Hod po Oblacima
+8
maus
dr mali pariz
HappyGirl
djole42
BiKsi :)
nena beba
Shizika
nabla
12 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Rekreacija
Strana 1 od 1
Hod po Oblacima
No, vreme je i za malo zestine. Ne one kafanske, nego visinske
Nisam tip koji mnogo uziva u "normalnim" sportovima, na zalost mog ćalca. Al dobro, kad se vrne s puta, ima da ga obradujem izjavom da sam konacno, pod stare dane, resila da se bavim sportom...za pocetak "hodom po oblacima".
Ko želi, rado primam društvo. Happy, evo javno, držim te za reč!
Za početak, reč je o tandem skoku. Dakle, skače se bez obuke, sa pripremom od 15-tak minuta, pojasom vezani za instruktora koji sve sam odrađuje. A naše je da uživamo u dobrom zagrljaju i još boljem pogledu .
Cena je 150 eur + 40 eur ukoliko želite da imate korpus delikates , odnosno fotke i snimak kamerom
Skace se tokom cele godine, kad meteo uslovi dozvoljavaju, bitno je samo da je suvo. No, mislim da je ipak pametnije sacekati prolece i lepo vreme.
Pa eto, ajd' da probamo da skupimo neku ekipu do proleca, tada bi i cena bila niža ako nas ima više.
Nisam tip koji mnogo uziva u "normalnim" sportovima, na zalost mog ćalca. Al dobro, kad se vrne s puta, ima da ga obradujem izjavom da sam konacno, pod stare dane, resila da se bavim sportom...za pocetak "hodom po oblacima".
Ko želi, rado primam društvo. Happy, evo javno, držim te za reč!
Za početak, reč je o tandem skoku. Dakle, skače se bez obuke, sa pripremom od 15-tak minuta, pojasom vezani za instruktora koji sve sam odrađuje. A naše je da uživamo u dobrom zagrljaju i još boljem pogledu .
Cena je 150 eur + 40 eur ukoliko želite da imate korpus delikates , odnosno fotke i snimak kamerom
Skace se tokom cele godine, kad meteo uslovi dozvoljavaju, bitno je samo da je suvo. No, mislim da je ipak pametnije sacekati prolece i lepo vreme.
Pa eto, ajd' da probamo da skupimo neku ekipu do proleca, tada bi i cena bila niža ako nas ima više.
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Re: Hod po Oblacima
Fantasticno izgleda. Moja drugarica je ovo nedavno radila za neki charity, njen snimak je nesto duzi i ona nikako nije prestajala da prica zbog nervoze, bila je k'o navijena. A veoma joj se dopalo. Mora da se i tebi dopada nabla kad hoces ponovo?
Hajde da vidimo 'ko su najveci adrenalin junkies na Kutku?
Hajde da vidimo 'ko su najveci adrenalin junkies na Kutku?
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Shizi, nisu me jos bacili iz aviona, ali je u planu
Ima i duzih snimaka na Ytrubetu, al odbrah ovaj da se cureTci ne smore odmah na pocetku :). Rec je o snimku Bg padobranskog kluba Fenix, a ima ih i duzih.
Evo jednog od meni omiljenih snimaka, iako nije rec o tandem skoku
Ima i duzih snimaka na Ytrubetu, al odbrah ovaj da se cureTci ne smore odmah na pocetku :). Rec je o snimku Bg padobranskog kluba Fenix, a ima ih i duzih.
Evo jednog od meni omiljenih snimaka, iako nije rec o tandem skoku
Jos malo da zacinim
Nebo iznad Beograda...kad god je lepo vreme, znajte da je neko gore iznad...da hoda po oblacima!
Nebo iznad Beograda...kad god je lepo vreme, znajte da je neko gore iznad...da hoda po oblacima!
Poslednji put izmenio nabla dana 25/11/2010, 23:47, izmenio ukupno 2 puta
eeee lepoteee!
nego nablic, savetujem i snimak "iz ruke" mobilnim, jer ovi odozdo znaju da zakazu... a propo price na face-u, vide li snimak?
nego nablic, savetujem i snimak "iz ruke" mobilnim, jer ovi odozdo znaju da zakazu... a propo price na face-u, vide li snimak?
Poslednji izmenio nena beba dana 26/11/2010, 09:47, izmenjeno ukupno 1 puta
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Kakve fotke, WAU! Ovo je fenomenalno! Mada mislim da se ne bih smela usuditi da probam!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
nena beba ::eeee lepoteee!
pa ja jedva i sms znam da napisem, a kamoli da nesto snimam telefonom
Koji snimak? Ajd ga postavi ovde.
Biksi :) ::Kakve fotke, WAU! Ovo je fenomenalno! Mada mislim da se ne bih smela usuditi da probam!
De bre laFica kao ti, pa da se ne usudi da izadje na crtu!
Ima svi strahovi da nestanu kad vidis kakvi su intruktori laFići
ne bih ja bas toliko da se blamiram :) zvucni efekti su ... ma cuces.. idi na video kod mene pa na drugu stranu...
sta bre ne znas da snimas... a onakve fotke pravis! ajde ajde... mozes ti sve sto hoces
sta bre ne znas da snimas... a onakve fotke pravis! ajde ajde... mozes ti sve sto hoces
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Dje me nadje Nabla!
Zet padobranac mi je obecao za 40-ti raodjendan skok a to je sledece godine 15.maja
Zet padobranac mi je obecao za 40-ti raodjendan skok a to je sledece godine 15.maja
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Joa nablička što je Epoooooooooooooo. Nisam ništa obećala samo sam rekla mogle bi a i vidi mi lokaciju
Ajte cure javljajte se pa možemo sve zajedno sa djoletom da proslavimo njen rođiš
Ajte cure javljajte se pa možemo sve zajedno sa djoletom da proslavimo njen rođiš
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
čitam temu i NA PAMET MI NE PADA ova radnja
razmišljam,šta li nam je Nabla romantično nakačila...no...
no-no odmah se predajem,nisam adrenalinski manijak,i mogu samo da uživam u fotkama koje si postavila.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Njet njet ovo nije za mene. Ja cu Djoleta, Nablu, Happy i ostale da cekam dole na zemlji.
Slike su super!
Slike su super!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Nema sanse da bih ovako nesto pokusala, ali mogu vam poslati mm-a on bi rado
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
eeeeeee puste škorpije...evo ide i moja,Zoxazoxa ::Nema sanse da bih ovako nesto pokusala, ali mogu vam poslati mm-a on bi rado
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ja ovo tek sad vidim
Ja ne imam problem sa visinom
ali šaljem vam mm pošto je on već skakao padobranom i sam
a eto da ga malo hvalim i vozio one školske avione
Ja ne imam problem sa visinom
ali šaljem vam mm pošto je on već skakao padobranom i sam
a eto da ga malo hvalim i vozio one školske avione
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Svaka cast Nabla i ostale ljubiteljke, ali ovaj vid sporta...tesko da ce mene videti...
Ma'at- Broj poruka : 80
Datum upisa : 11.08.2011
Ja tek sad ovo videh!
Svaka cast Nabla!
To je bila moja zelja kao klinke, ali sad s' godinama imam neke nerazumne strahove, pa tesko da cu se ikad usuditi da probam ovo sto si ti, a tako sam zelela...
Svaka cast Nabla!
To je bila moja zelja kao klinke, ali sad s' godinama imam neke nerazumne strahove, pa tesko da cu se ikad usuditi da probam ovo sto si ti, a tako sam zelela...
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Rekreacija
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu