METAURINA - nas drugi pokusaj
+50
tanjica
lilly13
lolipop
daco
adriatika
Republica
Jelena*
Simona
dacca
maki79
bule74
Milijana
seka 35
fenix
era
Shizika
cici
heart84
Deni
Sneza
djole42
Struzzo
buby
bobica83
zoxa
naca
malenaa
dr mali pariz
catherine290505
Sofka
bebko
vašar
Orline
anak
Tinche
Zoka83
nena beba
ciklama
bak
Marija86
lena
MAAKKI
tuli
HappyGirl
dragana76ns
anna
Filippa
BiKsi :)
7-patuljaka
KoMetaK
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 14
Strana 2 od 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: METAURINA - nas drugi pokusaj
Meta, evo ti link
https://kutak.forumotion.com/f41-klinike-doktori-apoteke-lekovi
To je samo par PDF-ova niže ispod ovog. Slobodno otvori nove teme za KAALI i Italijansku kliniku.
Sve najbolje
https://kutak.forumotion.com/f41-klinike-doktori-apoteke-lekovi
To je samo par PDF-ova niže ispod ovog. Slobodno otvori nove teme za KAALI i Italijansku kliniku.
Sve najbolje
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Vec sam postovala svoje iskustvo iz Budimpeste, ali cu sacekati kraj postupka da postujem i iskustvo iz Italije, mada, mogu da dam osnovne info, ako nekome bude trebalo.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Srećno otvaranje VTO dnevnika Želim ti da ovaj dnevnik brzo završiš i otvoriš onaj sledeći, trudnički
naca- Broj poruka : 1209
Godina : 55
Datum upisa : 25.11.2009
Metaurina, srecno otvaranje dnevnika!!! Neka ovaj put bude onaj pravi, zelim ti puno srece i uspjeha!!!
Mnogo me je obradovao tvoj dnevnik na ovim stranama. Radujem se i sledecim tvojim dnevnicima i cekamo te na roditeljskim stranama.
Puno te pozdravljamo i ljubimo ja i Nina
Mnogo me je obradovao tvoj dnevnik na ovim stranama. Radujem se i sledecim tvojim dnevnicima i cekamo te na roditeljskim stranama.
Puno te pozdravljamo i ljubimo ja i Nina
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
srecno otvaranje dnevnika i da bude uspesno i bebicetno!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
SRECNO OTVARANJE DNEVNIKA
DOBRO NAM DOSLA...PUNO SRECE...I NEK OVA GODINA BUDE...TA...PRAVA...
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Benvenuta!!!!
Da ti dnevnik na Kutku donese
Srećno!!!
Da ti dnevnik na Kutku donese
Srećno!!!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Dobrodosla Metaurina !
Nek ti je srecno otvaranje dnevnika i da nam nastavis sa otvaranjem redom....trudnički...pa ondaK i roditeljski!
Nek ti je srecno otvaranje dnevnika i da nam nastavis sa otvaranjem redom....trudnički...pa ondaK i roditeljski!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Srećno ti otvaranje dnevnika i da u ovoj godini bude još jedna trudnica više na kutku
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Dobrodosla i da sto pre odes na TD!
Deni- Broj poruka : 1741
Godina : 46
Datum upisa : 08.05.2010
DOBRODOSLA NA STRANICE KUTKA, I DA OVAJ PUT BUDE USPESAN
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Dobro nam došla Metaurina! sa malim zakasnjenjem
cici- Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010
Drage moje, vi ste stvarno predivne!
Nije me bilo pored kompa 2 (rekordna!) dana
Srecan Bozic svima vama koje slavite i zelim vam puno radosti!
Imam problem koji mi se pojavio veceras kasno
Danas mi je 4. dan stimulacije gonalom, i imala sam svezu krv na papiru. Izbezumljena sam, jer mi se to u prvom postupku nije desavalo, i mislim da nije normalno, niti da je dobar znak Sve me strah da mi nije prolupao FSH, a nemam mogucnosti sutra da uradim nista od analiza, bice dobro ako nahvatam i nekog ujutru na klinici da mi kaze da li je to normalno ili ne. Od novembra sam na kontraceptivima i osim braonkastih koncica do sada nisam imala nikakvih problema. Moja prijateljica je pocela kontraceptive u septembru i posle 2 nedelje dobila ciklus, i kada je uradila FSH i Anti Miler (ili kako se vec zove) pokazali su da je usla u menopauzu. Citala sam vase dnevnike, ali nikad do sada nisam cula da se nekoj to desilo usred stimulacije (ili nisam obratila paznju). Mada, moram da kazem, da sam juce izasla iz kuce u laganoj obuci i da je posle pocela kisa, pa sam bila jedno 3-4 sata sa mokrim nogama, mozda sam se i prehladila na samu sebe i uplasena!
Hvala vam puno unapred!
Nije me bilo pored kompa 2 (rekordna!) dana
Srecan Bozic svima vama koje slavite i zelim vam puno radosti!
Imam problem koji mi se pojavio veceras kasno
Danas mi je 4. dan stimulacije gonalom, i imala sam svezu krv na papiru. Izbezumljena sam, jer mi se to u prvom postupku nije desavalo, i mislim da nije normalno, niti da je dobar znak Sve me strah da mi nije prolupao FSH, a nemam mogucnosti sutra da uradim nista od analiza, bice dobro ako nahvatam i nekog ujutru na klinici da mi kaze da li je to normalno ili ne. Od novembra sam na kontraceptivima i osim braonkastih koncica do sada nisam imala nikakvih problema. Moja prijateljica je pocela kontraceptive u septembru i posle 2 nedelje dobila ciklus, i kada je uradila FSH i Anti Miler (ili kako se vec zove) pokazali su da je usla u menopauzu. Citala sam vase dnevnike, ali nikad do sada nisam cula da se nekoj to desilo usred stimulacije (ili nisam obratila paznju). Mada, moram da kazem, da sam juce izasla iz kuce u laganoj obuci i da je posle pocela kisa, pa sam bila jedno 3-4 sata sa mokrim nogama, mozda sam se i prehladila na samu sebe i uplasena!
Hvala vam puno unapred!
bice to sve ok....znas i sama da uvek mora nesto da remeti mir koji nam je preko potreban,prosto ne bi bilo normalno da sve ide glatko, na zalast ali tako je! Ne brini, bice to sve ok
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
mislim da će sve biti u redu...pokušaj da se čuješ sa klinikom...da li je krvarenje jako?
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Probala sam da se cujem sa klinikom, odgovara automatska sekretarica, ostavila sm poruku, ali sumnjam da ce se iko javiti do ponedeljka
Poslala sam i 2 mejla, ali nista... ni od koga
Nije jako krvarenje, bilo je samo sinoc i to je to. Jedva sam sacekala da ustanem i vidim da li ima jos, ali, na srecu nema, pa sam se malo smirila da ce biti sve u redu.
Poslala sam i 2 mejla, ali nista... ni od koga
Nije jako krvarenje, bilo je samo sinoc i to je to. Jedva sam sacekala da ustanem i vidim da li ima jos, ali, na srecu nema, pa sam se malo smirila da ce biti sve u redu.
To malo krvarenja može biti svašta nešto...da li imaš neku cistu, miomčić, osetljiv grlić materice? A može biti da si se stvarno prehladila...nemoj više "igrati po kiši", bilo kakva upala sad nije poželjna.
Uglavnom, nemoj to povezivati sa iskustvom tvoje drugarice. Koliki je inače tvoj FSH i AMH?
U kom delu Italije živiš?
Pozdrav!!!
Uglavnom, nemoj to povezivati sa iskustvom tvoje drugarice. Koliki je inače tvoj FSH i AMH?
U kom delu Italije živiš?
Pozdrav!!!
Hvala Struzzo si! Pojavile su mi se cistice na jajnicima posle prve stimulacije i zato su mi sad i dali dugi protokol sa kontraceptivima, sa kojima sam zavrsila 3. januara. A imam i miomcic koji je bio nekih minimalnih dimenzija
Moj FSH je uvek bio dobar, poslednji je bio 5,4 3. dana ciklusa, a AMH nisam ni radila.
Zivim u Veneciji Zato sam i nakvasila noge
Moj FSH je uvek bio dobar, poslednji je bio 5,4 3. dana ciklusa, a AMH nisam ni radila.
Zivim u Veneciji Zato sam i nakvasila noge
I meni zvuci najvishe kao da je moguce da je to od ciste. Nisam imala takav problem u toku stimulacije. Ja imam masu povecih mioma i receno mi je da bi njihovo krvarenje najvjerojatnije bilo popraceno bolom. Tvoj miom za sada zvuci sasvim bezazleno. Ja sam imala spotting par puta u trudnoci i tada mi rekoshe da zene koje su imale neku intervenciju na grlicu (kolposkopiju i sl) mogu ocekivati da im tu prsnu neki kapilari.
Pokushaj da se opustish ovih dan-dva dok ne provjerish sa klinikom. Vjerujem da se nece ponoviti.
Pokushaj da se opustish ovih dan-dva dok ne provjerish sa klinikom. Vjerujem da se nece ponoviti.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
E, pa, cara, opusti se i bockaj...i hrabro do
Znači, lepa Venezia....
Jedino što un po' puzza...
Znači, lepa Venezia....
Jedino što un po' puzza...
Meta,ja ti se u to bas ne razumem,ali se nadam da nije nista sto bi poremetilo planove!
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Metaurina svaka drugacije odreaguje na stimulaciju pa tako sigurno i ti moze biti svasta i nista, samo ti nastavi da se bockas to i nije neko krvarenje
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Srećno!!!Srećno!!!Srećno!!!!!!!!!! Znaš!!!!!!!!!
ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Hvala vam drage moje na podrsci
I juce sam imala po malo braonkastog skoro celog dana, a od nekog sa klinike ni traga ni glasa
NEgo, bice sto mora, i ne nerviram se vise!
I juce sam imala po malo braonkastog skoro celog dana, a od nekog sa klinike ni traga ni glasa
NEgo, bice sto mora, i ne nerviram se vise!
Strana 2 od 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» DANICAV - Jedanaesti pokusaj
» AKSA - Bar jos jedan pokusaj!
» POVRATAK MEGI-pegi-jos jedan pokusaj
» Glasanje - beogradjenke za drugi pokusaj vto
» AKSA - Bar jos jedan pokusaj!
» POVRATAK MEGI-pegi-jos jedan pokusaj
» Glasanje - beogradjenke za drugi pokusaj vto