Intermedikus prof. Radunović
+11
De Luc
Strumfeta78
Ema78
lilya
ivalina123
Malina
Republica
katarina
eni
catherine290505
gea
15 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Intermedikus prof. Radunović
KRAJEM PROSLE GODINE MORALA SAM DONETI ODLUKU GDE ICI DALJE...
MISLJENJA SU UVEK PODELJENA I RAZLICITA, ALI PO NEKOJ MOJOJ STATISTICI
U PRVI PLAN SU IZBILI JEVREMOVA SA NJIHOVIM TIMOM , JOVANOVA I RADUNOVIC...
NE BUDEM LENJA I POLAKO ODEM NA KONSULTACIJE KOD RADULOVICA( JOVANOVA).CITAVA KONSULTACIJA JE TRAJALA 10MIN., MM JE CEKAO ISPRED ORDINACIJE, JER SU SAMO MENI REKLI DA UDJEM, DR. MI JE REKAO PO NALAZIMA NEMA PROBLEMA,ALI DZABE SADA PRICAMO, JAVITE SE KADA SPREMITE 280000DIN! JA SAM BILA ! NE ZBOG NOVCA,ZNAM KOJE SU CENE, VEC NJEGOVIM PRISTUPOM!
IZADJOSMO IZ ORDINACIJE, ON NI DOVIDJENJA,PLATIM KONSULTACIJE, DA VAS NE LAZEM 2-3000DIN, A MM ME GLEDA, KADA PRE ZAVRSI...
TU SAM I ZAVRSILA SA NJIMA.NIKO MENI NE MOZE DA GARANTUJE USPEH,NIKO NE TREBA DA ME MAZI,ALI SAMO MALO SUPTILNIJI PRISTUP PACIJENTU MISLIM DA JE NORMALNO.STO SE TICE STRUCNOSTI NJIH TU SU PODELJENA MISLJENJA.IMA LOSIH, ALI IMA I ODLICNIH REZULTATA.
JEVREMOVU POKUSAVAM DA ZAKAZEM KOD DR.LJUBICA I OTPRILIKE TO JE KO ZNA KADA, NIKAKO DA MI SE JAVE, NA KRAJU PONOVO P OZOVEM I NEKA SESTRA ,BLAGO RECENO,IZDRA SE NA MENE KAKO SU ONI MENE ZVALI DA JAVE DA NE MOGU DO TOG NEKOG DATUMA DA ME PRIME, JA POLUDIM I SVASTA JOJ KAZEM, ALI PRISTOJNO JE SPUSTIM GDE JOJ JE MESTO...
VALJDA TRECA SRECA, ZAKAZEM KOD RADUNOVICA I ODEM.
NE ZNAM ZA DRUGE, ALI IMAM JAKU INTUICIJU, I VEC NA PRVOJ KONSULTACIJI SAM BILA JAKO POZITIVNA STO SE TICE NJIH.PRIPREME JE TADA VODILA DR.TVRDISIC, A SADA JE DR.MANOJLOVIC.OBE SU FENOMENALNE,PRISTUPACNE,STA GOD DA PITAM,IMAM OBJASNJENJE,JAVLJAJU MI SE KADA IH POZOVEM DA PITAM NESTO( NISAM IZ BG-A),PROF. RADUNOVIC JE SKORO SVAKI PUT TU DA NADGLEDA SITUACIJU,ON MI JE SVASTA NESTO PRONASAO STO SE MORALO SANIRATI,ODLAZIM U VISEGRADSKU , ON MI SVE OBAVLJA, SVI DR. I SESTRE SU STO SE TICE MENE,RADILI U KONSULTACIJAMA SA NJIM(TAKO SU RADILI I SA OSTALIM PACIJENTKINJAMA I NJIHOVIM DR. I TO JE SUPER).
STO KAZE TINCE,MOZDA I ONI PRIMETE NASE PONASANJE. JA SAM JAKO POZITIVNA PA TO UTICE I NA NJIH.TAMO SAM TRETMANOM ZADOVOLJNA JAKO, SADA SAM U POSTUPKU, OCEKUJEM ASPIRACIJU ZA NEKI DAN, A KAKAV ISHOD CE BITI...NADAM SE POZITIVAN I TAKO MISLIM!
IMA I TAMO DVE MALO NADRKANE SESTRE, ALI APSOLUTNO IH IGNORISEM,JER NEMAM DODIRNIH TACAKA SA NJIMA.
DOK SAM LEZALA U BOLNICI,ZVALI SU ME IZ ORDINACIJE,DA VIDE KAKO SE OSECAM,KAKO JE PROSLO...
TAMO NEKAKO SVE RADIM JA SA OSMEHOM.
NADAM SE DA CE OVO BITI TRECA SRECA!
ZELJA JE ISTO RADILA KOD RADUNOVICA I BILA JE PREZADOVOLJNA.
KAKO GOD,BILO GDE, ZELIM DA NAM SVIMA USPE!
SVIMA!
MISLJENJA SU UVEK PODELJENA I RAZLICITA, ALI PO NEKOJ MOJOJ STATISTICI
U PRVI PLAN SU IZBILI JEVREMOVA SA NJIHOVIM TIMOM , JOVANOVA I RADUNOVIC...
NE BUDEM LENJA I POLAKO ODEM NA KONSULTACIJE KOD RADULOVICA( JOVANOVA).CITAVA KONSULTACIJA JE TRAJALA 10MIN., MM JE CEKAO ISPRED ORDINACIJE, JER SU SAMO MENI REKLI DA UDJEM, DR. MI JE REKAO PO NALAZIMA NEMA PROBLEMA,ALI DZABE SADA PRICAMO, JAVITE SE KADA SPREMITE 280000DIN! JA SAM BILA ! NE ZBOG NOVCA,ZNAM KOJE SU CENE, VEC NJEGOVIM PRISTUPOM!
IZADJOSMO IZ ORDINACIJE, ON NI DOVIDJENJA,PLATIM KONSULTACIJE, DA VAS NE LAZEM 2-3000DIN, A MM ME GLEDA, KADA PRE ZAVRSI...
TU SAM I ZAVRSILA SA NJIMA.NIKO MENI NE MOZE DA GARANTUJE USPEH,NIKO NE TREBA DA ME MAZI,ALI SAMO MALO SUPTILNIJI PRISTUP PACIJENTU MISLIM DA JE NORMALNO.STO SE TICE STRUCNOSTI NJIH TU SU PODELJENA MISLJENJA.IMA LOSIH, ALI IMA I ODLICNIH REZULTATA.
JEVREMOVU POKUSAVAM DA ZAKAZEM KOD DR.LJUBICA I OTPRILIKE TO JE KO ZNA KADA, NIKAKO DA MI SE JAVE, NA KRAJU PONOVO P OZOVEM I NEKA SESTRA ,BLAGO RECENO,IZDRA SE NA MENE KAKO SU ONI MENE ZVALI DA JAVE DA NE MOGU DO TOG NEKOG DATUMA DA ME PRIME, JA POLUDIM I SVASTA JOJ KAZEM, ALI PRISTOJNO JE SPUSTIM GDE JOJ JE MESTO...
VALJDA TRECA SRECA, ZAKAZEM KOD RADUNOVICA I ODEM.
NE ZNAM ZA DRUGE, ALI IMAM JAKU INTUICIJU, I VEC NA PRVOJ KONSULTACIJI SAM BILA JAKO POZITIVNA STO SE TICE NJIH.PRIPREME JE TADA VODILA DR.TVRDISIC, A SADA JE DR.MANOJLOVIC.OBE SU FENOMENALNE,PRISTUPACNE,STA GOD DA PITAM,IMAM OBJASNJENJE,JAVLJAJU MI SE KADA IH POZOVEM DA PITAM NESTO( NISAM IZ BG-A),PROF. RADUNOVIC JE SKORO SVAKI PUT TU DA NADGLEDA SITUACIJU,ON MI JE SVASTA NESTO PRONASAO STO SE MORALO SANIRATI,ODLAZIM U VISEGRADSKU , ON MI SVE OBAVLJA, SVI DR. I SESTRE SU STO SE TICE MENE,RADILI U KONSULTACIJAMA SA NJIM(TAKO SU RADILI I SA OSTALIM PACIJENTKINJAMA I NJIHOVIM DR. I TO JE SUPER).
STO KAZE TINCE,MOZDA I ONI PRIMETE NASE PONASANJE. JA SAM JAKO POZITIVNA PA TO UTICE I NA NJIH.TAMO SAM TRETMANOM ZADOVOLJNA JAKO, SADA SAM U POSTUPKU, OCEKUJEM ASPIRACIJU ZA NEKI DAN, A KAKAV ISHOD CE BITI...NADAM SE POZITIVAN I TAKO MISLIM!
IMA I TAMO DVE MALO NADRKANE SESTRE, ALI APSOLUTNO IH IGNORISEM,JER NEMAM DODIRNIH TACAKA SA NJIMA.
DOK SAM LEZALA U BOLNICI,ZVALI SU ME IZ ORDINACIJE,DA VIDE KAKO SE OSECAM,KAKO JE PROSLO...
TAMO NEKAKO SVE RADIM JA SA OSMEHOM.
NADAM SE DA CE OVO BITI TRECA SRECA!
ZELJA JE ISTO RADILA KOD RADUNOVICA I BILA JE PREZADOVOLJNA.
KAKO GOD,BILO GDE, ZELIM DA NAM SVIMA USPE!
SVIMA!
gea- Broj poruka : 1523
Godina : 45
Datum upisa : 29.10.2009
Re: Intermedikus prof. Radunović
Ja sam nekih sest meseci bila kod dr.Tvrdisic i imam pozitivna iskustva sa njom licno. Pozravchic
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Ja sam dva puta radila VTO kod prof. Radunovica. Zadovoljna sam pristupom i ophodjenjem prema pacijentima, ali na zalost, meni nije uspelo. Ne svidja mi se sto vraca sve embrione, ne zamrzava ih. Zadnji put sam ih imala 17!!! Sve mi je to bilo cudno jer znam da nigde ne vracaju vise od tri, ali to je njegov pristup. A da, imala sam hiperstimulaciju, iako sam ih upozorila da sam i prvi put odlicno reagovala na terapiju.
Isto tako znam neke zene kojima je uspelo kod Radunovica. Sve je to individualno.
Gea, od srca ti zelim da uspes!
Isto tako znam neke zene kojima je uspelo kod Radunovica. Sve je to individualno.
Gea, od srca ti zelim da uspes!
eni- Broj poruka : 517
Datum upisa : 05.05.2009
USPELA SAM!!!
IMAM DVE PRELEPE U STOMAKU I UZIVAM!
ZELIM SVIMA SVU SRECU OVOG SVETA!
IMAM DVE PRELEPE U STOMAKU I UZIVAM!
ZELIM SVIMA SVU SRECU OVOG SVETA!
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Gea, CESTITAM !!!!! Zelim ti laku i uspesnu trudnocu !!!!
Ja sam bivsi, a nadam se i buduci pacijent dr. Radunovica . Zahvaljujuci njemu i timu iz Bis Intermedikusa pre 3 godine sam dobla svoju srecu najvecu !! Meni je stimulaciju vodila dr. Rodic, a aspiraciju i transfer dr. Radunovic ! Ova kriza, gubitak posla me sputava da opt pokusam i mojoj cici rodim seku ili batu! Ipak, optimista sam i nadam se da cemo uskoro nesto skockati i pokusati opet ! Pozdrav i keep in touch
Ja sam bivsi, a nadam se i buduci pacijent dr. Radunovica . Zahvaljujuci njemu i timu iz Bis Intermedikusa pre 3 godine sam dobla svoju srecu najvecu !! Meni je stimulaciju vodila dr. Rodic, a aspiraciju i transfer dr. Radunovic ! Ova kriza, gubitak posla me sputava da opt pokusam i mojoj cici rodim seku ili batu! Ipak, optimista sam i nadam se da cemo uskoro nesto skockati i pokusati opet ! Pozdrav i keep in touch
katarina- Broj poruka : 36
Datum upisa : 23.01.2010
Gea,cestitam! . Znaci od novembra kad si se javljala poslednji put sa terminom za aspiraciju i sad u januaru si sa dvojkama.Svaka cast.Pozitivizam to je ono... . Pitam se samo shto kod mene ne shljaka isto.Bice da ce i mene treca sreca posluzhiti.Uzhivaj.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Da li sam ovo dobro razumela???!!! Vratio je 17 embriona???!!!eni ::Ja sam dva puta radila VTO kod prof. Radunovica. Zadovoljna sam pristupom i ophodjenjem prema pacijentima, ali na zalost, meni nije uspelo. Ne svidja mi se sto vraca sve embrione, ne zamrzava ih. Zadnji put sam ih imala 17!!! Sve mi je to bilo cudno jer znam da nigde ne vracaju vise od tri, ali to je njegov pristup.
Razmisljam o promeni klinike, ali ovo mi ne zvuci bas pametno. Da li uvek vraca sve embrione svima?
Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Zdravo devojke,
Predpostavljam da su vecina odavde vec trudnice , ali ako ima nekoga ko se priprema za postupak u Intermedikusu, znacila bi mi svaka info...
Predpostavljam da su vecina odavde vec trudnice , ali ako ima nekoga ko se priprema za postupak u Intermedikusu, znacila bi mi svaka info...
ivalina123- Broj poruka : 50
Datum upisa : 07.01.2013
E sad cu se truditi da ostanem pribrana i da ih ne ocrnim za medalju i eto nekako sam zbog toga i odlagala ovaj post pa skoro dve godine.
Dobre strane:
jako ljubazna dr Biljana Tvrdisic, OK su opremljeni, sestre su zaista OK. Meni su zilion puta izasli u susret i zaista su imali puno razumevanja makar za nas slucaj. Takodje, znam nekoliko ljudi kojima je kod njih uspelo iz prve.
Lose strane:
1) nisam pristalica tog paradajiz biznisa: muz ginekolog, a zena embriolog i obrnuto i ne znam koliko od takvih parova mogu da dobijem najbolje, dakle i dobrog ginekologa i dobrog embriologa;
2) nemarnost samog embriloga, koja sem pohvale na broj jc nista vise nije rekla, niti sam je vise videla;
3) nedostupnost glavnog dr, Radunovica, koji je svuda sem tu, a na njegovu slavu se dovlace pacijenti u kliniku. Meni licno je kasnio na Et dva sata zbog seminara i na istom bio prilicno neljubazab i bukvalno gledao kako da me zbrza i otkaci. Inace mrzim te dr koji su toliko alavi da pored toga sto su slavni nacelnici po raznim bolnicama koriste svoje ime i za privatnu kliniku u kojoj se pojavljuju samo da bi pokupili ljudima novac koji za svrhe VTO jedva odvoje sa strane; Tek kada sam otisla u Prag i videla kako rade ET skapirala sam kakvo je ovo sarlatanstvo u BIS-u bilo.
4) ne rade zamrzavanje pa su tako meni vratili 3 embriona od 15 jc, a ostale i koji su se oplodili su bacili;
5) dr je poznat po tome sto vraca po vise embriona. Nikada nisam volela rekla - kazala, ali licno znam devojku kojoj je vratio 5 embriona, svih pet se zakacilo pa je morao da joj radi redukciju;
6) dr Sultanu Manojlovic izbegavati u sirokom luku ako necete da se skenjate pre nego sto ste uopste i krenuli bilo sta da radite;
7) dr radi aspiraciju bez UZ. Imala sam 15 jc i u Pragu i u Beogradu, ne bih da vam prepricavam kakve bolove sam imala nakon aspiracije u BG.
8) bez obzira na svu ljubaznost dr Biljane, nije uspela da uoci mini polip koji sam imala, a koje su Sonja u Pragu i Kopitovicka u Betaniji na nekom poprilicnom krsu od UZ na jedan uocile i u milimetar ga isto premerile. Ja sam kod nje isla na folikulometriju sest meseci izmedju dva postupka i eto nije ga nikad primetila, a kako kazu i Sonja i Kopitovicka, nastao je najverovatnije od stimulacije. Ako ga je Sonja videla u Pragu kada sam bila u drugom postupku, a on nije narastao do sledecg UZ kod Kopitovicke koji je bio nekih 1.5 - 2 meseca nakon Praga, cenim da je nastao u prvoj stimulaciji, a eto ona ga nije primetila niti jednom za tih 6 meseci, zapravo vise od septembra 2011. do marta 2012. godine.
Eto, znam, gruba sam i besna, ali eto kod nas je bilo tako. Sta da im radim...
Dobre strane:
jako ljubazna dr Biljana Tvrdisic, OK su opremljeni, sestre su zaista OK. Meni su zilion puta izasli u susret i zaista su imali puno razumevanja makar za nas slucaj. Takodje, znam nekoliko ljudi kojima je kod njih uspelo iz prve.
Lose strane:
1) nisam pristalica tog paradajiz biznisa: muz ginekolog, a zena embriolog i obrnuto i ne znam koliko od takvih parova mogu da dobijem najbolje, dakle i dobrog ginekologa i dobrog embriologa;
2) nemarnost samog embriloga, koja sem pohvale na broj jc nista vise nije rekla, niti sam je vise videla;
3) nedostupnost glavnog dr, Radunovica, koji je svuda sem tu, a na njegovu slavu se dovlace pacijenti u kliniku. Meni licno je kasnio na Et dva sata zbog seminara i na istom bio prilicno neljubazab i bukvalno gledao kako da me zbrza i otkaci. Inace mrzim te dr koji su toliko alavi da pored toga sto su slavni nacelnici po raznim bolnicama koriste svoje ime i za privatnu kliniku u kojoj se pojavljuju samo da bi pokupili ljudima novac koji za svrhe VTO jedva odvoje sa strane; Tek kada sam otisla u Prag i videla kako rade ET skapirala sam kakvo je ovo sarlatanstvo u BIS-u bilo.
4) ne rade zamrzavanje pa su tako meni vratili 3 embriona od 15 jc, a ostale i koji su se oplodili su bacili;
5) dr je poznat po tome sto vraca po vise embriona. Nikada nisam volela rekla - kazala, ali licno znam devojku kojoj je vratio 5 embriona, svih pet se zakacilo pa je morao da joj radi redukciju;
6) dr Sultanu Manojlovic izbegavati u sirokom luku ako necete da se skenjate pre nego sto ste uopste i krenuli bilo sta da radite;
7) dr radi aspiraciju bez UZ. Imala sam 15 jc i u Pragu i u Beogradu, ne bih da vam prepricavam kakve bolove sam imala nakon aspiracije u BG.
8) bez obzira na svu ljubaznost dr Biljane, nije uspela da uoci mini polip koji sam imala, a koje su Sonja u Pragu i Kopitovicka u Betaniji na nekom poprilicnom krsu od UZ na jedan uocile i u milimetar ga isto premerile. Ja sam kod nje isla na folikulometriju sest meseci izmedju dva postupka i eto nije ga nikad primetila, a kako kazu i Sonja i Kopitovicka, nastao je najverovatnije od stimulacije. Ako ga je Sonja videla u Pragu kada sam bila u drugom postupku, a on nije narastao do sledecg UZ kod Kopitovicke koji je bio nekih 1.5 - 2 meseca nakon Praga, cenim da je nastao u prvoj stimulaciji, a eto ona ga nije primetila niti jednom za tih 6 meseci, zapravo vise od septembra 2011. do marta 2012. godine.
Eto, znam, gruba sam i besna, ali eto kod nas je bilo tako. Sta da im radim...
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
A jel može da mi kaže neko ko ima iskustva kakve doze Dr Radunović daje pacijentkinjama sa veoma niskim amh (moj 0,068) i kakav je njegov stav po tom pitanju?
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
MeMyselfAndI ::A jel može da mi kaže neko ko ima iskustva kakve doze Dr Radunović daje pacijentkinjama sa veoma niskim amh (moj 0,068) i kakav je njegov stav po tom pitanju?
Draga, mislim da je to individualno, i da zavisi od mnogih faktora.
I da, ja sam prezadovoljna dr Sultanom, opet cemo kod nje na jesen.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Hvala za info, srce si Treba uskoro da odčuim kod koga ću raditi vto....Do tada pozdrav!
Ja imam jako nizak AMH i radim kod njih IUI...
Moj AMH je 0,0592....
I meni nije legla Sultana....
Tako da topla preporuka za BIS...
Moj AMH je 0,0592....
I meni nije legla Sultana....
Tako da topla preporuka za BIS...
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
Lucky, ne razumem, jel ok Sultana? Gore pišeš da ti "nije legla" da dole preporčuješ?!
BIS preporucujem ali ne i SUltanu :)
Ja sam kod Svetlane Spremovic Radjenovic
Ja sam kod Svetlane Spremovic Radjenovic
Aaaaaa, da, da, a koga mi preporučuješ tamo? A Radunović radi tamo ili samo reklamira prezime i ime?
A da, sad videh Spremovićka je tvoja doktorka....
Radunovic ne radi konsultacije, samo ET...
Ja ga videla u nedelju kada sam bila na inekcijama.... Uvek je tu kada se radi VTO..
Za sada imam pozitivna iskustva, da li ce uspeti to zaista niko ne moze da garantuje sa niskim AMH
Ja ga videla u nedelju kada sam bila na inekcijama.... Uvek je tu kada se radi VTO..
Za sada imam pozitivna iskustva, da li ce uspeti to zaista niko ne moze da garantuje sa niskim AMH
Znam da on voli malo da preforsira sa hormonima....?
Radi i Radunović konsultacije, ali dere...Kad on radi UZ onda je 6000, kod dr.Biljane i dr.Sultane 4500.
Ja sam tamo radila prvu VTO i vodila me dr. Biljana i ona je ok.
Aspiracija mi je bila u nedelju ujutru u 6 .
ET 2 dana kasnije, receno mi da dodjem u 2 i 20 sa punom besikom, on je dosao u pola 4, mislila sam da ce mi besika eksplodirati. Tad sam bila besna.
I za 3. sam pocela tamo da se spremam, ali prelomismo i odosmo u Prag...
ET 2 dana kasnije, receno mi da dodjem u 2 i 20 sa punom besikom, on je dosao u pola 4, mislila sam da ce mi besika eksplodirati. Tad sam bila besna.
Strumfeta78- Broj poruka : 957
Datum upisa : 08.11.2013
E to sam čula za njega da kasni uveki uvek se čeka, ali mislila sam da to važi samo za Višegradsku, kad ono i u BIS-u?! Žurka mi je u glavi, razmišljam, vagam....pa videću... Hvala za info!
Strumfeta78 ::Radi i Radunović konsultacije, ali dere...Kad on radi UZ onda je 6000, kod dr.Biljane i dr.Sultane 4500.
ja kada sam zvala pre dva meseca htela sam bas kod njega i oduvali su me rekli su da on ne radi konsultacije..
Pa pazi 5000 su konsultacije kod Ivanovica i 5000 UZ sto kod njega ne bi bilo 6000?
A Biljana bas deluje maldo...
Mozda je prestao, ja sam bila na klinici kad je sedeo sa parom i razgovarao, doduse pre 3 godine...
Strumfeta78- Broj poruka : 957
Datum upisa : 08.11.2013
Kako si bila zadovoljna klinikom?
Ja sam generalno zadovoljna... Uvek je neko tu da odradi pregled ako tvoj dr nije.... sestre su ljubazne....
Ja sam generalno zadovoljna... Uvek je neko tu da odradi pregled ako tvoj dr nije.... sestre su ljubazne....
MeMyselfandI jesi li se odlučila gde ćeš da radiš vantelsnu, imajući u vidu da imaš nizak AMH?
De Luc- Broj poruka : 30
Datum upisa : 20.02.2014
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|