KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gde ste se porodile, priče sa porođaja,gde cete se poroditi?

+54
BabyBear
saska1
MalaSaJuga
Simona
Ancica 87
Mimi12
aleksandra1804
Vilhelmina
Sofija Veks
makica1984
Ninana
fight&faith
bundevica
zvoncica36
Klarica
ivka
Vecka
dragmilk
*AIDA*
noja
LaFolie
hocukusurnecuzvaku
Januar
lilly13
KoMetaK
zoxa
nena beba
Botox
mijaki
Ema78
Mrvica
Milijana
7-patuljaka
Ankica Milicevic
maus
liki
buby
cici
Nefertari
agata
Lily
bokica
lena
Shizika
Tinche
tuli
catherine290505
dragan
maza82
HappyGirl
Gala
era
MARA
maki82
58 posters

Strana 5 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Gde ste se porodile, priče sa porođaja,gde cete se poroditi? - Page 5 Empty Re: Gde ste se porodile, priče sa porođaja,gde cete se poroditi?

Počalji od BiKsi :) 9/12/2013, 19:58

Januar, nek je sa srećom rodjenje dece i da što pre dostignu željenu težinu i sve ostalo da bude ok, kako biste bili što pre skupa kod kuće. Naša članica Viktorija se porodila ranije, imaš njen dnevnik na trudničkim stranama, pa možeš pročitati, ona sad redje svraća, njeni mačići su bili manji, jer se porodila oko 30. nedelje.

https://kutak.forumotion.com/f40-nedonosead

Evo ovde ima vise tema o prevremeno rodjenim bebama.

A evo ti link za Viktorijin dnevnik. https://kutak.forumotion.com/t1682-viktorija-i-njene-zvezdice

BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 42
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Gde ste se porodile, priče sa porođaja,gde cete se poroditi? - Page 5 Empty Re: Gde ste se porodile, priče sa porođaja,gde cete se poroditi?

Počalji od hocukusurnecuzvaku 9/12/2013, 20:39

Januar čestitam od  srce  da su živi i zdravi  bebe  i  bebe srcasti poljupci 
Biće oni dobro,sjajna ekipa stručnjaka radi u Institutu za neonatologiju  yes 
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 41
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 9/12/2013, 23:22

Januar, cestitke, neka su Jovan i Marija zivi zdravi! Bice oni veliki momak i curica za koju nedelju, a mama ce ih kasnije podgojiti!  osmeh srce osmeh srce Dzim vam fige da sto brze napreduju i da sto pre dodju domu svom!  molitva molitva 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 50
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 9/12/2013, 23:27

Januar, nek je sa srecom !!!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 10/12/2013, 12:37

Cestitamo Januar!!!  srca srca srca da su zivi i zdravi 100 godina!
Kakva su tvoja iskustva sa Medigroup-om?
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 10/12/2013, 12:44

Jovane i Marija dobrodosli !

Januar cestitamo
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 45
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Januar 15/12/2013, 19:50

Hvala svima na divnim zeljama. Ja se brzo oporavljam. Jovan i Marija su jos na institutu. Poceli smo da jedemo na flasicu pa se nadam da cemo sto pre dostici zeljenu kilazu da idemo nasoj kuci. Sto se tice Medigroup ja sa nezadovoljna. U Jevremovoj mi je 100 puta bilo bolje i organizovanije. Od kasnjenja terapija pa do neljubaznosti sestara. A kad ti racun ispostave da padnes u nesvjest. Za pare koje sam dala, usluga je ravna nuli.

Januar

Broj poruka : 32
Datum upisa : 05.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 20:20

Kakva je sad to fora sa vecim racunom? ja sam ih pitala sta ja treba da kupim/donesem, rekli su mi nista....
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Januar 15/12/2013, 20:26

I meni su rekli ništa da nenosim. Ali skoro svu terapiju suprug je morao da donese. Utrogestan tražila svaki dan nikad mi ga nisu dali, mrežaste gaćice kad tražiš sestrama kako da im tražiš da daju svoje. Ja sam tražila Dukančevu ili Ljubića na porodu nijedno nije bilo, kad sam pitala gdje su rekli su mi da se nejavljaju na telefon, toliko o profesionalnosti. Pojedine sestre trebaš da napominješ za terapiju.

Januar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 20:29

zvuci kao u drzavnoj bolnici da si bila... bas sam razocarana... a sam porodjaj kao porodjaj? da li uvek ima dezurnih lekara? da li su bili spremni za tebe kad si iznenada dosla?
Sta jos naplacuju sem samog iznosa za porodjaj?
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Januar 15/12/2013, 21:06

Ja sam ležala par dana kod njih, iznenada u ponoć mi je počeo porod. Svi su bili u roku od 15 min u mojoj sobi. Sem naravno doktora koje sam ja tražila. Porodio me je Nedeljković carskim rezom, to je prošlo o.k. Meni je malo CRP skočio nakon carskog pa su me dan duže zadržali na klinici i naravno naplatili punu cijenu bolesničkog dana.
Ima uvijek dežurni doktor.

Januar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 15/12/2013, 21:15

Januar draga,baš mi je drago da se ti polako oporavljaš i da su bebci dobro  sunny sunny 
Što se tiče ponašanja osoblja prilično sam razočarana,obzirom na sumu novca o kojoj se govori da košta porođaj  c fd 
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 21:17

Pokusavam vec nekoliko puta da ti posaljem privatnu poruku ali se iz nekog razloga ne posalje... Mozes li mi poslati poruku sa utiscima o doktoru Nedeljkovicu i cenom bolnickog dana ird...? Hvala ti puno
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 15/12/2013, 21:21

Lafe Dr Slaven Nedeljković-ako je on radio CR, je naš porodični prijatelj i za njega imam samo reči hvale,jako dobar i posvećen ginekolog.
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 21:31

I ja sam o njemu bas sve lepo cula; ali ako je bolnica neorganizovana; onda mogu i u drzavnoj da se poradjam i da ponesem lekove; uloske itd.... Ja sam o medigroup-u razmisljala bas iz razloga da ne moram ja o terapiji da brinem i svim ostalim stvarima; a fitilj mi se skratio nakon 4 vto i raznih gluposti klinika
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 15/12/2013, 21:37

Slaven radi i u Višegradskoj,nisam znala da je i u Media-i,no biće da je sva ekipa iz Jevremove i tamo,pa tako i on.
Ne znam šta bih ti rekla, ružno je i tužno što se tako postupa za novac koji traže, ne možeš neku dobru vezu da nađeš za državno porodilište?
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 21:41

Ja nisam iz bg-a; to mi problem; nikoga ne znam Sad( A u mom mestu se poradja 4 zene dnevno maximum; nemaju cesto
porodilje sa spiskom dijagnoza....
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 15/12/2013, 21:50

Bem mu miša  fd Jedino da probaš da dođeš do njih lično i sve dogovoriš....no opet pitanje da li bi sve ispoštovali,jbg,a opet ako je Januar krenuo porođaj u toku noći,iznenada logično je da niko ne dođe od kuće,kao i u državnoj bolnici,već CR radi onaj koji je u smeni dežuran.
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 21:58

Isla sam do medigroup-a da pogledam bolnicu i da mi sve objasne; ali su rekli da bi me porodio lekar koji se tu zadesi; da mi nista ne treba itd; ali kada sam ih pitala za rhogam nisu znali da odgovore. Cr mogu i u mom mestu da rade; i to da biram lekara; ali sta ako krene nenadano porodjaj... Kako vreme ide sve sam zbunjenija... Ovo sto Januar opisuje je isto kao u bolnici u mom gradu; juris ih za sve; muz ide po apotekama; sestre namrgodjene. Jedino sto je Nedeljkovic sigurno bolji dr...
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 15/12/2013, 22:10

Januar cestitam...biice bebironi Ok... Ja sam moje blizance rodila u 34+2 imali su 2100 i 2200 i oni su se malo suncali i bili zuti ali Bogu hvala bez posledica. Ukupno su bili 6 dana u inkubatoru i 7 dana u toplim kreveticima... Tako da ako ti nesto znaci ovo eto, nemoj da brines jaki su oni i velike bebe:-D
A sto se tice Mediagrup bolnice totalno sam u soku citajuci te informacije o usluzi...katastrofa a toliko se reklamiraju... ne znam sta da ti kazem sem toga da je najvaznije da si ti dobro i da treba sad da ojacas trebaces svojim pilicima kao nikad dosad... ljubimo vas i srecno:-*:-*:-*:-*♡♥♡♥·♥·
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 15/12/2013, 22:40

Januar ::Evo ja se porodila pocetak 33 nedelje. U bolnici Medigroup. Iznenada pukao vodenjak, rodila mog Jovana i moju Mariju. Trenutno su na institutu za neonatologiju. Dusice moje rodjene sa 1740 i 1600. Roditelji sa slicnim iskustvima javite se da izmenimo iskustva.
Januar, cestitam ti rodjenje tvoje dece osmeh srce Ja sam se porodila 35+6 nedelji vaginalno. Bebe su bili oko 2800g, da bi prilikom izlaska imali oko 2400g. Posle toga sve je islo ok, kilaza im je isla napred i sve krenulo svojim tokom. Nisu prihvatili moje sike, jer mi je bradavica bila jako velika, tako da sam se ja izmuzavala do 10 tog meseca svoje dece. Mi smo bili 11 dana u bolnici.  
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 48
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 15/12/2013, 22:51

KOliko znam, svaka drzavna bolnica ima cenovnik vanstadardnih usluga . Ja mogu da preporucim NF i aprtmane ( nadam se sa toplom vodom), oni kostaju 8000 dnevno. KOliko kosta porodjaj , ne znam.  Pretpostavljam da su cene nize nego privatno, a o organizovanosti bolnice da ne govorim.

Inace, ja sam terapiju svu dobijala, cak su u toku dana znale da prodju sestre i da pitaju da li nekom nesto treba.  NJihovo je bilo sve, sem peskira, vesa, ulozaka.Za bebu sam sve nosila, mada nisam bas sigurna koliko i kako je presvlacen.

Zbog vode se jesu izvinjavale i sestre i lekari, tako da pretpostavljam da je u pitanju visa sila a ne nemarnost.

Lafe, a da se raspitas kako bi to oslo u NF ili Visegradskoj?
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 15/12/2013, 22:53

Hocu naravno... Samo mi je frka da me ne poradja stazista ili neki bzvz lekar nakon ovoliko muke da dobijemo bebu.
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 15/12/2013, 23:33

Znas kako, ja nisam birala anesteziologa, super sam prosla... lekara jesam birala, ali me nije porodio on, porodila sam se sama, uz babicu kojoj ni ime ne znam, sio me je stazista, i uopste me nije lose usio. Spolja, oziljka nema. Jeste da sam imala infekciju rane, ali ne mogu da kazem tacno u kom delu porodilista sam je zakacila.

Sve sestre na odeljenju su bile ok, sem par sestrica koje su  bile neprimereno obucene, nasminkane i nekulturne, ali opet nis u bile od znacaja za mene ili za bebu.

E sada,  meni je bilo bitno da ukoliko nesto podje naopako, ustanova ima i kadar i opremu da zbrine i mene i bebu. NF ima svoju neonatologiju, dobar kadar i prilicno su uigrani,dok recimo sva privatna porodilsta salju bebe negde drugde...opet , ako krene nesto naopko, porodilju salju u NF ili Visegradsku.

Ja razmisljam da cak tamo i vodim trudnocu, ako ponovo budem bila trudna.
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Januar 16/12/2013, 22:59

Hvala drage moje na divnim zelhama i cestitkama. Ja se nadam da ce moje mrvice jos malo kuci. Dr. Nedeljkovic je super. On nije bio dezurni tu noc kad sam se ja poradjala ali je dosao da mi radi carski rez. Danas sam bila na skidanju konaca, mogu reci da su malo ljubazniji za razliku od kad sam ja lezala. Bolnicki dan je 19 000 din. Pedijatrijske sestre i dr. Cvetanovic koja je neonatolog su super na njih nemam nikakvu zamjerku. To je ekipa iz Jevremove.

Januar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu