Januarska jutra
+10
terka
TetaSneki
maja76
nadalina
rsrce
Hitron-Luka
lepa kata
HappyGirl
maus
Jelence
14 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 9 od 12
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Januarska jutra
Dobro jutro!
Misice,nadam se da si se odmorila od prebrojavanja i da nisi samo brojke sanjala!
Moram nesto da vam se "pozalim".Ja vredno i ovaj mesec koristim svakog jutra Maybe Baby.Proslog sam imala paprat 14-tog dana a ovog meseca 5-tog i danas 25-ti dan!Sad mi vise nista nije jasno.Pa nisam ja valjda k`o one iz plemena u Amazoniji sto imaju dve ovulacije mesecno?Ma sa ovim pancevackim vazduhom je izgleda sve moguce!
A sto je jos interesantnije,juce me ceo dan bockao jajnik a ja se zabrinula sta je.I aj` sad ti budi pametan.Nema druge nego u vanredne radove !
Mnogo vas pozdravljam i ljubim!
Misice,nadam se da si se odmorila od prebrojavanja i da nisi samo brojke sanjala!
Moram nesto da vam se "pozalim".Ja vredno i ovaj mesec koristim svakog jutra Maybe Baby.Proslog sam imala paprat 14-tog dana a ovog meseca 5-tog i danas 25-ti dan!Sad mi vise nista nije jasno.Pa nisam ja valjda k`o one iz plemena u Amazoniji sto imaju dve ovulacije mesecno?Ma sa ovim pancevackim vazduhom je izgleda sve moguce!
A sto je jos interesantnije,juce me ceo dan bockao jajnik a ja se zabrinula sta je.I aj` sad ti budi pametan.Nema druge nego u vanredne radove !
terka- Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008
Svima dobro jutro!
Terka vanredni radovi ne ginu a mejbibejbi i mom muzu pokazuje da ima ovulaciju A mozda si draga moja postala prava Amazonka Brojke nisam sanjala,zakucala sam se u krevet i nisam se pomerila do jutros.
Happy ova slika je super! Gledaj njen nosic, malen,prcav...uf!!!
Hitron svaka cast na znanju ruskog jezika. Bre on je mnooooooogo tezak i zapetljan.I ja Happy obozavam njihove skazke-Hitron da li se tako kaze na ruskom prica? Pa ja sam pre 2 godine da bi pomogla nekoj radnici u butiku(slucajno sam se zatekla tu), posto je kupac bila Ruskinja,nesto natucala,blagi uzas, zena izlazi i ja umesto spasiba(hvala) lagano zeni dva puta rekla sabaka, sabaka(pas).Zena se okrece oko sebe i gleda me u cudu, a ja jos jednom sabaka i dasvidanija.
Ajd sve vas volEm bre!!!
Terka vanredni radovi ne ginu a mejbibejbi i mom muzu pokazuje da ima ovulaciju A mozda si draga moja postala prava Amazonka Brojke nisam sanjala,zakucala sam se u krevet i nisam se pomerila do jutros.
Happy ova slika je super! Gledaj njen nosic, malen,prcav...uf!!!
Hitron svaka cast na znanju ruskog jezika. Bre on je mnooooooogo tezak i zapetljan.I ja Happy obozavam njihove skazke-Hitron da li se tako kaze na ruskom prica? Pa ja sam pre 2 godine da bi pomogla nekoj radnici u butiku(slucajno sam se zatekla tu), posto je kupac bila Ruskinja,nesto natucala,blagi uzas, zena izlazi i ja umesto spasiba(hvala) lagano zeni dva puta rekla sabaka, sabaka(pas).Zena se okrece oko sebe i gleda me u cudu, a ja jos jednom sabaka i dasvidanija.
Ajd sve vas volEm bre!!!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
E totalno ste u pravu. I ja sam imala prilike i sustrete takve vrste, ma nekad i ne pitaju nista samo svojim rentgenskim ocima se zabulje(onako neprimetno) u moj stomak a ja osetim takvu nelagodu da mi svasta padne na pamet da im odgovorim al se ucutim i pokajem.maja76 ::TetaSneki ::moja kuma je kad su je pitali "Jel ima nešto novo" i gledali u stomak, uvek je odgovarala sa "Šta vas briga kd ću ja da imam decu".
Svaka cast za kumu, nekad treba imati poduzi jezik pa zapusiti usta takvim radoznalicama
I ja bih cesto tako slatko odgovorila, ali ipak to ne uradim pa se pokajem. Treba im odgovoriti, pa da ostanu bez teksta, obicno vise ne pitaju.
I ja bi kao hitron, kazala svima tek kasnije, kad mi je stomak do zuba, u smislu, nisam se prejela,ja malo trudna ali je bilo nemoguce sakriti ceo proces tako da su od samo starta maltene bili svi upuceni u sve.
Terka, samo napred u vanredne pohode, nista ne smeta overavanje
Misicu, kazes ruski-nadam se da nisi menjala ruskog posmatraca na izborima, oma cu se zaliti na regularnost!!!
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Dobro jutro zenskice drage,kako ste danas i sta ima novo?
Samo da pitam ko je bre tebe delegirao da budes u izbornoj komisiji,jeli mala?
Nisam znala da si politicki obojena,kad ono misic u komisiji e veruj mi ti si poslednja osoba za koju bih rekla da je u tim kombinacijama,ali izgled vara :)
Ljubac za sve
Nisam znala da si politicki obojena,kad ono misic u komisiji e veruj mi ti si poslednja osoba za koju bih rekla da je u tim kombinacijama,ali izgled vara :)
Ljubac za sve
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
maus ::TetaSneki ::Srećna slava svima koji slave. Nek vam je srećna i dugovečna.
A naša Mišica nadgleda izbore da sve bude kako treba. Ništa se više ne brinem, znam da će izbori proći u najboljem redu.
Šta se smeješ, ozbiljno sam mislila, ti tamo kad im zavedeš red, nama mrdanja.
Izbori su bili regularni zahvaljujući našoj :aa44: , ali sad idemo u drugi krug.
Terka, i ja sam koristila maybe babe i meni je pokazivao da imamterka ::Dobro jutro!
Moram
nesto da vam se "pozalim".Ja vredno i ovaj mesec koristim svakog jutra
Maybe Baby.Proslog sam imala paprat 14-tog dana a ovog meseca 5-tog i
danas 25-ti dan!Sad mi vise nista nije jasno.Pa nisam ja valjda k`o one
iz plemena u Amazoniji sto imaju dve ovulacije mesecno?Ma sa ovim
pancevackim vazduhom je izgleda sve moguce!
A sto je jos
interesantnije,juce me ceo dan bockao jajnik a ja se zabrinula sta je.I
aj` sad ti budi pametan.Nema druge nego u vanredne radove !
ovulaciju ceo mesec, što naravno nisam imala. Prvo mi pokaže da nema
mahovine, pa onda pokaže da ima
. Sve ti to zavisi kako ovlažiš mikroskop. Moj ti je savet odustani od
maybe babe, ali nastavi da overavaš. Što kaže mišica i mm ima ovulaciju
sa maybe babe
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
hahahahahahaha Ma Jelence ja sam vec 8 godina clan jedne stranke. Al` samo clan.Ajd cik pogodite koje! Mala pomoc , komunjara sigurno nisam. Kada su izbori, pozovu me da budem u komisiji, lepo placaju, ja pristanem.Taj dan si aktivan od o6h do ...sve zavisi za koliko se preboje listici i odrade ostali prateci poslovi.Jelence ::
Teta Sneki koji si ti lik! :aa76:A da znas da nije bilo juce mrdanja-mislim tolika je guzva bila, niko nije ocekivao.
Srce nisam bila ruski posmatrac nemoj se zaliti na regularnost -HARASO?
maus ::Hitron svaka cast na znanju ruskog jezika. Bre on je mnooooooogo tezak i zapetljan.I ja Happy obozavam njihove skazke-Hitron da li se tako kaze na ruskom prica? Pa ja sam pre 2 godine da bi pomogla nekoj radnici u butiku(slucajno sam se zatekla tu), posto je kupac bila Ruskinja,nesto natucala,blagi uzas, zena izlazi i ja umesto spasiba(hvala) lagano zeni dva puta rekla sabaka, sabaka(pas).Zena se okrece oko sebe i gleda me u cudu, a ja jos jednom sabaka i dasvidanija.
Ajd sve vas volEm bre!!!
Skazke su price,vidis da znas ruski samo se malo treba podsetiti
a sto se sabake tice mislim da je provala decenije si majke mi...
:aa18: spakojna noc
sve vas silna ljublju
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Dobro jutro!
Vidim ja,jos spavate i kunjate. Mora de ste gledale nasu JJ.Ako, tako i treba. I ja sam gledala i odusevila sam se.Samo ne znam kada igra Ana. I nju moram gledati -obavezno.Normalno i Nola.
Danas stize 5 kubika drva. :cheers: :cheers: :cheers: Ali ovaj put unosimo na novo mesto i bice dosta, dosta , dosta lakse.Nama je garaza u sklopu kuce i jednim delom iznad podruma, pa sam se dosetila da na kraju garaze probusimo rupu promera 1mx1m. Receno-ucinjeno. I danas kada doteraju drva(vec isecena), samo izruce u garazu i onda Milance lagano poubacuje kroz tu rupu u podrum, koja je vec oblozena limom.
A formirati tu rupu nije bilo nimalo lako i imala sam osecaj kao da ce se cela kuca srusiti.Tada sam s setila nase trudnice-Jelenceta koja je imala budjenje svako jutro od silnog kuckanja i busenja.
A pre toga, kamiom ili traktor je ulazio u dvoriste, iza kuce, gazio po mojoj lepoj travici i pravio udubljenja tockovima.Pa na travu izruce drva i onda kroz neki mali prozorcic su se ubacivala drva.Opet ja o drvima.Necu vise-obecavam. Samo cu se javiti sa raportom da su drva spakovana i da je vatrica nalozena.
od mene.
Vidim ja,jos spavate i kunjate. Mora de ste gledale nasu JJ.Ako, tako i treba. I ja sam gledala i odusevila sam se.Samo ne znam kada igra Ana. I nju moram gledati -obavezno.Normalno i Nola.
Danas stize 5 kubika drva. :cheers: :cheers: :cheers: Ali ovaj put unosimo na novo mesto i bice dosta, dosta , dosta lakse.Nama je garaza u sklopu kuce i jednim delom iznad podruma, pa sam se dosetila da na kraju garaze probusimo rupu promera 1mx1m. Receno-ucinjeno. I danas kada doteraju drva(vec isecena), samo izruce u garazu i onda Milance lagano poubacuje kroz tu rupu u podrum, koja je vec oblozena limom.
A formirati tu rupu nije bilo nimalo lako i imala sam osecaj kao da ce se cela kuca srusiti.Tada sam s setila nase trudnice-Jelenceta koja je imala budjenje svako jutro od silnog kuckanja i busenja.
A pre toga, kamiom ili traktor je ulazio u dvoriste, iza kuce, gazio po mojoj lepoj travici i pravio udubljenja tockovima.Pa na travu izruce drva i onda kroz neki mali prozorcic su se ubacivala drva.Opet ja o drvima.Necu vise-obecavam. Samo cu se javiti sa raportom da su drva spakovana i da je vatrica nalozena.
od mene.
Nadam se da ce ici ko podmazano!maus :: Samo cu se javiti sa raportom da su drva spakovana i da je vatrica nalozena.
Nasa misice vredice, odusevljavas me!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
...srce zvonko nek nam zbori
DA NAM ZIVI ZIVI RAD
Dragi RLJG(radni ljudi i gradjani) izvestavam vas da je posao odlicno uradjen, sa pesmom(vec gore napisanom) na usnama.Sad moze i da padne sneg! Ziveli!
DA NAM ZIVI ZIVI RAD
Dragi RLJG(radni ljudi i gradjani) izvestavam vas da je posao odlicno uradjen, sa pesmom(vec gore napisanom) na usnama.Sad moze i da padne sneg! Ziveli!
Naša vrednica :aa13:
Jutar, odnosno dan drage moje.
Evo me danas na poslu.Juce sam bila kuci i prekuntacila.Prehlada me bas ufatila.
Gledam da nisam sto god propustila. :aa10:
Evo me danas na poslu.Juce sam bila kuci i prekuntacila.Prehlada me bas ufatila.
Gledam da nisam sto god propustila. :aa10:
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Adriatika, bas mislim puno na tebe! Nadam se da ce prehlada nestati brzo, brzo!!! Jedi puno voca, svezeg i suvog...
Cure dan, dan,dan... Ako nikad nije kasno da se ljubi strasno, onda nikad nije kasno ni da s eja javim.Nije jutro al uopšte nije problem Cure dobar vam i divan dan, dan,dan...
Terka nadam se da si imala uspešne vanredne radove
Miđica kao po običaju , vredna ,radna i za primer. Nije đabe bila najvredniji đak u školi sreće .
Adriatika ma sredi tu prehladu iz sve snage
Što se tiče ruskog ne vladam tematikom za razliku od mojih drugarica zato no coment
Uživajte u ostatku dana
Terka nadam se da si imala uspešne vanredne radove
Miđica kao po običaju , vredna ,radna i za primer. Nije đabe bila najvredniji đak u školi sreće .
Adriatika ma sredi tu prehladu iz sve snage
Što se tiče ruskog ne vladam tematikom za razliku od mojih drugarica zato no coment
Uživajte u ostatku dana
HappyGirl- Broj poruka : 13681
maus ::...srce zvonko nek nam zbori
DA NAM ZIVI ZIVI RAD
Hahahahaah znači pročitala sam ovo par puta i smejem li se smejem . Hvala :aa44:
maus ::
Danas stize 5 kubika drva. :cheers: :cheers: :cheers:
Misu pa vidi kako se vreme prolepsalo, ne znam sta cete sa tolikim drvima, ova zima je resila da se mozda zavrsi pre nego sto joj je vreme. A vi da se obezbedite sto je sigurno, sigurno. Ako, ako nikad se ne zna!
Ajde ti nama otkrij tajnu ciji si partije clan, da znamo s kim imamo posla :aa44:
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
maja76 ::Ajde ti nama otkrij tajnu ciji si partije clan, da znamo s kim imamo posla :aa44:
ha-ha da te cujem sad draga moja,javno ti nama reci,cija si? pevaj
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Jutro devojke, jutro Ana ode do polufinala a evo i Nole polako gazi. :cheers:
Danas je divan dan, stvoren za ljubav :heart: izvolite poslužite se
Nego vas dve, ajd ako smete izjasnite se čije ste
Pozz
Danas je divan dan, stvoren za ljubav :heart: izvolite poslužite se
Nego vas dve, ajd ako smete izjasnite se čije ste
Pozz
Da, da ovi teniseri ne prestaju da nas odusevljavaju, mi smo jedina zemlja koja ima cak tri predstavnika u polufinalima, ostale zemlje imaju maksimalno jednog, a pri tome nismo izgubili nijedan set. Ovako nesto nismo mogli ni u najludjim snovima da zamislimo!
Sve pohvale za Anino probijanje leda sa crnom panterkom
Sve pohvale za Anino probijanje leda sa crnom panterkom
Mule je osnovao papagajsku stranku i ja sam njegov vatreni pristalica. MULETA ZA PREDSEDNIKA!!!! :aa100: :aa100: :aa100:Jelence ::maja76 ::Ajde ti nama otkrij tajnu ciji si partije clan, da znamo s kim imamo posla :aa44:
ha-ha da te cujem sad draga moja,javno ti nama reci,cija si? pevaj
Poslednji izmenio dana 23/1/2008, 09:43, izmenjeno ukupno 1 puta
BRAVO ANA BRAVO NOLE. Gledala sam ih i sada mi se mnoooooogo spava,ali izdrzacu nekako.
Ja se izjasni u cijoj sam stranci Majo , Jelence da cujem sad vas!
Ja se izjasni u cijoj sam stranci Majo , Jelence da cujem sad vas!
Glasam ZA!maus :: Mule je osnovao papagajsku stranku i ja sam njegov vatreni pristalica. MULETA ZA PREDSEDNIKA!!!! :aa100: :aa100: :aa100:
Znaci tako, Misica nam je vesto izbegla odgovor, neka, neka saznacu ja koju brojku ti zaokruzujes! E pa dobro ja sam neinformisana nisam znala da je Mule predsednicki kandidat i da je izborio prolaz u drugi krug, tako da cu ja svakako dati svoj glas za dve nedelje njemu !
Sa MULETOM u bolju buducnost!
MULE :aa84: MULE :aa84: MULE :aa84:
Sa MULETOM u bolju buducnost!
MULE :aa84: MULE :aa84: MULE :aa84:
U bre od ranog jutra se bavite politikom i sportom. Ja se opredeljujem za sport
Bravo za naše tenisere, svaka im čast. Neki će sigurno da pobedi na Australian openu
Navijam da Nole pobedi Federera. Baš bi volela da ovaj jednom izgubi i da ga naš Nole pobedi.
Bravo za naše tenisere, svaka im čast. Neki će sigurno da pobedi na Australian openu
Navijam da Nole pobedi Federera. Baš bi volela da ovaj jednom izgubi i da ga naš Nole pobedi.
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Januarska jutra
» Januarska jutra 09
» Januarska jutra
» JANUARSKA JUTRA 2011.
» Januarska jubilarna jutra
» Januarska jutra 09
» Januarska jutra