KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sergejev dnevnik

+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Ići dole

Sergejev dnevnik - Page 20 Empty Re: Sergejev dnevnik

Počalji od Nefertari 9/11/2010, 23:14

Ja sma danas u nekoj polu depresiji, sutra se vracam na posao, dusa mi place, ovo dozivljavam kao smak sveta. rekoh da napisem koji red, jer neznam da li cu imati vremena kad krenem da radim. Sergej raste brblja, i svaki dna ima nove fazone. redovno se zabije ispod stola od kompa jer su tu produzni kablovi, koji svetle pa ga jako zanimaju, samo mu nozice vire kad ga gledam iz profila. Sad smo u haosu sa kupanjem, ustaje i hoce da izadje iz kadice, jedva ga kupamo. Ima gumene igracke za kupanje koje mu drze panju jedno vreme, mm ih zove Danonino (to je mali zmaj iz reklame za Danonino vocni jogurt), Perfeks (zuta patkica iz reklame za toalet papir), Shark (ajkula iz istoimenog crtaca) i Lignjoslav (hobotnica iz Sundjer Boba) sa njima ume da se malo zaigra dok ga kupamo, onda mu dosadi pa bi da izadje iz kadice. Ruckimo svaki dan po nesto novo, evo kako izgleda danasnji meni: dorucak: kuvana jabuka sa pudingom od vanile, cimetom i rizolinom, rucak: integralna testenina sa dinstanom teletinom, paradajz sosom i lukom, vecera: pecena bundeva i avokado. Uglavnom mu se svidjaju sve kombinacije koje mu spremim, sve ih porucka, za uzinu obicno pojede jabuku ili integralnu kiflu. Ovih par suncanih dana smo iskoristili maksimalno za skitnju, slede i fotkice. I dalje fino pajkimo, budi se oko 6h da pije mleko i nastavi do 8h, spava i dalje dva put dnevno. Bas smo se fino ustimovali i stizemo i da se skitamo i da zavrsavamo sve po kuci. Najnoviji fazon mu je da kad s eprobudi sisti kao neka mala zmija, samo ga cujem kako vice shh,shhh,shhh, zmice majkino!
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 9/11/2010, 23:18

[Only admins are allowed to see this link]
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 10/11/2010, 07:54

Prvo moram da pitam zašto moraš da počneš da radiš, ipak je malo rano, ako nije tajna? lol!
Slike su prelepe, svaka za sebe, mama izgleda odlično a Sergej kao i uvek da se čovek istopi u njegovim očima....A klopa, pa vi ste fantastični, ja se još uvek baziram na osnovnim stvarima nikako da počne više da uvodim, ali moraću, mislim da mi se Staša noću budi zbog toga, možda je gladna, ipak moje mleko nije što je bilo, ima ga količinski ali ne verujem u kvalitet....reci mi pred kupanje koliko ga poslednji put nahraniš, eto konkretno bundeva i avokado, kada mu daš? Mogu misliti kako se osećaš zbog posla, ja sam sve kao ma lako ću ja to ali bogami biće gusto....Ljubim vas.... ljubav
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od adriatika 10/11/2010, 09:00

Slike su prelepe.
lol!
adriatika
adriatika

Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 10/11/2010, 09:22

Plavooki lepi deckic,ja stvarno nemam reči
srcasti poljupci srcasti poljupci
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 10/11/2010, 10:28

Da ugrabim koji minut, radim popodne. Pa krenula sam ranije, jer moj poslodavac nije zadovoljan zamenom, njoj istice ugovor sad u ponedeljak, pa me je pitao da pocnem ranije da radim. Sto se tice klope, zavisi kad se popodne probudi, vecera nam je oko 19h a kupanje i spavanje oko 21:30h, Lelo imas one kasice za laku noc koje su kaloricnije, koje se daju za veceru.
Adri, Caci usne
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sami 10/11/2010, 11:31

Auh, brze zove posao!
Fotkice su fantasticne, a Nef dali je Sergej poceo da puzi vidim da super stoji i bravo za zubice i nama se isto dogodilo za 10tak dana u Sinana su izasla 3 zuba.
Ljubimo vas puno i mogu da kazem da Sergej ima najljepse plave okice Wink
Sami
Sami

Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 10/11/2010, 13:44

Slike su super,pogotovo ona na kojoj sedei pored drveta, na jakni.
srecno na popslu! Kako je Sergej prihvatio tvoje odsustvo?
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 11/11/2010, 23:22

Skoknuh na brzinu, pre nego sto odem u horizontalu. Juce mi je bilo bas tesko, trudila sam se da ne mislim na dete jer mi je onda jos teze. U jednom momentu me je jako zabolela glava, pa je naglo prestala. Jos mi mm salje mms sa slikom Sergeja koji se igra sanovom igrackom koju smo mu juce kupili ITedijem, samo sto nisam zaplakala. I u jednom trenutku vidim mmi Sergeja dosli po mene kolicima, samo sma istrcala izvukla ga iz kolica, a on je poceo da cici od srece, i da me pljeska po licu, to radi kada je zadovoljan i happy. Danas sam se za nijansu bolje osecala, ali sam jedva cekala kuci da dodjem.
Sami meni je Sergej bas usavrsio puzanje kad smo bili na Zlatiboru sa nekih 7.5mes, a sad je sve brzi i brzi kao stuja je. Toliko od mene odoh u krpe.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anuska 12/11/2010, 11:17

Divne su fotografije, nemam reci. Sergej je bas beba za primer.
Zao mi je sto si morala da pocnes da radis, mene to unapred plasi...
Anuska
Anuska

Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 12/11/2010, 20:54

Nef bas mi je zao sto si morala da pocnes da radis, sve vise cujem tih prica da poslodavci sve ranije zovu zene da se vrate sa porodiljskog i to mi se uopste ne svidja Mad
Kao sto sam i ranije pisala, Sergej ima nestvarnu boju ociju.
pozdravchic
srca
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 14/11/2010, 13:04

Nef kako se snalazite
Ko cuva Sregeja dok si ti na poslu
Jel muzic ili?
Ljubim vas
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 21/11/2010, 18:56

Red je da svratim i do naseg dnevnika. Radim punom parom, privikla sam se i prija mi malo da ohladim glavu od svakodnevnih obaveza oko deteta. Ruckic mu skuvam vece pre pa ima sva tri obroka spremljena za sutra. Caci cuva ga sveki, i za sad se lepo slazu. Kad udjem u kucu posle posla, a on me ne vidi nego mi samo cuje glas, odmah cvrci dopuzi do mene da ga uzmem. Za ovih 10ak dana koliko radim, moje dete je naucilo da hoda uz namestaj ili recimo uhvati se za tabure gura ga i hoda sa njim. Svaki slobodan trenutak provodim s anjim, ili se setamo i skitamo ili se jednostavno valjamo po patosu igrajuci se. Jedva cekamo novogodisnje paketice, od tatine firme ce dobiti dva jedan od firme drugi od sindikata, a dobice i od tetki, ujaka baba, deda i brace. Znaci mama i tata ima da pojedu tone slatkisa za novu godinu. Sad nam je problem kupanje, jer ustaje iz kadice kad mu dosade igrackice sa kojima s eigra u kadici, na brzinu ga okupam i ond aga pustim da se brcka, a on bas uziva, ispljuska mi celu sobu. Stavljam i par slicki. Pozdrav!!!!

Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 21/11/2010, 20:14

[Only admins are allowed to see this image] Dete ti je slatkiš nad slatkišima! Tako da vama slatkiši za Novu i ne trebaju! Ja bih njega baš pojela!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 21/11/2010, 21:44

Divne fotografije! Ova fotka u narandzastom dzemperu- napravio je pozu kao da je neki politicar pa za poster pred izbore lol!! Bas je porastao! cvet
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 21/11/2010, 22:47

Pa kazem ja (stavila sam komentar na slici) kao Tito je, smao mu fali Jovanka lol!
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelence 21/11/2010, 23:14

E Nef kako slatkog sincica imas,neka je ziv i zdrav,alinije samo boja ociju smekerska vec i oblik,a tekstav,sav je vazan,mnogo slatko detence,pardon momcic Very Happy
Jelence
Jelence

Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 22/11/2010, 22:05

Nefertari ::Pa kazem ja (stavila sam komentar na slici) kao Tito je, smao mu fali Jovanka lol!
 b  b  b  b  b  b  b  b
Imamo politicara na forumu Wink
Bas je porastao, a oke...kakva boja majko mila!
Jel da da prija sto si pocela da radis? U pocetku je malo nezgodno, to prvo odvajanje, a posle je sve ok.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 22/11/2010, 22:59

Stigla sam d aubacim jedan vk, taze, snimljen sinoc

Maus, sad sam se privikla, prvih par dana je bilo haoticno, sad vec i uzivam u poslu i sto nisam samo mama, vec i korisno produktivna.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/11/2010, 09:20

Kako se on slatko smeje! Ima li šta lepše od dečijeg iskrenog smeha! Divota! [Only admins are allowed to see this image]

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 23/11/2010, 10:09

[Only admins are allowed to see this image] medic slatkic...imamo isti bokal... lol!
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kasia 23/11/2010, 11:13

Kakav decarac likeit likeit likeit !
A friz mu je do bola, mali ciroki, ali prirodan x !

Pozdravljamo vas drugari!!!
kasia
kasia

Broj poruka : 1408
Datum upisa : 05.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 1/12/2010, 22:35

Svugde napisasmo po koju rec pa je red da svratimo i do naseg dnevnika. Danas je izbio iz ubic No6, sav je smesan, ima 4kom gore i 2 dole. Ovo vreme je uzasno, nigde da ne izadjes a vetar probija kosti. Osacaovala sam jednu igraonicu, pa planiram ovih dana da ga odvedem, zivo me zanima kako ce se snaci medju onim lopticama, odvescu ga neko rano poslepodne kada nema guzve.
Zaboravih jos pre neki dan da napisem, Keti nisam ja morala da se vratim na posao ranije, koleginica koja me je menjala je dala otkaz, moj poslodavac me je pitao d ali bi htela da se vratim ranije, prevagnuo je finansijski momenat, jer mi je porodiljsko unapred isplaceno do januara, a preko toga primam jos i punu platu, automatski sam dobila povisicu za 100% yes
Sergej je dobra raste, rucka, i dalje lepo pajki. Dnevno spavanje polako smanjuje, spava 2x1.5h, nocu se ne budi. polako hoda uz namestaj, i gura tabure po laminatu i hoda zajedno sa njim. Pisala sma i ranije, uopste ne saradju po pitanju ucenja pesmica, probala sam da ga naucim tasi, tasi ali ne vredi. Onda mi je sinula ideja, jer on jako voli da se igra sa svojim nogama, legne na ledja uhvati se za nozne clanke, ja pevam tasi, tasi a on tasuna stopalima  b to treba da se vidi mnogo je smesan. Rucakmo sve i svasta, ne planiram da mu dajem slatkise, slanise i ostali dzank fud bar jos neko duuuze vreme. Najsladje sto je pojeo je piskota, i to uzmem i sastruzem mu secer i dam mu da gricka. Ne dajem mu ni sokove, nesto i nije odusevljen. Bas lepo grize i zvace, tako da razmisljam da mu ne gnjecim vise hranu nego da pocnem da mu sitno seckam. Toliko za sad od nas. Pozdrav drage tete i drugari!
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 2/12/2010, 13:11

Mi setamo i po hladnom,i po vetru i po kisi ama uvek
Navikli smo pa nas mesto ne drzi
Bravo za Sergeja koji tapse nogicama,dusa mala i moj V nikad nije hteo da tasi
Sto se ishrane tice jako mi je drago kad cujem da majke daju deci koliko toliko zdravu hranu
I mi ne konzumiramo nikakove gricke,eto probamo po nekad u nekom drustvu kad negde odemo a dete trazi al ipak i onda ne uziva u njima
Ljubim vas
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sami 3/12/2010, 12:51

Bravo zubonja mali za lijepo ruckanje i grizenje osmeh srce
Sad vidjeh Vk bas je sladak ali kad se smeje onda je da ga poruckas a za slatkise sto kaze Bixi, ne trebaju vam slatkisi kod Sergeja takvog slatkisa...
I mi imamo problem sa pjesmicama, ni Sinana niti jedna ne zanima ali uspije nekako da zaspi...
Ljubim vas puno i ovo sa Titom me je nasejalo do suza  b
ljubav ljubav
Sami
Sami

Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole