Korak po korak na putu do bete +
+52
Orline
dragmilk
cvrle76
cici
Kamilica
Marie
natalija
dragana76ns
cile
ivi
Mali Princ
bak
Milijana
Botox
gagax81
Zoka83
MAAKKI
buby
Struzzo
Cupava
racili
*AIDA*
HappyGirl
bobica83
heart84
nale11
Republica
KoMetaK
JocY
tica
Sneza
Deni
noja
Shizika
viktorija
cicsa80
nolinica
Malina
lolipop
dr mali pariz
Jelica
maza1972
Čupsi
hany
anak
BiKsi :)
Kockica
Xena
Mirjana
ananana
Likoli
daxi011
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Eeeeeeee Boko,baš si opasna!
Niis ti drvoseča dok uživaš u češkanju
ja mogu da nabrojim na prste jedne ruke onoliko noći kojih je prošlo da me on nije uspavao svojim češkanjem.Da,tako je.
On ima magične ruke,i čudesna energija izbija iz njih, a ja se opet, osećam tako sigurno pored njega,da već posle 3-4 prevlačenja prstom između obrva,ja sam u carstvu snova
No,voli i on, i dobija istu takvu pažnju,ali ne kad treba zaspati.Tu sam ja na sceni
Nije ti dan,iskuliraj.
Ja sam sad večerala-užas,ne mnogo,ali je užas što me kontracepcija razbi,a sad idem na sport....
Niis ti drvoseča dok uživaš u češkanju
ja mogu da nabrojim na prste jedne ruke onoliko noći kojih je prošlo da me on nije uspavao svojim češkanjem.Da,tako je.
On ima magične ruke,i čudesna energija izbija iz njih, a ja se opet, osećam tako sigurno pored njega,da već posle 3-4 prevlačenja prstom između obrva,ja sam u carstvu snova
No,voli i on, i dobija istu takvu pažnju,ali ne kad treba zaspati.Tu sam ja na sceni
Nije ti dan,iskuliraj.
Ja sam sad večerala-užas,ne mnogo,ali je užas što me kontracepcija razbi,a sad idem na sport....
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Javljam se u klub onih koji mrze leto! Dobro, ne bas da ga mrzim, ali ga bas ne volim
Volim zimu, sneg, kosavu, kad puca drvo od mraza a ja pod cebencetom uzivam ili u toloj jakni i cizmama gackam kroz sneg
Mislim ja u sred leta i viruse dobijam, nikad zimi, eto kolikose leto i ja volimo
Ubi me pms, glava me rastura, ne znam da li je od virusa ili od pmsa, ali ubicu se ceo dan danas. Bar nemam temperaturu, kuc, kuc, kuc
Volim zimu, sneg, kosavu, kad puca drvo od mraza a ja pod cebencetom uzivam ili u toloj jakni i cizmama gackam kroz sneg
Mislim ja u sred leta i viruse dobijam, nikad zimi, eto kolikose leto i ja volimo
Ubi me pms, glava me rastura, ne znam da li je od virusa ili od pmsa, ali ubicu se ceo dan danas. Bar nemam temperaturu, kuc, kuc, kuc
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Danas sam od pola devet do pola dvanaest zvala KC nebi li dobila Miljica, i konacno ga dobijem , objasnim kakva je situacija, a on meni nema nikakvih problema nemate razloga da zuriti, ja cu verovatno poceti u septembru da radim u Jevremovoj, a ako ne onda me nazovite, da se dogovorimo
Oladi me samo tako
Anak draga gde si, cekamo izvestaj
Oladi me samo tako
Anak draga gde si, cekamo izvestaj
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Bojana, Bojana, potpuno te razumem, prošla sam tu fazu. I onu hajde da odradimo, iako smo oboje umorni , ali šta se mora, mora se, zato- nema zabušavanja.
Cure, aspiracija uspela!
Prirodni ciklus, 1 folikul, opet muke pri izvlačenju, ali uspeli na kraju-i oni i moji živci, a i ......................... U folikulu bila jc i sada je sve u Božijim rukama.
Rekli su da će zvati ujutro
Cure, aspiracija uspela!
Prirodni ciklus, 1 folikul, opet muke pri izvlačenju, ali uspeli na kraju-i oni i moji živci, a i ......................... U folikulu bila jc i sada je sve u Božijim rukama.
Rekli su da će zvati ujutro
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Bravo Anak
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Bravo Anak cekam izvestaj ujutro
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Bravo Ana, sad je zurka u labu
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Anak, bravo za maminu mezimicu! Bice sve ok ovog puta, nekako imam osecaj Divan ti je avatarcic
Srce, jel pronadje lek za te grceve? ja nisam imala takvih problema sa kontracepcijom, doduse, pila sam je samo 3 nedelje
Ananana, imali smo svi te periode, i to prodje, samo moras da nadjes izduvni ventil.
Bojana, jes vrucina, ali nemoj da propustas dan D, sve se moze kad se hoce
Ja sam imala goste par dana, pa me nije bilo, stigla i otisla, a ja se nisam makla sa nulte tacke, nekako i nemam snage da mislim i da radim bilo sta, pa cu lepo da sacekam sledeci ciklus. Ovaj me preduhitrio par dana, pa nisam stigla da smislim sta cu Muzu sam uvalila profertil, kupila mu onu dozu za 3 meseca, pa racunam imamo fore dok ne ispije sve
Ja volim leto, ali ne i vlagu, ovde je 34-5 stepeni, ali je zbog vlage subjektivni osecaj 42! no comment! Jos sam morala da skitam sa gostima, pa me i sunce opalilo. Bar ono, kad muza ne videh par dana
Srce, jel pronadje lek za te grceve? ja nisam imala takvih problema sa kontracepcijom, doduse, pila sam je samo 3 nedelje
Ananana, imali smo svi te periode, i to prodje, samo moras da nadjes izduvni ventil.
Bojana, jes vrucina, ali nemoj da propustas dan D, sve se moze kad se hoce
Ja sam imala goste par dana, pa me nije bilo, stigla i otisla, a ja se nisam makla sa nulte tacke, nekako i nemam snage da mislim i da radim bilo sta, pa cu lepo da sacekam sledeci ciklus. Ovaj me preduhitrio par dana, pa nisam stigla da smislim sta cu Muzu sam uvalila profertil, kupila mu onu dozu za 3 meseca, pa racunam imamo fore dok ne ispije sve
Ja volim leto, ali ne i vlagu, ovde je 34-5 stepeni, ali je zbog vlage subjektivni osecaj 42! no comment! Jos sam morala da skitam sa gostima, pa me i sunce opalilo. Bar ono, kad muza ne videh par dana
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Anak, bravo!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Anak,bravo curo!!
Srce,zato ti i rekoh da ideš i sediš,kad te vidi,ne može te oladiti
Meta,bravo za terapiju. Biće sigurno pomaka na bolje! kOLIKO KOD VAS KOŠTA TAJ LEK?
ups,slova,izvin'te me
Srce,zato ti i rekoh da ideš i sediš,kad te vidi,ne može te oladiti
Meta,bravo za terapiju. Biće sigurno pomaka na bolje! kOLIKO KOD VAS KOŠTA TAJ LEK?
ups,slova,izvin'te me
Anak, superiška za js
Ostale curke
Ostale curke
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Anak, navijam silno za žurku u labu!
Srce, bolje što si zvala, jer da si otišla, lice u lice, pa on ne bi mogao da proveli ništa!
Meta, nadam se da profertil bude batli, pa da ti i ne trebaju planovi! Ja se dogovorila sa mojim dragim da kupimo posle mora, jer znamo da na odmoru voli da se opušta uz pivoooooooo, cigare i ostale narkotike ! I ja spadam u ostale narkotike!
Cure, stiskam vas jako!
Srce, bolje što si zvala, jer da si otišla, lice u lice, pa on ne bi mogao da proveli ništa!
Meta, nadam se da profertil bude batli, pa da ti i ne trebaju planovi! Ja se dogovorila sa mojim dragim da kupimo posle mora, jer znamo da na odmoru voli da se opušta uz pivoooooooo, cigare i ostale narkotike ! I ja spadam u ostale narkotike!
Cure, stiskam vas jako!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bixi,šta bi kod lekara? Je l sutra ORL ili danas ?
Nisam ni išla, trebala danas, al ko će po onoj vrućini ići bilo gde. Uvce je bolje. Pijem sinacilin, očito je zbog grla provuklo, i da mi lekić deluje. A pijem i neki flavamed, ako sam dobro napisala protiv kašlja. I pijem eutiroks, i glukofaž, i selen sa vitaminom e, kad se setim i tako. Sinoć sam zaboravila da popijem pola glukofaža, a lek za grlo popila 2 odjednom, umesto po jednu ujutru i uveče. Umor, štaš. Al sam se zato danas naspavala ko prava, od 17h do 21h. Baš mi je trebalo.
A NE MOGU više kod lekara, stvarno mi muka, ko neka sam baba! Jednog bar da zaobidjem.
Verujem. Ja sam sve lekove koje sam pila svela na eutyrox i glucophage. Ništa više,a pila sam i folan,selen,e,C...ma sigurna sam još nešto
da,bude tu i kafetin.
ma dobro je da ti je bolje...Praviš li planove za put,za more? Hoćeš li nas iznenaditi još nekom fotkom poput one ispisane na pesku
da,bude tu i kafetin.
ma dobro je da ti je bolje...Praviš li planove za put,za more? Hoćeš li nas iznenaditi još nekom fotkom poput one ispisane na pesku
I ja se zaboravim sa lekovima, iako imam samo eutirox i glukofaz, cim mi neko poremeti satnicu ili odem negde Jos mi samo vitamini trebaju
Pari, ja sam ga platila 130, onaj za 3 meseca. Kosta 137, ali ne znam zasto mi ga je ovaj u apoteci naplatio manje, mada, hvala mu!
Pari, ja sam ga platila 130, onaj za 3 meseca. Kosta 137, ali ne znam zasto mi ga je ovaj u apoteci naplatio manje, mada, hvala mu!
Vidiš u Italiji povoljniji lek . Češ, češ.
A koliko kosta u Sbiji? Koliko shvatih oko 15000? Da nabavim ja ovde, pa da preprodajem tamo
ja propustila moj dan D juce :)
stvarno nisam mogla
i na svu tu moju nervozu juce
sinoc me ujede komarac za mali prst i za donju usnu
znaci ne pored usne, ili ispod usne vec bas za usnu
a i onako imam drombulju, kad je to krenula da boli i da pecka
ajaoooooooo
a imam kao ono sranje od rajda
stvarno nisam mogla
i na svu tu moju nervozu juce
sinoc me ujede komarac za mali prst i za donju usnu
znaci ne pored usne, ili ispod usne vec bas za usnu
a i onako imam drombulju, kad je to krenula da boli i da pecka
ajaoooooooo
a imam kao ono sranje od rajda
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Svuda je 17.240,00, samo u Irisfarm-u 14.490,00. To je pakovanje za 3 meseca.Metaurina ::A koliko kosta u Sbiji? Koliko shvatih oko 15000? Da nabavim ja ovde, pa da preprodajem tamo
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Ja sam odlucila na svoju ruku da pocnem da pijem folnu i vitamin B, kako mi je i dr. Miljic prepisao pred prosli postupak, a sto se tice Fragmina on se valjda daje nekoliko dana pred embriotransfer, tako da cu valjda do 20 septembra doci do nekog hematologa.
I juce uvece sam imala strasne mucnine, nisam znala vise sta da radim, sad nemam pojma od cega mi je da li od kontracepcije ili od Glukofaza
I juce uvece sam imala strasne mucnine, nisam znala vise sta da radim, sad nemam pojma od cega mi je da li od kontracepcije ili od Glukofaza
U Italiji 130 evra,a kod nas 170...mislim...ovo nije za češ češ već za
cure ja sma Vam vec pisala za bioastin on regenerise organizam, oci, kosu, imun.cardio
pa samim tim i sperm. to su alge i sadrze A, E i natural astaxanthin 4mg ima 60 kom oko 35 eur i ja sam ga pila ima puno tema o njemu
pa samim tim i sperm. to su alge i sadrze A, E i natural astaxanthin 4mg ima 60 kom oko 35 eur i ja sam ga pila ima puno tema o njemu
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +