Zrno njeznosti raste
+60
leptirko82
SoJa
SannI-AlL
missile
Sofka
JAmajka
nena beba
makababy
korpica
cicsa80
snedra
Masha UK
MAAKKI
mamajednogprinca
Mrvica
cici
Tanja83
cufta
Mali Princ
Mirjana
tuli
HappyGirl
naca
dragana76ns
bobica83
zoxa
bokica
gea
KoMetaK
adriatika
caci
Sami
Cupava
Zoka83
buby
Simona
Republica
lena
bak
Danicab1
cipiripi
lolipop
maus
bebko
Nefertari
BiKsi :)
dr mali pariz
djole42
maja76
MARA
Sneza
Struzzo
Pakki
Orline
nesalela
brinbili
catherine290505
Tinche
Milijana
Shizika
64 posters
Strana 14 od 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Re: Zrno njeznosti raste
Šizo,tvoje zrno nežnosti više nije zrno
Sada je mala preslatka princezica
Sada je mala preslatka princezica
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Maga ga je fotografisao, ali nemamo kablic, pa ti salje jednu s neta(hoce da ga Ariana gleda).
Nas novi, ususkani, nahranjen i presvucen clan porodice.
Rekao je daaaaaaaaaa voli Arianu najvise (Maga je razumeo, a s Andjom ce biti problem u pocetku). :-)
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
[Only admins are allowed to see this image]
Nas novi, ususkani, nahranjen i presvucen clan porodice.
Rekao je daaaaaaaaaa voli Arianu najvise (Maga je razumeo, a s Andjom ce biti problem u pocetku). :-)
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Hvala vam svima mnooogo na komplimentima. Podrazumijeva se da sam samo lijepe slike kachila.
Maus, tebi rodjendan 13/03.? Nisam znala (neshto sam tog dana ove godine bila zauzeta ).
Praznici mi pochinju 21./12. i slobodna sam do 05/01., svega 4 dana radim duge sate, a samo 3 dana budim Arianu i nosim na posao po mraku. Potom ushifancija!
Zanima me da li ste i kada uvodile bebama dzigericu u ishranu (planiram potraziti organsku), chitala sam da im oko 7-8og mjeseca pochnu opadati zalihe gvozdja a ja sam sklona anemiji.
A evo i slichice, specijalno za Cupavu, vidish kako je Ariana sa zmajchekom spasila Miljavka, i to u pidzami, prije doruchka, mo'sh zamislit u kakve se avanture upushta kad se presvuche i nakon shto rucha!!!
[img][Only admins are allowed to see this image] [/img]
Maus, tebi rodjendan 13/03.? Nisam znala (neshto sam tog dana ove godine bila zauzeta ).
Praznici mi pochinju 21./12. i slobodna sam do 05/01., svega 4 dana radim duge sate, a samo 3 dana budim Arianu i nosim na posao po mraku. Potom ushifancija!
Zanima me da li ste i kada uvodile bebama dzigericu u ishranu (planiram potraziti organsku), chitala sam da im oko 7-8og mjeseca pochnu opadati zalihe gvozdja a ja sam sklona anemiji.
A evo i slichice, specijalno za Cupavu, vidish kako je Ariana sa zmajchekom spasila Miljavka, i to u pidzami, prije doruchka, mo'sh zamislit u kakve se avanture upushta kad se presvuche i nakon shto rucha!!!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Ja sam dzigu dala sa nekih 10 meseci, ali mi se nije svidjalo kako je posle toga kakila, pa nisam ponovila. Imam utisak da joj nije prijala
Ariana
Ariana
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Slatkis mali pametni! Shiz, ona je preslatko stvorenje!
Ljubimo vas puno, puno drugarice nase
Ljubimo vas puno, puno drugarice nase
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Joj kakva je u tim tufnama, joj kako bih je izgnjavila! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Shizika ::...vidish kako je Ariana sa zmajchekom spasila Miljavka, i to u pidzami, prije doruchka, mo'sh zamislit u kakve se avanture upushta kad se presvuche i nakon shto rucha!!!
Auuuu... Rekoh ja da je moje mezimce ista Astrid Hofferson (po hrabrosti), a po izgledu ne moze ni sa kim da se meri, ona je MamOooooo naprosto neodoljiva...samo za stipkanje, umiljavanje i mazenje. Ljubicasto je definitivno njena boja. A zmajceeeeeeeeeeeeeeeek, hrabri zmaj - Night Fury dragon!
Nadam se da si dobro... :***
Ariana lepoto slatka
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
isto!Biksi :) ::Joj kakva je u tim tufnama, joj kako bih je izgnjavila! [Only admins are allowed to see this image]
'ajmo u paru, pa da ne zna šta ju je snašlo [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
jel primate i mene ???dr mali pariz ::isto!Biksi :) ::Joj kakva je u tim tufnama, joj kako bih je izgnjavila! [Only admins are allowed to see this image]
'ajmo u paru, pa da ne zna šta ju je snašlo [Only admins are allowed to see this image]
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Kakva je ona tufnasta mačkica- slatkica.
Džigericu moje jedu jednom nedeljno, mislim oko 7-8 meseca da nam je dr rekla da uvedemo. Ja je kuvam kratko, jedno 15 min da se ne odrveni, sa krompirom i šargarepom, procedim i dodam mleko, napravim pire od toga. Obožavaju je samo na taj način.
Džigericu moje jedu jednom nedeljno, mislim oko 7-8 meseca da nam je dr rekla da uvedemo. Ja je kuvam kratko, jedno 15 min da se ne odrveni, sa krompirom i šargarepom, procedim i dodam mleko, napravim pire od toga. Obožavaju je samo na taj način.
Sneza- Broj poruka : 1823
Datum upisa : 30.03.2010
Šta mi radi tufnica? Ljubim vas Šizo! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Sizi tvoj dnevnik je tako zanimljiv ali ako ga budem citala od pocetka do kraja dete ce mi skapati od gladi.
Ariana je pravi secerko sa lepim imenom
Ariana je pravi secerko sa lepim imenom
bokica- Broj poruka : 1566
Datum upisa : 22.03.2009
Potica prava!
Sto se dzigerice tice, nama dr rekla da je dajemo samo u slucaju da imamo baku cije se kokoske hrane po dvoristu, a ne koncentratom. U suprotnom da zaboravimo na dzigericu.
Ona kaze " da je dz. poznata kao izvor gvozdja itd, ali kako je njena funkcija u organizmu kokoske ustvari prociscavanje, svi otrovi se tu zadrzavaju". Meni rekose da cu vecu korist napraviti budem li je izbegavala Sad... ima logike to sto je rekla, ali toliko beba jede dzigercu, prosto ne znam sta bih radila...
Sto se dzigerice tice, nama dr rekla da je dajemo samo u slucaju da imamo baku cije se kokoske hrane po dvoristu, a ne koncentratom. U suprotnom da zaboravimo na dzigericu.
Ona kaze " da je dz. poznata kao izvor gvozdja itd, ali kako je njena funkcija u organizmu kokoske ustvari prociscavanje, svi otrovi se tu zadrzavaju". Meni rekose da cu vecu korist napraviti budem li je izbegavala Sad... ima logike to sto je rekla, ali toliko beba jede dzigercu, prosto ne znam sta bih radila...
Ups, propustih da si napisala da ces potraziti organsku... U tom slucaju, nama dr rece da mozemo odmah.
I jos nesto. Izvinucu se trima lepim tetama, ali moram javno da isprozivam Cupku... Zenoooooo, pa ne bih ti dala 73-ce godiste ni u ludilu! Svaka cast
I jos nesto. Izvinucu se trima lepim tetama, ali moram javno da isprozivam Cupku... Zenoooooo, pa ne bih ti dala 73-ce godiste ni u ludilu! Svaka cast
Kako je Arijana , porasla mašalah, kako je slatka prava mala mamina princeza ljubimo vas
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Zoko ja neki dan slusala o dzigerici i bebama na radiju samo sto se nisam ispovracala.
Ni ja je nikad vise necu jesti.
Sada pilice kljukaju antibioticima da bi brze rasli, a gde sve to ode nego u dzigericu. Fuj, da ne detaljisem vise bas sam se zgrozila.
Ali i mlecni proizvodi su puni hormona i kojecega pa moramo da ih koristimo.
Ja bih dzigericu ipak preskocila.
Ni ja je nikad vise necu jesti.
Sada pilice kljukaju antibioticima da bi brze rasli, a gde sve to ode nego u dzigericu. Fuj, da ne detaljisem vise bas sam se zgrozila.
Ali i mlecni proizvodi su puni hormona i kojecega pa moramo da ih koristimo.
Ja bih dzigericu ipak preskocila.
bokica- Broj poruka : 1566
Datum upisa : 22.03.2009
Kako nam je smifla?
ljubim lepotu i oketo milo lepo
ljubim lepotu i oketo milo lepo
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Juhu , gdje ste? Ljubim vas
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Ako to budes ponovila i kad me vidis uzivo, sve cu ti poverovati. :pPpPpZoka83 ::... ali moram javno da isprozivam Cupku... Zenoooooo, pa ne bih ti dala 73-ce godiste ni u ludilu!
Mezimce moje drago, najmilije, srecna ti 41 nedelja na suvom. :-)))))) Veruj mi da je kulen bolji od cokolade, a uverices se i sama.
Obozavaju te tvoji Cupavci. :***
P.S.Jelka mi je u tvom fazonu, sva u ljubicastom. :***
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Kako će Ariana provesti doček Nove?
Ima li odgovarajuću toaletu,ili će biti pidžama party?
Ljubim drugarice moje! [Only admins are allowed to see this image]
Ima li odgovarajuću toaletu,ili će biti pidžama party?
Ljubim drugarice moje! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Najbolja je pidzama party. Provereno nekoliko puta
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Strana 14 od 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Similar topics
» SHIZIKA + zrno njeznosti
» SHIZIKA + zrno njeznosti