Aleksandrov dnevnik
+41
bobica83
jul
Pakki
gea
Agata27
Hitron-Luka
caci
tuli
Simona
nabla
lena
zoxa
Danicab1
brinbili
djole42
buby
naca
Struzzo
dr mali pariz
bak
adriatika
BiKsi :)
MARA
Gala
Anuska
bebko
dejna
Milijana
kasia
maja76
Jelence
HappyGirl
Sami
maus
nesalela
maša
catherine290505
era
Nefertari
Orline
Tinche
45 posters
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Aleksandrov dnevnik
F E N O M E N A L N O! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
[Only admins are allowed to see this image] bravo za lepo druženje i uživanciju. Batice evo ti baš jedan [Only admins are allowed to see this image]
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Sad sam bas polako pogledala sliku po sliku, i moram da priznam, svakoj majci se na licu vidi ta ljubav i sam pogleda govori koliko voli svoje dete. Na slici gde su Parizanka i batica, da neznam Baticine roditelje, bez razmisljanja bih rekla da je to Parizankina beba!!! Bas ta ista ljubav zraci sa njenog lica. Parizanka, zasluzujes bar petoro dece!
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Bravo za druženje,vidi se da ste uživale i vi i Batica a garant vam je nedostajao još koji sat da se dopričate
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
To mi kaži! Rekoh ti ja,dece nikad dosta!Nefertari :: Parizanka, zasluzujes bar petoro dece!
[Only admins are allowed to see this image] ma sve mi ti znaš,mačketino jedna nišlijska! [Only admins are allowed to see this image]djole39 :: a garant vam je nedostajao još koji sat da se dopričate
[Only admins are allowed to see this image]
p.s. Batice mili,izvini što uzurpirah tvoj dnevnik...Kad ga mama bude štampala sinu za 18.rođendan nadam se da će biti cenzure
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Nefertari ::bez razmisljanja bih rekla da je to Parizankina beba!!! Bas ta ista ljubav zraci sa njenog lica.
Da, upravo to sam i ja primetila...ali na slikama je samo delic maleni.
Svaki njen pogled, dodir, glas...kako ga ljubi...kako se maze, njuskaju...macke dve mile...milina ih je bilo gledati [Only admins are allowed to see this image]
Pari, hvala ti na divnom izvestaju mila...a cenzure nece biti, svaki deo batinog odrastanja ce biti u kompletu!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
ponekad si okrutna!!tinche ::
Pari, hvala ti na divnom izvestaju mila...a cenzure nece biti, svaki deo batinog odrastanja ce biti u kompletu!
Aždaja sa "ogrlicom" osveštanom nas je oborila s nogu...sad sam dragom slike pokazivala...Batica mu se mnogo sviđa,naravno i to kako mi stoji...i ne veruje mi da me mazio dok sam mu pričala.Sutra će videti snimak,imali smo goste,a on užasan dan-znaš... [Only admins are allowed to see this image]
za one koji žele da vide koja je to ljubav:
[Only admins are allowed to see this link]
mali pariz ::
Aždaja sa "ogrlicom" osveštanom nas je oborila s nogu
kao i ti baticu juce... mene si odavno jos... [Only admins are allowed to see this image]
mali pariz :: za one koji žele da vide koja je to ljubav:
Šta reći ...veliki i mali andjeo....prelepo je videti na snimku a mogu samo zamisliti kako je sve bilo uživo
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Prelepo,prelepo,prelepo
vidi se da mala uziva pored batice a i on pored nje,zato ce je dragi gospod nagraditi za pocetak jednim a kasnije i jos nekim ovakvim andjelom kakav je bata.
Ja sam pozelela upravo ovakvo dete kao sto je bata,miran,dobar,da ume samo da se zaigra al od moje zellje nista,za uzvrat dobila neznicu ko traktor .
Znaci sve je fenomenalno,blago vama na ovakvom druzenje,stetasto nismo blize....
ljubim vas
vidi se da mala uziva pored batice a i on pored nje,zato ce je dragi gospod nagraditi za pocetak jednim a kasnije i jos nekim ovakvim andjelom kakav je bata.
Ja sam pozelela upravo ovakvo dete kao sto je bata,miran,dobar,da ume samo da se zaigra al od moje zellje nista,za uzvrat dobila neznicu ko traktor .
Znaci sve je fenomenalno,blago vama na ovakvom druzenje,stetasto nismo blize....
ljubim vas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
VI STE FANTASTICNE!!! Prelepe su slike, odusevljena sa, bas sam uzivala.
Koliko ljubavi, koliko paznje, topline...DIVNO!
Koliko ljubavi, koliko paznje, topline...DIVNO!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Batica ima temperaturicu...37.6, nije velika ali i povraca i sav je bezveze. Bas ga lomi. Primetila sam da je mirniji danas, i da mu se vise spava...ali nije bio vruc. Tek predvece je dobio temp i povratio tri puta. Nisam mu ddavala veceru, malopre sam ga okupala i stavila ga da spava. Oci mu se sklapale...dala sam mu malo caja, davacu mu i tokom noci po malo da ne povraca. Ujutro cu mleko ako bude bio ok.
Nije strasno, ali mi ga zao. Znam koliko ja mrzim da povracam...a on dusa povrati pa se nasmeje...kao i posle kijanja...dusa moja mila...ne zna ni da mi kaze...samo se scucuri uz mene i onako uzdahne. Mukica mala.
Inace je dobar i divan. Poceo je da puzi...mada je i dalje jako smesan i nespretan. Svako jutro "zaboravi" da je propuzao pa krene onako da se klati dok ne skapira kako se "krece" unapred. Pa se za pocetak samo onako baci i doceka licem sa sve dudom u ustima. Al ne mari on...samo povuce nogice ka stomaku i eto ga blize cilju! Ima i momente kada se izdigne na sake i stopala samo...napravi most pa se smeje samom sebi!
Sve je cvrsci kada sedi i redje gubi ravnotezu. Ocekujem da polako krene i sam iz puzeceg da sedne...malo mu fali da ukapira da i to moze. Za sada se spusti na stomak, pa se okrene na ledja i tako krene da se dize.
Poceo je da me zeza dok jede tako sto pravi face neke i "kaze": "pfffffffff, diiiiisssssssssssssss" i to iskljucivo sa punim ustima da sve prska oko sebe...i cepa se od smeha naravno...presladak je sto je poceo da zaj...ava...ali se suzdrzavam da ne puknem jer ce onda jos vise to raditi ako misli da je zanimljiv. Tako da se pravim cool.
Koristimo dane, setamo maksimalno...i bata uziva. Cak i sve kuce po kraju "zna". Kako se priblizavamo kojoj ogradi gde su kuce on mlatara nogicama u iscekivanju laveza vec poznatih blenta. Odusevljena sam sto voli zivotinje! I kako reaguje na njih.
Po ceo dan nesto brblja...mamamamamatatatatatabababababadadadadadada...ali jos uvek ne vidim da pricanje povezuje sa osobama. Mada zna kada ga pitam gde je tata da pogledom trazi tatu dok ga ne ugleda, ili gleda u prozor kada ga pitam gde su Lara i Nera? Kada se igra sa MM oni me kao traze po kuci, gde je mama, gde je mama, ja onda kao izvirim (iz sudopere, kupatila...kade...iza daske za peglanje) a bata se raduje.
Zna i da kaze mama kada mu trazim, ali kada je frka...kada mu bas nesto treba...inace se okrene i zaigra sa necim ako vidi da ono prvo ne moze da dobije. Ne voli da se ucenjuje, kulisa moj.
Ogradica je sada glavna atrakcija...bas voli da je u njoj...sedi, igra se, pa se baci na igracke i kulira na ledjima.
Nadam se da ce temperatura proci brzo...da ga nece "stici" nesto ozbiljno...sve mi se cini da je neki stomacni virus u pitanju.
Evo dve slike malog puzaguzica za kraj. [Only admins are allowed to see this image]
Nije strasno, ali mi ga zao. Znam koliko ja mrzim da povracam...a on dusa povrati pa se nasmeje...kao i posle kijanja...dusa moja mila...ne zna ni da mi kaze...samo se scucuri uz mene i onako uzdahne. Mukica mala.
Inace je dobar i divan. Poceo je da puzi...mada je i dalje jako smesan i nespretan. Svako jutro "zaboravi" da je propuzao pa krene onako da se klati dok ne skapira kako se "krece" unapred. Pa se za pocetak samo onako baci i doceka licem sa sve dudom u ustima. Al ne mari on...samo povuce nogice ka stomaku i eto ga blize cilju! Ima i momente kada se izdigne na sake i stopala samo...napravi most pa se smeje samom sebi!
Sve je cvrsci kada sedi i redje gubi ravnotezu. Ocekujem da polako krene i sam iz puzeceg da sedne...malo mu fali da ukapira da i to moze. Za sada se spusti na stomak, pa se okrene na ledja i tako krene da se dize.
Poceo je da me zeza dok jede tako sto pravi face neke i "kaze": "pfffffffff, diiiiisssssssssssssss" i to iskljucivo sa punim ustima da sve prska oko sebe...i cepa se od smeha naravno...presladak je sto je poceo da zaj...ava...ali se suzdrzavam da ne puknem jer ce onda jos vise to raditi ako misli da je zanimljiv. Tako da se pravim cool.
Koristimo dane, setamo maksimalno...i bata uziva. Cak i sve kuce po kraju "zna". Kako se priblizavamo kojoj ogradi gde su kuce on mlatara nogicama u iscekivanju laveza vec poznatih blenta. Odusevljena sam sto voli zivotinje! I kako reaguje na njih.
Po ceo dan nesto brblja...mamamamamatatatatatabababababadadadadadada...ali jos uvek ne vidim da pricanje povezuje sa osobama. Mada zna kada ga pitam gde je tata da pogledom trazi tatu dok ga ne ugleda, ili gleda u prozor kada ga pitam gde su Lara i Nera? Kada se igra sa MM oni me kao traze po kuci, gde je mama, gde je mama, ja onda kao izvirim (iz sudopere, kupatila...kade...iza daske za peglanje) a bata se raduje.
Zna i da kaze mama kada mu trazim, ali kada je frka...kada mu bas nesto treba...inace se okrene i zaigra sa necim ako vidi da ono prvo ne moze da dobije. Ne voli da se ucenjuje, kulisa moj.
Ogradica je sada glavna atrakcija...bas voli da je u njoj...sedi, igra se, pa se baci na igracke i kulira na ledjima.
Nadam se da ce temperatura proci brzo...da ga nece "stici" nesto ozbiljno...sve mi se cini da je neki stomacni virus u pitanju.
Evo dve slike malog puzaguzica za kraj. [Only admins are allowed to see this image]
O kakav je zgodan mama al si ga skockala! Nadam se da ce proci taj virus, cula sam da hara, ako se ne daj boze oduzi ne libi se da mu ubacis probiotik, dobro je da nema proliv. Super on kapira brzo ce se podici na nogice, ljubac za bubanog baticu.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Datum upisa : 04.08.2009
tinche ::[color=blue]Batica ima temperaturicu...37.6, nije velika ali i povraca i sav je bezveze. Bas ga lomi. Primetila sam da je mirniji danas, i da mu se vise spava...ali nije bio vruc. Tek predvece je dobio temp i povratio tri puta. Nisam mu ddavala veceru, malopre sam ga okupala i stavila ga da spava. Oci mu se sklapale...dala sam mu malo caja, davacu mu i tokom noci po malo da ne povraca. Ujutro cu mleko ako bude bio ok.
Duša mala, baš je morao da zakači virus....biće dobra noć, nadam se i sutra će već biti kao nov...
Inace je dobar i divan. Poceo je da puzi..
Bravo Batice....kada počneš da ga juriš po kući, videćeš, pa kada ti se zavuče negde.....hi,hi...
da,da, i mi to radimo samo mi pravimo balončiće....samo ga kuliraj inače stvarno počnu da zezaju misleći da su super zanimljivi, a jesu ali mora da se jede.....
Ne voli da se ucenjuje, kulisa moj.
Pametno dete....nema šta.....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Je li on to na prvoj fotki radi sklekove?! Priznaj Tinče da već vežba u teretani s vama dvoma?! Šalim se!
Ajde da što pre ozdravi i da nastavi da bude Dobrica Dobrić! [Only admins are allowed to see this image]
Ajde da što pre ozdravi i da nastavi da bude Dobrica Dobrić! [Only admins are allowed to see this image]
nek je sa srecom
zao mi je zbog temperature i povracanja,al se nadam da ste danas bolje.
pisi nam kako ste
prelepe su fotke,i sto kaze bixi priznaj da vezba
nego gde mu nadje pantalone ,trenerkice sta su vec na prvoj fotki-prelepe su
ljubim vas
zao mi je zbog temperature i povracanja,al se nadam da ste danas bolje.
pisi nam kako ste
prelepe su fotke,i sto kaze bixi priznaj da vezba
nego gde mu nadje pantalone ,trenerkice sta su vec na prvoj fotki-prelepe su
ljubim vas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Bravo za trtu plavookog! Kako vreme letiiiii! Kao da je juče bilo kad se rodio Batica! [Only admins are allowed to see this image]
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Aleksandra srecan ti osmi mesecdancic
Drzim palceve da sto pre ozdravis i budes stari Dobrica Dobric.
Fotke su super
Drzim palceve da sto pre ozdravis i budes stari Dobrica Dobric.
Fotke su super
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Sretan 8 mesecdancic
Nadam se da je sve OK temper...da vise ne povraca i da je Bata opet onaj stari.
Bravo za puzenje a slike su jako slatke.
Bata se vec priprema za vjezbanje u teretani
sto pokazuje ova prva slicica :)
Nadam se da je sve OK temper...da vise ne povraca i da je Bata opet onaj stari.
Bravo za puzenje a slike su jako slatke.
Bata se vec priprema za vjezbanje u teretani
sto pokazuje ova prva slicica :)
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
cestitamo vam osmi mesec!
a bice bati bolje u dobrim je rukamo!
ljubimo vas i da sto pre ozdravite!!!
a bice bati bolje u dobrim je rukamo!
ljubimo vas i da sto pre ozdravite!!!
bobica83- Broj poruka : 2140
Hvala tete na lepim zeljama. [Only admins are allowed to see this image]
Na zalost batica jos uvek ima temperturu...ne visoku ali drzi se oko 37.5. Nije povracao vise, mada sam mu ishranu skroz prilagodila trenutnom stanju, nista tesko i uglavnom tecnosti. Pije vode dosta, zbog temperature...trazi i sam. Za sad mu se ne dize ali se plasim veceri. Videcemo.
Ako se ne daj Boze pogorsa ili ostane ovako a ne prodje za koji dan, oticicemo do instituta da provere krv i urin.
On je dobrica jedna mila, sav je mio i pospan...pije cajice i sokice i spava.
Setali smo do sada, vidim da mu prija svez vazduh...evo hranim ga pa ce na dremku.
Na zalost batica jos uvek ima temperturu...ne visoku ali drzi se oko 37.5. Nije povracao vise, mada sam mu ishranu skroz prilagodila trenutnom stanju, nista tesko i uglavnom tecnosti. Pije vode dosta, zbog temperature...trazi i sam. Za sad mu se ne dize ali se plasim veceri. Videcemo.
Ako se ne daj Boze pogorsa ili ostane ovako a ne prodje za koji dan, oticicemo do instituta da provere krv i urin.
On je dobrica jedna mila, sav je mio i pospan...pije cajice i sokice i spava.
Setali smo do sada, vidim da mu prija svez vazduh...evo hranim ga pa ce na dremku.
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu