Korak po korak na putu do bete +
+50
Jagodica Bobica
Likoli
Dacaa
Niny
cvrle76
ŽenoLina
bobica83
Orline
Republica
bokica
7-patuljaka
bubili2
hany
maja76
lena
HappyGirl
Milijana
lilly13
KoMetaK
Zaneta
racili
bak
natalija
Sneza
ciklama
cicsa80
djole42
ANY
agata
dragana76ns
Zoka83
anak
MAAKKI
daco
vašar
Marija86
bebko
Simona
cici
*AIDA*
BiKsi :)
gagax81
Cupava
Deni
viktorija
julija
heart84
Shizika
lolipop
dr mali pariz
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Hart, lepojko, gde su rezultati. I još nešto lepo-vidimo se uskoro, ako Bog da. Planiramo doći za Vaskrs i ostati kod mojih na slavi (Đurđevdan).
Loli, i ja sam se pregledu iznenadila, ali ja sam bila spremna što se glnaca tiče
Štaviše, od kada smo u postupcima, znači zadnjih skoro 2 godine (3 postupka) - niko me ne može uhvatiti nespremnu što se tiče pripremnih radnji oko glanca. Uvek egipatska, ponekad i friz
Loli, i ja sam se pregledu iznenadila, ali ja sam bila spremna što se glnaca tiče
Štaviše, od kada smo u postupcima, znači zadnjih skoro 2 godine (3 postupka) - niko me ne može uhvatiti nespremnu što se tiče pripremnih radnji oko glanca. Uvek egipatska, ponekad i friz
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
anak ::
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
mali pariz ::
Bockanje regularno? Marija i Loli su se javile,a Viki nam zatajila
Evo me Pari Bila sam danas po bocu pa sam setala kejom od 25 maja do Brankovog mosta...Kakava uzivancija, sija,sve procvetalo,mirise...ma uzivala sam potpuno...
Inace pitala sam u Jevremovoj za moja strahovanja da nije kasno poceti 6 dan ciklusa i ubedili su me da diferelin cuva da se ne izdvoji folikul.Zakazano mi je vadjenje krvi za sredu ujutru kao i uz u 16.45.Ako sve bude u redu, pocinjemo stimulaciju Inace meni je danas 3 dan ciklusa koji je bas obilan i sasvim normalan.Do srede ce stati tako da cu za pregled biti ko nova Eto neceg dobrog u tome sto sam dobila ranije.Vise ne razmisljam o tome da li je kasno ili nije, prepustila sam se i bice sta biti mora...Ja se super osecam,vreme je predivno,radujem se i vec zamisljam moju bebu ili bebe, mm i ja se smejemo, smisljamo komicna imena za njih...mm kaze da ce me drzati naopako kad mi budu vratli bebe da ne bi ispale..blesa moj...vidim da je on nestrpljiviji od mene, uhvatim ga da me krisom gleda i da se stalno smeska...kao da je ponosan na mene...imam osecaj da se nikada nismo vise voleli nego ovih dana...
Uskoro otvaram dnevnik pa vas sve cekam tamo
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Ima beke to da osete i da se lepo smeste!viktorija ::imam osecaj da se nikada nismo vise voleli nego ovih dana...
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Viktorija,baš si me obradovala svojim toplim postom!
Bravo za muža i nj. ideje...e eeee...da je to radio posle svakog sexa,možda bi beke već bile tu
Čekamo draga sredu i nalaze i stimulaciju,pa i dnevnik!
Bravo za muža i nj. ideje...e eeee...da je to radio posle svakog sexa,možda bi beke već bile tu
Čekamo draga sredu i nalaze i stimulaciju,pa i dnevnik!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Joj Biksi tako bih volela
Pari U pravu si... u sredu otvaram dnevnik
E Pariz, luda si skroz, ali i meni je to palo na pamet.
Zadnjih par meseci mene mm drži naopačke posle svakog odnosa, da sam došla do ozbiljnih želučanih problema.
Zadnjih par meseci mene mm drži naopačke posle svakog odnosa, da sam došla do ozbiljnih želučanih problema.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
E ne znam da li to ovde smem da okacim ali... kada sam isla po injekciju prolazila sam pored crkve,pogledala u nju i ukazala se duga...zamislila sam zelju, jako,jako pa sam pozelela da podelim sa mojim drugaricama
Divno Viki!
Hej Viktorija pa gdje si ti?
Vidim dobro si raspoložena i vesela tako i treba.
Na kontrolu su nas zakazali u različite dane, ali nema veze ako ugrabim svakako ću ti se javiti da pijemo kaficu.
Djevojke vidim baš ste mi aktivne danas, superiška to mi se sviđa.
Vidim dobro si raspoložena i vesela tako i treba.
Na kontrolu su nas zakazali u različite dane, ali nema veze ako ugrabim svakako ću ti se javiti da pijemo kaficu.
Djevojke vidim baš ste mi aktivne danas, superiška to mi se sviđa.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
DIVNO VIKI;DIVNO!!
Koja je crkva u pitanju? Deluje mi kao Saborna,ali ne i ambijent oko nje..u Cara Dušana?
Koja je crkva u pitanju? Deluje mi kao Saborna,ali ne i ambijent oko nje..u Cara Dušana?
Jeste u cara Dusana... sad mi je stao mozak ne mogu da se setim kako se zove...Ja sam tako srecna bila kad sam to videla...delovalo mi je kao neki znak...
Loli obavezno se javi, jedva cekam da se upoznamo... Jel ces ti biti u Beogradu za vreme stimulacije?
Ја radim jos sledecu nedelju, slobodna sam utorak i sredu i najverovatnije ako uspemo ostajem bez posla...ali resila sam da ne dozvolim da me to puno sekira.Zna se sta je prioritet...
Loli obavezno se javi, jedva cekam da se upoznamo... Jel ces ti biti u Beogradu za vreme stimulacije?
Ја radim jos sledecu nedelju, slobodna sam utorak i sredu i najverovatnije ako uspemo ostajem bez posla...ali resila sam da ne dozvolim da me to puno sekira.Zna se sta je prioritet...
A setila sam se! to je crkva Svetog Aleksandra Nevskog
bravo!! Ipak Saborna deluje impozantnije,ali sam je svejedno prepoznala.viktorija ::A setila sam se! to je crkva Svetog Aleksandra Nevskog
Nego-nije valjda da bi ostala bez posla??????? u šoku sam.....
Jeste Pari, ja vec 3 godine radim na autorski ugovor a po tom osnovu ne mogu da ostvarim nikakvo trudniko ili bilo kakavo drugo bolovanje.Do sada sam imala samo placenih 10 dana odmora ali posto je televizija prodata sada je pitanje da li ce i taj odmor da mi odobre.Ja sam otisla kod moje direktorke i sve joj objasnila, njoj je jako zao ali u ovom trenutku ne mogu nista da urade za mene...I ja sam se malo soknula jer je vreme bas cupavo da se ostane bez jedne plate ali sta je tu je... ja svakako 11.04 prestajem da radim tada cu vec 5 dan biti na stimulaciji i to je previse...jao mi smo skroz off...
Ako je to cena koju moram da platim da bih imala bebu onda je rado prihvatam
Ja sam resila da ne dam da me nista izremeti...
Ja sam resila da ne dam da me nista izremeti...
u čemu smo off?
Ja kad ovde postavljam recepte,tad nismo off?
naravno,prioriteti su prioriteti,i svaki dinar treba ceniti,ali opet-to nije ljudski...ostvarićeš pravo bar na birou,je l tako? nekih god. ili više dobijati nadoknadu?
Ja kad ovde postavljam recepte,tad nismo off?
naravno,prioriteti su prioriteti,i svaki dinar treba ceniti,ali opet-to nije ljudski...ostvarićeš pravo bar na birou,je l tako? nekih god. ili više dobijati nadoknadu?
viktorija ::
Javiću se svakako, kako god da bude. Ne vjerujem da ću biti u BG za vrijeme stimulacije, a opet vidjeću u utorak sa doktorom ako mi bude rekao da moram biti tu zbog UZ, onda ću biti. A ja sam planirala uzeti odmor posle punkcije pa sve nekih do 7 dana posle ET. I ja radim u privatnoj firmi, iskreno i ja očekujem otkaz ukoliko uspijemo,i ne sekiram se uopšte, čak pomišljam da bi mi možda i dobro došao da se malo odmorim sa jedne strane, mada sada ništa ne upućuje ka tome, čak mi direktor nudi i bolovanje dok sve ne završim sa postupkom. E sada pošto mi je zaista specifično radno mjesto, po pitanju odgovornosti i obaveza vezanih za rokove, nije mi jasno da baš ne priprema moju rezervu, nego je direktor mrtav-ladan. Mi već 7 godina imamo izuzetnu saradnju, doduše više u njegovu korist, pa možda konta da ću riljati istim tempom i trudna. Ali otom-potom. Videt ćemo.
Nego djevojke opet sam uradila glopost-DANAS SAM OKASNILA SA SUPTEFAKTOM GOTOVO TRI SATA. A na klinici mi se ne javljaju, naravno nedelja je otišli su kući. Šta sad?
mali pariz ::
ostvarićeš pravo bar na birou,je l tako? nekih god. ili više dobijati nadoknadu?
Koliko sam se raspitala mislim da nemam pravo ni na to, jer bih u tom slucaju bila nezaposleno lice.Eventualno postoji neka mala sansa da me jedan privatnik prijatelj prijavi a da ja sama 3 ili 6 meseci uplacijem doprinose pa da tek onda ostvarim pravo na trudnicko bolovanje...videcu...mozda odem jos jednom u firmu i ponudim da mi naprave ugovor na odredjeno vreme i da sama uplatim doprinose a kasnije drzava i grad daju 100 % trudnicko bolovanje.Bilo bi steta da se to ne iskoristi ali sta cu...sada moram korak po korak, prvo da uspe postupak pa cemo videti...
Da, tako je na ugovor, naročito autorski. A da bi ostvarila pravo na puni iznos trudničkog bolovanja, moraš da imaš 6 meseci staža u kontinuitetu, i to do datuma kad uzmeš bolovanje, ne ranije, a ako imaš manje, npr. 3 meseca, onda se srazmerno tome i umanjuje iznos koji ti država isplati. Jbg.
BRAVOOO NOOOOLEEEE!
BRAVOOO NOOOOLEEEE!
NOOOOOOOLLEEEE
Hvala Biksi bas mi je ta informacija bila bitna,nisam bila sigurna.Srce si...
Hvala Biksi bas mi je ta informacija bila bitna,nisam bila sigurna.Srce si...
Lolipop,
opusti se, oni po ordinacijama su mnogo fleksibilniji vezano za vreme davanja injekcija od nas samih. Moja sestra je cekala i po dva, tri casa kad je u ordinaciji primala injekcije, reagovala kod sestre, a ona joj je rekla da to nije tako strogo.
Opusti se i lepo spavaj! Nista strasno nisi uradila!
opusti se, oni po ordinacijama su mnogo fleksibilniji vezano za vreme davanja injekcija od nas samih. Moja sestra je cekala i po dva, tri casa kad je u ordinaciji primala injekcije, reagovala kod sestre, a ona joj je rekla da to nije tako strogo.
Opusti se i lepo spavaj! Nista strasno nisi uradila!
agata- Broj poruka : 301
Godina : 53
Datum upisa : 17.02.2011
Agata , hvala draga
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
» Korak po korak na putu do bete +