Zrno njeznosti raste
+60
leptirko82
SoJa
SannI-AlL
missile
Sofka
JAmajka
nena beba
makababy
korpica
cicsa80
snedra
Masha UK
MAAKKI
mamajednogprinca
Mrvica
cici
Tanja83
cufta
Mali Princ
Mirjana
tuli
HappyGirl
naca
dragana76ns
bobica83
zoxa
bokica
gea
KoMetaK
adriatika
caci
Sami
Cupava
Zoka83
buby
Simona
Republica
lena
bak
Danicab1
cipiripi
lolipop
maus
bebko
Nefertari
BiKsi :)
dr mali pariz
djole42
maja76
MARA
Sneza
Struzzo
Pakki
Orline
nesalela
brinbili
catherine290505
Tinche
Milijana
Shizika
64 posters
Strana 37 od 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Re: Zrno njeznosti raste
Ona je tako divna, kao iz neke priče da je iskočila!
Ljubim vas da sve popuca!
Drago mi je da joj se svidelo u vrtiću! Sigurna sam da će od januara uživati!
Ljubim vas da sve popuca!
Drago mi je da joj se svidelo u vrtiću! Sigurna sam da će od januara uživati!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Prvo da prokomentarišem čime se igra Ljubičanstvena je toliko slično, neverovatno...Npr, ređanje automobilčića u niz. Identično. Šta reći, prijo, mi jedino da tu izigravamo skretničare i saobraćajce
To nizanje zaista obožava. Ume dugo to radi, ređa ih po nekoj svojoj logici...Vrlo je zanimljivo kako ona mala žaba (seka) ume lepo da kibicuje sa strane i gleda ga dok niže, kao da čeka....I kad on onako sav ponosan, sav ozaren završi, ona priđe njenim pačijim hodom i izvuče jednu brmbu iz sredine... Da čuješ taj urlik, ajme... Eh, eh, mamin Monk!
Drugo, pokazala sam fotke gosn' kompulsivnom-opsesivnom i kaze: Lepa! Najviše mu sviđa kostimirana (sutra i mi imamo maskenbal u vrtiću), sviđa mu se i bela jelka (meni zelene cipelice), a najviše mu se sviđa sa prethodne strane Ariana sa lukom i strelom i na konju. Mislim - time ga je "kupila" za sva vremena. :)
Divna je. I slažem se sa Đoletom. Ima "ono nešto", što je mnogo važnije od objektivne lepote.
Super za vrtić, Deda Mraza i Novu godinu....
Možda ne bi bilo loše da joj čitaš bajke na našem jeziku...ako to već ne činiš...
Jedan "vlažni" poljubac (još uvek balavimo zbog gornjih petica) od dase...i cmokići od nas dve za Zrno i mamicu!
To nizanje zaista obožava. Ume dugo to radi, ređa ih po nekoj svojoj logici...Vrlo je zanimljivo kako ona mala žaba (seka) ume lepo da kibicuje sa strane i gleda ga dok niže, kao da čeka....I kad on onako sav ponosan, sav ozaren završi, ona priđe njenim pačijim hodom i izvuče jednu brmbu iz sredine... Da čuješ taj urlik, ajme... Eh, eh, mamin Monk!
Drugo, pokazala sam fotke gosn' kompulsivnom-opsesivnom i kaze: Lepa! Najviše mu sviđa kostimirana (sutra i mi imamo maskenbal u vrtiću), sviđa mu se i bela jelka (meni zelene cipelice), a najviše mu se sviđa sa prethodne strane Ariana sa lukom i strelom i na konju. Mislim - time ga je "kupila" za sva vremena. :)
Divna je. I slažem se sa Đoletom. Ima "ono nešto", što je mnogo važnije od objektivne lepote.
Super za vrtić, Deda Mraza i Novu godinu....
Možda ne bi bilo loše da joj čitaš bajke na našem jeziku...ako to već ne činiš...
Jedan "vlažni" poljubac (još uvek balavimo zbog gornjih petica) od dase...i cmokići od nas dve za Zrno i mamicu!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Djole, svi koji ne znaju mm, tvrde da Ariana lichi na mene.
A taj "plamichak" je chini nepredvidivom, s njom je malo kad dosadno.
Struzzo, to ti je izuzetna chast ako mozhesh biti skretnichar, nama je malo kad dozvoljeno da se mijeshamo u igre sa brmbama. A seka vam zhivi opasnim zhivotom, hrabrica. Nekako zamishljam da bi Struzzolino i Zrno brzo ukapirali snagu jedno drugog i saglasili se da se uzajamno poshtivaju.
Eto mi malo Arianu obuchavamo da bude novi Robin Hood, mozhda ce ovoj truloj zemlji zatrebati.
Bajke joj pomalo preprichavam, ne voli da chitamo doslovce rechenice iz knjiga.
A taj "plamichak" je chini nepredvidivom, s njom je malo kad dosadno.
Struzzo, to ti je izuzetna chast ako mozhesh biti skretnichar, nama je malo kad dozvoljeno da se mijeshamo u igre sa brmbama. A seka vam zhivi opasnim zhivotom, hrabrica. Nekako zamishljam da bi Struzzolino i Zrno brzo ukapirali snagu jedno drugog i saglasili se da se uzajamno poshtivaju.
Eto mi malo Arianu obuchavamo da bude novi Robin Hood, mozhda ce ovoj truloj zemlji zatrebati.
Bajke joj pomalo preprichavam, ne voli da chitamo doslovce rechenice iz knjiga.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Svasta propustih kod vas...
Imam puno komentara al sad imam vremena tek da vas ljubnem i kazem da ste bozanstveni! Posebna je ONA! To smo davno svi uocili. Al moram ponoviti
Imam puno komentara al sad imam vremena tek da vas ljubnem i kazem da ste bozanstveni! Posebna je ONA! To smo davno svi uocili. Al moram ponoviti
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
ODUŠEVILA me je! I to kako raste, sve više i više je "svoja".
Ja i dalje mislim da ste iste, samo ti nemaš zelene cipele
E, srećna vam nova godina drugari!
Ja i dalje mislim da ste iste, samo ti nemaš zelene cipele
E, srećna vam nova godina drugari!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Srećan rođendan Lepo Zrno!
Želim ti puno muzike i ritma, smeha i zabave!
Da mi uvek budeš jedinstvena, snajče....Ljubim te puno!
I Dasa ti šalje poljupce!
Želim ti puno muzike i ritma, smeha i zabave!
Da mi uvek budeš jedinstvena, snajče....Ljubim te puno!
I Dasa ti šalje poljupce!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
[Only admins are allowed to see this image]
srecan divan dan divna devojcice
srecan divan dan divna devojcice
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Mila devojcice, lepotice, srecan ti 3. rodjenadn i zelim ti mnogo smeha i igracaka. Ljubavi imas na sve strane.
Grlim i ljubim vas dve divne duse
Grlim i ljubim vas dve divne duse
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Srecan rodjendan ljubicanstvena devojcice
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Srecan rodjendanac Zrncetu, koje to vise nije!!! Zelim joj radosti i srece, jer sto neko rece, ljubavi vec ima!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Srećan rođendančić Ariana!
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
SRECAN RODJENDAN lepotice
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
Srecan rodjendan, devojcice lepa! Zelim ti da budes jako srecna, jer srecan covek moze sve, za njega prepreka nema!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Simona- Broj poruka : 8349
Datum upisa : 14.11.2009
Srećan rođendanko prelepoj devojčici
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Srecan rodjendan maloj princezi
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Srećan rođiš lepotice!!!
jedva čekam slike!
jedva čekam slike!
Drugarice naša, srećan ti divan dan! Da uživaš, uživaš, uživaš, svakim danom sve više! LJubimo vas puno Arsenije i ja!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
nek je sve "juce "
nek je sve "juce "
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Drage Arianine tete Kutanjke, hvala vam puno na chestitkama i lijepim zheljama. Znache mi mnogo, neobichna smo mi zajednica.
Ne stizhem uoblichiti misli i osjecaje u rechenice za tipkanje. Pokushat cu.
Ariana je porasla, sa 3 godine visoka je ravno 100cm. Poprilichno je energetichna, zhivahna. Momentalno je opsjednuta vozovima, parnim. Omiljene igre ponavlja opet i opet, a mi zhivimo u nadi da ce uskoro promijeniti interesovanja.
10.01. je krenula u vrtic, 2 jutra sedmichno po 3 sata. Nekako se brzo naviknula jer smo ranije ishle zajedno u tu ustanovu da se igramo i taj prvi dan je bila prisutna kci jedne vaspitachice koju poznaje pa je ona uvela sa manje stresa. Ponekad ispricha neki dogadjaj iz vrtica ali je uglavnom teshko izvuci iz nje detalje. Josh nerado dijeli igrachke, isprichala mi je kako su joj se zbog tog starija djeca smijala pa je bila malo povrijedjena. Neobichno mi je da vec prepoznaje ismijavanje i da je toliko pogadja, vidim i po reakcijama na neke situacije u crtacima, bude usplahirena.
Uglavnom je dobro raspolozhena i suradjuje. Ponekad mi se uchini toliko razumna da me gane, a ponekad se bash uzjoguni, upinjem se na sve nachine da joj objasnim da se neshto mora uraditi u odredjenom trenutku, ali uzalud, i tada samo shto ne zaplachem, ali od muke. Ne znam koliko joj je dobro ponashanje u prirodi, a koliko se sama korigira, ali ponekad jednostavno kazhe: "Necu da slusham. I don't want to be a good girl." Onda gledam ima li nachina da joj progledam kroz prste jer izgleda da se do tog momenta trudila pa joj prekipilo.
I dalje voli "matematiku", broji na oba jezika do 10 (najradije dok se igramo skrivacha), i uglavnom korektno broji do te kolichine. Razlikuje 6-7 boja (narochito ako su lokomotive), i imenuje 4-5. Brka lila i roze. Jednom je samoinicijativno napisala "9" i zove me da mi pokazhe "b(r)oj". Vuche linije da povezhe parove (npr. mame zhivotinje sa njihovim mladuncima). Pokushava da oboji crtezhe unutar linija ali nije precizna. Obozhava pjevati pjesme, na oba jezika, i kad nezna rijech - to je ne zaustavlja, izmishlja vlastite. Ishle smo samo 2x na balet i svidja joj se, mozhda nastavimo, barem dok se ne popravi vrijeme.
Rodjendan je bio super, najprije 2 sata u igraonici pa 2 sata kod nas kuci, bilo fino vrijeme pa su uglavnom se igrali u vrtu. Doshli su njenih svih 5ero drugara koje smo pozvali. Pripremala sam posebno hranu i za odrasle i za klince i toliko bila zauzeta time i organizacijom da se ni sjetila nisam fotografirati. Ako mi jedna od mama poshalje fotke kao shto je obecala - nakachit cu. Slavljenica je bila odushevljena, s lakocom je dopustila svima da se igraju sa njenim igrachkama.
Zaboravih napisati da je od sredine januara pochela nositi i naochare, ispochetka samo par sati dnevno, a sada gotovo cijelo vrijeme. Kad joj dosade uzela bi plishanu macu koja joj je skidala naochare da ona ne nadrlja. Sad vec sama zna reci da ih nece i pustim je 10-15 minuta da odmori jer je inache veoma disciplinirana da ih nosi. Valjda joj pomazhu kad se ne zhali.
Nadopisat cu josh poneshto ako se sjetim.
Ne stizhem uoblichiti misli i osjecaje u rechenice za tipkanje. Pokushat cu.
Ariana je porasla, sa 3 godine visoka je ravno 100cm. Poprilichno je energetichna, zhivahna. Momentalno je opsjednuta vozovima, parnim. Omiljene igre ponavlja opet i opet, a mi zhivimo u nadi da ce uskoro promijeniti interesovanja.
10.01. je krenula u vrtic, 2 jutra sedmichno po 3 sata. Nekako se brzo naviknula jer smo ranije ishle zajedno u tu ustanovu da se igramo i taj prvi dan je bila prisutna kci jedne vaspitachice koju poznaje pa je ona uvela sa manje stresa. Ponekad ispricha neki dogadjaj iz vrtica ali je uglavnom teshko izvuci iz nje detalje. Josh nerado dijeli igrachke, isprichala mi je kako su joj se zbog tog starija djeca smijala pa je bila malo povrijedjena. Neobichno mi je da vec prepoznaje ismijavanje i da je toliko pogadja, vidim i po reakcijama na neke situacije u crtacima, bude usplahirena.
Uglavnom je dobro raspolozhena i suradjuje. Ponekad mi se uchini toliko razumna da me gane, a ponekad se bash uzjoguni, upinjem se na sve nachine da joj objasnim da se neshto mora uraditi u odredjenom trenutku, ali uzalud, i tada samo shto ne zaplachem, ali od muke. Ne znam koliko joj je dobro ponashanje u prirodi, a koliko se sama korigira, ali ponekad jednostavno kazhe: "Necu da slusham. I don't want to be a good girl." Onda gledam ima li nachina da joj progledam kroz prste jer izgleda da se do tog momenta trudila pa joj prekipilo.
I dalje voli "matematiku", broji na oba jezika do 10 (najradije dok se igramo skrivacha), i uglavnom korektno broji do te kolichine. Razlikuje 6-7 boja (narochito ako su lokomotive), i imenuje 4-5. Brka lila i roze. Jednom je samoinicijativno napisala "9" i zove me da mi pokazhe "b(r)oj". Vuche linije da povezhe parove (npr. mame zhivotinje sa njihovim mladuncima). Pokushava da oboji crtezhe unutar linija ali nije precizna. Obozhava pjevati pjesme, na oba jezika, i kad nezna rijech - to je ne zaustavlja, izmishlja vlastite. Ishle smo samo 2x na balet i svidja joj se, mozhda nastavimo, barem dok se ne popravi vrijeme.
Rodjendan je bio super, najprije 2 sata u igraonici pa 2 sata kod nas kuci, bilo fino vrijeme pa su uglavnom se igrali u vrtu. Doshli su njenih svih 5ero drugara koje smo pozvali. Pripremala sam posebno hranu i za odrasle i za klince i toliko bila zauzeta time i organizacijom da se ni sjetila nisam fotografirati. Ako mi jedna od mama poshalje fotke kao shto je obecala - nakachit cu. Slavljenica je bila odushevljena, s lakocom je dopustila svima da se igraju sa njenim igrachkama.
Zaboravih napisati da je od sredine januara pochela nositi i naochare, ispochetka samo par sati dnevno, a sada gotovo cijelo vrijeme. Kad joj dosade uzela bi plishanu macu koja joj je skidala naochare da ona ne nadrlja. Sad vec sama zna reci da ih nece i pustim je 10-15 minuta da odmori jer je inache veoma disciplinirana da ih nosi. Valjda joj pomazhu kad se ne zhali.
Nadopisat cu josh poneshto ako se sjetim.
Shiz,diiivan izveštaaj,divna devojčica i divna mama.Baš si me raznežila.Ljubimo vas
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Pošalji nam slike bre
Divna je! Vozovi....gde njih nađe...
Divna je! Vozovi....gde njih nađe...
Taman sam mislila kako smo se fino navikli na naochare kad se danas desila nezgoda u vrticu, Ariana je pala na beton sa neke klupice na igralishtu, okvir naochara se slomio i ogrebao je poprilichno po jagodici (ustvari na jednom mjestu je to malo dublje). Jedva sam se suzdrzhala da ne zaplachem kad sam je vidila. Srecom se nije polomilo staklo. Sad sam u takvom strahu i grchu, ne mogu je gledati kad potrchi (imamo josh jedan par naochara koje srecom ne odbija da nosi nakon incidenta).
S druge strane, vecheras je izjavila da Marcus, njen najbolji drug iz vrtica, zna sam ustegnuti gace. Ili i oko toga treba da strepim?
S druge strane, vecheras je izjavila da Marcus, njen najbolji drug iz vrtica, zna sam ustegnuti gace. Ili i oko toga treba da strepim?
JOooj dusa mala... bas mi je zao sto je pala, polomila okvir i povredila se. Nadam se da joj nece navuci traumu i da pocne da izbegava nosenje naocara.
Sto se muskih hlaca tice, mislim da je jos rano da brines, opusti se narednih par godina, ima vremena kad ces da brines!
Ljubim vas puuuno! A za par dana i uzivo!
Sto se muskih hlaca tice, mislim da je jos rano da brines, opusti se narednih par godina, ima vremena kad ces da brines!
Ljubim vas puuuno! A za par dana i uzivo!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 37 od 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Similar topics
» SHIZIKA + zrno njeznosti
» ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti