Dozvole za otvaranje i čitanje roditeljskih dnevnika
+15
Smrdica
Ancica 87
jelena*mama2andjela*
bulevarka
fmala
hocukusurnecuzvaku
Endzi
leptirko82
Sofija Veks
PalcicaBg
missile
Simona
Orline
tesliana
HappyGirl
19 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Dozvole za otvaranje i čitanje roditeljskih dnevnika
Roditeljske dnevnike može otvoriti svaki roditelj.
Potrebno je da na pp pošaljete poruku HappyGirl za dozvolu pristupanja roditeljskim dnevnicima.
Ukoliko niste roditelj i vi možete dobiti dozvolu za pristup dnevnicima samo ukoliko ste član kutka minimum šest meseci i ukoliko ste aktivni član što podrazmeva da ste poslali najmanje 720 poruka. Takođe ako vas neko od roditelja poznaje lično i tada možete dobiti pristup RD a ukoliko ne ispunjavate neke od navedenih uslova.
Takođe treba da znate da su sami roditelji i aktivni članovi tražili da RD budu zaštićena tema kao i da su postavili uslove za pristup istom.
Hvala na razumevanju!
Potrebno je da na pp pošaljete poruku HappyGirl za dozvolu pristupanja roditeljskim dnevnicima.
Ukoliko niste roditelj i vi možete dobiti dozvolu za pristup dnevnicima samo ukoliko ste član kutka minimum šest meseci i ukoliko ste aktivni član što podrazmeva da ste poslali najmanje 720 poruka. Takođe ako vas neko od roditelja poznaje lično i tada možete dobiti pristup RD a ukoliko ne ispunjavate neke od navedenih uslova.
Takođe treba da znate da su sami roditelji i aktivni članovi tražili da RD budu zaštićena tema kao i da su postavili uslove za pristup istom.
Hvala na razumevanju!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Dozvole za otvaranje i čitanje roditeljskih dnevnika
Imam jedno pitanje? Zasto nisu zasticene teme o usvojenoj deci, koliko vidim svako moze da cita o ovoj decici?
tesliana- Broj poruka : 30
Datum upisa : 17.07.2012
Tesliana, probaću ja da ti odgovorim. Kada usvojitelj želi da otvori roditeljski dnevnik, prelazi na zaštićene teme. Ne znam da li si videla, ne tako davno je happy pitala usvojitelje kad žele da im zaključava dnevnike, i da otvaraju roditeljske, i mislim da je bilo da žele da ostanu dok i papirološki ne bude gotovo.
Mada msilim da čim dete dodje u kuću imaju pravo da ptvore dnevnik na zaštićenim temama.
Vidi ti još sa happy
Mada msilim da čim dete dodje u kuću imaju pravo da ptvore dnevnik na zaštićenim temama.
Vidi ti još sa happy
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Videla sam to i mislim da je nenameran propust srecnih novopecenih roditelja
Ali sam morala da napisem da je nesvesno i nenamerno napravljena "nepravda" i slazem sa tobom da kad se dobije dete, odmah se nastavi sa zasticenim dnevnikom, koji se moze zvati npr Dnevnik ......do konacnog usvojenja ili bilo kako, samo predlazem
Ali sam morala da napisem da je nesvesno i nenamerno napravljena "nepravda" i slazem sa tobom da kad se dobije dete, odmah se nastavi sa zasticenim dnevnikom, koji se moze zvati npr Dnevnik ......do konacnog usvojenja ili bilo kako, samo predlazem
Poslednji izmenio tesliana dana 22/8/2012, 19:32, izmenjeno ukupno 1 puta
tesliana- Broj poruka : 30
Datum upisa : 17.07.2012
Tesliana,
raspravljali smo o tome na delu o usvajanju. Ja mislim da Happy ne bi zabranila nikom ko odmah zeli da predje na roditeljske dnevnike da to ucini. Ali mi to uglavnom ne zelimo. U periodu adaptacije se javljaju jos mnogi problemi koji se ticu usvajanja te to moze da pomogne novim usvojiteljima a takodje i nama kad su potrebni saveti mozemo da dobijemo savet od veceg broja ljudi (za roditeljske dnevnike je potrebno da se ispune neki uslovi kako bi se dobila dozvola pa manje ljudi ima tamo).
raspravljali smo o tome na delu o usvajanju. Ja mislim da Happy ne bi zabranila nikom ko odmah zeli da predje na roditeljske dnevnike da to ucini. Ali mi to uglavnom ne zelimo. U periodu adaptacije se javljaju jos mnogi problemi koji se ticu usvajanja te to moze da pomogne novim usvojiteljima a takodje i nama kad su potrebni saveti mozemo da dobijemo savet od veceg broja ljudi (za roditeljske dnevnike je potrebno da se ispune neki uslovi kako bi se dobila dozvola pa manje ljudi ima tamo).
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Pozdrav tesliana!tesliana ::Imam jedno pitanje? Zasto nisu zasticene teme o usvojenoj deci, koliko vidim svako moze da cita o ovoj decici?
Nikada niko nije smatrao da treba, niti tražio da tema o usvajanju bude zaštićena. Kada postanete roditelji slobodni ste da tražite dozvolu i idete na zaštićeni deo tj. roditeljske dnevnike. Ukoliko ikada većina na usvajanju bude smatrala da treba da bude zaštićeno možemo da razgovaramo o tome. Za sada ostaje ovako. Eto to je to je sve
Meni su sad nestali roditeljski dnevnici... Da nema veze sa tim sto sam dobila dozvolu za onaj deo oko proslave? Sad to imam ali roditeljske dnevnike ne...
Simona, mislim da to nema veze, verovatno je neka prozaična stvar u pitanju. Možda da probaš da se ponovo uloguješ? Pošalji Hepi pp.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Hvala Missile... Pokusala da se odlogujem pa ulogujem ali nista, nema roditeljskih dnevnika... Mislila sam da ce me HappyGirl ovde ugledati ali pisacu joj....
Pozdrav draga!
Htela sam da pitam da li bih mogla da dobijem dozvolu za citanje roditeljskih dnevnika.
Meni mnogo drage osobe su otvorile dnevnike i bas mi je zao sto ih ne mogu pratiti
Hvala unapred!
Htela sam da pitam da li bih mogla da dobijem dozvolu za citanje roditeljskih dnevnika.
Meni mnogo drage osobe su otvorile dnevnike i bas mi je zao sto ih ne mogu pratiti
Hvala unapred!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Evo i ja se ovde prijavljujem, ako treba. Poslah i Happy malocas pp, pa sta prvo bude procitano
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
I ja se prijavljujem!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Pa i ja,trazim Fmalin roditeljski dnevnik i nista a bas bi voljela vidjeti malog Borisa koga smo svi zajedno cekali sa nestrpljenjem
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Cure, nažalost nisam u mogućnosti da vam dam dozvolu jer ne ispunjavate uslove sem leptirko82.
Kada bi sada vama dala dozvolu onda bi povredila mnoge članice kojima nije dat pristup dok nisu ispunile uslove. Tako da žao mi je ali pravila moraju da se poštuju. Koliko vidim blizu ste magičnom broju od 720 a Endzi, ti imaš pravo odmah po porođaju bez obzira na broj poruka da otvoriš dnevnik svome detetu i uđeš na roditeljske strane.
Nadam se da me razumete,pravila su zahtevali i postavili roditelji.
Neću vam pojedinačno odgovarati na pp jer sam ovde sve napisala.
Pozdrav!
Kada bi sada vama dala dozvolu onda bi povredila mnoge članice kojima nije dat pristup dok nisu ispunile uslove. Tako da žao mi je ali pravila moraju da se poštuju. Koliko vidim blizu ste magičnom broju od 720 a Endzi, ti imaš pravo odmah po porođaju bez obzira na broj poruka da otvoriš dnevnik svome detetu i uđeš na roditeljske strane.
Nadam se da me razumete,pravila su zahtevali i postavili roditelji.
Neću vam pojedinačno odgovarati na pp jer sam ovde sve napisala.
Pozdrav!
Happy razumemo Znaci kad predjemo 720 poruka mozemo da trazimo dozvolu?
Nema problema, nisam znala za ta pravila, a pogotovu sto su ih kreirali sami roditelji, tako da je skroz ok
SOFI TI IMAS JOS 40 PORUKA DA NAPISES I UPADAS...
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Ja umoljavam moderatore ili administratore za dozvolu mislim za čitanje
Unapred zahvalna
Unapred zahvalna
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Ja otvorila bez dozvole Ne radi mi edit na dnevniku, molim za pomoc!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Da ne bi bilo zabune za druge, fmala ne bi mogla da otvori dnevnik da nije dobila dozvolu za pristup istom.
Happy zamolila bih te za dozvolu za čitanje roditeljskih dnevnika i možda ne bi bilo loše da se napravi tema što je Draganovićka predložila zajednički dnevnik za sve roditelje slično kao tema Dešavanja u mojoj trudnoći za sve nas što smo zakasnile za otvaranjem dnevnika i što nemamo vremena da se istom posvetimo tako često .
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
bulevarka, nema zakašnjenja za roditeljske dnevnike. Mogu se otvoriti i kada dete ima i 6 godina :) tako da zajednički dnevnik nije potreban.
Ja bih opet zamolila dragu Happy za dozvolu za citanje roditeljskih dnevnika.
Pridruzujem se i ja Palcicinom zahtevu
Imate, uživajte :)
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2