Termovizija
3 posters
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet
Strana 1 od 1
Termovizija
marsovka ::Doktor je mom muzu predlozio da uradi termoviziju skrotuma. Rekao je da to moze da se uradi u nekim privatnim klinikama u Srbiji, medjutim ja ne mogu da nadjem ni jednu, u kojoj se obavlja taj pregled. Moze li neko da mi pomogne?
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Termovizija
Marsovka, na ovo klinici http://www.asmedicus.co.rs/ imaš termovizijski skener.
Evo šta su napisali
Termovizijski skener
Poliklinika AS MEDICUS – BIOREZONANCA u svojoj praksi primenjuje savremeni i precizni metod brze i rane dijagnostike – termovizijski skener. Specijalna kamera registruje infracrveno zračenje tela koje se menja pri promeni temperature i od stotinke stepena, a kao rezultat patoloških procesa u organizmu. Posle kompjuterske obrade na ekranu se pojavljuje toplotni portret čoveka sa zonama povećane ili smanjene temperature koja je od značaja za dijagnozu.
Pogledaj njihov sajt sve piše a evo i telefona pa ih kontaktiraj
011/2836-836, 011/283-53-93 na Crvenom Krstu
011/22-72-916 na Bežanijskoj kosi
Sve najbolje!
Evo šta su napisali
Termovizijski skener
Poliklinika AS MEDICUS – BIOREZONANCA u svojoj praksi primenjuje savremeni i precizni metod brze i rane dijagnostike – termovizijski skener. Specijalna kamera registruje infracrveno zračenje tela koje se menja pri promeni temperature i od stotinke stepena, a kao rezultat patoloških procesa u organizmu. Posle kompjuterske obrade na ekranu se pojavljuje toplotni portret čoveka sa zonama povećane ili smanjene temperature koja je od značaja za dijagnozu.
Pogledaj njihov sajt sve piše a evo i telefona pa ih kontaktiraj
011/2836-836, 011/283-53-93 na Crvenom Krstu
011/22-72-916 na Bežanijskoj kosi
Sve najbolje!
Hvala mnogo, kontaktirala sam ih, bili su vrlo ljubazni. Dogovorili smo se da se vidimo krajem mjeseca.
marsovka- Broj poruka : 2
Datum upisa : 21.07.2011
Nema na čemu, baš mi je drago da si zadovoljna i da je ovaj problem rešen. Piši nam kako je prošlo. Pozz i sve najbolje!
Marsovka, obavezno nam se javi posle tog pregleda, da čujemo utiske.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Hocu, bez brige
Inace, moj muz ima azoospermiju, jedan testis je nesto manji od drugog, pa je doca zato predlozio tu termoviziju, da se vidi koliko je ostecenje pa da odluci o daljem lecenju. Cilj nam je par komada za VTO
Inace, moj muz ima azoospermiju, jedan testis je nesto manji od drugog, pa je doca zato predlozio tu termoviziju, da se vidi koliko je ostecenje pa da odluci o daljem lecenju. Cilj nam je par komada za VTO
marsovka- Broj poruka : 2
Datum upisa : 21.07.2011
KUTAK :: STERILITET :: Muški sterilitet
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu