Korak po korak na putu do bete +
+52
daco
mimica
nena beba
Marija86
kristina33
BiKsi :)
Simona
julija
MAAKKI
vašar
7-patuljaka
SannI-AlL
Filippa
ŽenoLina
fenix
Deni
viktorija
Jelena*
Gala
adriatika
naca
tuli
lena
Dionisia
anna
HappyGirl
elijana70
Tinche
Jelence
cici
ciklama
brinbili
Zoka83
nabla
JocY
catherine290505
Milijana
Shizika
dr mali pariz
maus
bak
jovana 77
bobica83
Aki
djole42
Cupava
Orline
zoxa
maki79
bebko
Struzzo
maja76
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
dobar dan drage moje
nije me bilo jedno vreme nisam bila u zemlji-posao
a i malo sam htela da zaboravim na celu ovu pricu jer sam upala u pravi kolaps od silnog mozganja sta i kako
ali ste mi sve nedostajale i evo vratih se i sad sam tu
krecem ponovo u akciju i mozganje i nadam se najboljem kako vama svima tako i sebi
sve vas
nije me bilo jedno vreme nisam bila u zemlji-posao
a i malo sam htela da zaboravim na celu ovu pricu jer sam upala u pravi kolaps od silnog mozganja sta i kako
ali ste mi sve nedostajale i evo vratih se i sad sam tu
krecem ponovo u akciju i mozganje i nadam se najboljem kako vama svima tako i sebi
sve vas
julija- Broj poruka : 390
Godina : 51
Datum upisa : 08.08.2010
Vasar, dobro nam došla i to pre trudne bila.
Čupava, baš mi je žao zbog svega, ne mogu da ti pomognem, nemam iskustva sa tim, ali grlim te jako i nadam se da će sve biti u redu. javljaj šta se dešava.
Bak, čestitke za ispit, to je veliki dan... Srećno sutra.
Julija dobro se vratla, čekamo nove odluke.
Ostale malene... ljubac za sve
Čupava, baš mi je žao zbog svega, ne mogu da ti pomognem, nemam iskustva sa tim, ali grlim te jako i nadam se da će sve biti u redu. javljaj šta se dešava.
Bak, čestitke za ispit, to je veliki dan... Srećno sutra.
Julija dobro se vratla, čekamo nove odluke.
Ostale malene... ljubac za sve
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Godina : 46
Datum upisa : 02.04.2010
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Ćao cure!
Čupka,čitam,i ne znam šta da ti posavetujem...kakav glup savet od dr,da opet vadiš betu,pa dokle više?eminentno je da raste u baš minimalnoj meri,i ako nije uredu,verovatno će trebati kiretaža...bzvz.Opet,nekako se nadam da prođeš bez toga.
Bak-i tebe stislo...javi sutra nalaz bete.
Orli,već jednom sam ti napisala nešto na takav tvoj iskaz-svašta po nešto,u smislu-da,ja sam BILA skroz O.K. dok nisam krenula u VTO.Sem ove urođene trombofilije,koja je postojala,a da nisam znala.
Pre 1.postupka,ja sam imala TSH nešto viši od 2-dakle odličan,bez antitela,nisam imala IR jer nisam ni imala KG viška.Sad,kad imam 10 kg više,IR je bila neminovna,zato ću i ponoviti OGTT,jer dr smatra da nije za lek,ako je tako kako ona misli-da je stečena kilažom,pa da će se kilažom i regulisati.
Dakle,poenta je -nikad zdravije nećemo biti od momenta pre nego što smo krenule u 1.VTO,a ne posle 3...ono što je uzrok našeg steriliteta to je jako loš spermogram,a vremenom se i meni atributi kače...
Julija,dobrodošla nazad!U kojoj si sad priči?
Devojke,pozdrav i stisak
Čupka,čitam,i ne znam šta da ti posavetujem...kakav glup savet od dr,da opet vadiš betu,pa dokle više?eminentno je da raste u baš minimalnoj meri,i ako nije uredu,verovatno će trebati kiretaža...bzvz.Opet,nekako se nadam da prođeš bez toga.
Bak-i tebe stislo...javi sutra nalaz bete.
Orli,već jednom sam ti napisala nešto na takav tvoj iskaz-svašta po nešto,u smislu-da,ja sam BILA skroz O.K. dok nisam krenula u VTO.Sem ove urođene trombofilije,koja je postojala,a da nisam znala.
Pre 1.postupka,ja sam imala TSH nešto viši od 2-dakle odličan,bez antitela,nisam imala IR jer nisam ni imala KG viška.Sad,kad imam 10 kg više,IR je bila neminovna,zato ću i ponoviti OGTT,jer dr smatra da nije za lek,ako je tako kako ona misli-da je stečena kilažom,pa da će se kilažom i regulisati.
Dakle,poenta je -nikad zdravije nećemo biti od momenta pre nego što smo krenule u 1.VTO,a ne posle 3...ono što je uzrok našeg steriliteta to je jako loš spermogram,a vremenom se i meni atributi kače...
Julija,dobrodošla nazad!U kojoj si sad priči?
Devojke,pozdrav i stisak
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Pari ne razumem bas o cemu se radi kod tebe, ali shvatam da ti se zdravstveno stanje pogorsalo mozda je to posledica bas svih tih VTO koje si prosla, ali isto tako mislim da se i to moze dovesti u neko "normalo" stanje uz lekove.
Cupava ne znam sta bih rekla na tvoju situaciju sem da mi je zao iskreno se nadam da nije nista i da ce sve biti u redu.
Bak tebi da pozelim srecu sutra i zeljno iscekujem tvoje rezultate.
Cupava ne znam sta bih rekla na tvoju situaciju sem da mi je zao iskreno se nadam da nije nista i da ce sve biti u redu.
Bak tebi da pozelim srecu sutra i zeljno iscekujem tvoje rezultate.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
draga Pari ovako:
sledeci cetvrtak idem u Narodnog fronta kod dr.Arsic sa svim dosadasnjim nalazima pa me pretpostavljam ceka histero i laparoskopija za jedno mesec dana,s obzirom da su mi kod Ivanovica to i preporucili ali ja cu ipak ici u NF posto ne bih vise kod Ivanovica....imam razne nalaze ali cu posle cetvrtka videti sta sve treba ponovo da radim....i jovo nanovo...
sledeci cetvrtak idem u Narodnog fronta kod dr.Arsic sa svim dosadasnjim nalazima pa me pretpostavljam ceka histero i laparoskopija za jedno mesec dana,s obzirom da su mi kod Ivanovica to i preporucili ali ja cu ipak ici u NF posto ne bih vise kod Ivanovica....imam razne nalaze ali cu posle cetvrtka videti sta sve treba ponovo da radim....i jovo nanovo...
julija,o.k.,plan postoji,i stvari su onda mnogo lakše.
Ovaj put nek bude berićetan...a gde bi sad radila?O trošku Fonda,ili?
Ovaj put nek bude berićetan...a gde bi sad radila?O trošku Fonda,ili?
da o trosku fonda gde sam i htela ali sam isla kod Ivanovica prosto zbog brzine pregleda a i preporuke mog ginekologa iz DZ...ali stvarno vise kod njih ne zelim da idem....tako da cu videti gde ce me dr.Arsic iz Fronta poslati....znam da ce to sve da potraje i tako bih zelela da se sto pre nesto desi-svi vec znamo sta :)....ponekad me bas napusti nada a znam da ne sme...
Samo da maqhnem svim curama i da znate da mislimo na vas
Djole-trica
Djole-trica
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Julija, dr Arsić će te poslati kod dr Garalejić.
ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
Pariz, u pravu si, sve to utiče na organizam. Takav potres hormonski mora da ostavi traga. Na to sam i mislila od ništa nastade svašta nešto. Kao kad se meni pojavio submukozni miom nakon šugavog klomifena. Šta tek rade više VTO, možemo samo da pretpostavljamo. Nego, pucaš gde si najtanji. Verovatno ti je š.žlezda slaba tačka i prva je okinula, jer se nekom antitela jave u odredjenom periodu u životu i bez VTO.
Obično je štetnost hormona na ovakvim forumima svojevrstan tabu, jer devojke koje su u postupcima ne vole o tome da čitaju, a ne bi trebalo tako da bude. Svojevremeno se na Rodi digla velika prašina zbog jednog posta, koji je kasnije odvojen u posebnu temu, a ticalo se štetnosti VTO na organizam.
Julija, dobro nam se vratila
Čupka, nije mi baš jasno da imaš bolove a da niko te ne pregleda. Sa porastom bete i bolom u stomaku bi ipak trebala otići na pregled, pa makar u Betaniju, ako baš nikog nema u Genesisu. Zbog sebe.
Obično je štetnost hormona na ovakvim forumima svojevrstan tabu, jer devojke koje su u postupcima ne vole o tome da čitaju, a ne bi trebalo tako da bude. Svojevremeno se na Rodi digla velika prašina zbog jednog posta, koji je kasnije odvojen u posebnu temu, a ticalo se štetnosti VTO na organizam.
Julija, dobro nam se vratila
Čupka, nije mi baš jasno da imaš bolove a da niko te ne pregleda. Sa porastom bete i bolom u stomaku bi ipak trebala otići na pregled, pa makar u Betaniju, ako baš nikog nema u Genesisu. Zbog sebe.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Eeeeee Orli,sve je tako kako kažeš.A znaš li zašto je izbila frka oko tog posta-ustvari nisam ga ni čitala,ali pretpostavljam sve to-zato što žene ne žele da znaju nus pojave,većina se ne obazire na to...
nažalost.
ja znam da ću posledice svega ovoga snositi,kroz izvestan niz godina,hahaha,možda i pre,ali isto tako i ne mislim u nedogled ići.
Volela bih da ovde postoji ta tema,ali stvarno,lično i ne znam ništa o tome,samo bih čitala
a štitna...nije čudno.Mama je od iste boljke-hipot. patila od 30.godine,da bi posle prešla u hiper,i tako u krug.Danas ,ona i ja pijemo istu količinu eutyroxa...verujem da emotivnijim osobama prvo čvakne štitna...možda i grešim,nego poznajem majku,i sebe...donekle
nažalost.
ja znam da ću posledice svega ovoga snositi,kroz izvestan niz godina,hahaha,možda i pre,ali isto tako i ne mislim u nedogled ići.
Volela bih da ovde postoji ta tema,ali stvarno,lično i ne znam ništa o tome,samo bih čitala
a štitna...nije čudno.Mama je od iste boljke-hipot. patila od 30.godine,da bi posle prešla u hiper,i tako u krug.Danas ,ona i ja pijemo istu količinu eutyroxa...verujem da emotivnijim osobama prvo čvakne štitna...možda i grešim,nego poznajem majku,i sebe...donekle
dobro kazes pariz...prvo cvakne stitna!!!!a sad kad je vise nemam,pitam se sta je sledece na redu
na sta li ce sad emocije da se lepe???!!!???
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Moguće...Nekad davno sam čitala...ostalo mi je da je astma tuga, koja je blokirana. A štitna, da nije ime dobila po obliku, rekla bih da joj odgovara, jer emotivnijim treba veća zaštitamali pariz ::..verujem da emotivnijim osobama prvo čvakne štitna...možda i grešim,nego poznajem majku,i sebe...donekle
vasar ::dobro kazes pariz...prvo cvakne stitna!!!!a sad kad je vise nemam,pitam se sta je sledece na redu
kad saznamo gde živi duša...Tamo
hvala Orliiii
Ciklama a jel dr.Garlejic isto u Frontu?si bila kod nje-njega?
Ciklama a jel dr.Garlejic isto u Frontu?si bila kod nje-njega?
ih,pa ne znate??vasar ::dobro kazes pariz...prvo cvakne stitna!!!!a sad kad je vise nemam,pitam se sta je sledece na redu
to mi je sledeće.S mamine strane svi od srca...crnjak,moj UZ posle neuspešnog VTO,moja mama uvek strepi,ustvari,ona strepi za mene 24h,i to mi je dodatno opterećenje.
elem,kad izađem iz ordinacije,uvek prvo nju nazovem,a ona obavezno odahne da tu nema nečega čega ne bi trebalo da bude...a ja na to joj uvek dodam:
Mama...ne sekiraj se,mi od srca umiremo...na šta ona ,naravno,počne da viče na mene,ali osetim i taj osmeh preko žice...
za sve cure....divne ste...sa vama je vec lakse
znam o cemu pricas.....vec mi je muka da im i pricam sve,jer me njihova briga i patnja zbog mene unistava....vidim ih,citam ih!ali sta da se radi....to ce biti i nas posao uskoroona strepi za mene 24h,i to mi je dodatno opterećenje.
cini mi se da ne znam da saljem poruku sa citatom
Vasar,poruku koju želiš da citiraš,klikneš na QUOTE,pa brišeš neki deo iz poruke ako želiš,ili citiraš u celini.Svoj tekst dopišeš ispod citirane,i pošalješ.
Ako želiš više postova da citiraš,klikneš na svaku željenu na MULTI-QUOTE,pa gore na postreplyi onda imaš pregled...
Ako želiš više postova da citiraš,klikneš na svaku željenu na MULTI-QUOTE,pa gore na postreplyi onda imaš pregled...
Julija, dr garalejić se zove Elijana, i nije baš nešto omiljena koliko vidim.
Mada je tamo glavna, i ko god da te vodi, njena je zadnja, čini mi se.
Naša keti je bila tamo, imaš njeno iskustvo na Klinikama, posebna tema o Frontu. Ona je bila zadovoljna.
Vašar, ide ti od ruke, što da ne. Možeš i iznad poruke da pritisneš quote, pa izbrišeš dio koji ne citiraš.
Pariz, meni su po tati svi srčani ljudi. I karakterom i poboljevanjem. A ja pljunuta
Mada je tamo glavna, i ko god da te vodi, njena je zadnja, čini mi se.
Naša keti je bila tamo, imaš njeno iskustvo na Klinikama, posebna tema o Frontu. Ona je bila zadovoljna.
Vašar, ide ti od ruke, što da ne. Možeš i iznad poruke da pritisneš quote, pa izbrišeš dio koji ne citiraš.
Pariz, meni su po tati svi srčani ljudi. I karakterom i poboljevanjem. A ja pljunuta
haha, u isto vreme.
Ili dole na postreply
Ili dole na postreply
mali pariz ::Vasar,poruku koju želiš da citiraš,klikneš na QUOTE,pa brišeš neki deo iz poruke ako želiš,ili citiraš u celini.Svoj tekst dopišeš ispod citirane,i pošalješ.
eh da vidimo sad.......aaaa.....uspelaaaaa.....hvala pari
hvala Orliiii
cula sam i za dr. Maglica ali on koliko sam shvatila samo vrsi intervencije tako da bih pitala ako je ikako moguce da idem kod njega na histero ali necu nista unapred da pricam videcu u ctvrtak vec kako ide i sta ce dfa mi kazu....uf hvata me blaga jeza brrrrrrrrrr
cula sam i za dr. Maglica ali on koliko sam shvatila samo vrsi intervencije tako da bih pitala ako je ikako moguce da idem kod njega na histero ali necu nista unapred da pricam videcu u ctvrtak vec kako ide i sta ce dfa mi kazu....uf hvata me blaga jeza brrrrrrrrrr
orline ::haha, u isto vreme.
Ili dole na postreply
uvek tu da pomognu
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics