Maldivi :(
+6
tuli
catherine290505
Milijana
vašar
Struzzo
buby
10 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 1 od 1
Maldivi :(
tuzni smajlic u naslovu je jer ja nisam isla...tesko da cu ikad i otici.al moja rodjena sestra jeste...i to dva puta ..
ovo su drugacije slike od onih kad gledate na YT-U...Ili nekim turistickim agencijama,gde su Maldivi prikazani kao sam "raj"..
ona otisla tamo da zivi...aliiiiii...kao prvo posto je bio Ramazan nije mogla da nevencana zivi u kuci sa momkom..
tamo ako nisi turista na onim egzoticnim ostrvima(privatnim) ne smes da se kupas u k.kostimu..nego obucen..
no...da ne davim sa pricom evo slika
prosecan kafic u gradu Male
eee...ovo vec lici ....
ovako ostrva izgledaju iz aviona...
inace sam grad obidjes za 2 sata...par ulica i to je.to...neke ulice vode pravo u neciju kucu .
okolna ostrva su privatna i iznajmljenim avionom mozes da obilazis...ili platis i boravis tamo ceo dan..i
bukvalno budete sami... ...to je sve skupo i samo pristupacno onim ljudima sa dubljim dzepom...
cek da vidim kako ovo igleda pa da nastavim... ako mi vocka dozvoli
ovo su drugacije slike od onih kad gledate na YT-U...Ili nekim turistickim agencijama,gde su Maldivi prikazani kao sam "raj"..
ona otisla tamo da zivi...aliiiiii...kao prvo posto je bio Ramazan nije mogla da nevencana zivi u kuci sa momkom..
tamo ako nisi turista na onim egzoticnim ostrvima(privatnim) ne smes da se kupas u k.kostimu..nego obucen..
no...da ne davim sa pricom evo slika
prosecan kafic u gradu Male
eee...ovo vec lici ....
ovako ostrva izgledaju iz aviona...
inace sam grad obidjes za 2 sata...par ulica i to je.to...neke ulice vode pravo u neciju kucu .
okolna ostrva su privatna i iznajmljenim avionom mozes da obilazis...ili platis i boravis tamo ceo dan..i
bukvalno budete sami... ...to je sve skupo i samo pristupacno onim ljudima sa dubljim dzepom...
cek da vidim kako ovo igleda pa da nastavim... ako mi vocka dozvoli
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Re: Maldivi :(
sad mi prosto zao sto sestra nije ostala....!!!sto????
pa ...verovatno bi nam poslala karte da dodjemo u goste ...
a evo ga nekadasnji momak ..mogla sam imati crnog zeta
..
tipicna gradjevina...
pa ...verovatno bi nam poslala karte da dodjemo u goste ...
a evo ga nekadasnji momak ..mogla sam imati crnog zeta
..
tipicna gradjevina...
Joj, Buby, lepi ovi i manje skupi Maldivi....
More je wow....meni je to dovoljno za odmor i uživanje.
P.S. Hmm...nije loš ovaj crni zetonja...
More je wow....meni je to dovoljno za odmor i uživanje.
P.S. Hmm...nije loš ovaj crni zetonja...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Buby,prelepo zaista....ahhh....
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Meni je ovo interesantnije od onih ostrva gde si sam i nema ama baš ništa. Ja znam neke ljude koji su bili na onim turističkim ostrvima i stvarno je samo za izležavanje, ali meni je mnogo da se izležavam 10 dana volim ja i avanturu
A zetonja mmmm pa i nije mnogo crn, mogo bi da prođe
A zetonja mmmm pa i nije mnogo crn, mogo bi da prođe
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Kaci jos - meni se bas svidjaju fotke!!! i ne davis, ti komentari kako se zivi tamo i sl me bas zanimaju
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
da nastavim....sam glavni grad deluje sirotinjski..glavno zanimanje naravno ribarstvo i tako...turizam...
u kaficima nema zena...poslepodne takodje..nema alkohola
tamo nema hleba..malo mi tekst nema veze sa slikama al nasumice biram..oprostite...a dunja me malo ometa...nego roshi..kao tanke palacinke..a glavno jelo tuna..i pirinac..al zato sok papaja...mango..
vec sam rakla da su maldivi skup od skoro 2000 manjih ostrva,evo kako to izgleda
ovo je na nekom privatnom ostrvu gde je napravljen bazen i turisti mogu da se spuste skroz i da dodiruju raze i ajkule...hmmm zanimljivo..
evo kako se zene kupaju...
evo kako izgleda taj deo grada
s'obzirom da je samo ostrvo malo aerodrom je napravljen bukvalno na vodi pa izgleda fenomenalno..
glavni grad Male nocu...
tamo po ceo dan mozete vidjeti ovakve brodice...ljudi po ceo dan ribare..od toga i zive...
i za kraj,zbog monsunskih kisa najbolje je ici zimi...tj januar...februar,zato drage tete pakujte kofere i pravac MALDIVI...
...Naravno da bih zelela da ih posetim..al nekako stekoh utisak da ipak "nije zlato sve sto sija"..i za kraj...
..nadam se da ste uzivali,i da sam uspela da docaram Maldive...
u kaficima nema zena...poslepodne takodje..nema alkohola
tamo nema hleba..malo mi tekst nema veze sa slikama al nasumice biram..oprostite...a dunja me malo ometa...nego roshi..kao tanke palacinke..a glavno jelo tuna..i pirinac..al zato sok papaja...mango..
vec sam rakla da su maldivi skup od skoro 2000 manjih ostrva,evo kako to izgleda
ovo je na nekom privatnom ostrvu gde je napravljen bazen i turisti mogu da se spuste skroz i da dodiruju raze i ajkule...hmmm zanimljivo..
evo kako se zene kupaju...
evo kako izgleda taj deo grada
s'obzirom da je samo ostrvo malo aerodrom je napravljen bukvalno na vodi pa izgleda fenomenalno..
glavni grad Male nocu...
tamo po ceo dan mozete vidjeti ovakve brodice...ljudi po ceo dan ribare..od toga i zive...
i za kraj,zbog monsunskih kisa najbolje je ici zimi...tj januar...februar,zato drage tete pakujte kofere i pravac MALDIVI...
...Naravno da bih zelela da ih posetim..al nekako stekoh utisak da ipak "nije zlato sve sto sija"..i za kraj...
..nadam se da ste uzivali,i da sam uspela da docaram Maldive...
dva puta sam stavila iste slike..a ne grad nocu...jbg...drugi put...sad nemam vremena
Buby
I meni kao i Stru, ovakvo more za odmor dovoljno i savršeno.
I meni kao i Stru, ovakvo more za odmor dovoljno i savršeno.
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Buby,divno,isto sve koment. kao Stru...sve,i crnog zetra,sestro slatka,lepo dete,nema šta sad jurcam sudove da perem,pa večeras,kad dođem s joge komentarišem.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Divno si nas sprovela! Meni se najviše svidja slika gde oni malci skaču u vodu! Mada mi je i slika ulice i onih teta nindža baš dočarala Maldive! Plaže deluju baš relaksirajuće! Te ajkule, i ostale ale i nemani, ne bih pipala, hvala lepo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
'oću još
hocete kusadasi...???lepe slike...opet u sestrinoj reziji...ja osim sto sam u Parizu rodjena i sto sam bila u Nemackoj i Madjarskoj,moje oci nekog raja videle nisu. ..ako ne racunam svake godine more...crnogorsko
kači,talasi prijaju ovih dana,makar i na fotkama
Meni je zivotna zelja da odem na Maldive, ako Bog da oticicu. Mm bi na drugo mesto, mozda se dogovorimo kad dobijemo na lotou ili nasledimo neke pare,ko zna.
Slike su fantasticne docarala si mi sve. steta sto nema jos slika da nastavim uzivanje. Ovo su ipak slike iz prve ruke
Slike su fantasticne docarala si mi sve. steta sto nema jos slika da nastavim uzivanje. Ovo su ipak slike iz prve ruke
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu