Bebi oprema- za pocetak
+53
Vecka
BiKsi :)
dragana76ns
sareni leptir
plavaptica
JocY
Gramatika
kasia
Ema78
buby
medolino
KoMetaK
tuli
lilly13
maus
Tinche
ninica2
stefi :*
veki1
cicsa80
M.
agata
heart84
mamajednogprinca
Andjelcici
pudza
*AIDA*
era
cici
mijaki
Marija86
cufta
lena
Orline
penelope
Shizika
Mirjana
noja
Botox
Mrvica
MARA
bobica83
Mali Princ
Milijana
7-patuljaka
dr mali pariz
makababy
Tanja83
nena beba
catherine290505
zoxa
Sami
vajsi
57 posters
Strana 24 od 24
Strana 24 od 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Bebi oprema- za pocetak
Brat bratu, onda kupiš sam. A šta drugo.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Leptir kao i obično površno cita nase odgovore. Biksi je mislila na bebinu baku tj tvoju majku :-) ma idi i kupuj sta ti volja ko sme da ti uskrati to zadovoljstvo. A mozes i sve da izaberes i kaparises pa kad se porodiš ode neko đa plati i pokupi
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Ja nista nisam kupila ni unela u kucu od bebi opreme pre porodjaja. Ne zbog sujevetja, vec straha da ne povredim mma, koji je sa bivsom zenom pre bebinog rodjenja opremio komplet bebinu sobu i posle je 7 dugih god gledao praznu. Zato su moje sestre sve spremile unapred i drzale kod sebe, a na dan kad smo beba i ja trebali doci kuci one su sve donele i montirale krevetac...
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
... Lepo pise... Baka po majci...
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
leptiru ,vidim da si vto radila i u nisu ? kod kog doktora , Ja sam bila kod Mitica ,ali nisam nesto zadovoljna?
ne gubim nadu- Broj poruka : 73
Datum upisa : 19.12.2013
Ja sam imala papire da tuzim mitica, posle prve vto!
Drugu vto, mi nisu dozvolili da biram dr klin. I morao je opet nis, Jasmina. Jako fina, ali milim da joj treba jos strucnosti.
Mitic je uspeo samnom da ostvari trudnocu u prvojvto, ali e tada kopitovicka dolazila u nis i radila tj poducavala lekare u nisu. Sto dalje od Niske vto.
Drugu vto, mi nisu dozvolili da biram dr klin. I morao je opet nis, Jasmina. Jako fina, ali milim da joj treba jos strucnosti.
Mitic je uspeo samnom da ostvari trudnocu u prvojvto, ali e tada kopitovicka dolazila u nis i radila tj poducavala lekare u nisu. Sto dalje od Niske vto.
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
super tema, steta sto ja utihnula.
Prvi postovi su super, ali dosta su bajati, od tada su cene otisle iha haaaaj. A i ima novih sajtova za porucivanje
Prvi postovi su super, ali dosta su bajati, od tada su cene otisle iha haaaaj. A i ima novih sajtova za porucivanje
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Trenutno imate sniženje u Extreme intimo. Njihove stvarčice i poslepranja na 95 ostaju iste. Za početak kupite veće najmanje 62. Bebe brzo rastu i kad kupujete gledajte šavove da ih nežulja.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
zvoncica36 ::Trenutno imate sniženje u Extreme intimo. Njihove stvarčice i poslepranja na 95 ostaju iste. Za početak kupite veće najmanje 62. Bebe brzo rastu i kad kupujete gledajte šavove da ih nežulja.
i ja sam prezadovoljna! helankice vel 74 je nosila 6 meseci!! dusu smo im izvadili i dalje su super
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Strana 24 od 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Strana 24 od 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu