HEART84 Maribor peti put
+43
tuli
Milijana
Cupava
seka 35
bobica83
dragana76ns
natalija
sani
Sofka
Sneza
bubac
maja76
Shizika
jovana 77
Zoka83
adriatika
Orline
anak
Gala
dr mali pariz
daco
Tinche
malenaa
lena
fenix
MAAKKI
Marija86
Filippa
djole42
Simona
Jelena*
cici
HappyGirl
Deni
BiKsi :)
anna
bebko
ŽenoLina
Malina
catherine290505
bak
vašar
heart84
47 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 19
Strana 9 od 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: HEART84 Maribor peti put
[quote="Malina"]Heart, i ja bih te svasta pitala, samo ne znam da li mozes do kompa. Pa, kad budes mogla... Uglavnom, i mene kao Seku zanima sta su ti rekli tamo, kako je bilo i sl. A najvise me zanima da li imaju neki komentar na to sto toliko puta ides ili im je to, kako kazu ovde- stvar srece? [/quote
Malina slobodno pitaj sve sta te zanima, sto se tice neuspelih pokusaja, uvek mi govore ma bice sve to uredu, sve ima svoje razloge, mozda nije bilo vreme, i da ne odustajem da ce sve biti kako treba, samo treba biti uporan i pokusavati...pokusavati
Malina slobodno pitaj sve sta te zanima, sto se tice neuspelih pokusaja, uvek mi govore ma bice sve to uredu, sve ima svoje razloge, mozda nije bilo vreme, i da ne odustajem da ce sve biti kako treba, samo treba biti uporan i pokusavati...pokusavati
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Heart ,uhvatit ce se bar jedan od ta tri. Lijepo si to sve opisala ,tako je isto i kod mene bilo svaki put na transveru ,isti protokol kod svih zena .
MENI DANAS DRUGI DAN CIKLUSA I KAKO UZIMAM ESTROFEM 2 MG. I PORED TOGA PIJEM FOLNU JISELINU JEL MI DR VILMA KOVAC REKLA DA PIJEM . JA SAM PLANIRALA POSLE TRANSVER ADDMAH KOD SESTRE U NJEMACKU DA PRODUZIM ,ONA JE PRIJE MINCHENA PA NIJE MI BAS DALEKO .
MISLIM AKO CE BITI ,BIT CE ! LEZALA SAM SVAKI PUT ,PA NISTA!
MENI DANAS DRUGI DAN CIKLUSA I KAKO UZIMAM ESTROFEM 2 MG. I PORED TOGA PIJEM FOLNU JISELINU JEL MI DR VILMA KOVAC REKLA DA PIJEM . JA SAM PLANIRALA POSLE TRANSVER ADDMAH KOD SESTRE U NJEMACKU DA PRODUZIM ,ONA JE PRIJE MINCHENA PA NIJE MI BAS DALEKO .
seka 35- Broj poruka : 622
Ovde anak muz. Samo da te pozdravim i pozelim srecu Danas sam mz i sina ostavio da lege i da ne mrdaju a ja sam skokuno do neta. Za sada je kod nas fala Bogu sve u redu sto zelimo i tebi i tvojim trojkama . mz se mnogo raduje tvojim SMS-ovima Zajedno smo jaci i tako neka ostane do kraja. Drzite se zene
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
anak ,kod tebe je beta pozitivna ako sam dobro skuzila
Gala ::Bravo za Raju, Gaju i Vlaju!
OVO MI SE MNOGO SVIDJA
anak ::Ovde anak muz. Samo da te pozdravim i pozelim srecu Danas sam mz i sina ostavio da lege i da ne mrdaju a ja sam skokuno do neta. Za sada je kod nas fala Bogu sve u redu sto zelimo i tebi i tvojim trojkama . mz se mnogo raduje tvojim SMS-ovima Zajedno smo jaci i tako neka ostane do kraja. Drzite se zene
Ljubim vas puno, puno i pusti zenu malo da proseta, ukocice se od silnog lezanja
seka 35 ::Heart ,uhvatit ce se bar jedan od ta tri. Lijepo si to sve opisala ,tako je isto i kod mene bilo svaki put na transveru ,isti protokol kod svih zena .
Seko, kako putujete jel kolima, posto je meni jedan doktor rekao da posle embriotransfera nije preporucljivo putovati kolima, ali ja se slazem sa tobom ako ce se zakaciti, zakacice se bez obzira sta radila, SRECNOOOOOOOO
seka 35 ::anak ,kod tebe je beta pozitivna ako sam dobro skuzila
Ma nego sta nego da je pozitivna, samo cekamo 27.11. da to konacno potvrdimo i da nazdravimo
Heart, zaista verujem da je došlo pravo vreme Napred bebci
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
heart ,mi cemo kolima putovati i kako kazes "ako ce se zakacit,zakacit ce se" Poznam jednu iz b. luke koja je isla po svoje smrzlice u ljubljanu busom i rodila ! meni je od maribora blize da odem sesti u nemacku nego da se vratim kuci ,pa tako da mi isto dodje,a gore cu odmarati! kako mi se ti osjecas ,ima li neke razlike u odnosu na predhodne transvere?
za anak svi navijamo
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
seka 35 ::heart kako mi se ti osjecas ,ima li neke razlike u odnosu na predhodne transvere?
Nema bas nikakve razlike sve isto kao u predhodna cetiri puta samo se nadam da ce se ovaj zavrsiti sa srecnim krajem ja sam malo setala danas,posto smo smesteni na pohorju u hotelu Habakuk, izbegavam da idem u trzne centre bar prvih par dana, i ako je sestra Jasna naglasila da nikako ne lezimo po ceo dan i da treba da setamo i da se sasvim normalno ponasamo samo bez sportskih aktivnosti, verovatno cemo ovde ostati jos koji dan da se odmorimo od guzve i haosa u Beogradu
super ,samo odmaraj ,a i bolje da se tu zadrzite ostat ce ti manje dana za cekalicu bete...
Dobro jutro Srce i mrvicice!
Kakvi su planovi za danas ?Opet neka šetnjica?
Kakvi su planovi za danas ?Opet neka šetnjica?
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Srce i srdasca mala
Ja se za vas
Ja se za vas
Filippa- Broj poruka : 758
Datum upisa : 08.05.2010
Samo da pozdravim i navijam naravno za mrvice
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Pozdrav za mrvice i njihovu mamu!
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Hellooooo drage moje,
danas je tek drugi dan od embriotransfera, ja sam jos u Mariboru, sutra krecemo nazad za Beograd, ovde je vreme lose neka sitna kisa, oblacno ma da covek ne izlazi iz sobe uopste, ali cu ipak kasnije malo prosetati, ne valja samo lezati, kod mene je za sada sve ok, nemam nikakve posebne siptome, ustvari ih ne trazim, po svemu sudeci verovatno cu betu vaditi vec 10, 11 dan, nikad ne mogu da izdrzim 14 dan, a i sto mi mucila sebe, 10 dana ako je doslo do implantacije beta ce svako pokazati.
Ljubim vas sve i hvala vam sto ste uz mene
danas je tek drugi dan od embriotransfera, ja sam jos u Mariboru, sutra krecemo nazad za Beograd, ovde je vreme lose neka sitna kisa, oblacno ma da covek ne izlazi iz sobe uopste, ali cu ipak kasnije malo prosetati, ne valja samo lezati, kod mene je za sada sve ok, nemam nikakve posebne siptome, ustvari ih ne trazim, po svemu sudeci verovatno cu betu vaditi vec 10, 11 dan, nikad ne mogu da izdrzim 14 dan, a i sto mi mucila sebe, 10 dana ako je doslo do implantacije beta ce svako pokazati.
Ljubim vas sve i hvala vam sto ste uz mene
Blago tebi,, setaj se i uzivaj u Sloveniji. Mi smo dva pokusaja imali u Ljubljani i stvarno smo se lepo proveli, predivan osecaj
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
I ovde je vreme gadno, tako da nista ne propustas.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
heart ,ja sam uvijek cekala 14-i dan za betu ,ali ovaj put cu to napraviti prije .citajuci poruke od djevojaka kojima je beta poz.sve su radile prije
i ja sad kao i ti jedva cekam tvoju betu i brojim s tobom dane ,jel smo skoro na istom.
i ja sad kao i ti jedva cekam tvoju betu i brojim s tobom dane ,jel smo skoro na istom.
Strana 9 od 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu