Korak po korak na putu do bete +
+57
Milijana
HappyGirl
brinbili
bokica
bule74
lolipop
gagax81
tuli
seka 35
lilly13
kristina33
bubac
mala parizanka
malenaa
dragana76ns
natalija
Sofka
SannI-AlL
daco
Cupava
bak
MAAKKI
7-patuljaka
racili
heart84
nena beba
anna
anak
Sneza
Aki
Zaneta
Marija86
Jecaneca
Malina
Zoka83
bubamara83
lena
maki79
adriatika
Filippa
Jelena*
Shizika
Deni
ciklama
cici
maja76
ŽenoLina
Struzzo
Simona
djole42
vašar
julija
viktorija
BiKsi :)
bebko
Republica
dr mali pariz
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Spavaliceeeeeeeeee,budjenjeeeeeeeeeeeee,sunce odskočilo odavno
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
dobar jutar drage mojeeeee
julija- Broj poruka : 390
Godina : 51
Datum upisa : 08.08.2010
Dobro jutro Koracaljke Ajdmo Djole, JUlija i ja pijemo kafu a vi se izgleda bavite kucnim radovima ispod jorgana Bas sam bezobrazna ....i ja bi da se mm budi u isto vreme kao i ja nego dok iscekam prodje me volja
Ovde hladno al suncano i to je veliki plus kad suce nadvlada one sive teske oblake.
Srecno vam danas sta god radile, koracale, ribale, uzivale, cekale, opustale se, bockale, mastale...............ma uzivajte u ovoj nedelji punim plucima
Ovde hladno al suncano i to je veliki plus kad suce nadvlada one sive teske oblake.
Srecno vam danas sta god radile, koracale, ribale, uzivale, cekale, opustale se, bockale, mastale...............ma uzivajte u ovoj nedelji punim plucima
Filippa- Broj poruka : 758
Datum upisa : 08.05.2010
Al su pusti Koraciiii nadam se da ste negde u prirodi uživali danas...
mi smo imali burno veče,jer posle odbojke smo otišli u grad...a prethodno konzumirali lepi rizling ,kupljen u Karlovcima,a onda se total opustili u klubu,izđuskali.Kuma nam je umirala od smeha,a posle se i ona pridružila...dugo nismo izlazili,i nije mi jasno što smo se toliko zavukli u svoje ljušture.
Od jutros blaga glavobolja...naravno,a onda tras i loša vest.Poginuo je otac mom učeniku ,kom sam razredna...sećate se iz priča mojih ,o nestašnom Marku?eto,tata mu je ismao saobraćajku u sept.,i sad opet,ali sa fatalnim ishodom.Užas.Ceo dan sam pod utiskom.
Mama me ofarbala,pa trk na utakmicu,koju sam izgubila,a onda trk po cvećarama ...sutra za sahranu.
eto,to vam je moj dan. Završen je jesenji raspust,pa prosvetari-sa srećom!
p.s. nadam se da ovde nema učenika
mi smo imali burno veče,jer posle odbojke smo otišli u grad...a prethodno konzumirali lepi rizling ,kupljen u Karlovcima,a onda se total opustili u klubu,izđuskali.Kuma nam je umirala od smeha,a posle se i ona pridružila...dugo nismo izlazili,i nije mi jasno što smo se toliko zavukli u svoje ljušture.
Od jutros blaga glavobolja...naravno,a onda tras i loša vest.Poginuo je otac mom učeniku ,kom sam razredna...sećate se iz priča mojih ,o nestašnom Marku?eto,tata mu je ismao saobraćajku u sept.,i sad opet,ali sa fatalnim ishodom.Užas.Ceo dan sam pod utiskom.
Mama me ofarbala,pa trk na utakmicu,koju sam izgubila,a onda trk po cvećarama ...sutra za sahranu.
eto,to vam je moj dan. Završen je jesenji raspust,pa prosvetari-sa srećom!
p.s. nadam se da ovde nema učenika
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pariz, takav je zivot, sreca i tragedija se dogadjaju uporedo. Neka si se ti izdjuskala i nauzivala razbibrige, bit' ce lakse podnijeti tugu koju donosi sutrasnji dan.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Ah, kakva glavobolja...ceo dan ...malo se umiri, ali slaba vajda...sad ću u ponjave, pa da se naspavam kao čovek....Uh, što bi rek'o mali Tadija iz Varljivog leta "manje vina, manje vina..."
Juče nam je na svadbi bilo fenomenalno...plovili smo Savom i Dunavom i đuskali kao blesavi...i pili vino...venčanje, zalazak sunca na vodi...baš romantično...Hrana odlična, razna...i posle sa mrakom, uživali ploveći u svetlostima Kališa, Saborne, mostova...mnogo nam je lep BG sa vode...
Povratak kući urnebesan, zvali smo agenciju safe driver, pošto oboje nismo bili u stanju da vozimo...
Cure...
Juče nam je na svadbi bilo fenomenalno...plovili smo Savom i Dunavom i đuskali kao blesavi...i pili vino...venčanje, zalazak sunca na vodi...baš romantično...Hrana odlična, razna...i posle sa mrakom, uživali ploveći u svetlostima Kališa, Saborne, mostova...mnogo nam je lep BG sa vode...
Povratak kući urnebesan, zvali smo agenciju safe driver, pošto oboje nismo bili u stanju da vozimo...
Cure...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Struzzo,kako lepo zvuči to venčanje.Super da je tako bilo!
Čitam Strule i zamisljam......
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Struzzo, imali ste srece da je vrijeme u BG bilo divno. Ja nikako ne kapiram zasto ljudi koji imaju izbora odluce da se vjencaju u hladnim mjesecima?
Viktorija, kad radiš betu, ovih dana! Da ti ja pošaljem koju rodu i da počnemo da navijamo?!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Shizika ::Struzzo, imali ste srece da je vrijeme u BG bilo divno. Ja nikako ne kapiram zasto ljudi koji imaju izbora odluce da se vjencaju u hladnim mjesecima?
Da, i ja sam slično prokomentarisala, jer je u subotu, 6. novembra u BG bilo 20 i nešto stepeni. A kad smo dobili pozivnicu, pomislili smo da nisu normalni što prave svadbu na brodu u novembru. Eto, ipak je ispalo super! Mlada i mladoženja su vrlo zauzeti, već su 3 puta pomerali datum svadbe, a i pretpostavljam da su u onim udarnim, lepim mesecima popunjeni termini.
Eto, danas kiša. Izgleda da sam bila previše ushićena lepim vremenom. Ali kažu da je prolazna i od srede, četvrtka opet
Pozdrav devojčice...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Taj par ima mnogo srece, neka im se tako nastavi sav zivot!
A i vi u Beogradu, nikako da se zasitite . Ovde je bas zahladilo (max 8 stupnjeva C danas) i kisa non-stop danas i sutra, pa nam se vraca u cetvrtak. Vec mi je dosta a tek je pocelo!
Zato vi uzivajte!
A i vi u Beogradu, nikako da se zasitite . Ovde je bas zahladilo (max 8 stupnjeva C danas) i kisa non-stop danas i sutra, pa nam se vraca u cetvrtak. Vec mi je dosta a tek je pocelo!
Zato vi uzivajte!
Pozz za sve. Imam jedno pitanje. Uvek me bole grudi pre menstruacije po 8,9 dana,a sada me ne bole uospte. Danas mi je 27 dan ciklusa, dr je video da je endometrijum 13 mm, zadebljan, ali ne moze da potvrdi trudnocu. Bole me samo jajnici i krsta. Sta mislite da li je trudnoca u pitanju. Da li je neko imao slicno iskustvo?
bubamara83- Broj poruka : 16
Datum upisa : 15.10.2010
bubamaro probaj da uradis test na trudnocu iz krvi,koliko znam taj test je najpouzdaniji za utvrdjivanje rane trudnoce
julija- Broj poruka : 390
Godina : 51
Datum upisa : 08.08.2010
Bubamaro,ako dr nije mogao precizirati...teško da mi možemo.Najpouzdanije je da uradiš betu iz krvi.Srećno!
Bubamaro, u pravu je Pariz, tesko da ti mi mozemo reci, najsigurnije je da uradis test, ali nemoj kucni ni slucajno Provereno je nepouzdan
Ovako, laicki, mogu da ti kazem da grudi inace bole zbog povisenog progesterona ( i to ne mora uvek). Pred menstruaciju, ukoliko do oplodnje nije doslo, nivo progesterona opada sto dovodi do propadanja endometrijuma i menstrualnog krvarenja. To je skolski i najjednostavniji opis onoga sto se desava...
Opet, ja nisam pristalica suvih teorija, jer sam jedna od onih koje nisu imale bolne grudi ( i dalje ih nemam) a trudna sam. Pa ti zelim isto sto i sebi
Samo manje opeterecenja, molim te.... Za UZ dan pred menstruaciju je zaista jako rano.
Ovako, laicki, mogu da ti kazem da grudi inace bole zbog povisenog progesterona ( i to ne mora uvek). Pred menstruaciju, ukoliko do oplodnje nije doslo, nivo progesterona opada sto dovodi do propadanja endometrijuma i menstrualnog krvarenja. To je skolski i najjednostavniji opis onoga sto se desava...
Opet, ja nisam pristalica suvih teorija, jer sam jedna od onih koje nisu imale bolne grudi ( i dalje ih nemam) a trudna sam. Pa ti zelim isto sto i sebi
Samo manje opeterecenja, molim te.... Za UZ dan pred menstruaciju je zaista jako rano.
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Samo da mahnem...
Kafa skuvana na jutrima...
Puno se ovde izdešavalo dok me nije bilo moraću da pročitam šta ima novo...
Kod mene nema više mikrića,poslednji bio juče i sada čekam veštičaru da je isprašim zajedno sa metlom...
Kafa skuvana na jutrima...
Puno se ovde izdešavalo dok me nije bilo moraću da pročitam šta ima novo...
Kod mene nema više mikrića,poslednji bio juče i sada čekam veštičaru da je isprašim zajedno sa metlom...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
I ja da
Zakazala kontrolni pregled u Jevremovoj, mada htela sam ove nedelje, a moze tek iduce, malo mi se istumbali planovi, ali dobro. Ovo vreme cudno, vikend mi je bio divan, suncan, za setnjicu, a sad me uhvatila neka depresija i neraspolozenje, nemam pojma sta mi je. Sad krenule ove slave, uopste mi se ne ide, nekako nisam previse za sve ljude, a tamo uvek moram da se kezim i pravim da je sve ok. Valjda me stize potisnuto, sto se posle svake neuspesne vto, trudim da se sto pre oporavim i pozitivno da mislim, a onda me odjednom tresne nekim neraspolozenjem. Nemam pojma, mozda je i od vremena. Ljubim vas
Zakazala kontrolni pregled u Jevremovoj, mada htela sam ove nedelje, a moze tek iduce, malo mi se istumbali planovi, ali dobro. Ovo vreme cudno, vikend mi je bio divan, suncan, za setnjicu, a sad me uhvatila neka depresija i neraspolozenje, nemam pojma sta mi je. Sad krenule ove slave, uopste mi se ne ide, nekako nisam previse za sve ljude, a tamo uvek moram da se kezim i pravim da je sve ok. Valjda me stize potisnuto, sto se posle svake neuspesne vto, trudim da se sto pre oporavim i pozitivno da mislim, a onda me odjednom tresne nekim neraspolozenjem. Nemam pojma, mozda je i od vremena. Ljubim vas
Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Malina, nadam se da ces se ili ti ili netko u tvojoj blizini dosjetiti necega da te malo oraspolozi.
Bebko, da iskoristim ovu rijetku priliku da navijam za dolazak tvoje veki:
Bebko, da iskoristim ovu rijetku priliku da navijam za dolazak tvoje veki:
Pozdrav svima! Od 11.11. krecem sa diferelinom,muz ce mi sutra podici u Jevremovoj inekcije i ali ja nemam ideju kako se to daje i gde tacno u stomak i u koliko sati se to radi (to ce muz pitati sutra). Pretrazila sam forum da nadjem ove informacije ali nisam uspela.Ima li mozda neki snimak na you tube koji bi mogle da mi preporucite? Ako nista ne nadjem idem u dom zdravlja pa da mi oni daju...
Jecaneca- Broj poruka : 120
Godina : 43
Datum upisa : 19.01.2010
Biksi :) ::Viktorija, kad radiš betu, ovih dana! Da ti ja pošaljem koju rodu i da počnemo da navijamo?!
Biksi hvala puno, radila sam danas betu i negativna je.
Malko mi je bilo zao u prvom trenutku kad sam otvorila mejl sa rezultatom (jer sam pomislila da smo uspeli zbog konstantno povisene temperaturice 37.1-37.3 i jako bolnih grudi ) ali sad sam dobro jer znam da ce za cas da prodje 15-tak dana pa cu opet raditi inseminaciju a i ostala mi je samo jos jedna analiza za vto tako nema vremena za lose raspolozenje. Stvarno imam osecaj da ce beba brzo,nije fer da je pozurujem i da joj stvaram tenziju... Pa kakva bih ja to majka bila...Bice ona kod mame, a mama joj obecava da ce biti strpljiva, raspolozena, nasmejana do kraja...
Hvala za podrsku ipak sacuvajte mi te rode jos jedno mesec dana...
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Viktorija, zao mi je draga. Ali dobro je sto nisi puno nade polagala u IUI, ionako je mali procenat uspesnosti. Manje ces se razocarati. Daj Boze da uspe sledeca, a ako ne, VTO je odmah iza ugla I bices ti mama sledece godine, videces
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Viktorija,zao mi je sto je i tebe sreca sa IUI zaobisla,ali tako je to...retke su te srecnice!!
Bebko,jos malko pa akcija
Cure
viktorija ::Bice ona kod mame, a mama joj obecava da ce biti strpljiva, raspolozena, nasmejana do kraja...
Hvala za podrsku ipak sacuvajte mi te rode jos jedno mesec dana...
Bebko,jos malko pa akcija
Cure
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +