Sunčica-naše mezimče
+47
cici
Orline
cufta
Tanja83
Mali Princ
Mirjana
HappyGirl
gagax81
lolipop
jul
KoMetaK
dragana76ns
bokica
Zoka83
Cupava
NINA1
key
adriatika
maja76
bebko
Simona
Sami
buby
lena
zoxa
Nefertari
Sneza
Shizika
tuli
Pakki
BiKsi :)
MARA
Milijana
djole42
Tinche
kasia
Jelence
maus
Anuska
catherine290505
Struzzo
caci
bak
bobica83
dr mali pariz
nesalela
brinbili
51 posters
Strana 22 od 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Re: Sunčica-naše mezimče
U toj radnji u "Merkatoru" je bila roba raznih proizvodjaca pa i "Carter's"-a, cini mi se da su bili skupi... nisam bas sigurna. Ima i u TC "Usce" takodje prodavnica sa njihovim stvarima (a tako i pise na sajtu zvanicnog uvoznika), ne stizem da je obidjem. Ja sam sve nabavljala tamo gde sam najmanje ocekivala - u apoteci koja mi je najbliza vikendici!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
leno imas kod nas u Primaneli..danas bila..ajoooj majko kakvih kreacija i modela..jeste malo skuplje ....idi pa vidi...stvarno su prelepe stvarcice..
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Nemam reči koliko je Sunčica jedna prelepa devojčica! Za reklamu i tačka! Evo, ovakva sam ostala posle odgledanih fotki!
[Only admins are allowed to see this image]
Pu, pu, pu, usrale ti je koke, da znaš!
Pu, pu, pu, usrale ti je koke, da znaš!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Curetci[Only admins are allowed to see this image]
Leno,Buby ima Carter's sajt i realne,njihove cijene ne prelaze 10-12$...majicice po 6-7$...Planiram malo da iscackam sta i kako pa sama da narucim sve,recimo,za jesen sto treba...Vidjecu...
Leno,Buby ima Carter's sajt i realne,njihove cijene ne prelaze 10-12$...majicice po 6-7$...Planiram malo da iscackam sta i kako pa sama da narucim sve,recimo,za jesen sto treba...Vidjecu...
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Ja nadjoh i na fb neku koja prodaje njihove stvari. Mada, kod nas ima radnja gde ih prodaju i to bas preko puta moje zgrade i iste su cene. A kupovala sam nesto i u Nisu u Merkatoru i tamo je isto kostalo.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
i u BG su u glavom njihove cene svuda iste.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Brini nimalo nisi pogriješila što si Sunčici dala ovakvo ime, ona je jedno snašce zlatno . Medićak medeni, i tačka.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Mama Brini zabusavas
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Bas zabusava
Ja cekam neke nove slike sa neki loknama do ramena i osmehom od uva do uva li nema
Ljubim vas
Ja cekam neke nove slike sa neki loknama do ramena i osmehom od uva do uva li nema
Ljubim vas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Ehej...ljubim vassssss [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
nema...
...ima... Samo sto sam bas lijena da pisem,a i otvorih FB profil prije neki dan,iako nisam ljubitelj istog,mora da nisam bas dobro s glavom...Sad tamo visim kad sam slobodna da prokljuvim kako,sta,s kim,kome,cemu...
Majstori lupkaju oko kuce,postavljaju plocice,uspavah Suncicu kod babe pa reko da skrabnem koju....
Odkako je pocelo ovo lijepo vrijeme ne ulazimo u kucu.Sunci trckara po dvoristu,kopa pijesak,zemlju-sljapka po vodi...Redovno obilazi pilice i jarad...Brblja sve vise,ponavlja 80% rijeci za nama i dosta pravilno izgovara (medo,nosi,daj,baci,mki,cece (miki maus,cvijece),noz,ajmo,beba,bato,nke ljude zove po imenu...bas dosta prica...).Poseban "strah" ima od mene,jer zna da necu popustiti,i ne moze me sarmirati...Nisam bas presrecna sto ja moram biti taj strogi roditelj,jer je mm bas mek,ali neko mora...Vrlo je poslusna i mazna...Privije se kao neko mace uz mene i kaze-mazi-to znaci da treba da stavim ruku preko njenog lica i ljubim kosu...Tako bi lezala po 5 min,nekoliko puta dnevno...[Only admins are allowed to see this image]
U poslednje vrijeme hoce da spava sa nama,pa smo izvrsili premetacinu u sobi i sastavili lezaj sa kreveticem,makli ogradicu sa istog,pa sad lezimo u istoj ravni...
E sad nesto sto se meni mota po glavi vec neko vrijeme...
Mislim da je doslo vrijeme da Sunci dobije bata ili seku:sunny: Kod nas je odobrena refundacija i treceg pokusaja VTO.Kao sto znate mi smo iskoristili dvije a jednu sami platili.Vec sam odradila neke nalaze i sve je OK osim insulina koji posle 2h skace na 54...Pokazatelj visokog insulina je i moja kilaza,imam oko 25kg viska ...Zato mi je dr prije 15-ak dana dao Siofor 1x500mg,malu dozu,i rekao da se vidimo za 4 mjeseca i da ocekuje da se znacajno redukuje kilaza...Ne bih da ulazim u postupak sa ovolikim viskom tako da se nadam do iduceg proljeca da ce se nesto promijeniti i tada krecemo u akciju...
Htjela sam ovo da podijelim sa vama,a ovaj dio cu kopirati i u temu za OGTT cisto da se dokumentuje,i dodacu jedno pitanje....
Evo jedna slicica za kraj posto se rijetko kad sjetimo da imamo foto aparat:D
Majstori lupkaju oko kuce,postavljaju plocice,uspavah Suncicu kod babe pa reko da skrabnem koju....
Odkako je pocelo ovo lijepo vrijeme ne ulazimo u kucu.Sunci trckara po dvoristu,kopa pijesak,zemlju-sljapka po vodi...Redovno obilazi pilice i jarad...Brblja sve vise,ponavlja 80% rijeci za nama i dosta pravilno izgovara (medo,nosi,daj,baci,mki,cece (miki maus,cvijece),noz,ajmo,beba,bato,nke ljude zove po imenu...bas dosta prica...).Poseban "strah" ima od mene,jer zna da necu popustiti,i ne moze me sarmirati...Nisam bas presrecna sto ja moram biti taj strogi roditelj,jer je mm bas mek,ali neko mora...Vrlo je poslusna i mazna...Privije se kao neko mace uz mene i kaze-mazi-to znaci da treba da stavim ruku preko njenog lica i ljubim kosu...Tako bi lezala po 5 min,nekoliko puta dnevno...[Only admins are allowed to see this image]
U poslednje vrijeme hoce da spava sa nama,pa smo izvrsili premetacinu u sobi i sastavili lezaj sa kreveticem,makli ogradicu sa istog,pa sad lezimo u istoj ravni...
E sad nesto sto se meni mota po glavi vec neko vrijeme...
Mislim da je doslo vrijeme da Sunci dobije bata ili seku:sunny: Kod nas je odobrena refundacija i treceg pokusaja VTO.Kao sto znate mi smo iskoristili dvije a jednu sami platili.Vec sam odradila neke nalaze i sve je OK osim insulina koji posle 2h skace na 54...Pokazatelj visokog insulina je i moja kilaza,imam oko 25kg viska ...Zato mi je dr prije 15-ak dana dao Siofor 1x500mg,malu dozu,i rekao da se vidimo za 4 mjeseca i da ocekuje da se znacajno redukuje kilaza...Ne bih da ulazim u postupak sa ovolikim viskom tako da se nadam do iduceg proljeca da ce se nesto promijeniti i tada krecemo u akciju...
Htjela sam ovo da podijelim sa vama,a ovaj dio cu kopirati i u temu za OGTT cisto da se dokumentuje,i dodacu jedno pitanje....
Evo jedna slicica za kraj posto se rijetko kad sjetimo da imamo foto aparat:D
5+ za odluku da se bacite na posao uskoro i da Suncici podarite batu ili seku!!!!!!!!
Vidim, dete progovorilo ekavicom, kaze "cece" umesto "cvijece"... [Only admins are allowed to see this image]
Vidim, dete progovorilo ekavicom, kaze "cece" umesto "cvijece"... [Only admins are allowed to see this image]
Brini,ona je predivna!!uvek se odusevim njenim slikama,kao lutka je!opasnica mala...drago mi je da ste rijesili da Sunci dobije batu ili seku!
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Faja[Only admins are allowed to see this image]
Leno,vjerovala ili ne,ovdje 90% ljudi sa bebama pocinje da prica ekavicom...npr-mleko (ona izg. meko),deca,cvece-a pazi ijekavicu-mlijeko,djeca,cvijece-slomi jezik brate slatki...Dugo i meni da izgovaram[Only admins are allowed to see this image] ...a tek reci Đeca,Đed...i sad novo S'-rogobatno do kraja...ostavicemo to za kasnije...
Leno,vjerovala ili ne,ovdje 90% ljudi sa bebama pocinje da prica ekavicom...npr-mleko (ona izg. meko),deca,cvece-a pazi ijekavicu-mlijeko,djeca,cvijece-slomi jezik brate slatki...Dugo i meni da izgovaram[Only admins are allowed to see this image] ...a tek reci Đeca,Đed...i sad novo S'-rogobatno do kraja...ostavicemo to za kasnije...
Ne znam da li je na mene veci utisak ostavila ona ovako slatka sa ovom kosicom i rucicom ili vasa odluka Ljubim vas obe
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
kako je ona medenaaaa. Treba da dobije nekoga da ne bude sama, a uspeh je veci ako tvoja tezina bude sto je manja moguca. Ista situacija je i sa Inuslinom. napred sa dijetom, a moram i ja - kao svinja sam
Sunči-medu maleni i preslatki!!
Brini , sa srećom u pripremama!! [Only admins are allowed to see this image]
Brini , sa srećom u pripremama!! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Evo neke novije slicice...cisto da nas ne zaboravite;)
Bili smo na moruuuu
Bili smo na moruuuu
Brini, ko bi vas bre zaboravio nema sansone...... Poslednja slika mi je naj, naj..... mada, sve su lepe, bas sve..... Al ste vi jedna lepa mlada happy family! Cas mi lici na taju cas na tebe...... gledam sad fotku gde su ona i taja..... ipak malo vise na njega....
Suncica je meeeeeeed!!!!!!!!!
Suncica je meeeeeeed!!!!!!!!!
Medenica jedna!!!!!!!!!!!!!! Meni lici na oboje. Najlepsa mi je ona slika gde se divno smeje (treca od pozadi). Mada slike sa mora su uvek najlepse! Ljubim je!
Vi bas uzivate... More, divota... Suncica mi lici na oboje, u svakom slucaju, prava lepotica... Pozdravcici za vas
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
koliko je ona jedna medenusa medicka!!
Na svim slikama tako zraci!! [Only admins are allowed to see this image]
koliko je ona jedna medenusa medicka!!
Na svim slikama tako zraci!! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Kakav je Sunce slatkiš! Nemam reči, med medeni! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 22 od 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu