HEART84 Maribor peti put
+43
tuli
Milijana
Cupava
seka 35
bobica83
dragana76ns
natalija
sani
Sofka
Sneza
bubac
maja76
Shizika
jovana 77
Zoka83
adriatika
Orline
anak
Gala
dr mali pariz
daco
Tinche
malenaa
lena
fenix
MAAKKI
Marija86
Filippa
djole42
Simona
Jelena*
cici
HappyGirl
Deni
BiKsi :)
anna
bebko
ŽenoLina
Malina
catherine290505
bak
vašar
heart84
47 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 12 od 19
Strana 12 od 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: HEART84 Maribor peti put
heart ,od sutra ce krenuti trudnicki siptomi
seka 35- Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Što se mene tiče najidealnije je trudnoća bez simptoma.Tako da ako ih ne budeš imala nemoj klonuti
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Kako bude, nek bude nije ni smak sveta ako ne uspe i ovaj put, jednom ce uspeti to znam sigurno simptome uopste ne trazim niti ih imam, prosli put sam lupala glavu, te me bole grudi, te me boli stomak, temperatura je stalno bila povisena preko 37, i taman sam mislila evo ga konacno je uspelo, kad ono beta pokazala corak..........
Inace sad sam se bas umorila oprala tri masine vesa, pa stavi u masinu za susenja, pa nesto na teresu da se susi sto je osetljivo , pa mi bili mastori, kad smo se vratili iz Maribora zatekli smo poplavu u kupatilu, komsinici neka cev pukla, pa danas majstori konacno zavrsili i naravno za sobom ostavili haos, a neko mora to da pocisti,idem sad malo da odmorim.
Ljubim vas
Inace sad sam se bas umorila oprala tri masine vesa, pa stavi u masinu za susenja, pa nesto na teresu da se susi sto je osetljivo , pa mi bili mastori, kad smo se vratili iz Maribora zatekli smo poplavu u kupatilu, komsinici neka cev pukla, pa danas majstori konacno zavrsili i naravno za sobom ostavili haos, a neko mora to da pocisti,idem sad malo da odmorim.
Ljubim vas
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Ovaj put ima da uspeeeeeeeeeee
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
adriatika ::Ovaj put ima da uspeeeeeeeeeee
:
Uspece nego sta ! moras da verujes
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
7 dan od embriotransfera je osvanuo,kako dani sporo prolaze, stvarno ovo cekanje ubi pa ko posle normalan da ostane. Jel rano da vadim danas krv salim se, mada ja sam ubedjena da bi beta pokazala da je doslo do implantacije, samo neku malu brojku.
Sinoc sam imala neverovatnu zelju za hopa cupa, kad ono MM tj. nevencani M. vec zaspao milica mala umoran, pa posle nesto razmisljam mozda i bolje zamislite kako bi mi se deca slogirala da vide znate vec sta, nije za zezanje
Inace ja sam sve moje i njegove analize fotokopirala i stavila u jednu fasciklu, ako sada neuspe, odmah zovem Jevremovu i pokusavam kod njih,cak sam razmisljala da pokusamo iz prirodnog ciklusa, konacno ne moram vise u Maribor
Sinoc sam imala neverovatnu zelju za hopa cupa, kad ono MM tj. nevencani M. vec zaspao milica mala umoran, pa posle nesto razmisljam mozda i bolje zamislite kako bi mi se deca slogirala da vide znate vec sta, nije za zezanje
Inace ja sam sve moje i njegove analize fotokopirala i stavila u jednu fasciklu, ako sada neuspe, odmah zovem Jevremovu i pokusavam kod njih,cak sam razmisljala da pokusamo iz prirodnog ciklusa, konacno ne moram vise u Maribor
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
heart84 ::
E bas me nasmeja sa ovim, primetila sam da skoro sve cure u priblizno istom periodu od transfera imaju zelju za sexom ili ekstremo jake erotske snove
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
uffffffffffffffffffffffff, ovaj dan nikako da prodje, em sam ustala kasno , sredila kucu, bila u nabavci posto nista nemam u frizideru, zatim kod frizera, pa sa drugaricom na kafi, a tek cetiri sata
Ja i dalje namam nikakve siptome
Ja i dalje namam nikakve siptome
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Zelju imam i jedva čekam snove.
Nadam se da su to simptomi jer drugih nemam. Bolove u stomaku i jajnicima ne računam u simptome a povremene mučnine pripisujem surutki .
Nadam se da su to simptomi jer drugih nemam. Bolove u stomaku i jajnicima ne računam u simptome a povremene mučnine pripisujem surutki .
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Vidim svi spominju surutku, kada se ona pije?
samo napred devojke....navijamo
samo napred devojke....navijamo
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
heart ,ti nemas nikakve siptome ,a kod mene nije ni bio transver vec me grudi pocele bolit,noge ,imam zatvor ,sve mi ovo sad cudno...,a tek uzimam estrofem 8 dan . hm..
seka 35- Broj poruka : 622
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
anak ::Zelju imam i jedva čekam snove.
Evo ga i osmi dan od embriotransfera kod mene jos uvek nikakvih promena, ma ni da me zigne stomak ni jajnici ne znam sta se desava, prethodnih puta sam bar nesto osecala sada nista.
Juce uvece otisla do Jevremove da mi daju inekciju, posto moj dragi nije bio kod kuce, puna cekaonica ono skoro nisam videla sta se to desava zar je moguce da toliko parova ima problem.
Juce uvece otisla do Jevremove da mi daju inekciju, posto moj dragi nije bio kod kuce, puna cekaonica ono skoro nisam videla sta se to desava zar je moguce da toliko parova ima problem.
seka 35 ::heart ,ti nemas nikakve siptome ,a kod mene nije ni bio transver vec me grudi pocele bolit,noge ,imam zatvor ,sve mi ovo sad cudno...,a tek uzimam estrofem 8 dan . hm..
Jao Seko i mene je sve zivo bolelo pre embriotransfera, svaka koscica, a posle nista, ne znam, malo sam u cudu
Cao Heart84,
meni jedanas 12 dan od ET, i koliko zelela daizvadim betu , nesto me strah.Sto se tice siptoma mene je stomak od sedmog dana boleo.Reci mi koje injekcije ti primas meni nisu nista rekli, samo estrofem i utrogestan.
Kada ces ti vaditi betu.
meni jedanas 12 dan od ET, i koliko zelela daizvadim betu , nesto me strah.Sto se tice siptoma mene je stomak od sedmog dana boleo.Reci mi koje injekcije ti primas meni nisu nista rekli, samo estrofem i utrogestan.
Kada ces ti vaditi betu.
biljka- Broj poruka : 58
Datum upisa : 07.04.2010
Strana 12 od 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 12 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu