Korak po korak na putu do bete +
+53
ananana
Marija86
Republica
Xena
dragana76ns
bebko
hany
nolinica
malenaa
anna
lilly13
Orline
cvrle76
Sneza
bak
JocY
djole42
mijaki
Mirjana
nale11
maza1972
7-patuljaka
viktorija
HappyGirl
daxi011
maja76
Deni
MAAKKI
Likoli
Anavi
cicsa80
maki79
gagax81
kristina33
lolipop
Malina
grudva
cici
KoMetaK
BiKsi :)
heart84
dr mali pariz
Bokicalepotica
vašar
racili
Tanja83
Cupava
noja
Shizika
Kockica
Mali Princ
anak
daco
57 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Noja, Anavi !
Navijamo iz sve snage!
Grudva, ja zaista ne znam, ja idem o svom trosku, mozda da pokusas na forumu gde pisu o komisiji rzzo?
Navijamo iz sve snage!
Grudva, ja zaista ne znam, ja idem o svom trosku, mozda da pokusas na forumu gde pisu o komisiji rzzo?
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Hvalaaa vam svima vas sve
Meta radili smo u Jevremovoj, nego i jesam pogresno napisala, aspiracija mi je bila u sredu, a transfer u subotu .
Tako da sam jos u krevetu u horizontali, i ledja me bole vise , jedva cekam cetvratak, tako su mi rekli da mogu laganice u grad na picence jedva cekam.
Grudva, ne znam sta da ti kazem, meni su samo isprevrtali papire u nemanjinoj, bili su fizijatar pedijatar i lekar opste prakse...nisu se udubljivali, al su me zato ispretresli u frontu iz gaca :) iako je manje vise sve ok. a ne znam ni kako ni koliko dugo se leci ta ureaplazma.
Mozda i da probas pa ako prodje. Nek ti je sa srecom :**
Mali princ a kad ti ides na vto ? i gde?
Devojke ljubim vaas sve i svima drzim palceve
Meta radili smo u Jevremovoj, nego i jesam pogresno napisala, aspiracija mi je bila u sredu, a transfer u subotu .
Tako da sam jos u krevetu u horizontali, i ledja me bole vise , jedva cekam cetvratak, tako su mi rekli da mogu laganice u grad na picence jedva cekam.
Grudva, ne znam sta da ti kazem, meni su samo isprevrtali papire u nemanjinoj, bili su fizijatar pedijatar i lekar opste prakse...nisu se udubljivali, al su me zato ispretresli u frontu iz gaca :) iako je manje vise sve ok. a ne znam ni kako ni koliko dugo se leci ta ureaplazma.
Mozda i da probas pa ako prodje. Nek ti je sa srecom :**
Mali princ a kad ti ides na vto ? i gde?
Devojke ljubim vaas sve i svima drzim palceve
Anavi- Broj poruka : 416
Godina : 48
Datum upisa : 16.05.2011
cure sjajne ste kao i uvek
jutarnja kafica
Likoli izveštaj je ok, samo tako nastavi ...
grudva možda da odeš ali će ti verovatno tražiti da bude negativan ti ćeš reći da se leči i treba da ide po novi rezultat, e sad ti svakako imaš 6 meseci fore od kad prođeš komisiju, hm cure
anavi ja radim ovog puta sve normalno čak kuckam sa posla, nedižem ništa teško uglavnom sam u administraciji sa brdo papira jedino što vozim pa mi malo pojas zateže tibu ali je pomazim pa prođe, unosim bareno jaje, narandže, mesine
a uz Vas mi je sve nekako lakše
jutarnja kafica
Likoli izveštaj je ok, samo tako nastavi ...
grudva možda da odeš ali će ti verovatno tražiti da bude negativan ti ćeš reći da se leči i treba da ide po novi rezultat, e sad ti svakako imaš 6 meseci fore od kad prođeš komisiju, hm cure
anavi ja radim ovog puta sve normalno čak kuckam sa posla, nedižem ništa teško uglavnom sam u administraciji sa brdo papira jedino što vozim pa mi malo pojas zateže tibu ali je pomazim pa prođe, unosim bareno jaje, narandže, mesine
a uz Vas mi je sve nekako lakše
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Grudva sigurno ce te vratiti, jer smatraju da bilo koja infekcija nije za vto, a oni nece da finansiraju nista sto nije sterilno.
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Noja, izvini, tek sad vidim. Shaljemo ti rode
Anavi, dobrodoshla! I tebi shaljemo rode:
Anavi, dobrodoshla! I tebi shaljemo rode:
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Noja, Anavi prasim vas
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
shiz goxi
rode + prašina mora da upali
rode + prašina mora da upali
Anavi, ja cu ici u Jevremovu, dogovorili smo cim Ljubic dodje sa odmora u septembru:)
Tako da smo sada sve skupili, i sad odmor, uzivancija i malo da zaboravim prethodnog dr - pokazalo se sarlatana...
Devojke sve vas
Tako da smo sada sve skupili, i sad odmor, uzivancija i malo da zaboravim prethodnog dr - pokazalo se sarlatana...
Devojke sve vas
Mali Princ, imaš li informaciju kad Ljubić ide na odmor? Meni je rekao da dođem kod njega krajem leta i imam zakazano pa da proverim
Noja, Anavi navijam i prašim, da bebe ostanu kod mamica!
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
Ljubic ce ici na odmor u drugoj polovini jula i ostaje do pred kraj avgusta, sto ce reci, bice tu - ne brini se, od reci je
Tako da se gledamo tamo
Tako da se gledamo tamo
Noja,bravo curo!! Skromno ćutiš
Anavi navijamo,cure za pozitivne bete!
Gago,nema te,a onda doletiš sa tickerom od 20 nedelja...pa nek je sa srećom naredna polovina!
Grudva,cure su ti već rekle.Nek on šibne lekove,neće ti isteći nalazi...
Anavi navijamo,cure za pozitivne bete!
Gago,nema te,a onda doletiš sa tickerom od 20 nedelja...pa nek je sa srećom naredna polovina!
Grudva,cure su ti već rekle.Nek on šibne lekove,neće ti isteći nalazi...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
hvala devojke
u utorak su gotovi nalazi ureaplazme idem odma taj dan u nemanjinu pa sta mi Bog da, mozda i stignem na poslednju komisiju u nf 28.06 valjda nisam toliki baksuz da cekam sep.
u utorak su gotovi nalazi ureaplazme idem odma taj dan u nemanjinu pa sta mi Bog da, mozda i stignem na poslednju komisiju u nf 28.06 valjda nisam toliki baksuz da cekam sep.
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Pari, citam ja vas redovno ali sam u frci pa ne stizem da odgovaram a i nisam upucena bas puno u neke stvari pa nemam sta ni da pisem osim da vam svima pozelim srecu i da navijam za korake. Pola vec proslo U ponedeljak na novo spijuniranje, drugi exp. UZ i da potvrdimo da je
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Pozdrav devojke vas sve
Vidim da mi Daca i Noja beze za par dana :) Puno srece vam zelim :) ja cekam sledecu subotu ,
E , htela sam da pitam , za slucaj da se ne prikace puj, puj,puj...da li ste ciklus dobile na vreme i da li je normalan? S obzirom da pre stimulacije onaj koji sam imala, a posle antibebi pilula i nije se mogao nazvati cikklusom jer je bio jaaakoo oskudan, inije trajao 7 dana kao obicno , vec 3,4. Pitam da bi znala kako da razlikujem ciklus od toga sto su mi rekli da mogu krvariti ?
I da, malo me bolucka stomak zastoo
Sve vas ljuuuubiim
Promenila sam avatar :) Mozda nam svima donese srecu
Vidim da mi Daca i Noja beze za par dana :) Puno srece vam zelim :) ja cekam sledecu subotu ,
E , htela sam da pitam , za slucaj da se ne prikace puj, puj,puj...da li ste ciklus dobile na vreme i da li je normalan? S obzirom da pre stimulacije onaj koji sam imala, a posle antibebi pilula i nije se mogao nazvati cikklusom jer je bio jaaakoo oskudan, inije trajao 7 dana kao obicno , vec 3,4. Pitam da bi znala kako da razlikujem ciklus od toga sto su mi rekli da mogu krvariti ?
I da, malo me bolucka stomak zastoo
Sve vas ljuuuubiim
Promenila sam avatar :) Mozda nam svima donese srecu
Bravo za avatar!Za početak,nek tebi donese sreću
daj,ne razmišljaj kako izgleda ciklus...čemu to? stvarno...
ali kad si već postavila pitanje,reći ću ti moje iskustvo-sva tri puta,dobijem čim prestanem sa terapijom,taj dan ili sutradan,i bude mi priiiiiiiiiiilično obilan...ali molim te,ne razmišljaj o tome.
daj,ne razmišljaj kako izgleda ciklus...čemu to? stvarno...
ali kad si već postavila pitanje,reći ću ti moje iskustvo-sva tri puta,dobijem čim prestanem sa terapijom,taj dan ili sutradan,i bude mi priiiiiiiiiiilično obilan...ali molim te,ne razmišljaj o tome.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
mali pariz, ne razmisljam, samo sam pitala, da bi znala . Hvala ti
Daco pravilo kod davanja inekcija je da se istisne vazduh,ako je mala kolicina vazduha u pitanju nije strasno,ali ne treba to da se radi.
Mrvice bubice,volela bi da sam ja u tvojoj dilemi,ali cini mi se da ja ne bi putovala.Toliko muka i na kraju da bas negde putujem,ja bi se strpela zasto rizikovati pa nece nista biti ako se propusti neko putovanje 9 meseci.Putovacete Boze zdravlja.Moze neko krace putovanje.To je moje misljenje.
Maki samo opusteno.Uzivaj i odmori, skupi snagu pa u nove pobede,uztebe sam.
Noja veliki pozdrav za tebe!!!
Anavi super ti je bio nalaz.Drzim fige za betu.
Grudva nemoj ici vratice te iz Nemanjine rezultati ti moraju biti dobri.Oni tamo sve pregledaju.
Likoli super je nalaz,javljaj sta se desava dalje.
Pozdrav za sve devojke!!!!!!!!!
Mrvice bubice,volela bi da sam ja u tvojoj dilemi,ali cini mi se da ja ne bi putovala.Toliko muka i na kraju da bas negde putujem,ja bi se strpela zasto rizikovati pa nece nista biti ako se propusti neko putovanje 9 meseci.Putovacete Boze zdravlja.Moze neko krace putovanje.To je moje misljenje.
Maki samo opusteno.Uzivaj i odmori, skupi snagu pa u nove pobede,uztebe sam.
Noja veliki pozdrav za tebe!!!
Anavi super ti je bio nalaz.Drzim fige za betu.
Grudva nemoj ici vratice te iz Nemanjine rezultati ti moraju biti dobri.Oni tamo sve pregledaju.
Likoli super je nalaz,javljaj sta se desava dalje.
Pozdrav za sve devojke!!!!!!!!!
Bokicalepotica- Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011
curetine pozz sa posla, kafa se pije...
bokice lepotice ondak čekamo septembar, e a znaš iznenadiće te T i pree, jer godišnji su pred nama
pari ja sam toliko pričala kuckala o fet-u da sam mislila da sam vam i dosadna, jedino što nisam dnevnik otvorila a znaš već tek je 3 meseca prošlo, malo me zateže tiba jel često sedim, takav mi poso
grudva ti tek treba da dobiješ rezultat ? neka bude negativan
anavi ja isto u subotu vratila samo moji su mališani iz kria tj FET a i ima ih 4 osmoćelijska a sad su već veliki
23. kao ti i daca i meta čekamo veliku beturinuuu
bokice lepotice ondak čekamo septembar, e a znaš iznenadiće te T i pree, jer godišnji su pred nama
pari ja sam toliko pričala kuckala o fet-u da sam mislila da sam vam i dosadna, jedino što nisam dnevnik otvorila a znaš već tek je 3 meseca prošlo, malo me zateže tiba jel često sedim, takav mi poso
grudva ti tek treba da dobiješ rezultat ? neka bude negativan
anavi ja isto u subotu vratila samo moji su mališani iz kria tj FET a i ima ih 4 osmoćelijska a sad su već veliki
23. kao ti i daca i meta čekamo veliku beturinuuu
cao devojke
nama je 6. dan od et, nemam nikakve simptome, imam popodnevnu temperaturu 37,1 a ujutru i uivece je nema ... danas nemam vise toliko gasova i glavobolje od utrogestana ... lezala sam apsolutno mirovala do danas a dana se vec malo svrckam po kuci
bas je veliki psihicki pritisak ovo iscekivanje, mada se ja trudim koliko god mogu da kuliram samu sebe
nama je 6. dan od et, nemam nikakve simptome, imam popodnevnu temperaturu 37,1 a ujutru i uivece je nema ... danas nemam vise toliko gasova i glavobolje od utrogestana ... lezala sam apsolutno mirovala do danas a dana se vec malo svrckam po kuci
bas je veliki psihicki pritisak ovo iscekivanje, mada se ja trudim koliko god mogu da kuliram samu sebe
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Dobro došla Daxi! Ta temperaturica je dobar znak i ja sam je imala oko 37 uglavnom i beta je bila pozitivna. Prvi put sam se radovala "povišenoj" temperaturi. Navijam da kod tebe bude isti ishod!
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
Da Daxi dobrodosla,i ja se slazem sa kockicom,mislim da je to dobar znak
Bokicalepotica- Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011
bas ste
hvalaaaaaaaaaaa
hvalaaaaaaaaaaa
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011