MAAKKI
+52
zoxa
bubac
Sofka
Sneza
ciklama
buby
elijana70
natalija
heart84
Milijana
viktorija
Filippa
cici
MARA
Marija86
anak
brinbili
malenaa
adriatika
jovana 77
7-patuljaka
maki79
maus
catherine290505
Republica
Tinche
vašar
Cupava
Shizika
anna
bak
ŽenoLina
nesalela
HappyGirl
Malina
Gala
maja76
Jelena*
bebko
Deni
lena
fenix
mimica
Simona
dr mali pariz
bobica83
Orline
djole42
BiKsi :)
Zoka83
Struzzo
MAAKKI
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 18 od 31
Strana 18 od 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Re: MAAKKI
Maaki sto se tvoje sestre tice neka obavezno ide kod dr da joj on prepise terapiju a ne sama na svoju ruku pa da se ne daj boze jos nesto iskomplikuje.
Sto se tebe tice uzivancija, izlezavanje i za 10-ak dana velika beta. Navijamo jakooooo da se bebice lepo zakace kod svoje mamice i da tu spavkaju narednih 9 meseci.
Sto se tebe tice uzivancija, izlezavanje i za 10-ak dana velika beta. Navijamo jakooooo da se bebice lepo zakace kod svoje mamice i da tu spavkaju narednih 9 meseci.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Evo da vam se javim osecam se jako dobro nemem neke simptme osim sto me malo boli stomak i ponekad glava, kuma kaze da ona oseca da je to gotova stvar a ja joj kazem cekamo mi teta betu ona ce da da poslednju.
U Skoplju je prelepo vreme danas je bilo preko 20 stepeni, nisam isla nikuda malo samo izasla na terasu da popijemo kafu, uzivale smo.
Sutra uvece krecemo nasoj kucici
U Skoplju je prelepo vreme danas je bilo preko 20 stepeni, nisam isla nikuda malo samo izasla na terasu da popijemo kafu, uzivale smo.
Sutra uvece krecemo nasoj kucici
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
kuma je u pravu...garant...ti si sada i tako ce biti jos 9 meseci
pomazi to maleno jednom za mene
zaista mislim da ce ta uzivancija u drugom gradu uroditi plodom
pomazi to maleno jednom za mene
zaista mislim da ce ta uzivancija u drugom gradu uroditi plodom
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Makedonsko devojce dobar jutar Srecan povratak kuci tebi, bebironima i kumi
Filippa- Broj poruka : 758
Datum upisa : 08.05.2010
dobar dan cure danas sam mnogo bolje manje me boli stomak, bila sam i u kratkoj setnjici jako mi je prijala, samo mi se vrtelo u glavi od lezanja.
veceras krecemo kuci i jako smo sretne zbog toga
veceras krecemo kuci i jako smo sretne zbog toga
Bravo Maakki ,prosetala si malko mrve po Skoplju a veceras znaci krecu na svoje prvo putovanje
Srecan put Mrve male,sretan povratak tebi i kumi!
Srecan put Mrve male,sretan povratak tebi i kumi!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Tvoje male skitnice već 1.dan u drugoj državi. Uživajte i čuvajte kumu.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Pravac kuci Maakki ipak je kod kuce najlepse, i malo vise odmaraj bar prvih 4,5 dana, pa posle u setnjicu
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
maki sutra ces biti vec kucici ljubim te puno odmaraj par dana pa posle lagano uyivanje do velike bete
malenaa- Broj poruka : 796
Datum upisa : 01.10.2010
Jeeeeeeeeeeeeee cuvaj i mazi mrve
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Maakki kako je od jutros?Stiže li kući?
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Maaki jeste li stigli svojoj kucici. Kako si nam danas? Odmaraj , mazi mrvice i pozdravi najbolju kumu na svetu.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Makki, da te pomazim mila i zhelim svakim atomom tvog tela da pozhelim da se hemija u tvom orgainizmu a i fizika menjaju u pravcu optimalne trudnoce...
Pravi raj.....
https://www.youtube.com/watch?v=-KuKmjikoQc&feature=related
Pravi raj.....
https://www.youtube.com/watch?v=-KuKmjikoQc&feature=related
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Cure puno vam hvala sto ste uz mene sve vas
Kum je dosao po nas u bg pa smo i u kolima imali zabavu prepricavajuci njemu dogadjaje iz voza i naravno boravka u sk. Druga kuma mi je juce spremila kucu, ostavila cvece u vazi i naravno skuvala ruckic.
Evo stigosmo mi kuci napokon, put mi je nesto malo bio naporan ali i naravno zabavan. Naime gazda kod koga smo bile smestene je jako pozitivan lik tako da smo se smejale sinoc do besvesti, a i naravno kondukteri u vozu su bili vrlo fini jer kuma nije dala da ja nista nosim pa su mislili da imam problema sa kicmom i odmah ponudili celonocnu masazu.
Ja se osecam relativno dobro osim tog povremenog bola u prdelu jajnika, ali nesto mislim da je to od punkcije i dosta mi se spava. Ne mogu reci da imam neke posebne simptome osim sto me zatvoren prostor jako gusi, ne znam ni sama sta sam utripovala da ce moje mrve da poispadaju, a znam da to nema neke veze ali valda ce da prodje i to. Danas je vec treci dan od transfera i cvrsto sam odlucila da necu raditi nikakve testove do bete pa sta bude to je jos samo 11 dana.
Kada sam dosla kuci moj Maki me je docekao tako da sam se rasplakala, uhvatio za nogu i neda mrdnuti, evo ga i sada pred vratima zacvili povremene jer zna da sam unutra.
Kum je dosao po nas u bg pa smo i u kolima imali zabavu prepricavajuci njemu dogadjaje iz voza i naravno boravka u sk. Druga kuma mi je juce spremila kucu, ostavila cvece u vazi i naravno skuvala ruckic.
Evo stigosmo mi kuci napokon, put mi je nesto malo bio naporan ali i naravno zabavan. Naime gazda kod koga smo bile smestene je jako pozitivan lik tako da smo se smejale sinoc do besvesti, a i naravno kondukteri u vozu su bili vrlo fini jer kuma nije dala da ja nista nosim pa su mislili da imam problema sa kicmom i odmah ponudili celonocnu masazu.
Ja se osecam relativno dobro osim tog povremenog bola u prdelu jajnika, ali nesto mislim da je to od punkcije i dosta mi se spava. Ne mogu reci da imam neke posebne simptome osim sto me zatvoren prostor jako gusi, ne znam ni sama sta sam utripovala da ce moje mrve da poispadaju, a znam da to nema neke veze ali valda ce da prodje i to. Danas je vec treci dan od transfera i cvrsto sam odlucila da necu raditi nikakve testove do bete pa sta bude to je jos samo 11 dana.
Kada sam dosla kuci moj Maki me je docekao tako da sam se rasplakala, uhvatio za nogu i neda mrdnuti, evo ga i sada pred vratima zacvili povremene jer zna da sam unutra.
Dobrodošla kući trudnice! Uživaj sa Makijem i sa tim divnim ljudima koji te okružuju! Mazi i pevaj mrvicama, neće one nikud narednih 8,5 meseci!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Sad ce tebe Maki da cuva a ti leskari i mazi mrvice!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
MAAKKI ::Danas je vec treci dan od transfera i cvrsto sam odlucila da necu raditi nikakve testove do bete pa sta bude to je jos samo 11 dana.
takva je bila i moja odluka, iskreno se nadam da ce uspeti!!Sve najbolje!
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Strana 18 od 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 18 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu