Dimitrije-sreca nasa najveca
+46
pcelica
bubi80
korpica
Mrvica
missile
mamajednogprinca
medolino
cici
*AIDA*
cufta
Tanja83
Mali Princ
Mirjana
Orline
HappyGirl
zoxa
dragana76ns
bokica
adriatika
KoMetaK
Sami
bebko
caci
Zoka83
maja76
catherine290505
brinbili
buby
Simona
nesalela
Nefertari
lena
key
bak
Sneza
MARA
Tinche
Shizika
maus
lolipop
Struzzo
djole42
Milijana
BiKsi :)
dr mali pariz
bobica83
50 posters
Strana 25 od 27 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27
Re: Dimitrije-sreca nasa najveca
Nadam se da je Dimi sada dobro
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
[Only admins are allowed to see this image]
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Med je pravi, Bobiska! Pravi mali veliki decak!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Kako bi ja rado sa njim popila prvu jutarnju kaficu
Dosla sam na kafu kod Mite, ali vidim on popio
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
O medić medeni, buckasi, nastašni
Gnjav, gnjav, gnjav
Gnjav, gnjav, gnjav
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Znam da dugo nisam pisala a svasta imam da kazem ali eto opet nas snaslo neko cudo! Prvo smo imali laringit,pa temperatura pa dva zuba nikla,cetvorkai i trojka gornja a sad od veceras i povraca ja vise ne znam sta da radim! Na 10min ga budi iz sna nagon na povracanje vise nema sta ali se iskida,dusa me boli! Svaku kasicicu povrati duplo! ako se nastavi moram ga voditi kod lekara! A toliko stvari se desavalo jos se nisam ni odmorila snaslo nas je ovo! Samo da bude dobro!
Bobo, to je garant taj stomacni koji je i bata nas imao.
Elektrolit na svakih pet minuta kasicica i ako hoce nesto da gricka slano daj mu. Bata je tri dana povracao, a cetiri imao retku stolicu. Apetit mu se povratio tek nakon nedelju dana.
al eto prodje i to.
Elektrolit na svakih pet minuta kasicica i ako hoce nesto da gricka slano daj mu. Bata je tri dana povracao, a cetiri imao retku stolicu. Apetit mu se povratio tek nakon nedelju dana.
al eto prodje i to.
ooo bre neki stomacni virus? daj mu neki probiotik obavezno d amu se crevca malo stisaju. a inace je pravi medenko, ako pravi drzi infalator, veliki deckonja
Nefertari- Broj poruka : 3133
Datum upisa : 04.08.2009
Izmedju kuvanja rucka,ribanja kupatila i sredjivanje stana dok Dimitrije spava da sednem i napisem par redova!
Prestao je da povraca,nista nece da jede,cak ni supu,pojede dva zalogaja i to je to,od jutros sem vode nista,smrsao je kilo i po za tri dana,od jutros ima i proliv e sad mozda je i od silne vode koju pije a nista ne jede ili je virus,dajem mu probiotik jedva,valjda ce proci!
Ja jos malo za nekih 20dana pocinjem da radim,panika me hvata kako cemo se kombinovati i kako cu uspeti sve da stignem sobzirom da mi je sad dan kratak pola ne uradim!
On je sad vec velik mamin decak! Jako nemiran i zivahan! Penje se gde stigne,stolica sto samo ga skidamo da imam luster verovatno bi se i tu popeo! Sve razume,hoce da poslusa sta mu se kaze ali kad on hoce! Spava nekad i do pola deset ali mm mu da mleko oko sedam trzi meme,tako i uvece kupanje,krevetac,mleko,muzika i izadjemo iz sobe.Nece na rukama zaspati nema sanse a ni da se mazi to nikako!
Pepu obozava kako otvori oci tako pepa iskreno ne dajem mu puno da gleda ali kad vise ne sta cu sa njim i kad treba nesto da uradim,sedne u stolicu vezem ga gleda po pola sata da ga ne cujes!
pesmice isto,po pedeset puta ponovi TI I JA od vrapcica,kao i dju dju djusaju,voli pesmice,muziku i odmah igra!
Do sada je stvarno jeo sve,voce pogotovo samo mu naseckas na kockice malo se igra malo jede,jabuke obozava!
Prica kao navijena,samo nesto brblja,kako uzme telefon tako vice AVO,dedu obozava,samo ga zove,ulicom dok se vozi u kolicima vice,peva svi se okrecu za nama,mase svima,kad vidi psa u stanju je iskoci iz kolica samo da ga pomazi i ne boji se ni malo! Malo imamo problem kad odemo kod nekog ako ima vise ljudi postidi se i pocinje da place i bas me pocelo to izludjivati! jer to je neki histerican placiako mu se niko i ne obrati a on place i to sa suzama! U dom zdravlja ni ne udjemo vec krecu suze!
ma sav je haos! Trebalo bi u nedelju da putujemo ali jos cemo videti kakav ce biti ne ide mi se nigde kada je ovako kilav i sav nikakav.
eto svasta sam nesto htela napisati a imam osecaj da pola nisam,kad se malo saberem pisacu jos! Dunja je otisla za Brisel i samo da sutra kontrola prodje dobro!
Ljubimo vas!
Prestao je da povraca,nista nece da jede,cak ni supu,pojede dva zalogaja i to je to,od jutros sem vode nista,smrsao je kilo i po za tri dana,od jutros ima i proliv e sad mozda je i od silne vode koju pije a nista ne jede ili je virus,dajem mu probiotik jedva,valjda ce proci!
Ja jos malo za nekih 20dana pocinjem da radim,panika me hvata kako cemo se kombinovati i kako cu uspeti sve da stignem sobzirom da mi je sad dan kratak pola ne uradim!
On je sad vec velik mamin decak! Jako nemiran i zivahan! Penje se gde stigne,stolica sto samo ga skidamo da imam luster verovatno bi se i tu popeo! Sve razume,hoce da poslusa sta mu se kaze ali kad on hoce! Spava nekad i do pola deset ali mm mu da mleko oko sedam trzi meme,tako i uvece kupanje,krevetac,mleko,muzika i izadjemo iz sobe.Nece na rukama zaspati nema sanse a ni da se mazi to nikako!
Pepu obozava kako otvori oci tako pepa iskreno ne dajem mu puno da gleda ali kad vise ne sta cu sa njim i kad treba nesto da uradim,sedne u stolicu vezem ga gleda po pola sata da ga ne cujes!
pesmice isto,po pedeset puta ponovi TI I JA od vrapcica,kao i dju dju djusaju,voli pesmice,muziku i odmah igra!
Do sada je stvarno jeo sve,voce pogotovo samo mu naseckas na kockice malo se igra malo jede,jabuke obozava!
Prica kao navijena,samo nesto brblja,kako uzme telefon tako vice AVO,dedu obozava,samo ga zove,ulicom dok se vozi u kolicima vice,peva svi se okrecu za nama,mase svima,kad vidi psa u stanju je iskoci iz kolica samo da ga pomazi i ne boji se ni malo! Malo imamo problem kad odemo kod nekog ako ima vise ljudi postidi se i pocinje da place i bas me pocelo to izludjivati! jer to je neki histerican placiako mu se niko i ne obrati a on place i to sa suzama! U dom zdravlja ni ne udjemo vec krecu suze!
ma sav je haos! Trebalo bi u nedelju da putujemo ali jos cemo videti kakav ce biti ne ide mi se nigde kada je ovako kilav i sav nikakav.
eto svasta sam nesto htela napisati a imam osecaj da pola nisam,kad se malo saberem pisacu jos! Dunja je otisla za Brisel i samo da sutra kontrola prodje dobro!
Ljubimo vas!
Bobice ne sekiraj se sto ne moze da jede. Ana nista 5 dana nije stavila u usta kada je imala stomacni virus, a nisam je ni terala. Sve ce se vratiti na staro verovatno danas ili sutra.
Jos malo i pocinjes da radis. Bice ti u pocetku malo neobicno, ali cete se svi brzo organizovati i sve ces stici, ne brini se.
I navijam da dansnja kontrola bude kako treba. Dunjice, mislim na tebe.
Jos malo i pocinjes da radis. Bice ti u pocetku malo neobicno, ali cete se svi brzo organizovati i sve ces stici, ne brini se.
I navijam da dansnja kontrola bude kako treba. Dunjice, mislim na tebe.
Drugari, naka vam 2013. donese samo zdravlje, ljubav i uspeh na svakom polju
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Sretna nova godina
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Srecna Vam Nova i sve najlepse zele Vam drugari Viktor i Vuk i njihova mama.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
SRECNA NOVA GODINA
SRECNA NOVA GODINA
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
DRUGARI, SRECNA VAM NOVA GODINA [Only admins are allowed to see this image]
DRUGARI, SRECNA VAM NOVA GODINA [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]" alt="" />
Sve najbolje zeli vam Stefan sa mamom i tatom !
[Only admins are allowed to see this link]" alt="" />
Sve najbolje zeli vam Stefan sa mamom i tatom !
cici- Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Srecni praznici, Dimitrije, medenko
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Mitre,ljubim te i želim srećne Bpžićne praznike!
Bobi,kako ste?
ljubim :-*:-*:-*
Bobi,kako ste?
ljubim :-*:-*:-*
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Hvala vam svima na lepim zeljama! Ne stizem da se upisem u decije dnevnike i nadam se da mi necete zameriti! Mi smo opet bolesni nije proslo ni mesec dana on opet ima temperaturu! Nocas smo zavrsili u tirsovoj jer je imao preko 39 a i sa okce mu oteklo tako da sam bila izgubljena zgrabila i odvela u bolnicu,preplaseni smo posle svega! KKS ok kaze dr virus dokle vise ovo stvarno nije normalno,nisam spavala 24 sata ne znam kako stojim na nogama a znam da me ceka i luda noc,borim se da ne zaspim posto moram ponovo tem da mu merim! Poceo je sad i da kaslje pa ga moram odvesti ujutro i u DZ! Bas nam je lep bio Bozic a taman smo svasta nsto isplanirali i ne vredi,sto puta sam rekla da nista necu planirati i ne vredi!
Trebao je na vakcinu,kontrola kod fizijatra,ocnog i sad sve moram da pomerim! Ja 16tog pocinjem da radim posle 2,5god i vec mi frka! A moram i kod endo u ponedeljak tek me cekaju ludi dani a ni sad nista nije bolje!
Pocinje i frka da me hvata od odvajanja uf uf znam morao je kad tad ali mi bas tesko pada posebno sto je stalno samnom i sto je jako vezan za mene! Vrtic nas ceka tek od septembra a do tada cemo se nekako snalaziti ma samo da je zdrav sve cu nekako stici!
Idem leci bar noge da podignem jer mi spavanja nema!
Grlim jako sve!
Trebao je na vakcinu,kontrola kod fizijatra,ocnog i sad sve moram da pomerim! Ja 16tog pocinjem da radim posle 2,5god i vec mi frka! A moram i kod endo u ponedeljak tek me cekaju ludi dani a ni sad nista nije bolje!
Pocinje i frka da me hvata od odvajanja uf uf znam morao je kad tad ali mi bas tesko pada posebno sto je stalno samnom i sto je jako vezan za mene! Vrtic nas ceka tek od septembra a do tada cemo se nekako snalaziti ma samo da je zdrav sve cu nekako stici!
Idem leci bar noge da podignem jer mi spavanja nema!
Grlim jako sve!
Dimi dusice mila, grlim te i ljubim i da sto pre ozdravis
Strana 25 od 27 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27
Similar topics
» MALENNA... nasa treca sreca ...
» SUZI - Moja najveca radost....