Korak po korak na putu do bete +
+53
ananana
Marija86
Republica
Xena
dragana76ns
bebko
hany
nolinica
malenaa
anna
lilly13
Orline
cvrle76
Sneza
bak
JocY
djole42
mijaki
Mirjana
nale11
maza1972
7-patuljaka
viktorija
HappyGirl
daxi011
maja76
Deni
MAAKKI
Likoli
Anavi
cicsa80
maki79
gagax81
kristina33
lolipop
Malina
grudva
cici
KoMetaK
BiKsi :)
heart84
dr mali pariz
Bokicalepotica
vašar
racili
Tanja83
Cupava
noja
Shizika
Kockica
Mali Princ
anak
daco
57 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Dobila sam da pijem aspirin 100 mg. Da li je to onaj aspirin protect bayerov, ili je to neki drugi?
Deni- Broj poruka : 1741
Godina : 46
Datum upisa : 08.05.2010
Nasla sam ovde na temi o aspirinu, to je taj...
da,to je taj...
ja sam ga na svoju ruku pila u posl.postupku i posle neki mesec...imala sam blago krvarenje iz nosa-mislim da sam isuviše razredila krv...jer nemam problema sa visokim pritiskom.
Kako si Deni?
Likoli,super što muljanja više nema!
Daxi,lepršavice,kako si?
ja sam ga na svoju ruku pila u posl.postupku i posle neki mesec...imala sam blago krvarenje iz nosa-mislim da sam isuviše razredila krv...jer nemam problema sa visokim pritiskom.
Kako si Deni?
Likoli,super što muljanja više nema!
Daxi,lepršavice,kako si?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Pari, nisam nesto danas, neka tuga me uhvatila... valjda me ovi hormoni rasturaju. Sto se tice aspirina, cim je videla endo na uz, rekla je:''Poceces sa aspirinom, odmah''. Valjda ce i on uticati da se malo ubuci.
Likoli, bravo malena, sve ce to biti super
Likoli, bravo malena, sve ce to biti super
Devojke,kako se borite sa ovom vrućinom???
Čitajući o mojoj izabranoj klinici naleteh na ovo http://www.politika.rs/ilustro/2259/1.htm
Nažalost,priča je imala tragičan završetak,možda ste pratili, ja nisam... i sad kad pročitah stvarno su mi osećanja pomešana.
S jedne strane ,kod žene od 47 godina,toliki broj oplođenih jć.sve se inplantirale,to je uspeh na granici naučne fantastike.Drugo je pitanje zašto je toliko jć. vraćeno,verovatno zbog godina i male verovatnoće da se sve inplantiraju.
Zar ne postoji zakon kod nas koji reguliše koliko se jć.vraća?
Dalje ,imam utisak da je u pitanju bio eksperiment, ili obaranje rekorda... neko nadmetanje među lekarima... šta sad preostaje ovoj nesrećnoj ženi,trebaće vremena da se telo oporavi od svega, a tek duša
Čitajući o mojoj izabranoj klinici naleteh na ovo http://www.politika.rs/ilustro/2259/1.htm
Nažalost,priča je imala tragičan završetak,možda ste pratili, ja nisam... i sad kad pročitah stvarno su mi osećanja pomešana.
S jedne strane ,kod žene od 47 godina,toliki broj oplođenih jć.sve se inplantirale,to je uspeh na granici naučne fantastike.Drugo je pitanje zašto je toliko jć. vraćeno,verovatno zbog godina i male verovatnoće da se sve inplantiraju.
Zar ne postoji zakon kod nas koji reguliše koliko se jć.vraća?
Dalje ,imam utisak da je u pitanju bio eksperiment, ili obaranje rekorda... neko nadmetanje među lekarima... šta sad preostaje ovoj nesrećnoj ženi,trebaće vremena da se telo oporavi od svega, a tek duša
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Vrucina ubi, klima ubi, kako god okrenes ne valja :)
Sad procitah ovo.. Nigde ne pise koliko su oni vratili. Mozda su se neke podelile. Ali, iskreno nije mi jasno zasto nije prepolovila. Zaista 6 beba je bas, bas mnogo...
Sad procitah ovo.. Nigde ne pise koliko su oni vratili. Mozda su se neke podelile. Ali, iskreno nije mi jasno zasto nije prepolovila. Zaista 6 beba je bas, bas mnogo...
cure kako je toplo 40 c u hladu
likoli sad uzivaj , meni jos malkice ja sam vec navikla na to krene pa stane i tako u krug tako i tiba bolucka
dax
pari kad na more i koje ostrvce
deni to je taj aspirincic, samo ti njega koristi opusteno, kad se ja bocam svaki dan sa fraxijem a nemam gustu krv, nadam se jos 10 dana, aspirincic je mala maca
annanan samo hrabro sa tim papircinama, meni je trebalo jedno 3 meseca, mislim da imuni i bolje kad je malo slabiji onda se organizam nebrani od embriona mislim da ga netreba bas puno jacati, vise se kretati uvesti neki sport, trcati, setati svako vece po 1h
mazo mislim da to kod nas nije regulisano ni ono osnovno a ne ovo,
sve je odokativno, ako i stimulacije, dr procenjuje koliko verovatno godine ubraja i mali je postotak kod nas cura koje se borimo godinama sa sterilittom da ce se bas svi embrioni implat. nemoj da te to puno brine
likoli sad uzivaj , meni jos malkice ja sam vec navikla na to krene pa stane i tako u krug tako i tiba bolucka
dax
pari kad na more i koje ostrvce
deni to je taj aspirincic, samo ti njega koristi opusteno, kad se ja bocam svaki dan sa fraxijem a nemam gustu krv, nadam se jos 10 dana, aspirincic je mala maca
annanan samo hrabro sa tim papircinama, meni je trebalo jedno 3 meseca, mislim da imuni i bolje kad je malo slabiji onda se organizam nebrani od embriona mislim da ga netreba bas puno jacati, vise se kretati uvesti neki sport, trcati, setati svako vece po 1h
mazo mislim da to kod nas nije regulisano ni ono osnovno a ne ovo,
sve je odokativno, ako i stimulacije, dr procenjuje koliko verovatno godine ubraja i mali je postotak kod nas cura koje se borimo godinama sa sterilittom da ce se bas svi embrioni implat. nemoj da te to puno brine
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Deni nemoj tako ,draga
Sa endom se nikad nezna,naraste neočekivano ,i kod mene je jednom tako bio tanak pa se brzo popunio...i kod drugih sam čitala slične primere...nego kreni one prirodne načine,sok od ananasa i one brazilske ili indijske orahe...ipak ovi hormoni utiču na raspoloženje još na vrućini, ali nećemo dozvoliti da padamo duhom
Evo da ušarenim post, za raspoloženje...
i malo da navijam za endo
Sa endom se nikad nezna,naraste neočekivano ,i kod mene je jednom tako bio tanak pa se brzo popunio...i kod drugih sam čitala slične primere...nego kreni one prirodne načine,sok od ananasa i one brazilske ili indijske orahe...ipak ovi hormoni utiču na raspoloženje još na vrućini, ali nećemo dozvoliti da padamo duhom
maza1972 ::Deni nemoj tako ,draga
U NL je odredjeno zakonom za vracanje 2 oplodjene JC.Za trecu potrebna je posebna procedura.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
HVALA DEVOJKE
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Daxi ides na more?
nale11- Broj poruka : 38
Godina : 45
Datum upisa : 20.06.2011
Ljudi, ja imam, stravicne nesvestice vec dva dana...bas me hvata panika. Ne znam da li mi pritisak pada od vrucine ili to ima veze sa kontracepcijom, tek poludecu.
Ljub za sve vas
Ljub za sve vas
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mirjana,šta uzimaš od kontracepcije,koliko dugo?
Ako je Microginon ili Legravan-hoće da pravi vrtoglavice,mislim da piše u uputstvu ...
Ako je Microginon ili Legravan-hoće da pravi vrtoglavice,mislim da piše u uputstvu ...
Maza1972,
danas je devetnaesti dan kako pijem yasmin. Cudi me i to sto me ziga levi jajnik, a ako sam lepo shvatila iz svega sto sam procitala na forumu, sada bi trebalo da su mi uspavani jajnici...ili?
danas je devetnaesti dan kako pijem yasmin. Cudi me i to sto me ziga levi jajnik, a ako sam lepo shvatila iz svega sto sam procitala na forumu, sada bi trebalo da su mi uspavani jajnici...ili?
I mene je žigalo prošli mesec na početku ,pa sad ,drugi mesec je sve normalno,neznam da li je isto Yasmin i Legravan...Vidi u uputstvu,kakve propratne pojave izaziva...
OK...ne znam gde sam ga sakrila od sebe
Hvala
Hvala
Ako žiga dobro je-to svi kažu.
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Jutro trudnice, čekalice, one koje su u postupku i naravno, poseban pozdrav onima koje razmišljaju o novom postupku
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Samo da se javim da sam jako srecna jer sam bez problema uradila svu krv danas, kompletnu analizu i mm i ja, ja uradila i briseve. Ostaje za sutra samo spermogram i bris mm da uradi i cekamo rezultate pa na komisiju
Jos jedno pitanje, kada radim kolposkopiju i UZ vaginalnom sondom? I kada internista (ekg)?
Jos jedno pitanje, kada radim kolposkopiju i UZ vaginalnom sondom? I kada internista (ekg)?
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Ananana, kolposkopiju i uz ce ti uraditi ginekolog u dispanzeru kada zavrsis sa svim nalazima, a internista verovatno tek pred aspiraciju. Ali, ti si vec skoro sve zavrsila
Ananana kolposkopiju radis u domu zdravlja i ona ti treba zajedno sa ostalim analizama a u mom sluicaju ultrazvuk je radjen na komisiji ali je mozda kod mene uzeto u obzir to sto sam vec radila vto ... najbolje da pozoves nemanjinu i pitas da li ti ultrazvuk treba prilikom predavanja dokumentacije njima ili je to taj ultrazvuk koji radi komisija ... dr koje rade u nemanjinoj su jako ljubazne i pomocice ti i dati informacije i ako ih pozoves telefonom ...
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +