 15 novvembra Boze zdravlja tad omam zakazan prijem pa da vidim sta kazu.
Eto za sad toliko, ljubim vaas puuunooo!!!
Dacooo pa cestitam! Nadja dobrodosla! Neka ti je ziva i zdrava 100 godina!
Nolinice, moguce da su bebe pritisle neki nerv, ja licno nisam imala iskustva, ali moja kuma je imala slican problem, njoj je u trudnoci, na preponi, mada vise prema usminama iskocila kao guta velicine loptice za golf. Jedva je hodala i bila je bolna. Isla je i na snimanje jer su se dr zabrinuli ali se ispostavilo da je beba pritisla neki nerv. Ja bih otisla kod dr za svaki slucaj, ali verujem da je sve ok.
Nolinice, moguce da su bebe pritisle neki nerv, ja licno nisam imala iskustva, ali moja kuma je imala slican problem, njoj je u trudnoci, na preponi, mada vise prema usminama iskocila kao guta velicine loptice za golf. Jedva je hodala i bila je bolna. Isla je i na snimanje jer su se dr zabrinuli ali se ispostavilo da je beba pritisla neki nerv. Ja bih otisla kod dr za svaki slucaj, ali verujem da je sve ok.
dacca ::Cao svima! Danas je moj termin, ali... mi smo stari vec 10 dana. Porodjaj je bio carskim rezom (.ebes caru majku :)). Rodjena je Ndja 3 800, 53, 33. Sve je proteklo kako treba. Najteza su mi bila 3 dana od operacije, katetar, dren, crijeva, rana! Sada imam probleba sa stoliom, katastrofa! Mlijeka imam malo, polako pocinje, kolostrum mi se pojavio 4. dan od operacije, trudim se da mi Nadja makar malo posisa pa prelazimo na humanu. Svakim danom ima (malo) vise... Gladna nije! Eto toliko za sada! E da i napravila mi je ranice, uh ala boli... Ali sta cu ... TRPIM !Ljubim vas i volim
daco ,cestitam !
sto se tice mlijeka ja sam imala problema dok je nadoslo ,tri dana sam se mucila ,moj djecak nije mogao izvuci ,pa mi je pedijatrica pregledala grudi i predlozila da kupim pumpiu i da mu tako dajem mlijeko.
ja sam se mucila tri dana dok je pocelo ,ali zato sad imam i previse i moram ispumpavati ,prosuti ...
juce sam prosula 260 ml. ,a braco pojede svaki obrok 60 ml. i jos podoji ,ali sam presretna ,jer nema nista zdravije nego majcino mlijeko.
zato daco malo truda i vidjet ces koje ces mlijeko imati ... svaka majka moze dojiti
pusica i nek ti je ziva i zdrava
Seko nemoj bacati, zamrzni, nikad neznas kad ce da ti zatreba. Mleko u zamrzivacu zamrznuto u sterilnim posudama moze stajati 3 meseca.
Dacco cestitam samo se mazite i neka vam je ziva i zdrava 100 godina
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu