KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+67
Mirjana
majakg
viktorija
nolinica
Marie
Likoli
daxi011
Jecaneca
Jelence
Sami
Struzzo
*AIDA*
cipiripi
cici
maus
noja
malenaa
Filippa
lilly13
maja kg
Kockica
dragana76ns
seka 35
dacca
MAAKKI
Simona
KoMetaK
anak
heart84
Jelena*
brinbili
emilija.
Marija86
djole42
bobica83
Zaneta
bebko
key
bak
Nefertari
Aki
Orline
Sneza
zoxa
vašar
bubili2
Zoka83
buby
nesalela
liki
catherine290505
agata
cicsa80
bokica
naca
Milijana
Tinche
dr mali pariz
lolipop
MARA
Deni
BiKsi :)
lena
Cupava
Shizika
maja76
HappyGirl
71 posters

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od noja 20/7/2011, 10:58

cure sunny
daxi jel danas pregled, cekamo te sa lepim vestima Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 490909
mene sutra ceka jos jedan UZ jos jedno virkanje Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 38642
trudnjacice kako ste Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 578491
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Mirjana 20/7/2011, 11:02

Ајмо Daxi radost radost navijacica radost radost navijacica radost radost navijacica radost radost navijacica radost radost navijacica radost radost navijacica
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 20/7/2011, 11:55

Daxi navijamo za malo srce da se čuje lepo i da ti budeš srećna i raspoložena... d
Nojo i tebi želim sve najbolje na sutrašnjem uz...da je bebica narasla... x
Uh i ja sam uzbuđena kad pomislim na uz u sledeću sredu Bože zdravlja....samo da bebice budu dobro...ljubi ih majka...
Ja ponekad umišljam da mi stomak slabo raste da je to samo od kilaže ne znam kako stomak krene al meni koliko je krenuo odozdo toliko odozgo odmah ispod grudi pa me to buni ne znam da li to tako ide...uh možda lupam al šta ću....ja znam da stu vi da me razumete... d wavecrowd
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 20/7/2011, 12:38

za maleno srce mao pozitivnih vibracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 20/7/2011, 14:24

Daxi, da cujes danas najlepsi zvuk! osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 20/7/2011, 15:57

Drage moje hvala vam puno punoooo na lepim zeljama i podrsci
srcasti poljupci

14.07. ultra zvuk 1.
20.07. ultrazvuk 2.
broj nedelja po LMP
6+4
7+3
broj nedelja sonarno (po uz)
6+1
6+2
mesak
vidljiv gestacijski mesak pravilnog ovalnog oblika promer 20x15 mm
vidljiv gestacijski mesak pravilnog ovalnog oblika promer 25x10 mm
embrion velicina
embrion 4,5 mm
embrion 5 mm
rad srca
srcana radnja ploda se ne moze sa sigurnoscu registrovati
srcana radnja vidljiva oko 160 u minuti
zumancana kesa
zumancana kesa vidljiva
zumancana kesa vidljiva
horion
horion nediferenciran
horion nediferenciran
kontrola
kontrola vitalnosti za nedelju dana
kontrola za 4 nedelje
terapija
utrogestan, progesteron, folna
utrogestan, progesteron, foln
slicica
Photobucket
Photobucket

sta vi mislite ?

meni se cini da sam videla horion na monitoru ultra zvuka ... on lici na prsten ? ... kada horion treba da se formira ?

sto se velicine tice dr kaze da smo mali, ali da smo u tolerantnom kasnjenju od nedelju dana... porasli smo od cetvrtka 14.07. sa 4,5 mm do danas 20.07. na 5 mm ... cini mi se da za tih 6 dana sporo rastemo ?

Noja, Aida navijam za lepe vesti
poljubci

daxi011
daxi011

Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 20/7/2011, 16:48

Daxi, ma bitno da si ti cula srculence, a bebac ce polako da raste, vidis da je krenuo da se izduzuje! srce osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 20/7/2011, 17:41

Meto srce si hvala cveće

imam temperaturu 37 a danas su mi uveli progesteron 250 na sesti dan

da li je to temperatura od progesterona mozda ?

a mozda je i od mog silnog mozganja ... moram malo da oladim ...
h
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 20/7/2011, 18:22

Daxi, ako je doca rekao da je to tolerantno onda mora da je tako, mi nismo struchnjaci (duze se on shkolovao nego sam ja bila trudna Wink ). Super za srce !
Temperatura nam nije svima ista, ako se dobro sjecam bazalna bude neshto veca od one u toku dana zbunjen . Progesteron je povisi neznatno, nekoliko desetinki stepena, znash li kolika ti je pred ovulaciju?
Slazem se da treba malo "o'laditi", morash pronaci neshto da ti odvrati misli jer u prvom tromjesechju vrijeme bash sporo protiche.
smiledraw
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 20/7/2011, 19:12

Daxi, bravo za srculence, sve je to ok, rekla bih kao potupni laik!

Noja, srećno sutra!

Aida, srećno u sredu!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 20/7/2011, 19:25

Bravo Daxi za srculence, u pravu si za previse mozganja nepotrebno je, tebi kazem a ja sam gora. Al dobro valjda je tako dok ne prođe prvo tromesječje. Bože zdravlja bićemo mi i naše bebe dobro. Ljubim te i opusti se malo...
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 20/7/2011, 20:16

Daxi, bravo za srculence! :))) sad odmori malko, nek raste kako mu se svidja, bitno je da raste

Noja, srećno sutra :)

Aida, srećno u sutra:)
Trudnicama ljubav
cici
cici

Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 20/7/2011, 22:30

Daxi, ženo affraid Tebi treba moj dr. On na svako pitanje daje odgovor: Uživaj ili To nije tvoj problem, nego moj lol!
Noja, Aida, čekamo lepe izveštaje Laughing
Ja danas bila na UZ i sad kad videh ovaj Daxin izveštaj, sramota me da napišem, ali kod mene se razaznaje samo da ima srčane radnje i da je nešto veličine 6mm Rolling Eyes Sutra otvaram TD, sad sam previše umorna Sleep
Sve vas usne

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sami 20/7/2011, 22:46

DAXI, OVO JE ODLICNO good job
Draga nemas sta da se brines, bebac ima kad da raste a ti uzivaj u svakom trenutku i mazi svoj stomacic trudnica
Milijana, Very Happy bas se ugodno iznenadi, trudnjaco, ma vidi ti to srce kuca
neka je sa srecom i da bude skolska trudnova Wink
Trudnice, znane i neznane neka vam je sa srecom a vi trudilice zelim vam puno uspjeha i veliku beta i sve vas ljubi vasa sami poljubci
Sami
Sami

Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 21/7/2011, 09:47

Photobucket

Dobro jutro osmeh srce

Drage moje hvala na brizi i podrsci
poljubci

Noja drzimo pesnice za danasnje lepe vesti
srcasti poljupci

Aida nestrpljivo cekamo sredu i navijamo za tebe i tvoje bebice
navijači2

Milijana pisi obavezno ... meni je ovo izvestaj privatne klinike ... da sam isla u dom zdravlja verovatno bi i ja dobila neke zvrceve ... samo ti pisi mislim da su informacije koja je kako prosla korisne svim devojkama ovde ... samo se nadam da se nijedna ne poistovecuje jer je svaka od nas posebna prica
srca
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nolinica 21/7/2011, 09:59

Daxi, kakav izveštaj, svaka čast!!!! Sve pohvale!!!
A, rezultati su superiška. Pa, moje mrvice su bile još manje kad sam bila kao ti u 6 nedelji.
Svaka čast i dr koji je takav detaljista.
nolinica
nolinica

Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 21/7/2011, 10:11

Daxi superiska!!!! Ja mislim da je sve ok i da sam treba malo da odmoris i uzivas.
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 21/7/2011, 11:44

devojke da li neka zna sta su ovi plusici i minusici na desnoj strani svih vasih postova ? ja sam vam svima iskliktala plusice
navijači2 cveće navijači2
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 21/7/2011, 11:54

ee dan trudnice:sunny:
daxi to su kao fuull pozitivni postovi, lep izvestaj, bravoo za Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 0913 ,
to su nasi mali borci i hrabrice, bas ti je sve lepo objasnila dr Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 523476 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 75087
nefi, aida, milijana, noliii Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 582639 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 582639 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 582639 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 582639

Poslednji izmenio noja dana 21/7/2011, 12:21, izmenjeno ukupno 1 puta
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 21/7/2011, 12:04

Daxi, i ja idem privatno, samo moj dr ima stav da ženu ne treba opterećivati bespotrebnim stvarima. On je, pre svega, jako dobar psiholog (a kako i ne bi bio kad je po ceo dan sa ženama, radi pre podne u bolnici, a popodne privatno) i nikad ne daje više informacija od onoga što ti je potrebno, šta će ti da detaljišeš i mozgaš kad se šta razvija... bolje ti je da uživaš, odmaraš, šetaš, čitaš... ugađaš sebi yes
Sve vas d

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 21/7/2011, 12:46

He he he ... ja da udjem kod dr i da mi detaljno ne objasni cak i lek koji je prepisan i zasto bas taj ... nema sanse ... meni je normlno da dr isprica jezikom na nivou pacijenta ukratko opis stanja ... a to hiljadu zato i hiljadu zato je kad udjem kod lekara obavezno ali brzinski ... postujem njihovo vreme ali zelim da znam
anđeo

Noja
poljubci
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 21/7/2011, 13:16

Takva sam i ja bila kad sam otišla prvi put kod njega, na šta mi je on reko: Mogo misliš i to je tvoj najveći problem! Na kraju se ispostavilo da je bio u pravu, a ja sam shvatila da ŠTO MANJE ZNAM, MANJE ME GLAVA BOLI! Ipak, znam da ovde ima mnogo devojaka koje misle obrnuto i koje baš u toj svojoj dobroj informisanosti vide izvor sigurnosti. Ne mislim baš da ne treba da znaš NIŠTA, ali treba naći neku sredinu!
Jedno je sigurno, svaka trudnoća se dešava samo jednom i ne treba da prođe u brizi, posebno ne u bespotrebnoj osmeh srce

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kockica 21/7/2011, 14:24

devojke samo da se javim. Ja sam u bolnici, primljena sam pre dva dana jer mi se pojavilo neko krvarenje i bio mi je povisen pritisak. Otvorena sam dva prsta. Beba je dobro. Sada mi se stanje poboljsalo i cekam da cujem sta ce dr da kaze. Imala sam zakazan cr za 2.08.,ali sada mozda bude i ranije. Javljam sta se desava. Danas smo 36+6
Kockica
Kockica

Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 21/7/2011, 14:35

kockiceeeeDešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 32796 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 32796 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 32796 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 32796
hoce curica na svetDešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 612963 ljubim Vas obe Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 75087 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 582639 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 582639
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 21/7/2011, 14:37

ih...nadam se da ce sve biti kako treba...pa i ako malo porani...nije strasno,bitno da ste dobro i da to krvarenje nije strasno...
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu