Kopaonik
+35
nacKa
lilya
ninica2
missile
lolipop
dragana76ns
menora72
MAAKKI
medolino
Kamilica
Mirjana
caci
gagax81
Struzzo
maus
Zoka83
MARA
HappyGirl
bule74
vašar
nesalela
Milijana
Marija86
bebko
bak
BiKsi :)
Shizika
Republica
anna
djole42
viktorija
bobica83
Deni
catherine290505
dr mali pariz
39 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Kopaonik
Drage moje,evo malo slika bez mnogo reči.
Ovo zimovanje za mene je bilo najbolje do sad,jer sam ove godine naučila i da skijam,i za to dobila i diplomu
Momenat kad vladam stazom,ali i onaj kad se tresem od gubitka snage,usled pada na Pančiću,po neverovatnim vremenskim uslovima-naletima guste magle,jakog vetra i susnežice sa kišom,ostaće u mojoj svesti neizbrisivi.
Priroda je najjača-šuma i njen miris,kao i noćni zvuk-nešto što navlači jezu kao gumeno ronilačko odelo...
topla čokolada ili kuvano vino-sasvim svejedno,užitak je neminovan.
Ali...
moram prokomentarisati da sam prilično razočarana neulaganjem u kopaonički invetar.
Sami konaci već deluju sablasno,a tek kafići ... kao teški posleratni rastureni lokali sa neiđeno bajatom muzikom.Stepenište koje treba da pruži prečicu do željene destinacije samo predstavlja opasnost i ništa više...baš mi je žao što se apsolutno ne ulaže ni u šta!
No- manje priče
idemo...naš smeštaj:sa žičare pri spuštanju sa Pančićevog vrhana Vrhuspomenik Pančićevoj omorici
idemo dalje...
Ovo zimovanje za mene je bilo najbolje do sad,jer sam ove godine naučila i da skijam,i za to dobila i diplomu
Momenat kad vladam stazom,ali i onaj kad se tresem od gubitka snage,usled pada na Pančiću,po neverovatnim vremenskim uslovima-naletima guste magle,jakog vetra i susnežice sa kišom,ostaće u mojoj svesti neizbrisivi.
Priroda je najjača-šuma i njen miris,kao i noćni zvuk-nešto što navlači jezu kao gumeno ronilačko odelo...
topla čokolada ili kuvano vino-sasvim svejedno,užitak je neminovan.
Ali...
moram prokomentarisati da sam prilično razočarana neulaganjem u kopaonički invetar.
Sami konaci već deluju sablasno,a tek kafići ... kao teški posleratni rastureni lokali sa neiđeno bajatom muzikom.Stepenište koje treba da pruži prečicu do željene destinacije samo predstavlja opasnost i ništa više...baš mi je žao što se apsolutno ne ulaže ni u šta!
No- manje priče
idemo...naš smeštaj:sa žičare pri spuštanju sa Pančićevog vrhana Vrhuspomenik Pančićevoj omorici
idemo dalje...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Re: Kopaonik
Ti si meni Pari na svakoj slici na kojoj sam te videla, potpuno drugacija- transformers , pitanje da li bih te poznala na ulici
Kaci jos slika
Kaci jos slika
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
I dalje VRH :sa žičarei posle ove idemo na još jedan post sa mojim drugarima-skijašima, sa mnom...i tak...
p.s. Caty,šubara je čudo!
p.s. Caty,šubara je čudo!
pari slike su divne i ti si i da te ljubim puno posto je mene Djole ljubila od tebe!
ja sam obozavala Kopaonik medu i malo jezero i setim se uvek divnog vremena provedenih tamo!
ja sam obozavala Kopaonik medu i malo jezero i setim se uvek divnog vremena provedenih tamo!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Okupani suncem Moji dlugali skijaši,mada nismo bili u istoj grupi ...a ne-nisu bili napredniji od mene ali slađi-svakako!
DA....TO SAM JA...DADADA...TO SAM JAAAAAA...jedno veče,povratak sa kopaoničke premijere Montevideo...Mašinac-naš smeštaj...
that's all fox!
ima ih još,al da ne davim,prošetajte do Kopaonika i doživite!
DA....TO SAM JA...DADADA...TO SAM JAAAAAA...jedno veče,povratak sa kopaoničke premijere Montevideo...Mašinac-naš smeštaj...
that's all fox!
ima ih još,al da ne davim,prošetajte do Kopaonika i doživite!
Bobi, Medu ove godine nisam slikala...
i da,za kraj,pogled sa našeg prozora
i da,za kraj,pogled sa našeg prozora
Slicke su extra....zovu...dodji i ti...dodji i ti....
Pari duso kolko si ti makla kilca?Prelepa si
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Divne su fotografije! Baš mi je drago da si se tako lepo provela i odmorila. A za diplomu već rekoh - svaka čast!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
dadada...slike baš tu pesmu pevaju.djole39 ::Slicke su extra....zovu...dodji i ti...dodji i ti....
Dušo,otkako sam se posl. put merila,skinuto je bilo 7kg,ali...
Nove godine,Božić,Kopaonička jača hrana...ne stajem na vagu,vraćam se svom režimu...a slike...ma vešto birana oprema dušo,samo to...i boja,naravno-moja,crna.
Anči,hvala!
Onda da ti dodelimo jos jednu diplomu za ovu vestinu ,mada ja nesto ne verujem u optičke varke mislim da ces se jako iznenaditi kad budes stala na vagu i vidis kolko si "pala"mali pariz ::
..ma vešto birana oprema dušo,samo to...
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Đole,stvarno je to teško posle tolike teške hrane koje se nisam libila,samo nisam je mogla jesti ko nekad...nego od sept.nisam ni kačila fotke ,pa nisi ni videla da su kg o'šle
p.s.idem u Klub da ti postavim pitanje
Poslednji put skijanje na Kopu mart '92.
Od tada Austrija,Francuska,Andora,Shvica.
Lepo si me podsetila Paris.Moj dragi voli Kopaonik.Ali s njim na skijanje vishe nikad.Mnogo je dobar i kamikaza.
Lepo si me podsetila Paris.Moj dragi voli Kopaonik.Ali s njim na skijanje vishe nikad.Mnogo je dobar i kamikaza.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
ima se - može seRepublica ::.
Ma blizhe mi bilo i kratak raspust za skijanje bio.Pa nam je bilo blizhe da skoknemo do ovih zemalja.Ishli smo kolima uglavnom.
Republica- Broj poruka : 2478
Datum upisa : 01.07.2009
Ahhh, pravi odmor za ochi, volim snijeg na praznicima a ne kad moram na posao. Super ti stoji shubara. Bravo za diplomu za skijashke vjeshtine. Jesi dobila neshto i za ponashanje ili si bila nevaljala?
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Kakva priroda, kakva lepota, predivne fotke! Oduševljena sam, zna se da obožavam planine i sneg! Ali stvarno fenomenalne fotke!
Bravo i ovde za položen vozački!
Super su ti ovi drugari! Mnogo su slatki!
Bravo i ovde za položen vozački!
Super su ti ovi drugari! Mnogo su slatki!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Odusevljena sam svime, ali tobom posebno
I bas ti zavidim, ne onako bezveze, vec od srca na skija=nju, ja i ove godine ne stadoh na skije Izem ti pare
Ali, bice, bice, bas mi je drago zbog vas da ste se i proveli i odmorili, i skijali, i voleli
I bas ti zavidim, ne onako bezveze, vec od srca na skija=nju, ja i ove godine ne stadoh na skije Izem ti pare
Ali, bice, bice, bas mi je drago zbog vas da ste se i proveli i odmorili, i skijali, i voleli
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Vaaaauuu koja macka
Drago mi je da ste se lepo proveli...I ja zavidim kao Bak...
Slike su prelepe...Naravno i ono na slikama
Drago mi je da ste se lepo proveli...I ja zavidim kao Bak...
Slike su prelepe...Naravno i ono na slikama
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
hvala drugarice...Šiz...morala sam biti dobra...zbog učenika...hihihi
Bixi,sestro po ljubavi prema planini
Bak,Bebko,nadam se da ćete moći uskoro da odete dok ste još solaža,posle decu obavezno još malu na skijanje...dok ne znaju za strah!
Marija,drago mi je da ti se dopadaju...
Pariz, kakva si ti ma;kica na skijama
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma: