Aleksandrov dnevnik
+41
bobica83
jul
Pakki
gea
Agata27
Hitron-Luka
caci
tuli
Simona
nabla
lena
zoxa
Danicab1
brinbili
djole42
buby
naca
Struzzo
dr mali pariz
bak
adriatika
BiKsi :)
MARA
Gala
Anuska
bebko
dejna
Milijana
kasia
maja76
Jelence
HappyGirl
Sami
maus
nesalela
maša
catherine290505
era
Nefertari
Orline
Tinche
45 posters
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Aleksandrov dnevnik
[quote="tinche"]
Na kraju ih uhvati desnom rukom, a levu pesnicu nabije u usta...sav srecan...garant misli da njih glaba a ne pesnicu. [Only admins are allowed to see this image]
to je i meni uvek bilo smešno kod Staša, taman misli uhvatila je kad ono njena ruka....ali sada već razaznaje šta joj je u ustima
Na kraju ih uhvati desnom rukom, a levu pesnicu nabije u usta...sav srecan...garant misli da njih glaba a ne pesnicu. [Only admins are allowed to see this image]
to je i meni uvek bilo smešno kod Staša, taman misli uhvatila je kad ono njena ruka....ali sada već razaznaje šta joj je u ustima
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
[Only admins are allowed to see this image] samo ti zeki svoju svađalicu malu...porašće Bata,pa ćeš vidiš [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Bas se vidi da bata uziva! Tince sad je vec veci, mozes ga stavljati i bez ljulje u ogradicu na stomak da vezba ledjne misice
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Znam Nef da moze na stomak, i kada ga stavim bas se lepo drzi...ali to traje nekoliko minuta...onda nabije glavu dole i pocne da se deeeeerrrreeeeeeeeeeeeee iz sveg glasa!!!! A sto se zacrveniiiiii, cudo jedno! [Only admins are allowed to see this image]
Da ne poverujes! Mrzi dve stvari na svetu: kapice i lezanje na stomaku!!!
Sada nosimo samo duksice sa kapuljacama...parola snadji se. A na stomak ga stavljam nekoliko puta dnevno...i malo po malo pomeram granicu pizdekanja.
Posto je inace jako dobar i stpljiv, onda se i ja trudim da njega ne forsiram za ono sto nece...pizdivoje moj! [Only admins are allowed to see this image]
Da ne poverujes! Mrzi dve stvari na svetu: kapice i lezanje na stomaku!!!
Sada nosimo samo duksice sa kapuljacama...parola snadji se. A na stomak ga stavljam nekoliko puta dnevno...i malo po malo pomeram granicu pizdekanja.
Posto je inace jako dobar i stpljiv, onda se i ja trudim da njega ne forsiram za ono sto nece...pizdivoje moj! [Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
pa dobro ne mora on bas dugo da boravi na stomaku, a jer pomazu igrackice? Da ga animiras necim? Moje dete i dana danas se iskljucivo igra na stomaku pa tek onda u sedecem polozaju, on bas jako voli taj polozaj
Tih nekoliko minuta i jeste uz animiranje... [Only admins are allowed to see this image]
Joj ljubim ga, pa i ne mora onda ako ne voli ni moja mala kumica nije volila, stavljali su je samo za slikanje, prosto su neke bebe takve, bice mu zanimljivije za nekih 3-4mes, kad skonta da moze da se krece kada je na stomaku a do tad se animirajte po 2-3 minuta
Ceo dan mislim o ovome a nikako da napisem:
Pre tacno godinu dana je bila extra uspesna zurka u labu u Skoplju.
Jedan tatin punoglavac se zaljubio u jednu maminu lepu celiju...to je bila ljubav na prvi pogled...takve su uvek najlepse i najjace.
Vremenom porastu i postanu plave, debele, pufnaste smejalice mile. Ljubav nasa jedina na svetu. Mili moj bata...zivot moj...
Jedan tatin punoglavac se zaljubio u jednu maminu lepu celiju...to je bila ljubav na prvi pogled...takve su uvek najlepse i najjace.
Vremenom porastu i postanu plave, debele, pufnaste smejalice mile. Ljubav nasa jedina na svetu. Mili moj bata...zivot moj...
[Only admins are allowed to see this image] Ljubav, ljubav, ljubav! [Only admins are allowed to see this image]tinche ::Ceo dan mislim o ovome a nikako da napisem:
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
SAMO MI NEKA JEZA PRODJE KROZ KICMU... [Only admins are allowed to see this image]tinche ::Ceo dan mislim o ovome a nikako da napisem:
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
tinche ::Ceo dan mislim o ovome a nikako da napisem:
....Šta reći a ne zaplakati.....tako si lepo objasnila, a tvoj bata je duša jedna mila i nasmejana, andjeo pravi.... Ljubim vas....
Aleksandre ljubi te teta Maja i drugar Viktor
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Juce sam izvadila sve iz ogradice i spustila batu na stomak. Istog momenta je spustio glavu i poceo da mljacka po podu ogradice, da je lize i cokce i tako polako da se rotira...Za pet minuta mu je glava bila u cosku...a kako se pomerao ostavio je trag od balica za sobom, ko puz golac kada prodje. [Only admins are allowed to see this image]
MM kaze da mu lici na onu ribicu iz akvarijuma koja cisti staklo, tako bata cisti pod ogradice.
To vam je moj blenta...zao mi je sto nisam uspela da slikam to putesestvije.
MM kaze da mu lici na onu ribicu iz akvarijuma koja cisti staklo, tako bata cisti pod ogradice.
[Only admins are allowed to see this image] tako je i ona u pocetku..lizala [Only admins are allowed to see this image]tinche :: Juce sam izvadila sve iz ogradice i spustila batu na stomak. Istog momenta je spustio glavu i poceo da mljacka po podu ogradice, da je lize i cokce i tako polako da se rotira...Za pet minuta mu je glava bila u cosku...a kako se pomerao ostavio je trag od balica za sobom, ko puz golac kada prodje. [Only admins are allowed to see this image]
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Ma duša jedna !
Samo da poraste,sve ću da mu ispričam... [Only admins are allowed to see this image] i da ste ga sa "čistačem"
poredili [Only admins are allowed to see this image]
Samo da poraste,sve ću da mu ispričam... [Only admins are allowed to see this image] i da ste ga sa "čistačem"
poredili [Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
Uspeli smo da napravimo kompromis...ako bas mora nesto na glavu neka bude za broj veci sesiric! [Only admins are allowed to see this image]
Uspeli smo da napravimo kompromis...ako bas mora nesto na glavu neka bude za broj veci sesiric! [Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
Uh kakav je, mede medeni! Bas je porastao!
Vidi se da je bata dobrica, a i koliko si ti srećna mama
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Divna porodica!!!
Sesiric mu stoji
Sesiric mu stoji
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Prelepe su slike......Divni ste Batica je med medeni a pored toga i veeeeeelika dobrica, ne ćeli uopšte mamu da muči , samo spavka i jede a kada je budan onda je nasmejan i dobar.....
Slatkiš! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Juce sam mu dala prvi put da jede kasicu. Kupili smo pirincanu milupinu.
Napravila ja deo jedne porcije...probala ja, probao MM...ma nema sanse ovo bata da jede, bljutavo uzas jedan.
Nema veze, napravim ja njemu, stavim ga u lezaljkicu i krenemo...
Prvo sam morala da spustim cinijicu i da ga levom rukom drzim za rucice jer je naviako da drzi flasicu kada pije mleko, pa je tako mahinalno uhvatio rucicama kasiku i razmazao sve po sebi.
Onda je poceo da cokce i sisa kasiku, a kasicu da pljuje dok mljacka...vidim ja svidja se njemu al ne zna da guta...
A na kraju samo morala cvrsce da ga vezem jer je bio toliko srecan sto jede da je poceo da mlatara nogicama ko da ce da iskoci!!!
Svaku kasiku je progutao iz pet puta...ja mu dam, on deo proguta a ostalo izadje, pa mu ja vratim i tako u krug.
Sve u svemu siti se ismejasmo svo troje!
Pojeo je jedno desetak kasikica, nije imao reakciju...tako da nastavljamo sa navikavanjem!
Ljubimo vas tete mile! [Only admins are allowed to see this image]
Napravila ja deo jedne porcije...probala ja, probao MM...ma nema sanse ovo bata da jede, bljutavo uzas jedan.
Nema veze, napravim ja njemu, stavim ga u lezaljkicu i krenemo...
Prvo sam morala da spustim cinijicu i da ga levom rukom drzim za rucice jer je naviako da drzi flasicu kada pije mleko, pa je tako mahinalno uhvatio rucicama kasiku i razmazao sve po sebi.
Onda je poceo da cokce i sisa kasiku, a kasicu da pljuje dok mljacka...vidim ja svidja se njemu al ne zna da guta...
A na kraju samo morala cvrsce da ga vezem jer je bio toliko srecan sto jede da je poceo da mlatara nogicama ko da ce da iskoci!!!
Svaku kasiku je progutao iz pet puta...ja mu dam, on deo proguta a ostalo izadje, pa mu ja vratim i tako u krug.
Sve u svemu siti se ismejasmo svo troje!
Pojeo je jedno desetak kasikica, nije imao reakciju...tako da nastavljamo sa navikavanjem!
Ljubimo vas tete mile! [Only admins are allowed to see this image]
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu