Aleksandrov dnevnik
+41
bobica83
jul
Pakki
gea
Agata27
Hitron-Luka
caci
tuli
Simona
nabla
lena
zoxa
Danicab1
brinbili
djole42
buby
naca
Struzzo
dr mali pariz
bak
adriatika
BiKsi :)
MARA
Gala
Anuska
bebko
dejna
Milijana
kasia
maja76
Jelence
HappyGirl
Sami
maus
nesalela
maša
catherine290505
era
Nefertari
Orline
Tinche
45 posters
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Aleksandrov dnevnik
Evo da se opet malo nasmejete uz nas: mamin dinosaurus!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Sve je diFno i fenomenalno sem onog dela kad opisujes da se udario , sreca pa nije jace..Bas napreduje sto se tice puzanja i ustajanja . Na prvoj slici, Bato izvini ali sem sto si ti standardno sladak, mama je LEeepa ..Snimku sam se slatko nasmejala na fb
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Hvala teta Keti! [Only admins are allowed to see this image]
aaaaaaaaaaaaaaa Kako je bata porastao pravi momak. slike sa Dunava su vam super samo da je teta Duska skinula naocare! joj bata i njegov zubic. Duca moja ima 6 zubica 4dole i 2 gore da ne verujes!
ljubimo vas puno!
[Only admins are allowed to see this image]
ljubimo vas puno!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Garant mu preko dana puštate neke filmove sa Brus Lijem?! A, a, a, ili ga tata uči neki tajni džudo ili karate jezik? Ljubim ga u te slatke oke!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bitno da je Batica dobro i da nema posledica, mene je prosto strah, koliko god mi strepili nad njima nezgode se dešavaju i deo su odrastanja.
Ljubi Baticu u tu glavicu i za taj prstić što je gricnuo.
Ljubi Baticu u tu glavicu i za taj prstić što je gricnuo.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
mama.....sto si bre lepa tako na Dunavcu.. [Only admins are allowed to see this image] ...a????
izadjes i ti ponekad..pa malo sminka...pa sjaj...pa frizura..a ja mislila okopavas onaj trougao [Only admins are allowed to see this image]
izadjes i ti ponekad..pa malo sminka...pa sjaj...pa frizura..a ja mislila okopavas onaj trougao [Only admins are allowed to see this image]
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Kremići mili...sad stižem i imam i šta da vidim...lepe cice,i najslađeg Batu jednog i jedinog!!
Batica reaguje kao već matori dečak-povredio se,i ni mama mu ne može pomoći...ccc...ne ide to tako Batice...ne žuri mili,sa odrastanjem.
Divno,divno...kršetenje uskoro...hoćeš li nam neki detalj otkriti?
Hvala na klipu [Only admins are allowed to see this image] ljubim vas i čekam! [Only admins are allowed to see this image]
Batica reaguje kao već matori dečak-povredio se,i ni mama mu ne može pomoći...ccc...ne ide to tako Batice...ne žuri mili,sa odrastanjem.
Divno,divno...kršetenje uskoro...hoćeš li nam neki detalj otkriti?
Hvala na klipu [Only admins are allowed to see this image] ljubim vas i čekam! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
buby ::mama.....sto si bre lepa tako na Dunavcu.. [Only admins are allowed to see this image] ...a????
Fala sele, fala!
Pa mora bre da se kopa!!! Stisla kriza...a lukac sladak...bar za goste da imamo salate kad vec n'umem cevap da uzgajam!
Pari mila, odkud to da moja omiljena koka ne spava? [Only admins are allowed to see this image]
Krstenje...po meni intimna stvar...krstenje mog deteta...
Roditelji, braca, sestra...kuma i naravno andjeo nas mili...i nece nas biti malo...15 nam broji najuzi krug.
Crkva Svete Petke u Surcinu...posle kod nas na rucak i tortu (mamin rodjednan isti dan) i to je to.
bilo bi lepo da bude lepo vreme...pa svi u dvoriste, pod brezama mojim omiljenim...
Krstenje...po meni intimna stvar...krstenje mog deteta...
Roditelji, braca, sestra...kuma i naravno andjeo nas mili...i nece nas biti malo...15 nam broji najuzi krug.
Crkva Svete Petke u Surcinu...posle kod nas na rucak i tortu (mamin rodjednan isti dan) i to je to.
bilo bi lepo da bude lepo vreme...pa svi u dvoriste, pod brezama mojim omiljenim...
Čekaj,sad mi nije jasno...
Ja sam mislila -idete u SK da ga krstite tamo???
Ništa mi nije jasno.odoh da spavam,odgovor ću sutra-trzvenija da čitam.
Odoh...
Ja sam mislila -idete u SK da ga krstite tamo???
Ništa mi nije jasno.odoh da spavam,odgovor ću sutra-trzvenija da čitam.
Odoh...
Ma ne draga...vracamo se 14. iz SK. Izvini ako nisam dobro objasnila kada sam pisala o tome.
Stizemo dan ranije, 15. je krstenje, a 17. rano ujutro se mama vraca kuci.
Pa gde sveki da ne bude na krstenju???? A u SK je ne bih vodila da je jos tolika!!! :)
Stizemo dan ranije, 15. je krstenje, a 17. rano ujutro se mama vraca kuci.
Pa gde sveki da ne bude na krstenju???? A u SK je ne bih vodila da je jos tolika!!! :)
pa tinche i ja sam mislila da je tamo krstenje...znaci..nisi ti to lepo objasnila...jos kapiram bata tamo "nastao"..to je to..idi begaj..aj naspavaj se
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
tinche ::Juce smo zakazali krstenje za 15. maj.
Moja mama dolazi 4. maja i isti dan idemo za Skoplje, vracamo se 14. vece pre krstenja, da bi se mama vratila svojoj kuci dva dana nakon toga.
Jako se radujem svemu. Obozavam da sam u Skoplju! Tamo mi je sva rodbina, jer kao sto sam jos ranije pricala meni su i mama i tata rodom odatle. Tako da u sustini niko od rodjaka do sada nije ni video batu. Tih deset dana
ce biti bas zabavno vidjati se sa svima!
Znate da je i bata tamo napravljen, na klinici Mala Bogorodica - Sistina. Secate se da smo bili u stanu kod moje tetke. Sada nas ima za jedan vise... [Only admins are allowed to see this image]
mozda ga jesam zguzvala...ali lepo pise da se vracamo dan ranije!!! plavuse moje, obozavam vas!!!! [Only admins are allowed to see this image]
nisam plavuša ali jesam izgleda letimično pročitala i sažimanjem došla do pogrešnih info.
Jooooooooj poze za spavanjac...ma bezi bre Kako bi se usunjala...
Bato cmok za tebe jedan veliiiiiiiiiiiiiiiiiki
Bato cmok za tebe jedan veliiiiiiiiiiiiiiiiiki
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
tinche ::[color=blue]
Danas se bata uspravio u kreveticu sam...zatekla sam ga kako stoji. A jos uvek nismo spustili dusek na donji nivo, tako da je on u stvari bio savijen ka napred i drzao se....i par sekundi nakon toga paoooo. Pao unazad, udario glavom o resetke...ali nije plakao, obicno se uvredi, vec je krenuo da puzi i da se pentra opet! Dusa!
Bravo Batice.....na noge lagane, polako ali sigurno....Draga nemoj se mnogo uzbudjavati oko toga što udari glavu u krevetac, to će se još dešavati zato što pokušava da stoji pa izgubi ravnotežu.....više puta će se to desiti dok ne učvrste....veruj mi, Staša mi je tako radila.....sada možda zavisi i od deteta, ako je neko mirnije pa neće toliko ali u principu dok ne "usavrše" biće blagih udaraca, zato sam stavljala ogradicu ali onda u jednom momentu je počela da diže nogu da se penje i malo je falilo da preskoči, ali smo spustili dušek maltene do poda i za sada nemam problema, ali uskoro i to više neće biti od pomoći....A sličice.....mama kao lutkica, lepi zubi a samim tim i osmeh, divan......a batica.....kako lepo pajki duša....sav se sklupčao preko igračkice.....Još malo pa put.....ljubim vas puno,puno,puno.....ne stižem ni da pišem kao čovek ni da vas pozovem, ali ugrabiću vreme.....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Danas smo bili kod pedijatra...redovna kontrola oko devetog meseca.
Batica je za dva meseca dobio 950g, i sada ima 9950g i 73cm. [Only admins are allowed to see this image]
Sledeca kontrola nam je sa 13 meseci, tad bi trebao da primi MMR.
I jos nesto: danas je provirio i drugi zubic...jedinica dole levo! [Only admins are allowed to see this image]
bas je nervozan...grize sve zivo...igramo se i mazimo i odjednom me samo uhvati za lice i ugrize za sta stigne (nos, obraz...) zarije mi onaj svoj prvi zub da sve zvezde vidim!!! [Only admins are allowed to see this image]
Snimala sam ga danas opet malo...kako puzi, kako prica sa magnetima za frizider dok ceka veceru. Kacim sutra kad to sredim. [Only admins are allowed to see this image]
Batica je za dva meseca dobio 950g, i sada ima 9950g i 73cm. [Only admins are allowed to see this image]
Sledeca kontrola nam je sa 13 meseci, tad bi trebao da primi MMR.
I jos nesto: danas je provirio i drugi zubic...jedinica dole levo! [Only admins are allowed to see this image]
bas je nervozan...grize sve zivo...igramo se i mazimo i odjednom me samo uhvati za lice i ugrize za sta stigne (nos, obraz...) zarije mi onaj svoj prvi zub da sve zvezde vidim!!! [Only admins are allowed to see this image]
Snimala sam ga danas opet malo...kako puzi, kako prica sa magnetima za frizider dok ceka veceru. Kacim sutra kad to sredim. [Only admins are allowed to see this image]
koliki decko!!!!!!!! stalno mislim na njega kako je mamu spasao lezanja u bolnici u kojoj smo i mi sad, i resio da izadje taman na vreme...!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Bravo za Trtu! Ljubim ga u oko plavo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Cekamo vk
Super za krstenje,ne znam da li sam komentarisala al nadam se da se vidimo u Sk,posto smo mi tamo domaci.
ljubim vas
Super za krstenje,ne znam da li sam komentarisala al nadam se da se vidimo u Sk,posto smo mi tamo domaci.
ljubim vas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Maro!!! To bi bilo super!!! Prosli put nam se nije dalo!
evo da se jos malo smejete:
bata dok ceka veceru:
[Only admins are allowed to see this link]
guzic puzavic:
evo da se jos malo smejete:
bata dok ceka veceru:
guzic puzavic: