Klub 38+
+37
*AIDA*
kristina33
malenaa
noja
bokica
bak
cufta
tanja71
Zoka83
nena beba
Deni
KoMetaK
Struzzo
bubili2
Sneza
heart84
cicsa80
Simona
ciklama
7-patuljaka
agata
HappyGirl
maja76
Sofka
Orline
vašar
anak
MAAKKI
lena
Filippa
Republica
lolipop
djole42
bebko
BiKsi :)
Shizika
dr mali pariz
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Klub 38+
Da vas samo pozdravim i ja bih sve ono i kafu i slatko. Kod mene je uglavnom radno tako da stignem samo da citam, a i nemam bas nista posebno da napisem, meni je svaka subota radna tako da jedva docekam nedelju da nemoram da idem nigde.
Mada cu popodne kod kumova na salas tamo uvek napunim baterije, napravila tepsiju kolaca pa cemo se lepo druziti i sladiti
Mada cu popodne kod kumova na salas tamo uvek napunim baterije, napravila tepsiju kolaca pa cemo se lepo druziti i sladiti
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Jao Maakki,želim ti lepo druženje,mada je vreme šit..ali to ne može uticati na raspoloženje kad je dobro društvo tu.
Mogla bi i neka slička da padne-tog salaša,a?I kolača,naravno!
Mogla bi i neka slička da padne-tog salaša,a?I kolača,naravno!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pari meni je druzenje tamo uvek dobro bez obzira na vreme ne znam ni sama zasto, danas zato i idem da slikam salas pa da stavim na kumin profil zbog nekih rodjaka, ali moram da priznam da je tamo melem za dusu i telo bar meni, obzirom da mi je tempo uzasno brz.
Kolac i nije nesto posebno to je recept moje mame i zove se mokra pita, napravi se za pola sata, a pojede za 10 min, jednom mi nije uspeo nesto pa je bio jako mokar i morali smo jesti kasikicama od tada je dobio i umetnicki naziv "pita potocara".
Kolac i nije nesto posebno to je recept moje mame i zove se mokra pita, napravi se za pola sata, a pojede za 10 min, jednom mi nije uspeo nesto pa je bio jako mokar i morali smo jesti kasikicama od tada je dobio i umetnicki naziv "pita potocara".
TO MI SE BAŠ DOPADA!ups,slova...MAAKKI ::Kolac i nije nesto posebno to je recept moje mame i zove se mokra pita, napravi se za pola sata, a pojede za 10 min, jednom mi nije uspeo nesto pa je bio jako mokar i morali smo jesti kasikicama od tada je dobio i umetnicki naziv "pita potocara".
volim te što ni na šta ne liče,a smažu se dok si rekao kex...
postavi sličke i kod nas.
ja u životu nisam bila na nekom salašu,samo slušala od dr. i gledala sličke.Valjda će se muž smilovati jedared...
Znas Pari salasi imaju tu svoju neku draz ne mogu da kazem sta je to ali ja ih volim, ovo je sada vec vise moderan odnosno kuca, ali do pre dve godine je bio bas onako pravi salas, sa malom kucicom i gomilom pomocnih prostorija, ako ti se ukaze prilika poseti neki od ovih modernih i reklamiranih neces se pokajati sigurno
Nemoj previshe da ga navlachish, pukne li led morat' cesh mu davati usta na usta, a kako je star - sumnjam da bi ti se to dopalo. Nadam se da cesh se izboriti za neko kompromisno rjeshenje na praksi, trebalo je dosta truda da i do ovoga dodjesh, gledaj da im se nametnesh. Mada se mnogi plashe konkurencije u sposobnim kolegama i tu moze biti problem. Uzivaj u porodicnom okupljanju.Filippa ::
Sa jobkoucem se srecem jednom nedeljno i matori je lisac i prevarant svoje vrste. Malo malo pa ga navucem na tanak led jer meni bas ne moze da prodaje m za bubrege.
Republica, cime se ti bavish ako ti tenzija poraste pred raspust?
Navijam za Biksi i Lolipop kad dodje do OK Korala 28/02.
Pariz i Maakki, chitam vas i zamishljam te vashe specijalitete.
Leno, drago mi je da te vidim, odlichno ticker odbrojava, udje i ti u finale!
Chini mi se da je ova sedmica bila obiljezena razbolijevanjem svekrva, pa da prikladno zavrshim: neka vam se brzo oporave pa da onda one vas njeguju nakon poroda.
Svima
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Šizi,neka je tebi srećan ulazak u 39. nedelju!I tebe ne mora svekrva negovati
Pariz, kod mene svekrva sluzi samo da mi odrzava pritisak na zavidnom nivou.
Shizika ::Pariz, kod mene svekrva sluzi samo da mi odrzava pritisak na zavidnom nivou.
nisam ni ja ljubiteljka svoje sveki,ali kad me nečim iznervira setim se kakvog teškog oca ja imam,a ta žena je ipak mog muža MENI,rodila
mali pariz ::a ta žena je ipak mog muža MENI,rodila
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
lolipop ::O Biksi sestro slatka, pa kako da mi ne bude drago, sapatnici nego šta.
Mogu misliti kakav si provod imala danas, ja u toku obračuna pričam sama sa sobom,drugari na poslu se žale kako u toku obračuna nemaju s kim kafu popiti, vjerujem da je i kod tebe tako.
Ma doći će i naš 28.02., preživićemo nekako, a ako budemo još uvijek pri pameti častimo i društvo kolačićima
E i ja pričam i preslišavam se naglas, no mladja koleginica još uvek ima razumevanja, tek radi nepune dve godine, pa je još uvek poletna! A i zezamo se baš dobro, pa uvek napravimo neku sprdnju od toga! Nekad mi se desi da ona ode do poreske ili neke banke, to mi kaže, a ja uopšte ne registrujem, i tek kad je neko traži, ja skontam da nije tu! Toliko o meni dok radim! A kafu pijem s kolegama vrlo retko, i bez završnog (uvek imamo posla), samo ne propuštam kad su im rodjendani. Meni je smor sedeti svaki dan i piti kafu s istim ljudima, i pričati iste, već sto puta ispričane priče, jer nemamo baš toliko zanimljive živote, da nam se baš svaki dan nešto novo dešava. Kafa se kod mene pije uz rad! To je verovatno nastalo jer sam mlada došla da radim u prilično mator kolektiv, pa onda nisam mogla da se zezam sa ljudima koji su po godinama mogli da mi budu roditelji! Sad jeste mladja ekipa, i češće se piju kafe neg ranije, al ja svakako uvek srčem i radim. Stvar navike, valjda. Naravno, ima ljudi koje baš volim i kad mi oni svrate na kafu, onda prekidam svaki posao! Ustvari, odavno biram kome poklanjam svoje vreme! Iskustvo je čudo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Šizi, !
Pariz, na kakve nas ti to igre navodiš od sinoć? Meni dragi radio noćnu, tako da nisam imala koga da napadam, a jutros spavao. A popodne mi bile na ručku zaova i sveki, sad dragi otišao da završi neke papire oko radnje, menja svekra jer je u banji, i kad ja da ga napadnem, kad? Eto, nije lako ni dragog na francuski dvoboj izazvati?
Pariz, na kakve nas ti to igre navodiš od sinoć? Meni dragi radio noćnu, tako da nisam imala koga da napadam, a jutros spavao. A popodne mi bile na ručku zaova i sveki, sad dragi otišao da završi neke papire oko radnje, menja svekra jer je u banji, i kad ja da ga napadnem, kad? Eto, nije lako ni dragog na francuski dvoboj izazvati?
Ih,Bixi,okreneš ključić u bravi,izvučeš ga i progutaš...a onda-svet je tvoj!Biksi :) ::Eto, nije lako ni dragog na francuski dvoboj izazvati?
Opasne ste ženice
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Gdje ste Klube, kako ste mi danas?
Šiza me malčice zabrinula, ali nadam se najboljem.
Vi ste danas bile aktivne, i lijepo raspoložene, što mi je izuzetno drago.
Ja danas i nisam nešto raspoložena, više mogu reći da sam tužna, bila mi je jutros jedna prijateljica kojoj su nakon 6 god. tumor markeri zaista veliki(kancer dojke), ona se nada da su reagensi bili stari, a ja sam se zabrinula, svašta mi je kroz glavu proletilo.
Idem se još javiti na korake, pa da i ja mm pregledam, odavno nisam vidjela jeli sve na svom mjestu
Šiza me malčice zabrinula, ali nadam se najboljem.
Vi ste danas bile aktivne, i lijepo raspoložene, što mi je izuzetno drago.
Ja danas i nisam nešto raspoložena, više mogu reći da sam tužna, bila mi je jutros jedna prijateljica kojoj su nakon 6 god. tumor markeri zaista veliki(kancer dojke), ona se nada da su reagensi bili stari, a ja sam se zabrinula, svašta mi je kroz glavu proletilo.
Idem se još javiti na korake, pa da i ja mm pregledam, odavno nisam vidjela jeli sve na svom mjestu
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Pariiiiiiiiiiiiii, i šta ću sad sa ključem! Ajooooooooooooooooj!
Meni nisu bash jasni porivi iz kojih je moja sveki radjala djecu. Ali mm definitivno nije meni radjala. Ne pricham s njom godinama i kad je saznala da sam konachno zatrudnila poslala nam chestitku u kojoj je pogreshno napisala moje ime. Pita mm: "Za koga je ovo?". Kazem: "Nemam pojma ali mi je ochigledno da si drugoj zeni dijete napravio!".mali pariz :: ta žena je ipak mog muža MENI,rodila
Biksi, da progutash i magnet na konchicu?
Drago mi je da je ova sedmica za nama, idemo u nove pobjede!
Loli,nadajmo se da nije najgore za drugaricu...i ajd,briši,kad misliš pregled da obaviš??ccc...lolipop ::
Ključić će izaći na poseban otvor samo ga treba podmazatiBiksi :) ::Pariiiiiiiiiiiiii, i šta ću sad sa ključem! Ajooooooooooooooooj!
eh...Šiz znam da ti tvoju ni ne spominješ,i čitam tamo na temama svakakva iskustva sa svekrvama...šta da kažem sem da mi je neizmerno drago što ne živimo u zajednici,i što meni moja ne smeta,što ne znači da nema izlete ali joj brzo krila budu potkresana.Shizika ::Meni nisu bash jasni porivi iz kojih je moja sveki radjala djecu. Ali mm definitivno nije meni radjala. Ne pricham s njom godinama i kad je saznala da sam konachno zatrudnila poslala nam chestitku u kojoj je pogreshno napisala moje ime. Pita mm: "Za koga je ovo?". Kazem: "Nemam pojma ali mi je ochigledno da si drugoj zeni dijete napravio!".mali pariz :: ta žena je ipak mog muža MENI,rodila
Ipak,njoj je puno srce kad vidi da smo mi dobri-ili se bar tako vlada,i da...meni je ona rodila muža,to je apsolutamente istinito,e sad-da li joj je to bila želja...Bože moj,koga je briga
Pari, ništa podmazaću!
Šizo, nasmeja me za tvoju sveki! Kakav izgub! A za magnet, pa možda je bolje nego da se podmazujem!
Loli, molimo se da drugarici ipak bude sve ok.
Šizo, nasmeja me za tvoju sveki! Kakav izgub! A za magnet, pa možda je bolje nego da se podmazujem!
Loli, molimo se da drugarici ipak bude sve ok.
Šizi, svekrva je , to se ni mojoj ne bi dogodilo. Ali mi je za svaki slučaj, juče kao napomenula kad je mm bio kod nje, jeo je 3 obroka
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Klube gdje ste, kako ste mi danas?
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Jutro klub!Sta se zbiva?Sto ste utihnule ?Fali mi cerekanje uz vas !!!
Evo jedna za pusace i nepusace pa vi iskombinujte!
Evo jedna za pusace i nepusace pa vi iskombinujte!
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
Ne mogu da verujem koliko me dugo nije bilo
Hvala vam sto imate strpljenja za mene i sto me niste zaboravile.
Konektovala sam se samo da vas pozdravim iz prelepe Italije (cak i po ovakvoj hladnoci je lepa)
Kod sestre sam na odmoru.
Mislim na vas cesto, iako se retko javljam. Nadam se da cu uskoro u sedlo ponovo.
Dolazim za nekih nedelju dana, a onda ce biti i slicica. Slabo sam u toku sa desavanjima, i vec neko vreme obecavam da cu to da ispravim i da se javljam cesce, ali nisam ispunila obecanje. Zato sada nista ne obecavam, samo vas pozdravljam
Hvala vam sto imate strpljenja za mene i sto me niste zaboravile.
Konektovala sam se samo da vas pozdravim iz prelepe Italije (cak i po ovakvoj hladnoci je lepa)
Kod sestre sam na odmoru.
Mislim na vas cesto, iako se retko javljam. Nadam se da cu uskoro u sedlo ponovo.
Dolazim za nekih nedelju dana, a onda ce biti i slicica. Slabo sam u toku sa desavanjima, i vec neko vreme obecavam da cu to da ispravim i da se javljam cesce, ali nisam ispunila obecanje. Zato sada nista ne obecavam, samo vas pozdravljam
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Orli, uživaj! Čekamo izveštaj i u reči i u slici...svakom odmor treba,od svega ovoga...
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 2 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu