Ko nas je sve i kako podržao
+14
anna
tuli
eni
jela72
buby
nabla
kovacevicdr
catherine290505
nena beba
bokica
dr mali pariz
maus
Tinche
HappyGirl
18 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ko nas je sve i kako podržao
Evo citam i opet sam poslala 6-ti mail Svetlani Raznatovic (moj domaci zadatak) i urednici njenog sita Milici Sekulic.Ovog puta sam napisala da sam duboko razocarana jer mi nisu ni odgovorili ni na jedan mail i da barem kazhu iz kojih objektivnih ili subjektivnih razloga nece da odgovore ili podzhe akciju.Ni slovo.Tako mi i treba kad ste mi pevaljku uvalili.
Jelo, ti si ta Medenica?
To ti je devojacko ili vencano prezime?
Svaka cast!Medenice i Lutovci su fenomenalne familije.
Imam jednog Lutovca kraj mene.
Jelo, ti si ta Medenica?
To ti je devojacko ili vencano prezime?
Svaka cast!Medenice i Lutovci su fenomenalne familije.
Imam jednog Lutovca kraj mene.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Jeste, to sam ja. Sad možete i da me vidite. Ja sam na " privremenom radu" kod Medenica, evo već 14 godina, a MM sigurno zna nekog Lutovca. Upozorila sam ga da prezime " ne vraćam"! Spasilo me je na poslu da ne dobijem neki surov nadimak!
Hvala, a gospođa Ceca nema vremena?
Hvala, a gospođa Ceca nema vremena?
jela72- Broj poruka : 62
Godina : 52
Datum upisa : 19.02.2010
...kao ni g-đa Ljilja Habjanović-Đ....ccc
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Jeste izgleda da nema izmedju Kipra i Srbije i raznoraznih propratnih problema.Zato sam se i obratila urednici njenog sita ko velim neshto ce ona pogledati,filtrirati pitati i neshto objaviti na site od Cece.Ali muk.Videcemo.
A da ti si medena sad.Moj sin s oceve strane(prvi brak) po baki mog sina koja je bila Lutovac(devojacko) Imala sam prilike da upoznam neke od Medenica i "cuvenog " nam lekara koji je bio u izbeglishtvu.
Ja sam htela kad sam bila u feb/martu da uhvatim i Miru Polak ali eto kad sam ja bila u zemlji ona je bila van zemlje.tako da je ostalo do sledeceg vidjenja koji ce biti krajem maja kad sam ja u Beogradu.
A Ivani Zhigon cu majke mi na vrata da zazvonim.
A da ti si medena sad.Moj sin s oceve strane(prvi brak) po baki mog sina koja je bila Lutovac(devojacko) Imala sam prilike da upoznam neke od Medenica i "cuvenog " nam lekara koji je bio u izbeglishtvu.
Ja sam htela kad sam bila u feb/martu da uhvatim i Miru Polak ali eto kad sam ja bila u zemlji ona je bila van zemlje.tako da je ostalo do sledeceg vidjenja koji ce biti krajem maja kad sam ja u Beogradu.
A Ivani Zhigon cu majke mi na vrata da zazvonim.
Evo, sad si upoznala još jednu. Treba im dosađivati, pa ko duže izdrži!
Jelo, drago mi je!
jeste, dosadjivati. ja dosadjivala, i ako nisam nesto propustila, jedino "moja" tijana dapcevic tj njena ekipa pomogli-makar i banerom...
a bas sam bila dosadna
a bas sam bila dosadna
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
I meni. A, Neno, i to je velika stvar. Meni neće da se potpišu ljudi koji imaju isti problem, totalni anonimci, da bar tako daju podršku i pomognu.
Jelo svaka ti cast!!!Zaista me je zadivila tvoja odlucnost i trud koji ulazez u sve ovo!!!Zbog svih nas koji prolazimo kroz to nadam se da ce ova akcija uspeti!Dovoljan je samo mali doprinos-samo jedan potpis,i nadam se da ce nas podrzati sto veci broj ljudi....sada sam se tek malo detaljnije informisala o ovoj temi,od sada cu je redovno pratiti i potruditi se da bar malo,na neki nacin pripomognem njenom ispunjenju.....
maja kg- Broj poruka : 362
Godina : 42
Datum upisa : 20.03.2010
Majo, noćna ptico i sugrađanko, hvala na lepim rečima. I želji da pomogneš, onako kako možeš.
MM i ja upravo detaljno citamo ovu temu.....On ce vec sutra u svojoj firmi pokusati da sakupi i posalje sto vise potpisa....
Pošto trenutno ne može da se otvori formular, nadam se da će uskoro da otklone problem, možete da odštampate formular, ima negde na forumu Vaš potpis za više beba pa da prikupite potpise. Ja imam i flajere, pa ako ste zainteresovani, javite se na pp da se dogovorimo. Pozdrav za vas.
mislim da nema na forumu, ali mogu da posaljem na mail. ima i happy. samo trazite
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Neno organizovacu se ja sa Jelom,posto smo iz istog grada.Uzecemo flajere,a onda dati sve od sebe.Pozdrav!!!
Jel se javila Ivana Peters? Ona je nekako uvek javno pricala o svojim problemima i VTO... Mozda sam propustila...
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Nazalost, nije, ja sam joj pisala, jedva sam pronasla mail -i- NISTA
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Bas bzvz... Kontam, mozda ne proverava mail ili sta vec. Bas nekako mislim da bi se ona rado ukljucila. Ili gresim, ko zna.
A za Cecu, no comment.
A za Cecu, no comment.
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Od svih poznatih, da se bas niko nije oglasio, ko veli mucite vi vasu brigu, mi smo nase odradile, prosto ne mogu da verujem! A kada bi se makar jedna od njih pojavila u javnosti, sve bi za njom posle, potpisujem!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako preboljeti....
» Kako se oblacite za kuvanje
» Kako izabrati krevetac???
» Kako odabrati kolica?
» Kako se oblacite za kuvanje
» Kako izabrati krevetac???
» Kako odabrati kolica?