MAAKKI
+52
zoxa
bubac
Sofka
Sneza
ciklama
buby
elijana70
natalija
heart84
Milijana
viktorija
Filippa
cici
MARA
Marija86
anak
brinbili
malenaa
adriatika
jovana 77
7-patuljaka
maki79
maus
catherine290505
Republica
Tinche
vašar
Cupava
Shizika
anna
bak
ŽenoLina
nesalela
HappyGirl
Malina
Gala
maja76
Jelena*
bebko
Deni
lena
fenix
mimica
Simona
dr mali pariz
bobica83
Orline
djole42
BiKsi :)
Zoka83
Struzzo
MAAKKI
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 8 od 31
Strana 8 od 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Re: MAAKKI
Bravo Maakki ,resen problem!
Sad navijamo da nam budes dobra koka!
Sad navijamo da nam budes dobra koka!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Bravisimo Makki znaci pala prva gooz boca? Cestitam na pocetku najbitnijeg postupka u tvom zivotu i zelim ti isto sto i sebi a to je bar jedna
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Udri po goozu! Nek je sa srećom, pa da nam se raskokaš!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
To maakki...bravo...sad kokajjjjjj
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Sretno i samo naprijed
fenix- Broj poruka : 344
Godina : 46
Datum upisa : 06.09.2010
Cure hvala sto postojite ne znam sta bih da nije vas i kutka
Sinoc je sve dobro proslo sa bocom samo me boleo stomak kasnije ali proslo je danas se osecam skoro normalno jedino mi se jako spava, valda i ovo vreme, kod nas je osvanuo divan suncan dan
Sinoc je sve dobro proslo sa bocom samo me boleo stomak kasnije ali proslo je danas se osecam skoro normalno jedino mi se jako spava, valda i ovo vreme, kod nas je osvanuo divan suncan dan
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Srecno i samo napered
mislim da ti je lakse kad neko drugi daje, bar je meni bilo.
mislim da ti je lakse kad neko drugi daje, bar je meni bilo.
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
Ma jeste i ne bih ovaj fostimon ni mogla sama sebi da dajem, ajd onas suprefakt jos kako tako, bar ne razmisljam o tome
Maki, mnogi ne znaju sta doneses, na zalost, pa dobro i prodjemo ako nam daju uspesno. Ja sad redovno idem u moju kliniku, sto je sigurno-sigurno, jeste mi dalje, ali posle par boze me sacuvaj, iskustava, nije mi tesko, a i sigurnija sam. Ako si nasla nekog ko se razume, drzi se toga! I ja sam primala u goozu, prvi put, jer sam se plasila i to je kao da ti daju najobicniju injekciju. Posle sam presla na stomak, potkozno i kad se naviknes, bolje je, ali nema veze, radi kako tebi odgovara, bitno da se primaMAAKKI ::Nigde nisu hteli da me prime da mi samo pokazu kako se radi, privatne klinike zatvorile valda nemaju posla, a ona baba u dispanzeru za zene mi je digla pritisak jer ona ni ne zna sta sam ja donela vala
Zvala sam jednu curu koja radi u patronaznoj sluzbi pa svaki momenat treba da dodje da mi pokaze, a i ponudila se da mi daje svaki dan
Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Malina u pravu si bitno da se prima, samo sto je to dobrano nerviranje, a da ne pricam te babe tamo po dispanzerima kakve su neprijatne i bezobrazne, ova cura sto mi daje je ok i stvarno je savesna minutu ne zakasani i veoma je pozitivna.
Sinoc smo bas pricale i kazem ja njoj da ne moze da razume ovo sto se nama desava neko ko to nije prosao koja je to muka i nerviranje, ali kada pomislim sta bi trebalo da bude ishod sve zaboravim
Sinoc smo bas pricale i kazem ja njoj da ne moze da razume ovo sto se nama desava neko ko to nije prosao koja je to muka i nerviranje, ali kada pomislim sta bi trebalo da bude ishod sve zaboravim
maakki a kakve ti to praskove imas???
Ja kada sam dobijala stimulaciju nisam imala praskove? ILi ih ja mozda nisam videla??
Ja sam svaki dan putovala 45 kilometara da bih primila stimulaciju
tako da samo napred,nista nije tesko kada se zna sta posle dolazi!!
Ja kada sam dobijala stimulaciju nisam imala praskove? ILi ih ja mozda nisam videla??
Ja sam svaki dan putovala 45 kilometara da bih primila stimulaciju
tako da samo napred,nista nije tesko kada se zna sta posle dolazi!!
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Pa marija fostimom je u prasku, tako da je pakovano jedan prasak koji se rastvori sa tom kako kazu vodom, kao penicilin, s tim da ja dobbijam 4 praska koja se razmute u dve vode, pa posto je malo veca kolicina onda mi sestrica rekla da je bolje da daje u gooz.
Mene samo iznervira pristup tih ostrokondji kod nas u dispanzerima, ona ne zna sta je, a nece ni da zna pa se pravi pametna i gnjavi sve zene sa nekim bespotrebnim uputima koji nikome nista ne znace, a jos kada sam rekla da se ne lecim ovde neko u mk samo je okrenula ocima doslo mi da joj pribijem jednu samarcinu.
Mene samo iznervira pristup tih ostrokondji kod nas u dispanzerima, ona ne zna sta je, a nece ni da zna pa se pravi pametna i gnjavi sve zene sa nekim bespotrebnim uputima koji nikome nista ne znace, a jos kada sam rekla da se ne lecim ovde neko u mk samo je okrenula ocima doslo mi da joj pribijem jednu samarcinu.
sve te razumem...i ja sam tako prosla...
one nemaju pojma sta je gonal i merional i kako da mi daju u ruku inekciju
Eto to je nesto novo,nisam znala za taj prasak kao stimulaciju!
one nemaju pojma sta je gonal i merional i kako da mi daju u ruku inekciju
Eto to je nesto novo,nisam znala za taj prasak kao stimulaciju!
Taj fostimom je umesto gonala kako sam ja shvatila, a i cure su mi tako objasnile, a pakovan je tako. Rekla sam sebi da se vise necu nervirati zbog njih jer stvarno nisu vredne toga.
Nego da ja nesto pitam kada mi da inekciju boli me stomak, vrti mi se u glavi i muka mi je jeli to normalno, a i bli me zglob na ruci i to dobrano (vec sam imala problema sa zglobom) pa mislim da je od suprefakta koji dajem u tu ruku????
Jeli ovo normalno da se desava????
Nego da ja nesto pitam kada mi da inekciju boli me stomak, vrti mi se u glavi i muka mi je jeli to normalno, a i bli me zglob na ruci i to dobrano (vec sam imala problema sa zglobom) pa mislim da je od suprefakta koji dajem u tu ruku????
Jeli ovo normalno da se desava????
uh i ja sam imala taj problem...
jako mi je bilo muka,ja sam dobijala Merional tri komada u stomak...
vrtelo mi se u glavi ali mnogo mi je bilo muka...nisam povracala ali sam bila bleda kao krpa..morala sam odmah ujutru da jedem i onda mi je bilo lakse...
tako da normalno je..nemoj da brines!
jako mi je bilo muka,ja sam dobijala Merional tri komada u stomak...
vrtelo mi se u glavi ali mnogo mi je bilo muka...nisam povracala ali sam bila bleda kao krpa..morala sam odmah ujutru da jedem i onda mi je bilo lakse...
tako da normalno je..nemoj da brines!
Mislila sam da je od toga ali ajd da pitam, ja sam pionir u ovoj prici pa mi bas nisu poznati simptomi
Jedino me najvise brine taj zglob na ruci obzirom da sam vec primala blokade u njega (profesionalna deformacija) pa rekoh nece se valda sada opet pojaviti bas kada treba da ovu pricu polako privedem kraju
Jedino me najvise brine taj zglob na ruci obzirom da sam vec primala blokade u njega (profesionalna deformacija) pa rekoh nece se valda sada opet pojaviti bas kada treba da ovu pricu polako privedem kraju
Ja kada sam primala u ruku stimulaciju imala sam bolove ali tu pred kraj vec...u pocetku me nije bolela ruka posle jeste cak je pocela i da plavi
Ma dobro sto ona boli gore gde se bodem i sto plavi to mi nekako i normalno, ali me mali brine taj zglob no videcu danas cu promenuti ruku
Maakki promeni ruku za suprefact,mozda ce prestati zglob.
Sve ostalo ide u rok sluzbe
Napred curo!
kucale u isto vreme pa i ja predlozih promenu ruke
Sve ostalo ide u rok sluzbe
Napred curo!
kucale u isto vreme pa i ja predlozih promenu ruke
Hvala bogu pa imam dve ruke, a i rece sestrica da moze da se daje i sa spoljne strane butine pa cu videti sta bude veceras odlucila
Jel bila druga ruka?
maakki,BOCKALICE,LEPO NAPREDUJEŠ,ČITAM.kAD RADIŠ PRVU KONTROLU e2?
Ups..slova,sorry.
navijamo,navijamo!
Ups..slova,sorry.
navijamo,navijamo!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Strana 8 od 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 8 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu