Korak po korak na putu do bete +
+53
ananana
Marija86
Republica
Xena
dragana76ns
bebko
hany
nolinica
malenaa
anna
lilly13
Orline
cvrle76
Sneza
bak
JocY
djole42
mijaki
Mirjana
nale11
maza1972
7-patuljaka
viktorija
HappyGirl
daxi011
maja76
Deni
MAAKKI
Likoli
Anavi
cicsa80
maki79
gagax81
kristina33
lolipop
Malina
grudva
cici
KoMetaK
BiKsi :)
heart84
dr mali pariz
Bokicalepotica
vašar
racili
Tanja83
Cupava
noja
Shizika
Kockica
Mali Princ
anak
daco
57 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Likoli ::Evo novi avatar malo da prizivamo sutrasnju betu, da bude velika i da nas bude 2u1.
Deni nisam ja vedra ja sam zagorela
A sto se tice zagorela, opet si me nasmejala
Nego, kako ide heklanje ??
Deni- Broj poruka : 1741
Godina : 46
Datum upisa : 08.05.2010
Likoli,a da l ti uz pregnil nisu još nešto ubrizgali?
Odličan avatar!
nego,podmaži ti sebe utrićima da ne zagoriš opet,pa udri po hekleraju
Odličan avatar!
nego,podmaži ti sebe utrićima da ne zagoriš opet,pa udri po hekleraju
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Sal je gotov, sad krecem kapu a onda milje za stocic, pa rukavice, one su malo zahtevnije pa malo da steknem praksu pa onda moram da se vretim na prethodne stranice da se prisetim ko je sta porucio a kad zavrsim obavesticu vas da mi posaljete vase adrese da vam to sve lepo posaljem.
Likoli- Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011
Samo ti lepo heklaj i nema ništa od , bar za sada, ni ja nisam, srećo moja, pa preživela .
Proći će
Proći će
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Al ovo ostalo................žene, žene
Heklaj, draga, da zaboraviš
Al ovo ostalo................žene, žene
Heklaj, draga, da zaboraviš
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Da li pre VTO mora da se uradi i hisero i laparo skopija ili je dovoljno samo histero ukoliko nema nekih problema?
I koliko vaze nalazi od toga?
Hvala
I koliko vaze nalazi od toga?
Hvala
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Da li moze neka da mi objasni koliko dugo traje skupljanje papira za komisiju i kojim redom da krenem?
Ja sam mislila dakrenem od hormona, odnosno kada dobijem da drugi dan odem prvo hormone da uradim pa dalje??
Ja sam mislila dakrenem od hormona, odnosno kada dobijem da drugi dan odem prvo hormone da uradim pa dalje??
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Likoli, Tico, cestitam!
Pari, ma sve ja regularno uz antibiotike uzimala, prvo turu Macmirora, pa nalaz dobar, gljivice u tragovima, zato Canesten 1 za svaki slucaj, ali onda se pojavila neka nelagodnost, pa ja uzmem na preporuku apotekarke Canesten 3 i prodju te tegobe, ali opet nesto... I opet svratim do nje, bas je ljubazna, i ona mi kaze da je prosto nemoguce da gljivice od toga nisu nestale, pogotovu sto je nalaz bio dobar, vec da je verovatno od tih silnih lekova poremecena vaginalna flora, a simptomi su isti kao kod gljivica, pa zato dolazi do zabluda i kaze mi da se ispiram sodom bikarbonom i neverovatno, vec posle prvog puta sam se osecala mnooogo bolje. Izgleda da je bilo to.
Republica, znam ja jos nekog ko je uzimao pilulu i zatrudneo-la
Pari, ma sve ja regularno uz antibiotike uzimala, prvo turu Macmirora, pa nalaz dobar, gljivice u tragovima, zato Canesten 1 za svaki slucaj, ali onda se pojavila neka nelagodnost, pa ja uzmem na preporuku apotekarke Canesten 3 i prodju te tegobe, ali opet nesto... I opet svratim do nje, bas je ljubazna, i ona mi kaze da je prosto nemoguce da gljivice od toga nisu nestale, pogotovu sto je nalaz bio dobar, vec da je verovatno od tih silnih lekova poremecena vaginalna flora, a simptomi su isti kao kod gljivica, pa zato dolazi do zabluda i kaze mi da se ispiram sodom bikarbonom i neverovatno, vec posle prvog puta sam se osecala mnooogo bolje. Izgleda da je bilo to.
Republica, znam ja jos nekog ko je uzimao pilulu i zatrudneo-la
Poslednji izmenio Malina dana 8/7/2011, 09:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Draga Ananana,sto se tice histero. i laparo. nije neophodno uraditi pre VTO, pogotovo ako ti je to prva, ali ako si vec razmisljlja o tome i ako ti je neko to vec predlozio, onda prelomi i uradi, da skodi ne moze , moze samo da ti pomogne ako ne daj boze postoji neli problem. Ja sam histeroskopiju radila tek posle 5 neuspelog pokusaja, manje vise sve je bilo uredu, a laparoskopiju nisam imala hrabrosti, i sad se mozda kajem sto to nisam sve odjednom uradila, ali nadam se da mi nece ni trebati.
Sto se tice nalaza histeros. koliko vaze to stvarno ne znam,moj nalaz je bio star 6 meseci, i priznali su mi na komisiji.
Najbolje je prvo da izvadis sve hormone 2,3 dana ciklusa, pa onda sve one viruse i sta jos treba, a briseve da ostavis za kraj
Sto se tice nalaza histeros. koliko vaze to stvarno ne znam,moj nalaz je bio star 6 meseci, i priznali su mi na komisiji.
Najbolje je prvo da izvadis sve hormone 2,3 dana ciklusa, pa onda sve one viruse i sta jos treba, a briseve da ostavis za kraj
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Kockice, hvala za objasnjenje, meni deluje komplikovanije od Suprefacta, jer ima onaj prasak, pa razmisljam kako cu sad negde sve to da pripremim, muckam, a i nisam nikad to radila. Ali, dobro, kazes nije tako strasno, mogu da te zamislim u garazi . Ja uvek pomislim ako me neko vidi, bice vidi ove narkomaneKockica ::
Malina, ne znam da li ti je neko odgovorio (nisam bila pažljiva na času )
Diphereline nije ništa komplikovan za rukovanje, vrlo se jednostavno korisiti. Ako si sama sebi davala superfackt znaćeš i diphereline. Meni su pokazale sestre u Jevremovoj kako se koristi i daje i nije bilo problema. Ja sam sebi davala u kolima bez problema. Isto je tada bilo leto i bili smo na putovanju. Sećam se jedanput sam davala sebi u Veneciji u kolima u parking garaži
Reci mi samo kako si cuvala Diferelin, jel on ide u frizider?
Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Mene jos uvek nisu zvalai iz Jevremove a cetvrti dan ciklusa mi je, jos malo do 13, pa pravac kod njih
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
heart84 ::Mene jos uvek nisu zvalai iz Jevremove a cetvrti dan ciklusa mi je, jos malo do 13, pa pravac kod njih
Poslednji izmenio hany dana 8/7/2011, 10:19, izmenjeno ukupno 1 puta
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Meni je trebalo nekih 3-4 nedelje.Ja sam prvo radila viruse u gradskom zavodu jer važe godinu dana.Onda,AMH hormon sam ostavila za kraj,ako nešto od nalaza briseva nije uredu, a ovaj se plaća.Mada,kod nas su nalazi bili uredni pa je sve brzo išlo.Papa i kolposkopija može kod svog dr.u domu zdravlja.U suštini,držala sam se onog -koliko koji nalaz važi ,pa sam prvo radila one koji duže važe ,a na kraju one koji važe mesec dana.od ananana Danas u 9:02 am
Da li moze neka da mi objasni koliko dugo traje skupljanje papira za komisiju i kojim redom da krenem?
Vidim da si obavila i histero i laparoskopiju ranije, mislim da je HSG naveden kao obavezan ,ako je kod muža spermogram uredan,mada nam prohodnost jajovoda za postupak VTO nije potrebna,ali verovatno hoće da isključe hidrosalpingse pa zato traže da se obavi,mada je meni idalje nelogično.
Poslednji izmenio maza1972 dana 8/7/2011, 10:22, izmenjeno ukupno 1 puta
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Heart idi kod njih, ovih dana je tolika guzva da ne mozes da zamislis. Juce nije bilo mesta da se sedne u cekaonici. Pravac kod njih i ne odustaj ..
Dipherelin ne mora da se cuva u frizideru i laksi je za upotrebu od suprefacta.
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Evo ga konacno 14 dan posle ET, stanje srednje zalosno, isla sam da vadim betu, cekam rezultat.
Likoli, šta srednje žalosno!!!! Čekamo šokantne vesti, pa ćeš u startu pomisliti da ima više bebica!!!
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Likoli,draga!!!! Biće tu i ti
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Likoli, bez tih i takvih žalostivki, molim! Trudna si i tačka, beta će biti više nego debela, aj se kladimo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Likoli, lagali te.Ne postoji srednje -zhalosno stanje.
Samo trudno stanje!
Glavu gore, i cekamo rezultate.
Samo trudno stanje!
Glavu gore, i cekamo rezultate.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Devojke sta se radi ?Daxi kako prolaze dani na poslu?
Likoli navijamo za betu javljaj.
Likoli navijamo za betu javljaj.
nale11- Broj poruka : 38
Godina : 45
Datum upisa : 20.06.2011
Hart- za te gadove u Jevremovoj što te stalno zavlače
Likoli, kakvo srednje žalosno, neću to više da čujem, i hajde, što pre da nam javiš beticu
Likoli, kakvo srednje žalosno, neću to više da čujem, i hajde, što pre da nam javiš beticu
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Malina , reshiti se beshtije candide je zeznuta rabota.
Na jednom drugom forumu smo celu sagu razvili o tome.
Svi ti antimikozni preparati su buckalica.
Potreban ti je plan.
Ishrana,bazna i izbaci jedno vreme slatkishe.
To, ispiranje sodombikarbonom i sledece.U dobro opranoj sholjici ,dezinfikovanoj sipaj svezh jogurt.U jogurt dodaj beli luk presecen na pola.Ostavi na sobnoj temperaturi oko 2 sata.Bucni tampon i turi ga bez pico-shiraca u .....svetlu tacku .
Najbolje je to u vecernjim casovima pred spavanje kad ne planirate romansu mada mozhesh i u tobu dana.Bicesh prava francuskinja sa afrodizijakom medj'nogama
Na jednom drugom forumu smo celu sagu razvili o tome.
Svi ti antimikozni preparati su buckalica.
Potreban ti je plan.
Ishrana,bazna i izbaci jedno vreme slatkishe.
To, ispiranje sodombikarbonom i sledece.U dobro opranoj sholjici ,dezinfikovanoj sipaj svezh jogurt.U jogurt dodaj beli luk presecen na pola.Ostavi na sobnoj temperaturi oko 2 sata.Bucni tampon i turi ga bez pico-shiraca u .....svetlu tacku .
Najbolje je to u vecernjim casovima pred spavanje kad ne planirate romansu mada mozhesh i u tobu dana.Bicesh prava francuskinja sa afrodizijakom medj'nogama
Evo me, 14 dan posle ET beta hcg 597. Mojoj sreci nema kraja.
UZ zakazan 22.7. u 14h. Jos dve nedelje iscekivanja.
Bravooooooooooooooooo!Likoli ::Evo me, 14 dan posle ET beta hcg 597. Mojoj sreci nema kraja.
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Eto,sad odlozhi igle.Heklanje sad samo po narudzbini.
Bravo i sad coolishka do UZ.
Bravo i sad coolishka do UZ.
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +