Trombofilije, niskomolekularni heparini
+25
enap
Jelkicaa
noja
micaubica83
saska1
petra82
liki
naca
HappyGirl
lena
ŽenoLina
Tinche
Orline
bebko
cici
vašar
djole42
ciklama
dr mali pariz
nena beba
Milijana
racili
bak
Mrvica
maja kg
29 posters
KUTAK :: STERILITET :: Ženski sterilitet
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Trombofilije, niskomolekularni heparini
Majooooo
Mnooogooo mi je drago Celog dana virkam ovde i konačno dočekah. Mogu misliti kako ti je, pratiću šta se dešava kod tebe i da li slušaša
Opusti se, ipak makar malo i uživkaj koliko možeš, neće da šteti bebi
Mnooogooo mi je drago Celog dana virkam ovde i konačno dočekah. Mogu misliti kako ti je, pratiću šta se dešava kod tebe i da li slušaša
Opusti se, ipak makar malo i uživkaj koliko možeš, neće da šteti bebi
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Bravo Majo, drago mi je da je sve kako treba. Sad se opusti i uživaj.
Bravo Majo!!!!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Majo divno, veeelika prepreka je predjena!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Bravo Majo!!!
Sad pravac na trudnicke strane!!! Opusteno i lagano!!!
Sad pravac na trudnicke strane!!! Opusteno i lagano!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Čestitam Majo, baš si me obradovala.
Želim ti sve naj, naj...
Želim ti sve naj, naj...
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Godina : 46
Datum upisa : 02.04.2010
Majce, pao mi je kamen sa srca !!! Ba smi je drago da je sve proslo kako treba, da malo srculence kuca
Uzivajte sada
Uzivajte sada
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
Devojke hvala vam na svemu....divne ste......
maja kg- Broj poruka : 362
Godina : 42
Datum upisa : 20.03.2010
Majo, kako si? Kako teku trudnički dani?
Majo, samo da ti mahnem!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Drage moje,evo da vam se ukratko javim.Mi smo za sada dobro,i molim se da tako ostane i dalje
Uglavnom lezim,odmaram,pijem terapiju i bockam se....
Sto se simptoma tice najizrazenije su mi mucnine(po podnevne i vecernje) i povracanje zadnjih dana,a apetit nemam uopste....mislim da sam cak i u kilazi izgubila malo.
Sledeca kontrola UZ-a nam je posle Bozica,tako da se sada polako psihicki pripremamo za to...i tako prolazi nedelja po nedelja.....
VELIKI POZDRAV
Uglavnom lezim,odmaram,pijem terapiju i bockam se....
Sto se simptoma tice najizrazenije su mi mucnine(po podnevne i vecernje) i povracanje zadnjih dana,a apetit nemam uopste....mislim da sam cak i u kilazi izgubila malo.
Sledeca kontrola UZ-a nam je posle Bozica,tako da se sada polako psihicki pripremamo za to...i tako prolazi nedelja po nedelja.....
VELIKI POZDRAV
Super Majo! Uživaj, biće sve ok, sigurna sam! Ljubac
Sve super i sve 5 Uzivajte i pozdrav nazad
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
Devojke,nije me bilo nekoliko dana.Javljam vam se na kratko,i to veceras,kako bi desavanja od poslednjih nekoliko dana ostavila u ovoj godini.
U ponedeljak u toku noci sam iznenada prokrvarila,i zavrsila u bolnici.Odmah je uveden Progesteron,nakon sto je UZ podvrdio da je plod jos uvek vitalan.Osecaj je bio jeziv,nista nije najavljivalo da ce se tako nesto desiti,samo su me oko 12 sati probuduli jaki bolovi,jedan za drugim u istim vremenskim razmacima,na nekoliko minuta.
Na odeljenju sam bila do danas,krvarenje je postepeno stalo,tako da su me pustili kuci.I danasnji UZ je bio dobar,ali strah koji i dalje osecam je ogroman.Nekako sam se taman bila opustila,i pocela da se privikavam na trudnocu,kad eto desilo se ovo.
Sada strogo mirovanje,odlazak samo do wc-a,progesteron,i nada da je ovo poslednja u nizu losih stvari,i da ce sva ova desavanja ostati u ovoj godini.
Saljem vam veliki pozdrav!!!!
U ponedeljak u toku noci sam iznenada prokrvarila,i zavrsila u bolnici.Odmah je uveden Progesteron,nakon sto je UZ podvrdio da je plod jos uvek vitalan.Osecaj je bio jeziv,nista nije najavljivalo da ce se tako nesto desiti,samo su me oko 12 sati probuduli jaki bolovi,jedan za drugim u istim vremenskim razmacima,na nekoliko minuta.
Na odeljenju sam bila do danas,krvarenje je postepeno stalo,tako da su me pustili kuci.I danasnji UZ je bio dobar,ali strah koji i dalje osecam je ogroman.Nekako sam se taman bila opustila,i pocela da se privikavam na trudnocu,kad eto desilo se ovo.
Sada strogo mirovanje,odlazak samo do wc-a,progesteron,i nada da je ovo poslednja u nizu losih stvari,i da ce sva ova desavanja ostati u ovoj godini.
Saljem vam veliki pozdrav!!!!
Majo, dobro je da sve u redu, i da ostaje iza tebe.Želim ti da u Novoj godini konačno zagrliš svoje zlato i uživate jedno pored drugog
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Majo,nek ti u Novoj godini trudnoća protekne do kraja lagano,bez trzavica!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
orline ::Majo, dobro je da sve u redu, i da ostaje iza tebe.Želim ti da u Novoj godini konačno zagrliš svoje zlato i uživate jedno pored drugog
mali pariz ::Majo,nek ti u Novoj godini trudnoća protekne do kraja lagano,bez trzavica!
Iste želje bih ti poželela!
Srecna i bezbriznija 2011.godina
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
Majo, srećna ti nova i da u buduće prođe sve bez problema. Reci mi , da li ti kupuješ fragmin i da li si čula da možda može da se refundira ili na recept da se uzima? Ja primam 2500x2 dnevno i na kraju meseca kad se izračuna, cifra je velika...
Majo, nadam se da je ovo bio kraj stresnog perioda i da ulaziš u mirnu luku trudnoće. Daće Bog!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Maki,
glavu gore, i ne misli lose. Izgleda da smo svi ovde predvidjeni za trzavice, ali nadam se da si ih ostavila za sobom, i da ce ova godina doneti za sve samo lepe trenutke. Stvarno si ih zasluzila.
Ujedno da napisem i Racili poruku vezano za fragmin. Meni je receno da cu koristiti fraxiparin, verujem da je to slicno. I ginekolog mi je rekao samo da dodjem da mi on prepise recept i to cu podici u apoteci.Kaze da se to ne placa.
glavu gore, i ne misli lose. Izgleda da smo svi ovde predvidjeni za trzavice, ali nadam se da si ih ostavila za sobom, i da ce ova godina doneti za sve samo lepe trenutke. Stvarno si ih zasluzila.
Ujedno da napisem i Racili poruku vezano za fragmin. Meni je receno da cu koristiti fraxiparin, verujem da je to slicno. I ginekolog mi je rekao samo da dodjem da mi on prepise recept i to cu podici u apoteci.Kaze da se to ne placa.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Hvala vam svima na lepim zeljama i podrsci!!!!!
Ja lezim,primam Fragmin ujutru i uvece od 5000,a sa Progesteronom sam prestala u petak.Ovih dana moram na UZ,posto sam 12 nedelja,i moram da uradim Double test.Sto se Uz-a tice,uvek me uhvati neka panika pre toga,kasnije cu pozvati da zakazem,nadam se da ce to biti sto pre!!
Racili,sto se Fragmina tice nisam u toku da li moze da se refundira,pretpostavljam da sa racunima i izvestajem hematologa to moze da se zavrsi.Ja radim u zdravstvu,pa su mi izlasli u susret,i Fragmin mi se trebuje preko ustanove.
Svima saljem veliki,veliki pozdrav,i jednu zelju za ove praznike,da na najlaksi i najbrzi nacin sve ostvarimo svoje snove!!!!!!
Ja lezim,primam Fragmin ujutru i uvece od 5000,a sa Progesteronom sam prestala u petak.Ovih dana moram na UZ,posto sam 12 nedelja,i moram da uradim Double test.Sto se Uz-a tice,uvek me uhvati neka panika pre toga,kasnije cu pozvati da zakazem,nadam se da ce to biti sto pre!!
Racili,sto se Fragmina tice nisam u toku da li moze da se refundira,pretpostavljam da sa racunima i izvestajem hematologa to moze da se zavrsi.Ja radim u zdravstvu,pa su mi izlasli u susret,i Fragmin mi se trebuje preko ustanove.
Svima saljem veliki,veliki pozdrav,i jednu zelju za ove praznike,da na najlaksi i najbrzi nacin sve ostvarimo svoje snove!!!!!!
Majo, svratih da visim kako guraš i vidim 12-ta nedelja I stavi tiker, vreme je
Ljubim te
Ljubim te
Samo da vas pozdrvaim. Kako se osecas?
Mrvica- Broj poruka : 3108