Molba - vodič za klinike
+22
djole42
mouseattacker
Zoka83
maja76
tuli
Bitter Sweet
dr mali pariz
MARA
mala parizanka
anna
Sami
majce
natalija
Struzzo
Danicav
Orline
NINA1
bebko
catherine290505
tanja68
HappyGirl
nabla
26 posters
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Molba - vodič za klinike
logona ::Bravo Nabla samo da podrzim temuDa li je moguce da je Srbija po cenama najskuplja u okruzenju, skuplja i od Slovenije? Ako hoces obrisi ovu poruku da ne zauzima prostor za korisne informacije, ali morala sam da primetim.
Hvala za podrsku
![Very Happy](https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_biggrin.png)
![c](/users/1414/88/79/35/smiles/466526.gif)
Srbija
Mnoge nase klinike nemaju svoje web strane i jako se tesko dolazi do tehnickih informacija.
Da bi napravile sto bolji vodic kroz klinike u Srbiji, potrebna nam je vas pomoc. Bilo koju od dole pomenutih informacija ako znate, mnogo ce pomoci. Od vasih inputa napravicu neki mozaik.
trebaju nam info:
-tacan naziv klinike
- adresa, telefon, e-mail
- koji sve docovi i biolozi rade na odredjenim klinikama
- sta sve od usluga pruzaju (i ono zvanicno i ono sta se u praksi sporovodi: vidite sta je sve pobrojano kod klinika u zemljama bivse YU)
- cena: prirodni IVF/ICSI, stimulisani IVF i ICSI, FET, zamrzavanje embriona, zamrzavanje spermatozoida, cena TESE i ostale metode kod azzo muskaraca
- o statistici mozemo da sanjamo
![Rolling Eyes](https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif)
- koliko dugo se klinika bavi asistiranom reprodukcijom
- koliko godisnje obave postupaka (IUI, IVF, ICSI)
Za klinike:
- Jevremova (svi docovi koji se bave IVF-om, ukljucujuci i asistente, biolozi, cena gore pobrojanog- ono sto znate, statistika?, usluge koje pruzaju, koliko dugo rade, koliko postupaka godisnje)
- Jovanova (cena, statistika?, docovi i biolozi, iskustvo, broj postupaka godisnje)
- Ordinacija Sretenovic- Marta savic (sve info fale)
- BIS (sve info fale)
- Papic (docovi, usluge, cena, statistika?, staz klinike, broj postupaka godisnje)
- Genesis, NS (docovi, usluge, cena, statistika?, staz klinike, br postupaka godisnje)
- leskovac (sve info fale)
- Elijana garalejic (sve info fale)
- Visegradska ( sve info fale)
- Narodni Front (sve info fale)
- KBC Nis (sve ifo fale)
- Betanija (sve info fale)
- KBC Subotica (sve info fale)
- BEFES (docovi i biolozi, usluge, cena, statistika?, staz klinike, broj postupaka godisnje)
Ako sam ispustila neki kliniku, dodajte!
Makedonija
- cene u svim klinikama i koji je IVF tim u Sistini
BiH
- sve o klinici u Banja Luci
Slovenija
- cene za Ljubljanu, cena u Mariboru
Crna Gora
- cene za cetinje i sve o klinici u Podgorici (cini mi se da se zove LIFE) i ARS MEDICA u Pg
Poslednji put izmenio nabla dana 27/8/2009, 01:24, izmenio ukupno 3 puta
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Re: Molba - vodič za klinike
Ime: GINEKOLOŠKA KLINIKA PAPIĆ
Adresa: Milovana Marinkovića 23
Grad: 11040 BEOGRAD
Telefon: 011/ 3974-484
Sajt: www.klinika-papic.co.yu
E-mail: papicgin@eunet.yu
Opis posla:
Ispitivanje i lečenje steriliteta, kontrola i vođenje trudnoće, ultrazvučni i kolor dopler pregledi,uklanjanje kondiloma laserom, ultrazvučni pregled dojke, meno-pauza, hormonske analize, sve vrste briseva, psihofizička priprema trudnica, analiza sperme, HSG.
Doktori koji rade na klinici Papić
Ime: PAPIĆ NADEŽDA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA
Ime: DUŠAN PAPIĆ
Ime: MILENA PAPIĆ
Ime: SRETENOVIĆ GINEKOLOŠKA ORDINACIJA
Adresa: Braničevska 6
Grad: 11118 BEOGRAD
Telefon: 011/ 3340-614
Sajt: nema
E-mail: nema
Adresa: Milovana Marinkovića 23
Grad: 11040 BEOGRAD
Telefon: 011/ 3974-484
Sajt: www.klinika-papic.co.yu
E-mail: papicgin@eunet.yu
Opis posla:
Ispitivanje i lečenje steriliteta, kontrola i vođenje trudnoće, ultrazvučni i kolor dopler pregledi,uklanjanje kondiloma laserom, ultrazvučni pregled dojke, meno-pauza, hormonske analize, sve vrste briseva, psihofizička priprema trudnica, analiza sperme, HSG.
Doktori koji rade na klinici Papić
Ime: PAPIĆ NADEŽDA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA
Ime: DUŠAN PAPIĆ
Ime: MILENA PAPIĆ
Ime: SRETENOVIĆ GINEKOLOŠKA ORDINACIJA
Adresa: Braničevska 6
Grad: 11118 BEOGRAD
Telefon: 011/ 3340-614
Sajt: nema
E-mail: nema
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Nabla imaš ovde neke od informacija koje su ti potrebna , ili da ih prebacujemo il šta da radimo...ajd odluči
https://kutak.forumotion.com/korak-po-korak-f30/korisni-linkovi-adrese-telefoni-t237.htm?sid=dbd0f662c250eaea45a58a26c135117e
https://kutak.forumotion.com/korak-po-korak-f30/korisni-linkovi-adrese-telefoni-t237.htm?sid=dbd0f662c250eaea45a58a26c135117e
Specijalna bolnica za vantelesnu oplodnju genetičara Miodraga Stojkovića, otvorena je u Leskovcu.
![Molba - vodič za klinike V95554p1](https://2img.net/h/www.mtsmondo.com/slike/vesti/000/955/v95554p1.jpg)
Klinika se zove SPEBO
Norvezanska bb. 16000 Leskovac
Tel: +381(16) 2181171
![Molba - vodič za klinike V95554p1](https://2img.net/h/www.mtsmondo.com/slike/vesti/000/955/v95554p1.jpg)
Klinika se zove SPEBO
Norvezanska bb. 16000 Leskovac
Tel: +381(16) 2181171
https://kutak.forumotion.com/korak-po-korak-f30/korisni-linkovi-adrese-telefoni-t237.htm?sid=dbd0f662c250eaea45a58a26c135117e[/quote[/url]]HappyGirl ::Nabla imaš ovde neke od informacija koje su ti potrebna , ili da ih prebacujemo il šta da radimo...ajd odluči![]()
[url=https://kutak.forumotion.com/korak-po-korak-f30/korisni-linkovi-adrese-telefoni-t237.htm?sid=dbd0f662c250eaea45a58a26c135117e
hehhe, potpuno sam zaboravila na tu temu
![v](/users/1414/88/79/35/smiles/635297.gif)
Neka ih za sad tako, posle cemo nesto da preformulisemo
Sajt betanije
http://www.gakns.com/content/view/17/35/
Zaista odlično i detaljno urađen
http://www.gakns.com/content/view/17/35/
Zaista odlično i detaljno urađen
GENESIS
Urosa Predica 4
21000 Novi Sad
tel: 021/ 549-444
office@genesisns.co.yu
Dr Vesna Kopitovic Biolog mg. Nada Tabs
Dr Trninic-Pjevic
Dr Zorica Crnogorac ( vlasnik klinike )
Cene:
(ovo su cene iz aprila tako da treba uzeti sa rezervom)
Prirodni Ivf - 1400 u slucaju da se ne nadje kvalitetna jc nista se ne placa
Stimulisani IVF - 1400
Stimulisani ISCI - 1800
Zamrzavanje embriona (bez obzira koliko) - 400
FET - 700 u slucaju da se ne odmrznu emb. nista se ne placa
Ako se odlucite za IVF kod njih u cenu ulaze svi UZ pregledi bez obzira koliko ih je i naravno anestezija koja se dobija prilikom punkcije.
UZ pregled - 2500
konsultacije - 1000
spermogram - 4500din.
Hormonske analize i ostala ispitivanja mogu da se urede kod njih a i ne moraju jer prihvataju sve nalaze iz drugih lab. osim spermograma.
Urosa Predica 4
21000 Novi Sad
tel: 021/ 549-444
office@genesisns.co.yu
Dr Vesna Kopitovic Biolog mg. Nada Tabs
Dr Trninic-Pjevic
Dr Zorica Crnogorac ( vlasnik klinike )
Cene:
(ovo su cene iz aprila tako da treba uzeti sa rezervom)
Prirodni Ivf - 1400 u slucaju da se ne nadje kvalitetna jc nista se ne placa
Stimulisani IVF - 1400
Stimulisani ISCI - 1800
Zamrzavanje embriona (bez obzira koliko) - 400
FET - 700 u slucaju da se ne odmrznu emb. nista se ne placa
Ako se odlucite za IVF kod njih u cenu ulaze svi UZ pregledi bez obzira koliko ih je i naravno anestezija koja se dobija prilikom punkcije.
UZ pregled - 2500
konsultacije - 1000
spermogram - 4500din.
Hormonske analize i ostala ispitivanja mogu da se urede kod njih a i ne moraju jer prihvataju sve nalaze iz drugih lab. osim spermograma.
tanja68- Broj poruka : 338
Datum upisa : 23.03.2009
Tanjusak, jel dr. Crnogorac nesto radi na klinici, jel ucestvuje u iVF-u?
Da li Kopitovicka i Trninicka imaju asistenta (kao docovi iz jevremove) ili sve rade same
rade assisted hatching? ono regularno ili sporadicno kad ima dodje zgodni madjar?
pretpostavljam da zamrzavaju spermu?
Da li Kopitovicka i Trninicka imaju asistenta (kao docovi iz jevremove) ili sve rade same
rade assisted hatching? ono regularno ili sporadicno kad ima dodje zgodni madjar?
pretpostavljam da zamrzavaju spermu?
![Molba - vodič za klinike Moz-screenshot](file:///C:/DOCUME%7E1/Nenad/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg)
![Molba - vodič za klinike Moz-screenshot-1](file:///C:/DOCUME%7E1/Nenad/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg)
http://www.gakfront.org/
KONTAKT
Centrala | 2068 - 250 | ||
Informacije | 2068 - 272 | ||
Prijemna služba | 2068 - 247 | ||
Porodilište | 2068 - 242 2068 - 252 | ||
Kartoteka | 2068 - 357 | ||
Pravna služba | 2068 - 395 2068 - 231 | ||
E mail office@gakfront.org Savetovalište za sterilitet Telefon Savetovališta - 011/2068 - 335 Lekari rade svaki dan od 8.00 do 13.00 časova po rasporedu. U savetovalištu rade dve sestre:
Pacijentkinje se u ambulanti steriliteta pripremaju za određene intervencije:
Lekar obavlja konsultativni pregled pri kome određuje za koju od intervencija pacijentkinja treba da se pripremi. PRIPREMA ZA HSG
Osmi dan od početka ciklusa pacijentkinja se prima na Kliniku sa uputom za stacionarno lečenje. U bolnici ostaje 3 dana. Pre hospitalizacije pacijent mora da zakaže HSG PRIPREMA ZA LAPAROSKOPIJU
U dogovoru sa lekarom pacijent se prima u bolnicu sa uputom za stacionarno lečenje i plaća participaciju od 20.000,00 dinara. PRIPREMA ZA HISTEROSKOPIJU Ista kao i za laparoskopiju. Potreban je uput i ne plaća se participacija. INSEMINACIJA Posle određenog dana (određuje ga nadležni odeljenski lekar na osnovu folikulometrije) radi se inseminacija.
|
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Pazi sta sam ja samo onako posmatrajuci zakljucila ( znaci nije mi 100% verovati).
Zorica Crnogorac radi IVF ali svaki put kada je punkcija ili transfer Kopitovicka je obavezno sa njom u sali, znaci sta???
Trninicka radi sama sada inace je i ona pre nekoliko godina isto tako bila samo uz Kopitovicku pa na osnovu toga i zakljucujem ovo za Crnogorac
.
Kopitovicka i Trninicka sve rade same znaci od pocetka tj. prvih konsultacija, pracenja stimulacije pa do transfera i naravno kome se posreci njih vode i tokom trudnoce.Svaka od njih ima uz sebe med. sestru koja radi samo sa njima Kopitovickina je sestra Tina i sa njom se dogovaras oko termina itd.
Za hatching sada ne znam kad sam ja radila znaci u aprilu to nije bila uobicajena praksa i radio ga je zgodni madjar ali moguce da se nesto promenilo. Ja sam tada platila uz cenu prirodnog IVF-a samo jos za hatching 400 to u cenama nisam navela jer nisam sigurna sta se sada desava i kolika je cena toga.
Za zamrzavanje spermatozoida nisam sigurna jer to niko od mojih koji su isli tamo nije radio ali mogo bi da se proveri ko prvi bude isao tamo, ja sigurno necu skoro.
Zorica Crnogorac radi IVF ali svaki put kada je punkcija ili transfer Kopitovicka je obavezno sa njom u sali, znaci sta???
Trninicka radi sama sada inace je i ona pre nekoliko godina isto tako bila samo uz Kopitovicku pa na osnovu toga i zakljucujem ovo za Crnogorac
![Wink](https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_wink.gif)
Kopitovicka i Trninicka sve rade same znaci od pocetka tj. prvih konsultacija, pracenja stimulacije pa do transfera i naravno kome se posreci njih vode i tokom trudnoce.Svaka od njih ima uz sebe med. sestru koja radi samo sa njima Kopitovickina je sestra Tina i sa njom se dogovaras oko termina itd.
Za hatching sada ne znam kad sam ja radila znaci u aprilu to nije bila uobicajena praksa i radio ga je zgodni madjar ali moguce da se nesto promenilo. Ja sam tada platila uz cenu prirodnog IVF-a samo jos za hatching 400 to u cenama nisam navela jer nisam sigurna sta se sada desava i kolika je cena toga.
Za zamrzavanje spermatozoida nisam sigurna jer to niko od mojih koji su isli tamo nije radio ali mogo bi da se proveri ko prvi bude isao tamo, ja sigurno necu skoro.
tanja68- Broj poruka : 338
Datum upisa : 23.03.2009
Da dodam i sledece:
- Mr. sci. med. dr Biljana Arsić - ova doktorka je vodila program vantelesne za par mojih poznanica i imaju pozitivne utiske
- Dr Dragana Jović - meni je licno radila UZ pre prve komisije u NF, vrlo ljubazna
- Dr Dragana Lekić - bila mi je u komisiji u NF
- Dr Dejan M. Pavlović -kod njega smo MM i ja bili dva puta, tj. on je predstavljao komisiju, on mi je i zakazao posle odobrenja komisije konsultacije za 07.09.
- sto se tice biologa, o njemu svi najlepse pricaju, koliko sam upucena on je i u Jovanovoj zajedno sa Dr. Garalejic i zove se dr.Milija Veljkovic
- sto se tice dr.Garalejic, mm i ja smo imali jednu konsultaciju kod nje- utisci pozitivni
- kao sto sam i ranije naglasila, moje licno iskustvo sa sestrama sa odeljenja artificijalne oplodnje su vise nego pozitivni
Jevremova
Poliklinika je pocela sa radom 1990,a bolnica 2008.
(mislim da poliklinika vise ne radi)
Liste cekanja nema,osim mozda kod V.Vlaisavljevica.
Ljubicev biolog je Aleksandar Krstic.
Uspesnost klinike (ako im je verovati) je oko 40%,a sa transferom blasti cak 60%
Sto se tice cena,ja ih mogu dati od 2008,jer sam sada bila preko Fonda i nista nisam placala kod njih.
Uz je bio 3800din (sada mislim da je 4800)
Ivf je bio 1650E,a sada je 1950E
Icsi je bio 2000E...
Zamrzavanje sperme je bilo 150E
Sada je cena zamrzavanja embriona na period od pet godina 400E i isto toliko je FET.
Oni prihvataju sve analize i ispitivanja iz drugih klinika i laboratorija,OSIM spermograma
To je ono sto sam primetila da nedostaje,a tamo na Vodicu ce Nabla dopuniti![Very Happy](https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_biggrin.png)
Poliklinika je pocela sa radom 1990,a bolnica 2008.
(mislim da poliklinika vise ne radi)
Liste cekanja nema,osim mozda kod V.Vlaisavljevica.
Ljubicev biolog je Aleksandar Krstic.
Uspesnost klinike (ako im je verovati) je oko 40%,a sa transferom blasti cak 60%
Sto se tice cena,ja ih mogu dati od 2008,jer sam sada bila preko Fonda i nista nisam placala kod njih.
Uz je bio 3800din (sada mislim da je 4800)
Ivf je bio 1650E,a sada je 1950E
Icsi je bio 2000E...
Zamrzavanje sperme je bilo 150E
Sada je cena zamrzavanja embriona na period od pet godina 400E i isto toliko je FET.
Oni prihvataju sve analize i ispitivanja iz drugih klinika i laboratorija,OSIM spermograma
To je ono sto sam primetila da nedostaje,a tamo na Vodicu ce Nabla dopuniti
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Specijalna bolnica za vantelesnu oplodnju Spebo-Leskovac
Norvezanska 16
16000 Leskovac
tel/fax: 016-218171
e-mail: info@spebo.co.rs
web: www.spebo.co.rs
Poceli su sa radom 2008.god
Liste cekanja nema
Dostupne usluge:IUI,IVF,ICSI,PGD,PGS.PESA,TESA,donacija jc i spermatozoida (ako se zakonom regulise-tako stoji na sajtu),Assisted Hatching,zamrzavanje embriona i sperme
Ivf tim: Nebojsa Markovic,ginekolog
Miodrag Stojkovic,embriolog
Petra Stojkovic,embriolog
cene: konsultacije 4500din
spermogram i spermokultura 4000din
icsi 2000E+lekovi koji se uzimaju kod njih
Nisam sigurna,ali mislim da su cene za ivf i icsi kod njih promenljive,zavisno od problema parova tj.vrste steriliteta (to je samo moj zakljucak jer znam jedan par koji je kod njih icsi platio 150 000 din,i jedan par kojih je icsi kostao 200 000 din)
Norvezanska 16
16000 Leskovac
tel/fax: 016-218171
e-mail: info@spebo.co.rs
web: www.spebo.co.rs
Poceli su sa radom 2008.god
Liste cekanja nema
Dostupne usluge:IUI,IVF,ICSI,PGD,PGS.PESA,TESA,donacija jc i spermatozoida (ako se zakonom regulise-tako stoji na sajtu),Assisted Hatching,zamrzavanje embriona i sperme
Ivf tim: Nebojsa Markovic,ginekolog
Miodrag Stojkovic,embriolog
Petra Stojkovic,embriolog
cene: konsultacije 4500din
spermogram i spermokultura 4000din
icsi 2000E+lekovi koji se uzimaju kod njih
Nisam sigurna,ali mislim da su cene za ivf i icsi kod njih promenljive,zavisno od problema parova tj.vrste steriliteta (to je samo moj zakljucak jer znam jedan par koji je kod njih icsi platio 150 000 din,i jedan par kojih je icsi kostao 200 000 din)
iam ja jos jedan br od genezisa mi smo ga dobili 021 549 777
dostupne usluge rade jos tesu i biopsiju tesa je 400e a za biopsiju neznam jer smo mi toliko tesu platili a kad se radi et i tesa onda je tesa 200e a isci 1800e
nama su cak spermograf priznali svaki ali su preporucili da se radi u biotestu jer tu radi biolog tabs pa oce njen nalaz a tu je 2000d sto platiti kodnjih 5o e kad moze bilo gde .jer uvek ti je potreban svaki dinar
ako ti vam smeta ova dogradnja slobodno brisi ili dodaj na listu
dostupne usluge rade jos tesu i biopsiju tesa je 400e a za biopsiju neznam jer smo mi toliko tesu platili a kad se radi et i tesa onda je tesa 200e a isci 1800e
nama su cak spermograf priznali svaki ali su preporucili da se radi u biotestu jer tu radi biolog tabs pa oce njen nalaz a tu je 2000d sto platiti kodnjih 5o e kad moze bilo gde .jer uvek ti je potreban svaki dinar
NINA1- Broj poruka : 707
Datum upisa : 11.02.2008
Katrin i Bebko, hvala mnogo
Katrin,
Garalejicka radi IVF i u Jovanovoj- sa Radulovicem? Ili samo saradjuju oko dijagnostike...tipa garalejicka mu posalje zenu na laparo?
Bebko,
Za Jevremovu:
kako si dosla do te info, da li to pise na nekom njihovom flajeru ili si info dobila usmenim putem?
Da li znas (ili neka druga forumasica) da li se razlikuje cena postupka kod Ljubica u odnosu na cenu kod Vlaisavljevica u Jevremovoj?
Za SPEBO:
da li znas gde se Nebojsa "praksirao" za IVF? Prica se da je bio kod Slovenaca. Koliko je to pouzdana info?
![cvet](/users/1414/88/79/35/smiles/490909.gif)
Katrin,
catherine290505 ::
sto se tice biologa, o njemu svi najlepse pricaju, koliko sam upucena on je i u Jovanovoj zajedno sa Dr. Garalejic i zove se dr.Milija Veljkovic
Garalejicka radi IVF i u Jovanovoj- sa Radulovicem? Ili samo saradjuju oko dijagnostike...tipa garalejicka mu posalje zenu na laparo?
Bebko,
Za Jevremovu:
kako si dosla do te info, da li to pise na nekom njihovom flajeru ili si info dobila usmenim putem?
Zar je moguce da im se izjednacila cena IVF-a i ICSI-a?Ivf je bio 1650E,a sada je 1950E.....Icsi je bio 2000E...
Da li znas (ili neka druga forumasica) da li se razlikuje cena postupka kod Ljubica u odnosu na cenu kod Vlaisavljevica u Jevremovoj?
Za SPEBO:
da li znas gde se Nebojsa "praksirao" za IVF? Prica se da je bio kod Slovenaca. Koliko je to pouzdana info?
Mozda to zaivisi od broja izvucenih jc?....ako je vise jc treba vise materijala za obradu, a i vise vremena utrosi embriolog pogotovo ako je ICSI u pitanju (treba svaku jc denudirati, pa zatim selektovati isti broj spermica, pa te spermice ubrizgati)...Glasno razmisljam....cene za ivf i icsi kod njih promenljive,zavisno od problema parova tj.vrste steriliteta
bebko ::(Jevremova- mislim da poliklinika vise ne radi)
Znaci sve konsultacije ce odradjivati u Bolnici?
Ori, gde si ti bila na konusltacijama kod Stankovica- u poliklinici ili u bolnici?
NINA1 ::iam ja jos jedan br od genezisa mi smo ga dobili 021 549 777
Nina, pravo si srce!
Ja se mnogo ne razumem u procedure kod azospermije, pa te molim da mi rajasnis pojmove:
da li Genesis radi TESA i TESE, odnosno da li je biopsija testisa TESE metod, a aspiracija TESA metod?
Poslednji izmenio nabla dana 27/8/2009, 01:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Nabla, ja sam odmah otisla na Vozdovac (izbor MM, zbog potencijalno lakseg parkiranja
)
Nisam pitala da li rade u Centru.
Mene je prvi pregled kostao 4500din, na fiskalnom racunu je naveden samo UZ
Konsultacije kod Prof.VV su 100eura, pitala sam. Za Ljubica nisam. Meni su rekli da je vantelesna, a nisu pominjali kojom metodom 190000din, a inseminacija 22-24000 din, ne zapamtih tacno
Nisam pitala da li rade u Centru.
Mene je prvi pregled kostao 4500din, na fiskalnom racunu je naveden samo UZ
![Rolling Eyes](https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif)
Konsultacije kod Prof.VV su 100eura, pitala sam. Za Ljubica nisam. Meni su rekli da je vantelesna, a nisu pominjali kojom metodom 190000din, a inseminacija 22-24000 din, ne zapamtih tacno
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Naravno, ovih 190000 ( mozda i 180000, sad me sramota, pitacu MM-on je jarac, bolje pamti
) se odnosi na sam postupak, plus lekovi
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
To mi je rekao sam Ljubic na et kada sam imala transfer blasti.nabla ::
Za Jevremovu:Uspesnost klinike (ako im je verovati) je oko 40%,a sa transferom blasti cak 60%
2008 god. kada sam bila o svom trosku je bila cena za ivf 1650e a icsi 2000e; a sada je ivf 1950e (tu cenu mi je rekla zenica koja je bila u sobi sa mnom na aspiraciji) a za icsi neznam cenu...Zar je moguce da im se izjednacila cena IVF-a i ICSI-a?
Citat: Ivf je bio 1650E,a sada je 1950E.....Icsi je bio 2000E...
Mislim da se razlikuje samo cena prvih konsultacija (kod ljubica su 4800din,a kod Vlaisavljevica su 100e) a za dalji postupak je ista cena.
Za SPEBO:
To je i meni rekla sestra koja radi kod njih,da je on bio mesec dana u Sloveniji pre otvaranja klinike.
E pa stvarno devjke, fenomenalne ste!
Moguce je da su u Jevremovoj (ako Tuli potvrdi) uradili kao u Mariboru- da je cena IVF-a i ICSI-a jednaka!
da, pogotovo kad je rec o cenama!
![b](/users/1414/88/79/35/smiles/404938.gif)
Moguce je da su u Jevremovoj (ako Tuli potvrdi) uradili kao u Mariboru- da je cena IVF-a i ICSI-a jednaka!
orline ::pitacu MM-on je jarac, bolje pamti![]()
da, pogotovo kad je rec o cenama!
Nabla, sto se tice tvog pitanja za Garalejicku, ja nisam najupucenija kako se sve to odvija u Jovanovoj, ali dobila sam preporuku od jednog ginekologa koji radi tamo i on mi je rekao, citiram- ako biras privatnu kliniku (preko RZZO), biraj Jovanovu i idi kod Elijane Garalejic jer (pored njene strucnosti) ona ima najboljeg biologa -navedenog dr. Miliju Veljkovica...
Katrin, to je malo zbunjujuce zato što ona ima svoju kliniku koja je isto dobila odobrenje od RZZO. Klinika se zove Medikal ili tako nekako.
Možda je ta osoba nešto pobrkala jer malo je čudno da bi ona sebi time pravila konkurenciju.
Raspetljacemo mi ovo
![osmeh srce](/users/1414/88/79/35/smiles/275568.gif)
Možda je ta osoba nešto pobrkala jer malo je čudno da bi ona sebi time pravila konkurenciju.
Raspetljacemo mi ovo
![lol!](https://2img.net/i/fa/i/smiles/lol.gif)
![osmeh srce](/users/1414/88/79/35/smiles/275568.gif)
katrin, evo ovo sam pokupila iz nekog novinskog clanka!
" U Specijalnoj bolnici “Beograd” program vodi prof dr Slobodan Radulović, koji je pre više od dve decenije uradio prvu vantelesnu oplodnju u Srbiji, a u bolnici “Ivanović” - dr Gordana Ivanović.
Ostale četiri privatne bolnice koje su ušle u program vantelesne oplodnje o trošku države angažuju lekare iz državnog zdravstva.
U bolnici “Jevremova”, gde kao konsultant povremeno dolazi i dr Veljko Vlaisavljević iz bolnice u Mariboru, radi i dr Aleksandar Ljubić iz Instituta za ginekologiju u Višegradskoj.
U “OB medikal centru” dopunski radi dr Eliana Garaleić, načelnik odeljenja za asistiranu reprodukciju u GAK “Narodni front”.
“Intermedikus bis” je ordinacija Ljubinke Radunović, supruge prof. dr Nebojše Radunovića, direktora Instituta za ginekologiju u Višegradskoj, a u novosadskom “Genesisu” angažovana je dr Vesna Kopitović, koja program vantelesne oplodnje vodi na ginekologiji Kliničkog centra u Novom Sadu. Dr Kopitović u “Genesisu”, posle stupanja na snagu novih pravila o dopunskom radu u zdravstvu, radi samo nacionalni program vantelesne oplodnje. "
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=135481&title_add=%E2%80%9DPrave%E2%80%9D%20bebe%20%3Cbr%2F%3Eu%20dve%20smene&kword_add=vantelesna%20oplodnja
" U Specijalnoj bolnici “Beograd” program vodi prof dr Slobodan Radulović, koji je pre više od dve decenije uradio prvu vantelesnu oplodnju u Srbiji, a u bolnici “Ivanović” - dr Gordana Ivanović.
Ostale četiri privatne bolnice koje su ušle u program vantelesne oplodnje o trošku države angažuju lekare iz državnog zdravstva.
U bolnici “Jevremova”, gde kao konsultant povremeno dolazi i dr Veljko Vlaisavljević iz bolnice u Mariboru, radi i dr Aleksandar Ljubić iz Instituta za ginekologiju u Višegradskoj.
U “OB medikal centru” dopunski radi dr Eliana Garaleić, načelnik odeljenja za asistiranu reprodukciju u GAK “Narodni front”.
“Intermedikus bis” je ordinacija Ljubinke Radunović, supruge prof. dr Nebojše Radunovića, direktora Instituta za ginekologiju u Višegradskoj, a u novosadskom “Genesisu” angažovana je dr Vesna Kopitović, koja program vantelesne oplodnje vodi na ginekologiji Kliničkog centra u Novom Sadu. Dr Kopitović u “Genesisu”, posle stupanja na snagu novih pravila o dopunskom radu u zdravstvu, radi samo nacionalni program vantelesne oplodnje. "
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=135481&title_add=%E2%80%9DPrave%E2%80%9D%20bebe%20%3Cbr%2F%3Eu%20dve%20smene&kword_add=vantelesna%20oplodnja
Jasno, evo i da kazem, preporuku mi je dao Dr. Raovic koji je radio u frontu a sad radi povremeno u Jovanovoja ima i svoju ordinaciju u golsfortijevoj, ali eto raspetljacemo sto ti kazes...
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu