Februarska jutra
+22
cicsa80
*AIDA*
MARA
Cupava
Aida
maja76
bobica83
lolipop
adriatika
djole42
daco
Milijana
anak
BiKsi :)
vašar
bak
dr mali pariz
heart84
caci
HappyGirl
Tinche
Jelena*
26 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 6
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Februarska jutra
Vi'sh ti tog knjigovodje, nikakve brojke joj ne promichu!
Biksi, neka bude veeeliki snijeg pa da ti i tm morate ostati kod kuce par dana.
Biksi, neka bude veeeliki snijeg pa da ti i tm morate ostati kod kuce par dana.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Ili još bolje da odemo na Zlatibor! Počeli smo da se stižemo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pojavio mi se neki iznenadni suv kašalj! A nije se prethodno najavio, niti sam prehladjena?!
Cure teško postižem da se javim ali moderiram i trudim se da isteramo do kraja neke stvari.
Najviše volim kada ja nisam ceo dan na Kutku a obori se rekord
Ljubim vas, jako sam umorna, malo spavala odo da odomorim.
Mala, nemoj mi ta iskušenja gurati ispred nosa ide proleće a brzo će i leto, moram da imam zmijsko telo
Najviše volim kada ja nisam ceo dan na Kutku a obori se rekord
Ljubim vas, jako sam umorna, malo spavala odo da odomorim.
Mala, nemoj mi ta iskušenja gurati ispred nosa ide proleće a brzo će i leto, moram da imam zmijsko telo
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
To je tebi od gutanja kljucha. Gotovo je, sad cesh izgubiti i dobar glas.Biksi :) ::Pojavio mi se neki iznenadni suv kašalj! A nije se prethodno najavio, niti sam prehladjena?!
Happy, ja nemam pojma odakle ti energija za sve (a josh odbijash i chokoladice).
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Joj što me šibnu talas pozitivne energije kad je dacca objavila pozitivnu betu! Odavno nije bilo tih velikih beta!
Čestitam i ovde!
Čestitam i ovde!
Nek' se cuje,nek' se zna,da je Dacca trudnicaaaa
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
ja zaboravila prvo kod Dacce da otrčim....sd ću!
Bixačo,čuvaj se...virusa svuda,malo ih je zdravih oko mene
Happy,zmija od tela ti ne gine pod takvim ubrzanjem!
Ljubim te,i šta da ti kažem,apstiniram od slatkog,pa onda daj da malo kačim slike,pa ako ne odgovara nekima,jer ne mogu svoje odgovore da pronađu,onda bar radi sebe...lepo mi kad vidim takvu stranicu
Pozrav februarska jutra!!
Bixačo,čuvaj se...virusa svuda,malo ih je zdravih oko mene
Happy,zmija od tela ti ne gine pod takvim ubrzanjem!
Ljubim te,i šta da ti kažem,apstiniram od slatkog,pa onda daj da malo kačim slike,pa ako ne odgovara nekima,jer ne mogu svoje odgovore da pronađu,onda bar radi sebe...lepo mi kad vidim takvu stranicu
Pozrav februarska jutra!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dobar jutar!
Ja jutros pravac lab, dadoh im malo krvi da imaju čime da se zabavljaju, rezultati sutra, naravno za štitnu i kompletna krvna slika! Videćemo šta kaže žlezda. Ovih dana se ne osećam baš najbolje, mada kako je juče pao sneg, malo mi je lakše. Verovatno sam hronično umorna i ne idem dovoljno na vazduh (koga inače u mojim krajevima slabo ima, ne računam planinu).
Eto, izjadah vam se malo, šta ima kod vas?
LJubac
Ja jutros pravac lab, dadoh im malo krvi da imaju čime da se zabavljaju, rezultati sutra, naravno za štitnu i kompletna krvna slika! Videćemo šta kaže žlezda. Ovih dana se ne osećam baš najbolje, mada kako je juče pao sneg, malo mi je lakše. Verovatno sam hronično umorna i ne idem dovoljno na vazduh (koga inače u mojim krajevima slabo ima, ne računam planinu).
Eto, izjadah vam se malo, šta ima kod vas?
LJubac
Pozdrav jutra
Ja vam nigde ne mrdam,stalno sam uz vas,pa ni nemam za jutra sta zanimljivo da dodam!
Mogu ev.da vas posluzim kafom,pa izvol'te
Biksi,meni dr,jos na pocetku moje bolesti,rece da je prolece kobno za stitnu zlezdu,pa bi se valjalo prekontrolisati.Nadam se da ce sve biti nepromenjeno,tj.dobro.
Cure imate stisak od mene
Ja vam nigde ne mrdam,stalno sam uz vas,pa ni nemam za jutra sta zanimljivo da dodam!
Mogu ev.da vas posluzim kafom,pa izvol'te
Biksi,meni dr,jos na pocetku moje bolesti,rece da je prolece kobno za stitnu zlezdu,pa bi se valjalo prekontrolisati.Nadam se da ce sve biti nepromenjeno,tj.dobro.
Cure imate stisak od mene
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
Dobro jutro! Evo snega, davno ga nije bilo
Ja sam kilava, grlo me boli, temperatura me drma od petka, ali ne dam se ja
A sad ama bas nikako ne mogu na bolovanje, reorganizacija nam je mala na poslu, cekam resenje sa 7. stpenom ss svaki dan, bas ne bi bilo lepo da odem na bolovanje. Pijem febricet, cajeve, preznojavam se u terapeutske svrhe...
Pariz i ja volim tvoje slikice sa slatkisima, odmah mi lepse oko srca
Ja sam kilava, grlo me boli, temperatura me drma od petka, ali ne dam se ja
A sad ama bas nikako ne mogu na bolovanje, reorganizacija nam je mala na poslu, cekam resenje sa 7. stpenom ss svaki dan, bas ne bi bilo lepo da odem na bolovanje. Pijem febricet, cajeve, preznojavam se u terapeutske svrhe...
Pariz i ja volim tvoje slikice sa slatkisima, odmah mi lepse oko srca
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Ju, ja baš zabušavam ovde
Vidim da je na Koracima i u klubu zanimljivije, ali nekako ne pripadam ni jednom ni drugom pa mi trulo da se guram
Pariz, hvala za sličice... čokoladice i bonbonice i praline su moji omiljeni slatkiši
Biksi, šta bi sa kašljem?
Bak, da ne zaraziš kolege?
Ja ne izlazim iz kuće danima, napolju je sneg do kolena i nemam ni volju. Prosto mrzim zimu Posebno je mrzim u februaru jer mi dosadi i nestrpljiva sam u iščekivanju proleća
Inače, Happy, nećeš samo ti biti zmija od sledeće nedelje se vraćam treninzima, rešila sam da do leta doteram liniju na onu sa svadbe, a to je baš ambiciozno i zahteva veliki napor
Sve vas
Vidim da je na Koracima i u klubu zanimljivije, ali nekako ne pripadam ni jednom ni drugom pa mi trulo da se guram
Pariz, hvala za sličice... čokoladice i bonbonice i praline su moji omiljeni slatkiši
Biksi, šta bi sa kašljem?
Bak, da ne zaraziš kolege?
Ja ne izlazim iz kuće danima, napolju je sneg do kolena i nemam ni volju. Prosto mrzim zimu Posebno je mrzim u februaru jer mi dosadi i nestrpljiva sam u iščekivanju proleća
Inače, Happy, nećeš samo ti biti zmija od sledeće nedelje se vraćam treninzima, rešila sam da do leta doteram liniju na onu sa svadbe, a to je baš ambiciozno i zahteva veliki napor
Sve vas
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dancic svima!
Taman sam mislila da je prosla zima kad ono juce poceo da pada sneg
Bili smo juce da registrujemo auto,red je ogroman,cekali smo 2,5 sata.
Nesto i mene pocinje grlo da boli ali pijem cajeve i limunadu pa se nadam da ce proci.
Ljubim vas sve
Taman sam mislila da je prosla zima kad ono juce poceo da pada sneg
Bili smo juce da registrujemo auto,red je ogroman,cekali smo 2,5 sata.
Nesto i mene pocinje grlo da boli ali pijem cajeve i limunadu pa se nadam da ce proci.
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Meni kašalj uglavnom prošao!
Februar rešio da se popravi, jer sam ga kritikovala, i samo tako nek se nastavi!
Bravisimo za naše tri nove trudnice, i neka su im trudnoće mirne i lake, a glavice bezbrižne!
Februar rešio da se popravi, jer sam ga kritikovala, i samo tako nek se nastavi!
Bravisimo za naše tri nove trudnice, i neka su im trudnoće mirne i lake, a glavice bezbrižne!
Vest se procula pa doleteh i ja na proslavu!
URAAA za nova tri cuda!
Zelim vam neuzbudljivu trudnocu i neopisivo uzbudljivo sve ono sto dolazi posle!
URAAA za nova tri cuda!
Zelim vam neuzbudljivu trudnocu i neopisivo uzbudljivo sve ono sto dolazi posle!
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
lolipop ::
Biksi ja svoj obračun danas završila, potpisan je i sutra ga predajem, lakše se diše. Dokle si ti stigla? Pa da slavimo.
Prebacih ovde da ne zatrpavam temu tamo! Ja uradila u subotu,
čekam da prodje upravni i nadzorni odbor, da mi aminuju, pa predajem, danas sam
završila za jedan sindikat, a ovaj drugi me namuči kao crna zemlja,
danas me smorio ne pitaj, i nisam ništa uradila, ne znam kako da rešim
BS, aktiva mi nula, neće obrazac tako da prihavati. Bila i kod jedna koleginice, 3 sata smo se patile oko toga i ništa
nismo uradile. Sutra tražim pomoć u bonitetu, ako i oni ne pomognu, ja
neću slati elektronski nego peške popunjene, pa nek mi vrate i kažu kako
da rešim taj problem. Eto. Ne volim što uvek ostave i ne predvide neke slučajeve, i ja onda da se slikam! Grrrrrrrrrrrrr! Možeš da zamisliš koliko sam izludela kad imam svega 3-4 stavke koje vrtim u celom završnom. Sranjce! Kako ide to kod vas, je li šaljete elektronski ili poštom? Pozdrav
Nablice, samo da te ljubnem kad si već svratila!
Biksi :) ::Nablice, samo da te ljubnem kad si već svratila!
Ljubim i ja tebe!
ps. ponudu iz inboxa nisam zaboravila...hihihihihiihihihihih
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Biksi sestro slatka,znam kad ne ostave takvu mogućnost mgućnost, mi obračune ne šaljemo mejlom, nego ih pišemo pješke. Ali šaljemo elektronski obračune plata i statistiku, tako da im u većini slučajeva ne mogu proći realne stvari, nego onako kako im odgovara.
Ja radim u privatnoj firmi, ima tu poprilično posla, ali mi obračune prihvate samo direktori i vlasnici, i to je to.
A inače ti radim sama,imam samo jednu djevojku koja radi administraciju, a knjiženja niti zna, niti bi htjela učiti.
Nisam te baš dobro ukapirala jeli ti kompletna aktiva nula?
Ja radim u privatnoj firmi, ima tu poprilično posla, ali mi obračune prihvate samo direktori i vlasnici, i to je to.
A inače ti radim sama,imam samo jednu djevojku koja radi administraciju, a knjiženja niti zna, niti bi htjela učiti.
Nisam te baš dobro ukapirala jeli ti kompletna aktiva nula?
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Jeste nula nula. Gasim ga i nema aktive, ni para nit čega. Cmoka loli!
E te stvari, a pogotovo kad se radi o gašenju,ni ovi moji nemaju pojma "ko da gledam kako bi mi rekli:pa ti ovo ne možeš ni ugastiti".
Predaj im ručno napisan, pa ili će proći kao takav, ili će ti objasniti kako da ga uradiš.
P.S. Pade mi na pamet, imaš li šta god iz pasive prebaciti na vremenska razgraničenja, ili nešto sl.
Ljubac i tebi
Predaj im ručno napisan, pa ili će proći kao takav, ili će ti objasniti kako da ga uradiš.
P.S. Pade mi na pamet, imaš li šta god iz pasive prebaciti na vremenska razgraničenja, ili nešto sl.
Ljubac i tebi
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
https://www.youtube.com/results?search_query=matija+djurovic&aq=0
Posle hladnog dana ja se zagrejah uz ovo (i jos nesto )
Posle hladnog dana ja se zagrejah uz ovo (i jos nesto )
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Loli, predala sam ipak elektronski, rekoše neće da prodje ako stavim nula, ja stavila 1! :) I tako!
E ovaj malac je stvarno smešan kao crtež!
Ja sam juče bila kod moje tročlane bande! Izgnjavila ih tetka i spavala kod njih, ma svi smo uživali! Spavala sam s najstarijim članom bande, mada je malo falilo i u krevetac da se ušunjam kod najmladjeg člana, i počnem da se pravim da spavam jer vidim dete se raspričalo, i onda posle pet minuta čujem nju kako kaže: Ko prvi zaspi, nek se javi! Jedva sam izdržala da se ne pocepam od smeha! A onda se okrene prema meni i kaže: Biki, volim te! Joj, pa u baricu sam se pretvorila!
Baš je divno biti tetka!
E ovaj malac je stvarno smešan kao crtež!
Ja sam juče bila kod moje tročlane bande! Izgnjavila ih tetka i spavala kod njih, ma svi smo uživali! Spavala sam s najstarijim članom bande, mada je malo falilo i u krevetac da se ušunjam kod najmladjeg člana, i počnem da se pravim da spavam jer vidim dete se raspričalo, i onda posle pet minuta čujem nju kako kaže: Ko prvi zaspi, nek se javi! Jedva sam izdržala da se ne pocepam od smeha! A onda se okrene prema meni i kaže: Biki, volim te! Joj, pa u baricu sam se pretvorila!
Baš je divno biti tetka!
Dobro j'tro! Mi isli jutros da zakazemo UZ testisa i dobijemo termin za 2.mart. juuuuhuuu.... I eto bez obzira na ovaj sneg,dan je lep...
E Biksi, jeste sigurno lepo biti tetka i kako da ne budes ne barica vec nesto vece kad ti tako kazu. Lep dan vam zelim!
E Biksi, jeste sigurno lepo biti tetka i kako da ne budes ne barica vec nesto vece kad ti tako kazu. Lep dan vam zelim!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Baš sam nešto srećna! Predala taj završni, laknulo guzi, drži me energija od dečice od juče, ma samo nek se ovaj osećaj nastavi! Ako nekom treba ++++++ energije, tu sam da je prosledim!
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Februarska jutra
» Februarska jutra
» Februarska divna jutra
» Februarska budjenja iz zimskog sna :)
» Suncana majska jutra
» Februarska jutra
» Februarska divna jutra