Aleksandrov dnevnik
+41
bobica83
jul
Pakki
gea
Agata27
Hitron-Luka
caci
tuli
Simona
nabla
lena
zoxa
Danicab1
brinbili
djole42
buby
naca
Struzzo
dr mali pariz
bak
adriatika
BiKsi :)
MARA
Gala
Anuska
bebko
dejna
Milijana
kasia
maja76
Jelence
HappyGirl
Sami
maus
nesalela
maša
catherine290505
era
Nefertari
Orline
Tinche
45 posters
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Aleksandrov dnevnik
Tri put ura za mamu koja je našla sličnost
A bata je milina prava
A bata je milina prava
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Tince bas je tatina kopija, ali nema to veze bitno da je on dobar, ziv i zdrav.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Bato,bato...medenjaku jedan!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Tatin sin... ja sam i dalje pri tome
Ali, ima tu nesto... I moj Laza, koji je tatina c/p kad je bio mali ima, recimo, moje prste i pokrete prstima, nacin kako dodiruje svoje lice itd. Za spavanje je ista prica - ja spavam na stomaku, trudnoca i prvi meseci dojenja su zbog toga meni bili mucenje nocu, a evoi moj sin nece drugacije da spava...
Ali, ima tu nesto... I moj Laza, koji je tatina c/p kad je bio mali ima, recimo, moje prste i pokrete prstima, nacin kako dodiruje svoje lice itd. Za spavanje je ista prica - ja spavam na stomaku, trudnoca i prvi meseci dojenja su zbog toga meni bili mucenje nocu, a evoi moj sin nece drugacije da spava...
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Medenjak sa medom
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Ljubim te medeni decace-tatin sine
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Medo jedan dundasti slatki debeli uspavani mirisni.......
Koja lepota majko mila. A za slicnost svaka cast!!! Da nismo nas dve u rodu? I ja volEm tako da zaspim i da spavam.
Ljubi secerka za mene
Koja lepota majko mila. A za slicnost svaka cast!!! Da nismo nas dve u rodu? I ja volEm tako da zaspim i da spavam.
Ljubi secerka za mene
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
maus ::Medo jedan dundasti slatki debeli uspavani mirisni.......
[Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Videh u svom dnevniku da je i vas "potkacio" viruscic ili sta vec..nadam se da ste bolje! Ja sam uvek za jos slikica
Ljubimo vas!
Ljubimo vas!
duše moje,pa šta bi sa vama...ćaskamo ,a ne kažeš da vam nije bilo dobro..ccc...kako ste mi sad?Ljubim vas po 100 puta!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Da vam brzo bude bolje,a sto se slicnosti tice ne brini znas da su sinovi majkini,pa kako okrenes
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Ma dobro smo...gadno je dok je muka, ali kada prodje odmah se zaboravi.
Bata je vec onaj stari...dobro jede, lepo spava.
Meni je i dalje muka, danas nisam povracala i malo je lakse. Prija mi koka-kola...i uzivam da je pijem sada posto je inace izbegavam.
Kod nas nema nista novo posebno pa zato i ne pisem. Mali prda je med medeni debeli. Ziva igracka jedna...samo se smeje i smeje i mrmlja nesto. Pa se onda uozbilji odjednom i krene da vrti jezikom i da nesto cokce ko da mu je zapao cvarak za zub. I dalje lepo jede na cetiri sata po 170ml aptamila, s tim sto preskace jedan nocni obrok, jede u devet pa u pet ujutro i onda opet spava do osam. Fino napreduje, primetim po garderobici jer kuhinjska vaga meri samo do 5kg a to smo odavno presisali!
Obozava da mu pevam dok ga drzim i igramo. Onda se smeje i cici na sav glas, pa se i zakaslje na kraju. Nekad samo legnem pored njega i "pricamo" tako po sat vremena o ekonomiji, kreditima, zajednici...a sa medom pricaju o lepsim temama. Kada mu dosadi druzenje pocne da vice, ko da se svadja, bez plakanja. Unervozi se samo (ovo je na mene)...tada znam da je vreme za dudu i medicu-spavalicu. Dremne tacno do sledeceg obroka.
Dosta setamo, koristim svaki lep dan. Nekad ga i dok spava preko dana samo premestim u kolica i izadjemo napolje, a on nastavi dremku bez problema. Ni ne znam kada se probudi, samo cujem da nesto cokce, i vidim da glaba pesnicu. Kao da ga svrbe desni. Kupili smo u Aksi Nuby glodalicu, svidja mu se pa je samo nespretno mota po rukicama i ustima.
Evo malo novih slicica smejalica i spavalica.
[img][Only admins are allowed to see this image]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]
[img][Only admins are allowed to see this image]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]
Bata je vec onaj stari...dobro jede, lepo spava.
Meni je i dalje muka, danas nisam povracala i malo je lakse. Prija mi koka-kola...i uzivam da je pijem sada posto je inace izbegavam.
Kod nas nema nista novo posebno pa zato i ne pisem. Mali prda je med medeni debeli. Ziva igracka jedna...samo se smeje i smeje i mrmlja nesto. Pa se onda uozbilji odjednom i krene da vrti jezikom i da nesto cokce ko da mu je zapao cvarak za zub. I dalje lepo jede na cetiri sata po 170ml aptamila, s tim sto preskace jedan nocni obrok, jede u devet pa u pet ujutro i onda opet spava do osam. Fino napreduje, primetim po garderobici jer kuhinjska vaga meri samo do 5kg a to smo odavno presisali!
Obozava da mu pevam dok ga drzim i igramo. Onda se smeje i cici na sav glas, pa se i zakaslje na kraju. Nekad samo legnem pored njega i "pricamo" tako po sat vremena o ekonomiji, kreditima, zajednici...a sa medom pricaju o lepsim temama. Kada mu dosadi druzenje pocne da vice, ko da se svadja, bez plakanja. Unervozi se samo (ovo je na mene)...tada znam da je vreme za dudu i medicu-spavalicu. Dremne tacno do sledeceg obroka.
Dosta setamo, koristim svaki lep dan. Nekad ga i dok spava preko dana samo premestim u kolica i izadjemo napolje, a on nastavi dremku bez problema. Ni ne znam kada se probudi, samo cujem da nesto cokce, i vidim da glaba pesnicu. Kao da ga svrbe desni. Kupili smo u Aksi Nuby glodalicu, svidja mu se pa je samo nespretno mota po rukicama i ustima.
Evo malo novih slicica smejalica i spavalica.
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
[Only admins are allowed to see this image] Slika gde grli meda je fenomenalna! I ostale, ali taj zagrljaj sve govori! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Šećerak mali, nisam nešto od pera poslednje vreme ali pratim vas stalno, ljubim puno tog malog dobricu!!!
maša- Broj poruka : 888
Datum upisa : 08.06.2008
Batica je super, bice on veliki smeker i dasa.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Bravo za izvestaj, super je sto je tako uobrocen!
Nadam se da ce i tebi uskoro biti skroz dobro.
Fotografije su diiivne, bas raste!!!
Nadam se da ce i tebi uskoro biti skroz dobro.
Fotografije su diiivne, bas raste!!!
Kakva je on dobrica... stvarno se i vidi na njemu
Divno je sto tako lepo spava, rucka i mazi se. Mogao bi ovaj stariji drugar nesto da nauci od njega
Divno je sto tako lepo spava, rucka i mazi se. Mogao bi ovaj stariji drugar nesto da nauci od njega
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Ej prdalice coktalice jedna
Dobro je da ste obolje bolje.
Slike su super,prda debeli uziva i bas ga briga
Dobro je da ste obolje bolje.
Slike su super,prda debeli uziva i bas ga briga
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
xaxaxxax...cvarak
bas je on cvarak...joj dembelica mala...bar kad ga uzmes znam da je uvek toplo...mekano:)))
bas je on cvarak...joj dembelica mala...bar kad ga uzmes znam da je uvek toplo...mekano:)))
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Sva sam se raspilavila medo medeni kako je sav meden :))
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
ajde ljubi tu dobricu -cvarka za mene
Pakki- Broj poruka : 1436
Godina : 49
Datum upisa : 11.11.2009
TINCHE DAJ JOS NEKU SLIKU...NABACI BRE VECI FORMAT DA MOGU KO COVEKA DA GA ZAGRIM PREKO MONITORA
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Ohoho, sta sam ja propustila... Aleksandar bas lepo napreduje!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu