Klub 38+
+35
nena beba
kristina33
Jelence
Tinche
seka 35
maus
tuli
Sneza
Sofka
bebko
Simona
maja76
Struzzo
ŽenoLina
catherine290505
heart84
bak
Filippa
vašar
ciklama
elijana70
anna
Deni
anak
racili
MAAKKI
lena
7-patuljaka
BiKsi :)
Shizika
djole42
Republica
Orline
dr mali pariz
HappyGirl
39 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
Fili, dušo, šta da ti kažem, a da ne opsujem! Uh, mora biti bolje naredni put, ali mora! Ljubim te i stiskam puno, puno, puno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Saosecam sa tobom Filippa i mislim na tebe
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
fsdghsbfkrbvk.sa!!
Filipa,draga...ma žao mi je,bre...
Ripablik...još bolesna? Ih bre taj srpski bronhi...nikad ne znaš šta te čeka...
jesi li usisala negativu?
Cure,i nije neki dan,a?
Filipa,draga...ma žao mi je,bre...
Ripablik...još bolesna? Ih bre taj srpski bronhi...nikad ne znaš šta te čeka...
jesi li usisala negativu?
Cure,i nije neki dan,a?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
˙˙˙uɐʌıp sɐq ǝɾ uɐp ɐɯ¿¿¿oʇs ...MALO NAOPAK I HLADANmali pariz ::
Cure,i nije neki dan,a?
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
bebko ::
Uh Fili sad pročitah Više nemam snage za negativne bete
Kao da sam ja pisala Jako mi je, jako žao, Filipina moja
mali pariz ::
Cure,i nije neki dan,a?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
[quote="˙˙˙uɐʌıp sɐq ǝɾ uɐp ɐɯ¿¿¿oʇs ...MALO NAOPAK I HLADAN [/quote]
Buby, ti hocesh mene da izludish ovih dana? Kako sad to naopako ? Plizzzzz
Paris ..ma da je Srpski ..vec Madjarski.. ja sam taj Bronhi navukla na Dunavu ali severnije od Beograda...
Buby, ti hocesh mene da izludish ovih dana? Kako sad to naopako ? Plizzzzz
Paris ..ma da je Srpski ..vec Madjarski.. ja sam taj Bronhi navukla na Dunavu ali severnije od Beograda...
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Dajte te smajlice i meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Veče cure Klubašice,dajte nesto da se zagrejemo!
Veče cure Klubašice,dajte nesto da se zagrejemo!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Pelinkovac ili ti Gorki list sa ledom i limunom pa ko voli nek izvoli ja i lose vesti pa ko ce koga........mislim da cu ja pobditi
Hvala cure na lepim recima podrske.......nema tu nista ni da se doda ni da se oduzme.....idemo dalje sve mi iz Forum familije
Djole ako ti posaljem minus a zna se da minus i minus daju plus.......hoces li se zagrejati mila
Rep ne daj se tom bronhitisu ti si jaca a uz ove smajlice vec sutra ima da procvetas
MM mi bolan i sad mu skuvala supicu iz kesice da mu nadoknadim minerale a ja se prihvatila case i cigare......on me mrko gleda al nista ne govori...
Necu preterati a i ne ide mi nesto ....cisto da se podsetim
Sve vas i zelim vam toplo zagrejano vece a Boga mi i sebi
Hvala cure na lepim recima podrske.......nema tu nista ni da se doda ni da se oduzme.....idemo dalje sve mi iz Forum familije
Djole ako ti posaljem minus a zna se da minus i minus daju plus.......hoces li se zagrejati mila
Rep ne daj se tom bronhitisu ti si jaca a uz ove smajlice vec sutra ima da procvetas
MM mi bolan i sad mu skuvala supicu iz kesice da mu nadoknadim minerale a ja se prihvatila case i cigare......on me mrko gleda al nista ne govori...
Necu preterati a i ne ide mi nesto ....cisto da se podsetim
Sve vas i zelim vam toplo zagrejano vece a Boga mi i sebi
Filippa- Broj poruka : 758
Datum upisa : 08.05.2010
Filippa Eh, sto mi je krivo sto si bila u pravu za ovaj put.
Mazi muza, nije ni muzevima lako. Mi smo ovde; ideja, iskustava, podrske i preporuka na pretek
Zene drage
Mazi muza, nije ni muzevima lako. Mi smo ovde; ideja, iskustava, podrske i preporuka na pretek
Zene drage
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Siz draga odmaras li? Nadam se da vodis racuna (sto bi moj tata rekao) o sebi???? Nemo da cujem nesto drugo ....no..no
Fili jako mi je zao, zaredjalo se puno negativnih rezultata u zadnje veme, ne znam sta da ti kazem osim da te jako
Vidim da ti predlazu Cesku i dr. Lazarovsku, ja sam sa njom kontaktirala jer mi je to bila jedna od opcija i zena me odusevila, to je nasa zena samo radi tamo i skoro je otvorila svoju kliniku pa razmisli
Vidim da ti predlazu Cesku i dr. Lazarovsku, ja sam sa njom kontaktirala jer mi je to bila jedna od opcija i zena me odusevila, to je nasa zena samo radi tamo i skoro je otvorila svoju kliniku pa razmisli
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Fili, ne odmaram, ali vodim racuna. Jos 3 duga radna dana pa sam slobodna do 04/01/11.
Do mog rodjendana Siz a onda dodji da proslavimo zajedno a ja cu da te mazim i pazim i da ti kuvam svakojake djakonije i da ti ne dam prstom da mrdnes ....samo kastanjete da ti rade tj. da zvaces
Makki Makaco tako mu to dodje...mora se razmisljati dalje ...videcemo sta ce doneti novoga buduce vreme....mozda danci predloze neki gratis ili znacajan popust zbog ovog peha....zivi bili pa videli mada ne nadam se ja trgovacka je to nacija
Makki Makaco tako mu to dodje...mora se razmisljati dalje ...videcemo sta ce doneti novoga buduce vreme....mozda danci predloze neki gratis ili znacajan popust zbog ovog peha....zivi bili pa videli mada ne nadam se ja trgovacka je to nacija
Samo da urade nesto povoljno za tebe Filippa, dobro ti njih izresetaj pitanjima.
Ja se ne usudjujem odmaknuti pola sata dalje od moje bolnice. Ali dodji ti kod mene, imamo ove godine skandinavsku zimu.
Ja se ne usudjujem odmaknuti pola sata dalje od moje bolnice. Ali dodji ti kod mene, imamo ove godine skandinavsku zimu.
Može kafica,ili neko srculence?
Nije radi zimer imam je i ovde nego ne bi bilo lose
Iako ne stojim bas najbolje sa danskim moram reci da mi je postavljanje podpitanja sve uspesnije :)
Jos cu postati poliglota
Iako ne stojim bas najbolje sa danskim moram reci da mi je postavljanje podpitanja sve uspesnije :)
Jos cu postati poliglota
pa nisam ja ovde kokoška
ne spavam dušo,ali me oči bole od čitanja krša radova.
Jesi li mi ti dobro? Šta si gucnula,šta pušiš?
ne spavam dušo,ali me oči bole od čitanja krša radova.
Jesi li mi ti dobro? Šta si gucnula,šta pušiš?
Ha ha... nista nepoznato i jako samo pelinkovca malo i 2 obicne tanke cigarice (lait)...nista trava ...ne svidja mi se miris
Cini mi se da sam uhvatila da si negde rekla da ti se strasno spava pa zato komentarisem....samo ti citaj nek si ziva i zdrava...ne mozes ti toliko dugo citati koliko oni gluposti mogu da napisu
Cini mi se da sam uhvatila da si negde rekla da ti se strasno spava pa zato komentarisem....samo ti citaj nek si ziva i zdrava...ne mozes ti toliko dugo citati koliko oni gluposti mogu da napisu
E JOJ,TU SI SKROZ UPRAVU,ALI KLADIM SE...MA ZNAM,BRE,ŠTA SE KLADIM,ups,slova, mi kad smo išli u školu...to je bila Škola...i ništa više neću reći.Filippa ::...ne mozes ti toliko dugo citati koliko oni gluposti mogu da napisu
Dušo,jbmu miša,nisam ni pomislila na vutru...ni ustudentskim danima nisam je mogla vući,nagon za povraćanjem mi taj miris stvarao.
A rado bih ti se pridružila uz dupli pelin sa ceđenim limunom u sebi,i može ta tvoja light ,tanka...
a za spavanje...majke mi,ko u rudniku da radim,a možda mi prikladnije poređenje,ko medved,samo mi se spava,i ne mogu se naspavati,i svaki čas bih mogla.
Shta cek,stani ovde se cuga i pushi bez mene?
Mada shto sam ti ja silna ovih dana...nema alkohola , zbog antibiotika ,,,nema cigara da se lakshe dishe uz bronhi i tako evo ja cu viceve:
Ulazi hipohondar kod doktora, a doktor mu kaže:
• Dobar dan, dugo vas nisam video.
• Znam, bio sam nešto bolestan...
-----------------------------------
- Milosava znaš onog hipohondra iz sobe 305?
- Znam, ...at ga, juče me smarao da mu dam nešto protiv bolova.
- E, pa umro je.
- E sad je stvarno preterao!!!
I malo caja...
Mada shto sam ti ja silna ovih dana...nema alkohola , zbog antibiotika ,,,nema cigara da se lakshe dishe uz bronhi i tako evo ja cu viceve:
Ulazi hipohondar kod doktora, a doktor mu kaže:
• Dobar dan, dugo vas nisam video.
• Znam, bio sam nešto bolestan...
-----------------------------------
- Milosava znaš onog hipohondra iz sobe 305?
- Znam, ...at ga, juče me smarao da mu dam nešto protiv bolova.
- E, pa umro je.
- E sad je stvarno preterao!!!
I malo caja...
Republica- Broj poruka : 2478
Datum upisa : 01.07.2009
Filippa ::samo ti citaj nek si ziva i zdrava...ne mozes ti toliko dugo citati koliko oni gluposti mogu da napisu
Ovo je istina. Moja pokojna majka je bila uciteljica, kakvih sam se gluposti nacitala kriomice citajuci djecije radove.
Hajde Filippa, pakuj se dok su nam otvoreni aerodromi!
e pa stvarno...
evo jedna kućica iz pemice Branka kockice
evo jedna kućica iz pemice Branka kockice
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva