Klomifen i stina zlijezda
+4
bebica1978
Sami
nabla
caja
8 posters
KUTAK :: STERILITET :: Hormoni
Strana 1 od 1
Klomifen i stina zlijezda
IMAM JEDAN PROBLEM,TREBAM POCETI PITI KLOMIFEN A PIJEM REDOVNO LETROKS 100MG.ZANIMA ME DAL KLOMIFEN SMIJEM PITI ILI NE..........HVALA
caja- Broj poruka : 19
Godina : 44
Datum upisa : 28.12.2009
Re: Klomifen i stina zlijezda
Cajo, mozes.
Ima gomila devojaka koje pored terapije za stitnu uzimaju i lekice za stimulaciju.
Bitno je samo da ti je TSH optimalan da se ne bi uzalud stimulisala
Ima gomila devojaka koje pored terapije za stitnu uzimaju i lekice za stimulaciju.
Bitno je samo da ti je TSH optimalan da se ne bi uzalud stimulisala
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
hvala ti nabla na odgovoru,meni je tsh vec 2 mjeseca 1,96 al pijem stalno letroks 100mg.hvala ti do neba
caja- Broj poruka : 19
Godina : 44
Datum upisa : 28.12.2009
Caja, mozes slobodno da pijes klomifen uz letrox posto se letrox moze piti uz dosta kombinacija lekova koji se ticu stimulacije cak ne smeta ni trudnicama uz cjelu trudnocu i ja sam pila letrox kako sam rodila prekinula sam da ga pijem.
Ako je TSH uredu i drugi hormoni Klomifen bi mogao uroditi plodom pa sretno draga
Ako je TSH uredu i drugi hormoni Klomifen bi mogao uroditi plodom pa sretno draga
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Imala sam problem sa stitnom zlijezdom i pila sa letrox. Lekari su mi ukinuli terapiju ali ja jos uvek u nekim momentima imam problem sa stitnom jer me nekada mnogo gusi, cak mi i hormoni stitne prestanu da rade kako treba i pocnem da se debljam kao luda pa mi ponovo pocnu da rade i metabolizam mi se pokrene i pocnem mrsati. Sta da radim da nastavim da pijem letrox bez znanja lekara jer svaki put kada uradim nalaza hormona kazu mi da je sve uredu i da mi ne treba terapija.
bebica1978- Broj poruka : 8
Godina : 46
Datum upisa : 30.05.2012
bebice1978 ako slucajno procitas ovo ili neko u sl. situaciji interesuje me jel vredeo klomifen jer ja sam u hipo i sad cekam menstruaciju pa od drugog dana krecem sa klomifenom... ja imam normalnu ovulaciju, pratili smo na uz ali nista se ne dogadja...
ana 83- Broj poruka : 19
Datum upisa : 29.02.2012
Hej devojke, imam jedno glupo pitanje... treba da pocnem da pijem klomifen od 2dc. Danas mi je 27 dan, dobila sam popodne , krenulo malo , pa stalo. Nikad se nije tako desilo, pa ne znam da li da ovo danas racunam kao prvi dan, sutra drui, ili da od sutra pocnem da racunam, kao da je sutra prvi. Poslednje cikluse sam imala na 27 dana, sem morskog koji je bio na 24..
Mislim da 24 h nista bitno ne menja, al ajd da proverim.
Mislim da 24 h nista bitno ne menja, al ajd da proverim.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Tek sam videla tvoju poruku Ema78 i ako ti nesto znaci meni je dr rekla u roku
48h od pocetka krvarenja a kako neke zene piju klpmifen od 3 a neke i od 5-og dc ja mislim da je sve to relativno i izbor tvog dr! Mene vise buni to sto ti je stalo krvarenje... Mada verujem da si sve to do sad resila i da ce klomifen da urodi plodom. Ja cekam da dobijem danas, sutra i krecem i ja.
48h od pocetka krvarenja a kako neke zene piju klpmifen od 3 a neke i od 5-og dc ja mislim da je sve to relativno i izbor tvog dr! Mene vise buni to sto ti je stalo krvarenje... Mada verujem da si sve to do sad resila i da ce klomifen da urodi plodom. Ja cekam da dobijem danas, sutra i krecem i ja.
ana 83- Broj poruka : 19
Datum upisa : 29.02.2012
Ana 83, hvala puno. Pocela sam kada mi je krenulo malo obilnije krvarenje, to je bio 3 dc. Da ne idemo u offtopic, nek je i tebi srecan pocetak, pa da se radujemo zajedno.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
devojke da li neko zna gde mogu kupiti klomifen?
lorelajlorelaj- Broj poruka : 24
Datum upisa : 24.11.2012
Probaj u apoteci Iris, Novi Sad...tel 021-544-515
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
da li je moguce da mi je na prvom ultrazvuku pracenja folikula rekao da su mi jajnici cisti...bez cista...a posle kutije klomifena...na drugom UZ da je jedan policistican?...da li je to klomifen napravio..ili je on to predvideo na prvom UZ?..
lorelajlorelaj- Broj poruka : 24
Datum upisa : 24.11.2012
KUTAK :: STERILITET :: Hormoni
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu