Zlatna maka - Peruvian maka
+26
Erata
**lady**
blizanac
SSanja
Mirjana
nebuloza
mumka
sutkoputko
mahatma
anak
Aida
heart84
HappyGirl
Jelica
Željica
Tinche
Malina
djole42
bak
vašar
Deni
Orline
dr mali pariz
MARA
Republica
anna
30 posters
KUTAK :: ZDRAVLJE :: Lečenje biljem
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
PeruvianMaca
Vidim pominje se na nekim drugim forumima, pa rekoh ajde i u našem kutku da malo prodiskutujemo. Ako uopšte neko ima iskustva sa ovom biljkom, tj. preparatom.
Pošto sam trenutno u fazi odmaranja od vto, smišljam šta ću i kako ću dalje, šta me sve od analiza čeka... zađoh i u ovaj deo o prirodnim preparatima u rešavanju neplodnosti. U svom traganju naleteh i na peruansku maku.
Ne sećam se da je ovde pominjana, pa vas pitam šta vi mislite? Iskustva?
Za Srbiju je distributer, koliko sam ukapirala tim Pronature, iz Novog Sada i sajt im je lepo uređen:
http://www.macaperuvian.com/peruvianmaca-za-zene/peruvianmaca_za_zene.htm
Takođe se može naći i u vidu praha, kada je poznata pod nazivom "Zlatna maka" i o njoj sam pročitala ovde:
http://www.zlatnamaka.com/najcesca_pitanja.htm
Za sada sam naišla samo na pozitivna iskustva (ako im je za verovati ), zapravo nisam još pročitala da je neko imao neka negativna iskustva.
Pošto sam trenutno u fazi odmaranja od vto, smišljam šta ću i kako ću dalje, šta me sve od analiza čeka... zađoh i u ovaj deo o prirodnim preparatima u rešavanju neplodnosti. U svom traganju naleteh i na peruansku maku.
Ne sećam se da je ovde pominjana, pa vas pitam šta vi mislite? Iskustva?
Za Srbiju je distributer, koliko sam ukapirala tim Pronature, iz Novog Sada i sajt im je lepo uređen:
http://www.macaperuvian.com/peruvianmaca-za-zene/peruvianmaca_za_zene.htm
Takođe se može naći i u vidu praha, kada je poznata pod nazivom "Zlatna maka" i o njoj sam pročitala ovde:
http://www.zlatnamaka.com/najcesca_pitanja.htm
Za sada sam naišla samo na pozitivna iskustva (ako im je za verovati ), zapravo nisam još pročitala da je neko imao neka negativna iskustva.
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Re: Zlatna maka - Peruvian maka
Anna ja samo da dodam da se mozhe nabaviti u Bgd-u u apoteci Vitalika u ul. Bulevar Despota Stefana br 59.
Na drugom forumu sam citala isto pozitivna samo iskustva.Ipak to raste na visokoj nadmorskoj visini i zemlji bogatoj mineralima te je i sama bogata istim.
Na drugom forumu sam citala isto pozitivna samo iskustva.Ipak to raste na visokoj nadmorskoj visini i zemlji bogatoj mineralima te je i sama bogata istim.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Da, Repi, znam za tu apoteku, ona je navedena za Bg i na sajtu koji sam stavila (od Pronature).
Soory Anna nisam otvarala link to imam zapisamo u svojoj agendi ...koje stvarcice cu kupiti kad dodjem u Bgd.
Znači kupićeš i ovu maku?
Nevezano za trudnocu mislim da je zahvalna i protiv stresa i poboljshava cirkulaciju. Meni se pojavljuje idiopatska urtikarija i sve vishe sumljamo da je zbog stresa tj povishi mi se nivo adrenalina i puf sva sam u koprivnjaci.Pomazhu mi tako po nekad valerijana preparati da malo coolnem ali ovo bih probala zbog nekog balansa.
Ja sam promenila sreinu i moje zdravlje je nekako uvek na granici nekih cudnih simptoma od kako sam u NL. Magnezijum mi isto pomazhe.
Tako da cu probati.Jer oba puta u trudnoci koje sam imala neuspeshne urtikarija mi se pojavila.Lekari slezhu ramenima tako da moram sama neshto da smislim.
Ja sam promenila sreinu i moje zdravlje je nekako uvek na granici nekih cudnih simptoma od kako sam u NL. Magnezijum mi isto pomazhe.
Tako da cu probati.Jer oba puta u trudnoci koje sam imala neuspeshne urtikarija mi se pojavila.Lekari slezhu ramenima tako da moram sama neshto da smislim.
I ja ozbiljno razmišljam da je probam i to ovih dana, i primolim i svog dragišu da proba. Takođe sam često pod stresom (koji moram priznati najviše sama sebi priređujem ). Proletos nakon negativne bete mi je iskočio genitalni herpes, a u avgustu, nakon neuspeha javila mi se alergija - sama došla, sama nestala nakon desetak dana.
Zaista mi treba neki "doping". Trenutno pijem kapsule sa ajkulinim uljem (Ecomer) i neke prenatal vitamine. Dobila ih iz Holandije još pre par godina, zovu se Gravitamon, verovatno si čula za njih?
Zaista mi treba neki "doping". Trenutno pijem kapsule sa ajkulinim uljem (Ecomer) i neke prenatal vitamine. Dobila ih iz Holandije još pre par godina, zovu se Gravitamon, verovatno si čula za njih?
Xexexexe, providna bocica sa zhuckastom nalepnicom ...i ja sam njih koristila u trudnoci.
Da, da to je to stres i puf alergija.
Pishemo se kasnije Anna moram sada da palim.
Da, da to je to stres i puf alergija.
Pishemo se kasnije Anna moram sada da palim.
Anna mm je koristio maki peruanu i mogu ti reci vidno je pomogla u poboljsanju spermograma,mada kod njega nije bio los ali.....posle 2 bocice vidno poboljsanje.
Pre 3 meseci je ponovo hteo da pocne sa koriscenjem,tacnije poceo i koristio 15/ak dana dok nije video da posle svake doye bukne u alergiju.
Posle toga uradjen alergo test i kao ima nesto u sebi na sta je on alerg.
Pre 3 meseci je ponovo hteo da pocne sa koriscenjem,tacnije poceo i koristio 15/ak dana dok nije video da posle svake doye bukne u alergiju.
Posle toga uradjen alergo test i kao ima nesto u sebi na sta je on alerg.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
E da, alergija. Pročitala sam da se može javiti na neki sastojak tablete (konkretno ove koju prodaje pronatura - ako je neko alergičan na propolis ili arginin jer su ovi sastojci dodati maki), takođe sam naišla na iskustvo žene koja je koristila ovu maku u prahu - zlatnu maku, da joj je bilo muka pa je morala da prekine. Valjda su retke te nuspojave?
Baš bzvz što se tm javila alergija.
Baš bzvz što se tm javila alergija.
Evo i mene,Annči
ja ti spomenuh zlatnu maku,a sad vidim da je to isto?
Razmišljam i o tome,možda krenem sa idućom platom
ti,jesi li kupila?razmišljala sam mužu i tribestan da kupim...svašta nešto,a prošlu platu sam pukla na nalaze i vitamine.Nič drugo živi se od ljubavi
ja ti spomenuh zlatnu maku,a sad vidim da je to isto?
Razmišljam i o tome,možda krenem sa idućom platom
ti,jesi li kupila?razmišljala sam mužu i tribestan da kupim...svašta nešto,a prošlu platu sam pukla na nalaze i vitamine.Nič drugo živi se od ljubavi
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Nisam još kupila, čekam platu Da, da život od ljubavi!
eno merkam one 4 kutije,one su isplative,i to bi oboma bilo za mesec dana...koliko je u slob. prodaji?I koliko bi bili putni?
pa da, one su najisplativije sigurno. U slobodnoj prodaji je, koliko sam razumela, nešto malo jeftinija kutija, ali sigurno ne dovoljno, pogotovo za tebe iz Pariza.
Nego ja nešto nemam hrabrosti odmah da kupim veliku količinu...šta ako nam ne prijaju, javi se alergija i sl. Verovatno ću početi sa pakovanjem pa videti za dalje...a i blizu mi je ta apoteka...
Nego ja nešto nemam hrabrosti odmah da kupim veliku količinu...šta ako nam ne prijaju, javi se alergija i sl. Verovatno ću početi sa pakovanjem pa videti za dalje...a i blizu mi je ta apoteka...
javi mi za cenu,da pretvorim,i vidim...
ma 4,neće se baci
ma 4,neće se baci
joj, negde sam pročitala za cenu i sad ne mogu nikako naći gde. Javljam čim saznam.
Ovih dana sam razmišljala o tom korenu iz Perua.
da kupim da probam meni i njemu. I nikako da nešto pitam, mislieći da je annči probala. Telepatija, vi se raspisale.
Baš me živo interesuje da li "radi"
Našla sam na netu da imaju neke tri make. Crbena, žuta iii... crna valjda
Ta je kod nas verovatno žuta.
da kupim da probam meni i njemu. I nikako da nešto pitam, mislieći da je annči probala. Telepatija, vi se raspisale.
Baš me živo interesuje da li "radi"
Našla sam na netu da imaju neke tri make. Crbena, žuta iii... crna valjda
Ta je kod nas verovatno žuta.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
e jbga,sad ima i u 3 boje...kako da znam koja je prava?
na 2.forumu sam poslala p.p.njihovom-macinom provajderu,čekam odgovor.
na 2.forumu sam poslala p.p.njihovom-macinom provajderu,čekam odgovor.
Ma otkud znam, to sam čitala tražeći medicinsku potvrdu uspešnosti, pa tražila studije na medicinskim sajtovima. Nadjoh da deluje. Ne znaju kako, jer razina hormona ostaje nepromenjena (LH i FSH) ali broj i kvalite spermića bude bolji, većina se slaže. Jeste da je većina istraživača iz Perua pa dal' svaki Cigo svog konja hvali, ili je njima najdostupnije, ne znam. Uglavnom ne šteti, ali povećava libido i kvalitet sperme, pa što da ne. I ovaj moj samo stari, mladji ne postaje, uvaliću mu to kad se vrati.
orline :: I ovaj moj samo stari, mladji ne postaje, uvaliću mu to kad se vrati.
joj,samo meni da ne niknu spermići
Orli,sve je bolje od nameštačice materice
Slažem se. Nego me inspirisao ZS sa komentarom.
Nego se bojim tog povećanja libida. Ku'će više
Valjda jedna od njih, dal bi crvena maka, smanjuje prostatu. Verovatno je žuta onda za naš problem.
a šta ako ja pomešam,i njemu dam svoju a on meni njegoVu...piša mi ne gine da nikne,pa ti vidi
Probali.....jos pre prve vto. Kao poboljsava kvalitet spermatozoida, ali vise utice na regulaciju zenskih hormona, ma nista specijalno. Nije lose za opste stanje organizma, imunitet itd....
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
mali pariz ::a šta ako ja pomešam,i njemu dam svoju a on meni njegoVu...piša mi ne gine da nikne,pa ti vidi
Da ja probam, ionako sam bez nje izvesno vreme
Pa neka vajdica, bar imunitet. Možda steknem diplomatski, pa mi ne može niko ništaDeni ::Probali.....jos pre prve vto. Kao poboljsava kvalitet spermatozoida, ali vise utice na regulaciju zenskih hormona, ma nista specijalno. Nije lose za opste stanje organizma, imunitet itd....
joj Orli ,ne znam...a šta ako ti nikne baš kad on dođe...
vi'š problema,džaba i maca i kuca onda...
vi'š problema,džaba i maca i kuca onda...
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
KUTAK :: ZDRAVLJE :: Lečenje biljem
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|